Header

Alltså, nu är det gjort. Jag har tagit mitt KÖRKORT! Äntligen, det var fan på tiden. Hållt på så mycket fram och tillbaka med allt gällande körkortet, men nu gav jag mig fan på o klara det - bokade datum, och nu klarat både teori och uppkörning på första försöket! Så jäkla skönt. Sen har ju min familj 3 bilar, varav 2 tjänstebilar. Så den 3:e står det mesta hemma och bara är, så fritt fram för mig o använda den hihi! Hur som helst, skulle bara in o dela med mig av min nya lilla lycka!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Onsdags inspon får all härlig frukt och deras vitaminer stå för! Egentligen, så enkelt - och så gott?

Likes

Comments

Tisdagen är här, och det är ännu en dag med mycket plugg för min del. Men har även vart och hämtat ut min leverans från celsius, där jag fick hem ett flak av deras nya smak - vattenmelon. Har ni hunnit smakat på den än?

Likes

Comments

Myskläder på, och placerad i soffan med en kall nocco, datorn och anteckningsblocket. Denna veckan ska jag göra mitt teori prov för körkortet, så nu sitter jag varje dag fram tills dess och pluggar in i det sista. Nervöst, men bara o köra.

Likes

Comments

Nu är det "morgon" för mig. Vaknat upp från världens kaosnatt känns det som, så idag blir det en dag hemma och bara slappa, återhämta mig, och plugga körkorts teorin.. Tror även att jag har fått en celsius leverans som jag kanske kan hämta ut! Paket gör ju alltid en dag lite bättre

Likes

Comments

Hade en sån mysig gårdag. Mötte upp ida i stan, faktiskt en ganska spontan träff. Och vi satte oss på Project och drack champagne och snackade massa skit. Såna kvällar är det inte mycket som slår. Tiden bara rann iväg, och helt plötsligt var klockan 12 och vi hade suttit och snackat i 5 timmar. Tar dessa kvällar före nattklubbs-livet alla dagar i veckan. Vi båda har ganska nyss nåt lägsta nivån i våra liv - men nu är vi fan så starka alltså - tillsammans. Detta året ska bli sjukt. Snackade om allt man kan komma på, smider planer, och blickar framåt! Och några glas champagne på det - hallelujah

Likes

Comments

Gotte fredag hemma hos mig tidigare idag. Tog faktiskt en eftermiddag i jacuzzin och bara tog de lugnt. Det är så härligt att bara gå ut o lägga sig där i o koppla av. Sen var jag på hockey i Scandinavium med familjen då mamma hade fått biljetter! Avskyr (!) hockey på tv'n, men live är det faktiskt jäkligt skoj- och sån stämning!

Nu ska jag snart lägga mig faktiskt, för imorgon ska jag upp och titta på min syster som spelar någon fotbolls-final

Likes

Comments

Fredagspaketet som låg i brevlådan - min beställning från cocopanda.

Fredag it is. Och skönt är väl de! Hörni, här har ni en beställning jag gjorde häromdagen hos cocopanda. Lite smink påfyllning. Ska bli så intressant att testa dessa produkter. Alla är faktiskt nya för mig, förutom sminkborsten, som förövrigt är väldigt bra. Och dom kan man aldrig ha för många av så jag kände lite såhär - nytt smink, ja men då behövs nya o fräscha borstar. The Balm är ju inget ovanligt märke precis så de känner ni säkert igen. Sen har jag hört jättegott om denna primern från youngblood, och då min börjar ta slut bestämde jag mig för att testa denna. (som för övrigt kostar 599 :- i vanliga fall, men som det är tillfällig rea på så den kostar bara 299 nu)

Ikväll är det hockey! Frölunda mot... något. Är inte så insatt. Min familj har tydligen vip biljetter, så ikväll hittar ni mig i scandinavium. Hojta till om ni också kommer vara där.

Likes

Comments

Instagram@helinfrida