​Tiden går fort, och hela 54,6% av graviditeten har passerat. Jag börjar nu kunna känna av lillens rörelser mer och mer, och magen blir bara större och större. Jag har haft en rätt så "jobbig" graviditet hittills. Var sjukskriven åtta veckor i sommar för illamående och kunde inte göra mer än att ligga i sängen ungefär. Som tur är så har det nästan helt gått över nu. Nu känner jag bara av illamående någon morgon ibland, eller om jag inte ätit på ett tag. Tyvärr så har jag börjat känna av mycket smärta i ländryggen på höger sida, som strålar ned mot rumpan. Och lite svårt är det på jobbet då jag jobbar heltid på förskolan. Men på måndag har jag tid hos sjukgymnast så hoppas kunna få lite hjälp där. Det är tur att man vet att det är värt det i slutändan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mössa från Livly/Omlottbody från Livly/Leggings med fot från Kappahl Newbie/Filt från Kappahl Newbie

Köpt dessa underbara kläder som ska packas i förlossningväskan. (Taggar finns på första bilden)

Likes

Comments

Håll över ryggsäcken för att se var den finns att köpa

Även fast det är några månader kvar till lillen beräknas komma så har jag redan hunnit med att skaffa en garderob åt honom. Har även hunnit fylla den med lite blandade kläder. Så svårt att hålla sig när de finns så mycket fint!

Likes

Comments

Har köpt världens finaste pyjamas från Livly. Hur fin som helst. Ultraljudsbilderna är från v13, de bilder vi fick från rutinultraljudet var rätt otydliga då lillkillen rörde sig för fullt där inne.

Likes

Comments

​Det går undan, och magen växer som den ska. Halva tiden har gått och jag längtar så mycket efter att få hålla dig. 

Likes

Comments