Såhär har jag spenderat min morgon. Vaknade ganska tidigt men valde att dra ut på morgonen en hel del. Kokade upp min morgongröt och satte mig vid datorn med serien blacklist, svarat på mail, jobbat med ett samarbete, och bara njutit av stunden. Nu åker dagen vidare mot körkorts teori!

Likes

Comments

Mitt andra inlägg via youtube blev idag, och då en för att fler skall "lära känna mig". In och prenumerera på kanelen för att följa med på mina nästa videos också, alla kommer nämligen inte alltid att delas här. Så HÄR hittar ni min kanal, för att separera det hela lite :)

Nu skall jag sätta mig och göra lite körkortsteori faktiskt.. är nog på tiden att jag får gjort detta snart! Blir ju förbannad på mig själv till och med.

Likes

Comments

Häromdagen vann jag en tävling på @Enfriskarekropp 's instagram, och idag låg den i brevlådan! Det är pitayapulver - eller drakfrukts pulver- om ni känner igen det bättre, och en liten söt skål! Så kul att få paket hihi. Produkterna kommer att testas inom snar framtid garanterat!

Likes

Comments

Ursäkta mig, men hur snygg är inte denna?
Den är verkligen placerad på listan next to buy. Stilren som tusan och gillar verkligen enkelheten den visar. Bara att inse hur snyggt man kan matcha olika outfits med en accessoar som denna.

Imorgon startar en ny vecka, är ni redo?
Sitter med kalendern framför mig nu och försöker strukturera upp lite. Mina planer för morgondagen är att träna, göra IPL behandling, en snabb tripp till stan, och jobba lite framför dator och eventuellt spela in en video och börja redigera den. Hoppas ni får en toppenstart på veckan hörni!

Likes

Comments

Allt snack om BCAA i den såkallade fitnessvärlden gör en faktiskt ganska förvirrad, eller? Många undrar vad bcaa och aminosyror är, varför skall man dricka det? Tänkte ge ett försök till att förklara lite och kanske förtydliga det något för någon av er.

Vad är vad?
Vi har muskelvävnad i kroppen. Vävnaden är uppbyggd av proteiner och proteiner är i sin tur uppbyggda av aminosyror. När du äter någon form av protein så bryts dessa ner till aminosyror. För att klargöra, JA.. du kan givetvis äta mat istället för att ta kosttillskott. Kosttillskott är absolut inget måste, och inget som skall ersätta ett mål utan det är precis vad det låter - ett extra tillskott. Alla är vi olika och alla resonerar på olika sätt, vissa använder det, vissa in. Helt okej oavsett vad, eller hur?

Aminosyror har en viktig roll i vårt immunförsvar och även vår energiproduktion. Dom fungerar bland annat som byggstenar till vår muskelvävnad, våra hormoner och enzymer i kroppen. Nu till att klargöra de lite: Det finns 20st aminosyror. 9 av dessa kan kroppen inte tillverka själv medan 11 av dessa kan den tillverka själv. Aminosyrorna delas in i livsnödvändiga (essentiella) och ”icke livsnödvändiga” (icke essentiella). De essentiella, (även kallat EAA), dessa kan kroppen inte själv tillverka utan måste tillföras via mat/födan. Av de 9 essentiella aminosyrorna är det sen tre stycken som kallas för grenade aminosyror.. alltså BCAA! (Leucin, isoleucin och valin). Dessa tre är mycket viktiga för att upprätthålla muskeluppbyggnad och motverka muskelnedbrytning. Hajar ni? Aminosyror finns i proteinrika livsmedel som ex; fisk, fågel, kött, mejeriprodukter.

Dricker jag BCAA? Ja, dock endast i samband med träningen och resten får tas in via maten. Jag använder Femimals Sparkly Pinkberry, som har blivit min favorit efter att ha testat hur många olika märken och smaker som helst. Hoppas inte det var allt för förvirrande inlägg..

Likes

Comments

Lördags träning på Ironworks Göteborg idag tillsammans med jennifer. Betade av ett banpass som fick mig att gå därifrån med skakiga ben och en härlig trötthets känsla i musklerna. Passet var med mer fokus på rumpa och baksida eftersom min uppgift är att kompensera upp det lite då det är så stor skillnad på styrkan i fram och baksida lår på mig. Här har ni några av mina övningar från passet:

Squats i kabelmaskin
Frontsquats i kabelmaskin
Bulgariska splitsquats
Spänst hopp med squats
X-band walk
Goblet squats
Hip abduction
Legcurl
Sumosquats med kettlebell

Likes

Comments

För en vecka sen befann jag mig där, nu ligger jag här hemma i de troligt tråka "lagom" landet med gråa väggar så långt du ser och kyla som tränger sig in i din kropp. Hur snabbt kan tiden gå? Hade det så skönt där borta, nu har jag sån lust o bara boka ännu en resa för att ha något riktigt o längta till. För vet ni? Jag kan inte komma på något som jag verkligen längtar till. Sånt är aldrig bra haha, dags o smida planer!

Imorgon har jag en träningsdejt med Jennifer inbokat, kommer bli skönt känna på lite vikter igen. Men nu till sängen för o sova o samla energi, godnatt på er!

Likes

Comments

17:e och 18:e februari är här. Dessa två dagar är komiskt nog båda mina namnsdagar. Hur konstigt är det inte att dom ligger dagarna efter varandra? Jag fick en mysig bukett tulpaner av mamma som en lite present att ha på mitt rum. Hur gör ni? Är det något ni "firar" eller är det som vilken dag som helst? Vi brukar bara köpa någon liten present, för att ändå hålla kvar livet i dagen och att den ska få vara lite speciell för just dig. Men det kan vara så som blommor, en tidning, en tröja, eller annat smått och gott.

Hur som helst, övriga dagen. Jag, mamma och ebba hade tid hos frisören idag för 3 snabba klippningar. Jag kom dit och klippte "det absolut mest slitna", vilket slutade med en hel dm. Turen med att ha så långt hår som jag hade innan, så är de kvar en hel del men man känner ju sig så naken. Det är antagligen bara en själv som lägger så stor fokus på sånt i början.

Likes

Comments

Instagram@helinfrida