Hei allesammen!
Tiden går så utrolig fort. Idag er det 5 uker siden jeg lå på sykehuset og fødte min lille prinsesse. Alt går så fort med en liten baby i huset. Det er nesten litt skummelt å tenke på at det går så fort. Jeg merker godt at Leah vokser, og hu har blitt så mye mer våken.

Nå nærmer det seg jo jul å da tenker jeg å prøve å fotografere Leah som vi kan gi i julegave til de nærmeste. Om det er noen som vet om noen flinke fotografer i Østfold området så er det bare å kommentere!

Dagen idag har jeg tenkt til å bruke på å vaske å rydde litt hjemme også tenkte jeg å ta en tur på sentret mer Leah. Er jo så veldig kaldt å gå ute nå.
Til fredag er det jo black friday. Vi er så heldige å har fått barnevakt da så vi kan få shoppet litt. Er jo ikke så lett å få handla med barnevogn. Nå har jeg nesten ingen klær som passer meg lenger så det trengs veldig å få handlet litt.

Likes

Comments

Heisann!

Jeg tenkte å fortelle litt kort om meg.
Jeg heter Frida Helene, er 20 år gammel og stolt mamma til en liten jente på 1 mnd. Lille prinsessa heter Leah Amalie🌸 Jeg kommer til å blogge om hverdagen min og litt som faller meg inn. Håper dere vil like det jeg skriver om.

Følg meg gjerne på Instagram: fridahelene_97_

Likes

Comments