Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Ber om ursäkt för att det har varit så extremt dålig uppdatering under den senaste månaden och den enda anledningen till det är att jag har varit på semester. Men nu ät jag hemma och ska göra mitt bästa till att blogga mer.
Igår spenderade jag dagen tillsammans med Emma & Melker vilket var kul, somnade vid 3 ungefär efter att jag och Emma sa hejdå vid 10. Just nu sitter jag bredvid Emma och vi vet inte riktigt vad vi ska göra idag på dagen men ikväll ska vi passa hennes småsyskon. gör ett inlägg till senare. kram

Likes

Comments

Hejsan. Här har det stått tomt så länge. Efter en vecka drygt efter skolavslutningen stack jag & min pappas familj till Kroatien i en månad. Vi har varit här i precis 3 veckor idag. Jag har absolut inte gjort någon speciellt, vardagarna här är att vakna sticka med min syster till hennes fotbolls träning (tränaren där dödar jag för)
Sedan sticka till stranden och spendera hela dagen där.

snapchat @ fiffizzen

Likes

Comments

Imorgon beger vi oss till Kroatien i 3 vecka, efter det drar vi till Italien och avslutar med Frankrike, Paris. Jag ska vara iväg en hel månad, vilket innebär att jag måste säga hejdå till alla nära & kära. Jag är en riktigt känslig person, undviker helst allt sånt här. Men det slutar alltid med att jag gråter, eller blir helt förkrossad. Jag är jätte tacksam att jag får resa och har det såhär bra, men jag vill inte lämna mina vänner. Att jag känner att jag inte kan hoppa på cykeln och vara hos dem på någon minut, det dödar mig. Men till alla er mina finaste vänner, jag älskar er & även om jag är mil bort, finns jag dag som natt. Mina änglar.

Likes

Comments

Igår stack jag och Emma till stan och fixade naglarna självklart. Vi fick ta en annan salong än den vi brukar gå till i & med dem hade stängt, efter det stack vi till Emma jag tog på mig långbyxor, och Emma städade. Vi två stack sedan till harlyckan där vi mötte Melker, Emma stack efter en stunds men jag och Melker satt kvar.
vi hörs senare / F

Likes

Comments

Bilder från gårdagen.

Jag ber om ursäkt för jag inte bloggat men har verkligen inte mått bra under en period nu, och det har lett till att jag inte gjort mycket speciellt. Jag är inte helt ute från denna perioden jag varit inne i, men ser på den med andra ögon och annat samvete. Nog om det. Om fyra dagar går vi på sommarlov, och fredagen nästa vecka åker jag utomlands och blir utomlands i drygt en månad. Det kommer uppdaterats så mycket det går och stunderna då jag har internet. Det jobbigaste kommer vara att säga hejdå till dem närmsta. Och jag hatar när man lämnar Sverige och inte vet vad som väntar sig hemma här. Men samtidigt är detta det ända jag vill, jag vill bort från Helsingborg, bara känna att jag inte behöver va på något sätt.
/F

Likes

Comments

igår var det lördag, vilket är en av favorit dagarna. mamma väckte mig vid 9 då hon skulle gå och handla bullar, så jag skulle välja vilken jag ville ha. senare snacka jag med Clara o vi bestämde oss för att dra till väla där Nelly o Emma befann sig.
vi käkade och hade allmänt mysigt. jag kom hem runt 5
senare kolla jag film & var rätt nere. kolla sedan tv med mamma på Eurovision. MÅNS VANN & VI VANN

Likes

Comments

Jeans// lager 157
Tröja// ingen aning
Jacka// från Ängelholm
Skor// convers
Smycken// från mormor

Likes

Comments

I natt sov jag hos Emma, vi vaknade runt 10. Vi båda låg och kolla på mobilerna innan vi tog oss upp och gjorde en god frukost. Jag stack hem 20 i 12. Just nu städar jag och kollar film. Senare vid 3 kommer Clara hit. Vilket ska bli riktigt mysigt. Vi två har så mycket att snacka om. Vi hörs senare / F

Likes

Comments

Tack gode Gud att tisdagen är klar, jag hatar tisdagar.
Skoldagen gick snabbt och jag lämnade precis in en svenska uppgift. Nu ska jag fortsätta med NO i och med att vi har prov imorgon. Jag känner mig hyfsat säker redan. Senare ska jag gå en runda med Sofia och sen blir det läggdags. Vi hörs senare / F

Likes

Comments