View tracker

idag har jag varit i skolan som vanligt. hade sovmorgon, alltså blev det bara en lektion plus idrott idag.
så himla roligt på idrotten då vi fick testa spela golf, alltså de är så svårt. sen åkte jag hem och åt tacos med min familj. sen drog jag och Karin ut och hängde med några kompisar resten av kvällen.
imorgon är jag ledig från skolan, dock har jag tid hos läkaren halv nio så de lär ju inte bli någon sovmorgon iallafall.

mina golfproffs

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

jag har sån extrem längtan efter sommaren nu.
att få vara ledig och slippa stressa över skolan, ta ledigt från vardagen och bara vara
längtar efter sommarklänningar, bara ben, sandaler och ett strandlockigt hår.

jag vill ha heta dagar vid stranden, långa promenader, grillfester och sena sommarkvällar.

Likes

Comments

View tracker

​jag är så jävla trött på att inte veta vart vi har varandra, så trött på att vänta på att du ska höra av dig
det här eviga spelet om vem som bryr sig minst, den eviga väntan på bekräftelse.

jag önskar jag bara kunde förstå, förstå vem jag är för dig och hur mycket du är beredd att kämpa för att allt ska bli bra.
jag har offrat allt, jag vet knappt vem jag är längre

jag saknar dig

Likes

Comments

nu har jag varit hemma i tre dagar och jag är så nöjd med varenda en. har haft det så mysigt och så roligt med så bra människor. har hunnit med både filmkväll, party och en hel del bakishäng. jag har verkligen inte haft tid att skriva alls men så blir det ibland, har bara haft det sjukt bra helt enkelt.

stabil konversation med mamma angående efterfesten igår

Likes

Comments

har precis kommit hem från skolan och lagt mig med en godispåse i soffan. väntar på att det ska börja regna vilket väderprognosen säger att det ska göra ikväll och jag tycker det är så himla mysigt.
idag hade jag ett diplomeringsprov och jag klarade den delen av det, berättar mer om det om jag nu klarar den andra delen.

imorgon är det sista dagen i skolan den här veckan och det är så himla skönt att vi får långhelg. imorgon kommer eventuellt farmor ner och hämtar mig i Västerås så jag får skjuts hem. så lyx
har inga planer för vad jag ska göra i helgen alls, så vi får helt enkelt se vad som händer.

Likes

Comments

1. jag är expert på att jämföra mig själv med andra, vad jag än gör så tänker jag alltid på att det finns personer som skulle göra det bättre. det verkligen stör mig, jag kan bli så störd att jag vägrar göra något bara för jag vet att det finns någon som gör det bättre.

2. jag får ofta höra att jag valt en helt onödig linje på gymnasiet, och det kan jag också känns ibland. visst finns det linjer där jag kanske hade blivit lite mer. men den linjen som jag går ger mig mycket lärdom om saker jag tycker är intressant, mode och skönhet är ett intresse jag har och jag kommer ha nytta av på något sätt resten av livet. och jag läser till samma kurser som jag kunde valt att läsa till på samhällslinjen och kommer därmed ha lika stor chans att komma in på den högskola jag vill efter att ha gått hantverkslinjen med stylistinriktning istället.

3. jag har blivit så otroligt bebissjuk. blir helt till mig varje gång jag ser en bebis ute, på tv eller till och med på bild. har börjat läst massa mammabloggar som jag aldrig skulle gjort förut och jag går ofta förbi barnklädesavdelningen i flera butiker när jag är ute och shoppar. tur att jag är smart nog att förstå att det inte skulle vara lämpligt för mig att skaffa barn nu.

4. jag är så otroligt stressad över sommaren, det är mitt sommarlov och det måste liksom bli bra. jag måste göra en massa grejer och spendera tid med alla människor jag tycker om och bara njuta av att vara ledig. har bara 2 saker planerade och det är bråvalla och att jag ska ta körkort. körkortet gör mig också så himla stressad.

5. jag vill så jävla gärna åka på summerburst, men ingen av mina kompisar som har hunnit fyllt 18 då har lust att åka med mig. är nästan kapabel till att åka ensam bara för att få se Avicii live en gång till.

Likes

Comments

äntligen fredag och jag fick sluta två timmar tidigare vilket va så behövligt. vi hade hårlektion och det gick förövrigt jättebra.
nu ska jag hem och plocka ihop lite sen ska jag kanske vila en stund. senare ska jag träffa Sara och käka tacos hemma hos henne vilket ska bli så himla mysigt!
sen ikväll blir det förmodligen utgång då allyawan spelar i Avesta. tror det kan blir en jättebra kväll helt enkelt.

Likes

Comments

​idag är det en sån där kväll jag skulle uppskatta om någon ringde mig och sa "kom nu drar vi" 
jag skulle tacka ja alla dagar i veckan. för tillfället vill jag inte vara här en sekund till. helst vill jag bara flytta och se något nytt. skaffa massor av nya kompisar och upptäcka massa nya ställen. 
synd bara att jag inte alltid känner såhär, att jag så ofta tvekar och att jag är så jävla feg. 
tänk va lätt det här att bara sticka härifrån och kanske aldrig ens komma tillbaka. 

Likes

Comments

måndag igen och jag har haft praktik hela dagen som alla andra dagar, för er som undrar gör jag praktik i en klädbutik för barn och jag tycker att det har fungerat bra hela tiden. när jag kom hem vid 5 lagade jag mat och sedan har jag glott på gossipgirl hela kvällen.
nu ska jag plugga lite inför ett prov imorgon sen ska jag sova

Likes

Comments