Header

Hörni, look at this. Hämtade ut denna i et paket häromdagen och tycker verkligen att den är så smart. Jag har alltså redan hela lådor till för smink, men blir alltid liggandes överallt de som använder dagligen. Det blir dessutom mycket snyggare att bara ha denna väskan ståendes helt cleant och fräscht, så är de bara att fylla den med allt smink o andra produkter. Den rymmer hur mycket som helst. Så, nu vet ni vad jag kommer syssla med resten av kvällen ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Redan kär i denna rosa stickade tröjan från josefin ekströms kollektion med na-kd. Perfekta färgklicken till hösten för att inte tappa alla glada färger bara för att sommaren har lämnat oss (den dök knappt upp i know). Finns i flera färger, lite sugen på någon mer då den är super skön på. Klicka på bilden till vänster för att komma direkt till tröjan.

Ny vecka är på gång, har ni några special plans? Sitter just nu och skriver upp lite 'to do' grejer som måste bli gjort från mig denna veckan. Jobbar som vanlig ordning måndag-fredag. Sen ska jag hinna med att åka till hannah och göra nya fransar, var 6 eller 7 veckor sen senast. Glömde boka återbesök.. snark. Ska även hämta ut lite paket leveranser och skicka iväg ett o annat. Ett telefonmöte ska bli av, och förhoppningsvis ska jag och min bästa vän sätta oss och boka in en spa helg som ska ske framöver för att gemensamt fira våra födelsedagar.

Likes

Comments

Typiskt nog så startade jag denna veckan med att vara sjuk. Är nu inne på min 3:e dag hemma från jobbet, men hoppet om att vara frisk imorgon finns! Har alltså dragit på mig någon typ av magsjuka ungefär? Så har inte kunnat jobba pga smitt risken osv heller, även om jag haft bättre och sämre dagar. Men desto fler mysdagar åt mig helt enkelt. Vad gör man när man är hemma hela dagarna? Jag blir så rastlös och uttråkad! Sen är man ju fruktansvärt trött, men kan ju samtidigt inte sova dagarna igenom. Har ägnat min tid till att läsa på om kamerainställningar, beställt kläder i mängder - ( skyller på att hösten är här nu o jag behöver nytt innehåll till garderoben) , samt kollat tusen miljoners tv serier och avsnitt av allt möjligt. Håller tummarna för att jag är redo for work imorgon, så är det bara 2 dagar kvar tills helg!

Likes

Comments

Ahmen då säger vi hello till the new ones. Nu finns de två nya smakerna från celsius ute i butik. Har ni hunnit testa? Jag fick min leverans idag, har tjuvsmakat på apelsin/granatäpple redan, och den var så god. Bra tillskott i familjen. Ska bli intressant att testa pitayan, eller drakfrukt som det så kallas.

Likes

Comments

Har alltid tyckt att det är trist att jag verkligen inte gillar sushi (haha?) fått för mig att jag ska jobba på att lära mig tycka om det. Köpt det ganska mycket det senaste, och vet ni vad? Nu är jag typ beroende. Det är så gott. Nu ångar jag istället att jag satte mig in i detta, känns som mycket pengar kommer ryka på grund av just det ;)

Har spenderat några härliga dagar i varberg där vi bara har myst, badat, festat och shoppat. Tänk att sån liten miljö förändring kan göra sån skillnad, det är så skönt att komma iväg lite.

Likes

Comments

Just sitting here watching the rain.. Nä men, man blir ju så trött på sverige, vi får inga riktigt ordentliga årstider. Får vara ganska glad att jag drog iväg till magaluf för så mycket mer sommar än så har det ju faktiskt knappt varit känns det som?

Hur har ni det? En ny vecka är här, och jag har some good feelings för denna. Känns positivt och jag är så redo jag bara kan bli! Startade måndagen med att köra till varberg och spela lite golf och sen badade vi i havet innan vi åkte hem igen. Denna veckan ska jag göra nya naglar, fylla på fransar, träffa vänner, fira pappa och annat kul, sounds good to me.

Likes

Comments

Instagram@helinfrida