Header

Har alltid tyckt att det är trist att jag verkligen inte gillar sushi (haha?) fått för mig att jag ska jobba på att lära mig tycka om det. Köpt det ganska mycket det senaste, och vet ni vad? Nu är jag typ beroende. Det är så gott. Nu ångar jag istället att jag satte mig in i detta, känns som mycket pengar kommer ryka på grund av just det ;)

Har spenderat några härliga dagar i varberg där vi bara har myst, badat, festat och shoppat. Tänk att sån liten miljö förändring kan göra sån skillnad, det är så skönt att komma iväg lite.

Likes

Comments

Just sitting here watching the rain.. Nä men, man blir ju så trött på sverige, vi får inga riktigt ordentliga årstider. Får vara ganska glad att jag drog iväg till magaluf för så mycket mer sommar än så har det ju faktiskt knappt varit känns det som?

Hur har ni det? En ny vecka är här, och jag har some good feelings för denna. Känns positivt och jag är så redo jag bara kan bli! Startade måndagen med att köra till varberg och spela lite golf och sen badade vi i havet innan vi åkte hem igen. Denna veckan ska jag göra nya naglar, fylla på fransar, träffa vänner, fira pappa och annat kul, sounds good to me.

Likes

Comments

Titta vad gårdagens paket innehöll. Drömmigt värre, eller hur? Alltså den populära bikinin från chiquelle. Velat ha den så länge och den var riktigt skön i materialet. Den finns ju i flera olika färger, är rätt sugen på den rosa-aktiga också, haha! Men får nöja mig med denna för ett tag, det är ju trots allt inte ens sommar i sverige tyvärr..

Likes

Comments

I lördags hade jag en liten reunion med sandra, sebbe och amanda. Möttes upp vid storan för lite drinkar och burgare, givetsvis. Ett X antal drinkar senare körde vi en super mysig utgång. Hur nöjd med kvällen som helst, så svårt att få till tid då alla faktiskt kan ses samtidigt så man har ju alltid så mycket snicksnack att få överstökat, kul att höra allas historier liksom!

Vidare till gårdagen, eller hur ser det mysigt ut? Igår var det en riktig degardag så låg hela morgondagen i sängen och myste till serier. På kvällen kom julia till mig och vi placerade oss i jacuzzin och tjötade, lyssna på musik och bara njöt! Ganska mysig helg över lag om man frågar mig!

Likes

Comments

Här har vi en super bra morgon dricka aka vitaminboost. Proppad med nyttigheter. Snabbt, enkelt gott och nyttigt.
Spenat, kiwi, ingefära och citron. En (vitamin) drink om dagen är bra för magen

Likes

Comments

Vi firar att det är tisdag (?) med en ny video som ligger ute på min youtube kanal. Flera månader sen jag la upp något där så vi får väl börja om på nytt. Hur som helst - drog med min conne på denna utmaningen, fy farao vad vi sög. Har ni testat den? Det är ju bra mycket svårare än vad man tror. Vi har faktiskt spelat in flera utmaningar, så in HÄR och prenumerera så ni inte missar nästa!

Likes

Comments

Hej du soliga lördag!
Älskar vädret som göteborg bjuder på idag. Blå himmel, sol och 25 grader. Hade en super mysig gårdag faktiskt. Min fina vän bergis är ju klar med militären och all utbildning och är nu klar soldat (nånting..? HUR häftigt) så äntligen fick jag träffa henne! Vi gick ut och käkade lite gott på stan och sen fortsatte kvällen hemma hos henne.

Ikväll väntar en mysig grillkväll vet jag, sen är det lite oklart så vi får se hur det blir! Hoppas ni har en fantastisk helg!

Likes

Comments

Instagram@helinfrida