Header

Hej! Jag ligger här i min säng just nu och ska sova men så bara fick jag idén att jag kan ju blogga, haha! Så nu gör jag det. Fredag imorgon! Så jävla underbart skönt. Helg tröttnar man aldrig på. Har faktiskt ett väldigt lugnt schema detta året. Måndagar är värst men som tur är så slutar vi runt tolv då! Det är riktigt härligt!

Hmm... Vad kan jag mer säga till er.... Lite brist på vad man kan skriva om eftersom det händer inte mycket mer dagarna mer än plugg och typ chilla. Men lovar att berätta/skriv om det händer något som är sjukt kul att läsa om! Iallafall hoppas ni haft en super bra torsdag så hörs vi snart igen! Kram ☺️
Kvällens mums!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är det bara en vecka kvar till skolan börjar. Känns helt sjukt. Har haft ett mycket trevligt sommarlov och jag önskar dock jag kunde haft det liiiite längre. Sov länge idag så passa på när jag väl gick upp runt 12:30 att göra mig en rejäl frukost. Nu ska jag ta på mig träningskläder och ut och gå tror jag, om jag inte kör något från mitt "schema" som jag själv skapat på en app.
Appen: Har fått så mycket inspiration efter jag skaffade Pumpup! Kolla in den! Som instagram fast du kan skapa egna träningspass och se andras framsteg med!

Hoppas ni har en suverän dag! Själv längtar jag sönder mig till imorgon, då min älskade kommer hem igen! 💋
Likes

Comments