Jag och Anton tog bilen till Mellbystrand, hade jättemysigt och på vägen hem åt vi på Laxbutiken och därefter körde jag fel i rusningstrafiken i Göteborg.
Trevligt med extra väntetid :-)

Många kramar

Likes

Comments

Vaknade tidigt igår, och från det att jag vaknade så åt jag mat! Var så hungrig hela dagen :) Bestämde mig för att glida förbi jobbet och umgås lite. Jag och Valeria drack kaffe på Ediths efter att hon slutat och efter det åkte jag för att kolla på när min kära bror spelade fotbollsmatch. Det var sååå mysigt, noll grader och regn :) På kvällen var vi hela The Crew samlat hemma hos Liza. Kvällen innehöll allt från en jättegod Club Sandwish till galet dålig karaoke, hahha!

Många Kramar

Likes

Comments

Födelsedagskalas för Moa 19 år och sen fortsatte kvällen på Trädgårn! Jag hade så roligt, trots att vi missa tjugo över tre tåget hem... :))) Moa bjöd på tacos också så kvällen hade inte kunnat bli bättre!

Många kramar

Likes

Comments

Hejja Frida, du klarar det!

Likes

Comments

M​ånga kramar

Likes

Comments

Ojdå, tack så mycket vad snällt! ;)

Jag kom precis hem från ett jätteroligt Functional Moves-pass och lite löpning, hejja mig! Nu när studenten och framför allt balen närmar sig försöker jag äta så nyttigt som jag bara kan. Till kvällsmat fick det därför bli morotsstavar, en smoothie och grönt te. I min smoothie hade jag kvarg, mjölk, grönt te, massor med blåbär och hallon. Toppades med lite kanel, så gooottt!

Grönt te är nytt för mig men detta har redan blivit en favorit, verkligen ett tips! Använde även detta i min smoothie.

Många kramar

Likes

Comments