I samarbete med Twistshake så har jag en rabattkod på 20% att dela med er, gäller på ska sortimentet. Skriv in "ffridaeeriksson20" i kassan hos www.twistshake.com.
⭐️⭐️⭐️⭐️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sötaste adidas zx flux skorna, hittade dessa på adidas rea för några månader sen. Kunde inte hålla mig. Nu kan jag och lillen matchar framtiden ☺️

Likes

Comments

Mini rodini släppte den första december en liten kollektion tillsammans med Adidas. Detta släpp innehöll denna tracksuit och ett par skor. Fler släpp kommer under 2017, ser mycket fram emot det då jag älskar både mini rodini och adidas. Hoppas då på någon frän college tröja eller så istället. Satt bänkad framför datorn klockan 00.00 för att få tag på tracksuiten i storlek 116 åt min syster. Tyvärr så var storleken slut samma sekund som den släpptes.. Jag beställde då istället (i panik, jag som inte skulle beställa nån) en till pluttis i magen i storlek 62. Dock så faller inte byxorna mig i smaken och då priset är så pass högt som det är, så lär jag sälja min vidare.

Likes

Comments

Hemma i vårt vardagsrum. Inte helt klart än men det börjar ta sig. Bytt ut spegeln mot två tavlor och är supernöjd. Dock är bilderna taget i dåligt ljus, så på första bilden ser ramarna silvriga ut.. Posters och ramar har jag hittat hos desenio, länk till eos lampan finns på bilden.

Likes

Comments

Alltså, hur fin är inte vår nya barnvagnsmobil? 😍Är en superduktig tjej som jag hittade på instagram som gjort den. Så nöjd! Kommer passa så fint till vagnen.

Likes

Comments

Har kikat runt rätt mycket på skötväskor. Jag vill att den ska vara rymlig, funktionell och ändå snygg. Står hittills mellan de tre väskorna på bilderna den till vänster från Elodie Details (ca 2499kr) den i mitten från Skip Hop (ca 1199kr) och den till höger från Petite Cherie (ca 799kr). Hade inte den bruna från Elodie varit så dyr så hade det blivit den, föll mig direkt i smaken. Lutar nog mest just nu mot den svarta från skip hop då den var bättre pris på. Och efter att jag läst mycket om den och kollat bilder så verkar den uppfylla mina krav.

/På två av bilderna finns länkar till väskorna

Likes

Comments