Header

Hej på er! Fy på dagens väder, en regnig tisdag är inte att föredra. Är så himla trött i huvudet efter den här dagen. Har verkligen ansträngt mig i skolan haha. Nu står matte & tyskaplugg på schemat då jag har prov imorgon, inte alls tagg. Som tur är har jag energidryck och choklad så det funkar;p

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förra lördagen var jag hos frissan och fixade håret. Ombre blev det och jag är såå nöjd! Min frisör är hur duktig och underbar som helst!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Klump i magen, hela kroppen skakar, ögonen är blanka & kinderna våta. Hjärtat slår i tusen, mina lungor söker desperat efter luft och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Allt blir svart och jag får panik. Det är inte ens sant, allt är som vanligt och vi kommer ses snart igen. Jag vill tro på det, jag inser inte sanningen. Fan, snälla låt det inte vara sant. Snälla låt mig vakna ur mardrömmen. Jag är rädd och känner mig som ett ihopknycklat papper. Ett papper som är så lätt att ta sönder, så lätt att riva i bitar, men också så lätt att skära sig på. Vi ses en vacker dag igen, alltid i mitt hjärta.

Likes

Comments

Have a good day everyone!!!

Själv har jag bara två lektioner vilket är skönt, sedan ikväll är det inspark!! Godmorgon föresten haha ;)

Likes

Comments

En tidig morgon påväg till skolan // Långpromenad med hunden // Söndagsmys

Likes

Comments

Hejsan, ligger just nu i sängen och äter ben&jerrys samt kollat youtube. Gick hem från skolan några timmar tidigare idag då jag fick för mycket ångest av att stanna... Hatar det. Har en del plugg jag måste ta tag i, känner på mig att jag inte kommer göra någonting (som vanligt) tho. Idag är jag bara på allmänt konstigt humör och har inte energi till att göra något alls. Har haft väldigt dåliga dagar det senaste, men imorgon är det åtminstone insparksfest för min skola vilket jag ser fram emot!! Taggar helg!

Likes

Comments

Igår var jag aldrig ute och gick, jag drog till gymmet istället och körde ben men Markus och William. Har inte gymmat på såå länge, så idag har jag världens träningsvärk. När jag kom hem pluggade jag lite och tog sedan en lång dusch. Efter det låg jag bara i sängen och kollade på mean girls hela kvällen, samt åt donken haha. Såå mysigt.

Nu ska jag däremot åka till skolan, är hur trött som helst. Efter skolan har jag inget planerar förutom plugg, puss

Likes

Comments

Framtiden... Samtidigt som den skrämmer mig och ger mig lite panik, ser jag fram emot den. Funderar faktiskt på att studera utomlands en del av min gymnasieperiod. I så fall hamnar jag troligtvis/förhoppningsvis i Log Angeles (!!!) för att läsa media marketing. Om inte så kommer jag plugga utomlands EFTER studenten istället och läsa på collage. Hmm, tror nog det blir efter studenten då jag kan läsa på högre nivå även om jag verkligen hade velat åka under min gymnasietid. Förhoppningsvis kan jag få ett jobb utomlands och spendera en period av mitt liv där. Jag vill även resa (!!) och se världen, drömdestinationer är bland annat Australien, New York, Paris osvosv. Åh blir så taggad!!

Likes

Comments

Åhh dessa är såå bra!!!

Likes

Comments