God sein morgen? her sitter jeg, i senga til Marius, hører på podcast (Harm og Hegseth), i joggeklær enda. I mens jeg prøver å finne ut hva jeg skal skrive om. Føler meg en ganske tom i hodet for tida, jeg skrev jo at jeg skulle prøve å legge ut flere innlegg, men mellom jobben og bare det kaoset jeg er så går det ikke, det skjer bare ikke noe spennende for tiden dessverre. Men jeg har noen små ideer som kanskje kommer etterhvert.

Oppturer i det siste - Det må vel være at jeg skal til Spania til jul å besøke familien min, som jeg ikke har møtt på 5 måneder. Det blir så utrolig godt!

Nedturer - Kanskje det at jeg snart er ferdig på min nåværende jobb, men finner ikke noe ny jobb. Fordi med tanke på at jeg ikke har så utrolig mye erfaring med det jeg har søkt på, så blir det så vanskelig. men jeg gir absolutt ikke opp!


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

For noen måneder siden lagde jeg en kjempe enkel, god og mettende middag! Det må ha vært noe av det beste jeg har smakt, å har nå blitt en favoritt! Det du trenger er ikke så utrolig mye, og ikke vanskelig å få tak i. Det er en ting du kanskje ikke finner i butikk men mest sansynelig på en utenlandsk butikk, er ikke helt sikker.

Til det varme -

- En ris lingnende sak (det er hvete, men i konsistens er den litt hardere enn ris), eller ris.

- Indre filet eller ytrefilet, eller det kjøttet du selv vil.

- Rød løk

- Hvitløk

- Tomater

- Poteter

- Persille

Først setter du på hveten/risen til koking, siden det kan ta litt lengre tid enn resten, jeg personlig liker å ha litt salt i vannet.

så kutter du opp løk, steker det. Kutt opp tomater å ha i pannen sammen med løken. La det ligge i panna med svak varme. Dette skal blandes med risen.

I mellomtiden til du skal ha opp i risen i panna sammen med løken og tomaten så kan du ta fram en ny panne, kutt opp hvitløk, tilsett det og tilsette olje i den, å skru på middels varme. Når du ser at pannen er varm så legger du opp i kjøttet, følg med det og snu det når det trengs.

Når risen er ferdig så tar du det over i panna der løken og tomaten er, ( du kan også ha i litt tomatsaus om du vil). Bland det godt sammen, til du selv ser/smaker når det er ferdig.

Kutt opp poteter i båter og stek i ovnen, med litt salt og pepper etter egen smak.

Salat-

- Tomat

- Salat

- Rødløk

- Persille

- Lime

Kutt salaten, tomaten, løken og persillen, bland alt sammen til en liten mix, ha på litt lime på toppen. Den er basically det eneste du trenger å gjøre. haha

Dressing-

- Hvitløk

- Olje

- Egg

Finn fram en plastkopp og en stavmikser. Du trenger ikke mere enn ett egg, ikke så utrolig mye olje, og hvitløken etter egen smak. Kutt opp hvitløken, ha i egget, start med miksingen og hell opp i oljen litt og litt, til du får en fast konsisten. Dressingen her er en Alioli, så det er vel meningen at den skal være nok med hvitløk i den!


Likes

Comments

MARIE STELLA WIBE JEDIG // http://instagram.com/mariejedig

Marie Jedig er en Dansk Influencer som jeg elsker, profilen hennes er så fargerik og fin! Det er en person som gir meg masse inspirasjon, tross den ulike stilen vi har. Hun tror jeg har kapret mange følgeres hjerter, og hvertfall så har hun kapret mitt. Det er en profil jeg kan sitte i timesvis å se på. Hun er også en super flink blogger, som legger ut litt varierte ting og det elsker jeg!

IDA BROEN // http://instagram.com/idabroen
Oslos kjære Ida Broen må være en av de personene som jeg ser mest opp til. Hun har lært meg at du må jobbe for ting, la det komme til deg. Og hun har virkelig jobbet for sitt! Ida har verdens sykeste og mest varierte stil, det at hun kan blande street style med en touch av glamour, er noe som jeg bare digger! Hun virker som en så utrolig jordnær og søt person, en person jeg aldri hadde blitt lei av!

LINE ELVSÅSHAGEN // http://instagram.com/linefikserkroppen

Line er en av de morsomste personene jeg noen sinne har vært borti, instagrammen hennes er fylt med sinnsykt morsomme bilder! Line har også en ny serie på NRK som jeg har fett på, som handler mye om hvordan man skal klare og like sin egen kropp, eller hvordan hun skal det. Hun har også hadd en serie før den hun har reist jorda rundt uten penger og div, noe som var kjempe gøy å følge med på!
Denne jenta må bare fortsette å gjør sitt, for hun er søren meg bra!

Likes

Comments

Jeg tror jeg går for en hudpleierutine i blogginnlegget her.

Disse er mine absolutt favoritter for en sunn og glødende hud, og hvis du har fet hud sånn som meg så trenger du alle disse produktene. Det er jo ikke alle som orker å bruke så mange produkter regelmessig, men jeg gjør det, jeg vasker/renser ansiktet mitt hver eneste dag, men bruker ikke peel of masken hver dag da.

Garnier Micellar Cleansing Water -

Er en ansiktsrens som renser huden effektiv, alt du trenger er vel en bomullspad, og du trenger ikke å vaske huden etter du har brukt den heller, men jeg pleier å gjøre det uansett fordi jeg liker egentlig ikke lukten av den så utrolig godt!

Clinique Liquid Facial Soap -

Den er en life saver, den har fjernet alle urenhetene, og fjernet skitet i porene mine. Du bare vasker ansiktet vanlig siden det er såpe, og du får en utrolig frisk hud som ikke er helt ned mattet, den gjør også sånn at de tørre områdene reduseres, så de blir stort mindre tørre.

Jorgobe The Original Peel Of Mask

Det er jo egentlig en vanlig peel of mask, er som alle andre sånne svarte masker. Men denne er kanskje 10 gang bedre føler jeg, den fjerner nesten alle porene, og om du har fet hud sånn som meg så funker den utrolig bra fordi den matter ned huden! Men det er ikke noe som er i regelmessig bruk!

Proactive ansiktskrem.

Det er jo en del utgaver av Proactive sine renser og kremer, jeg har brukt de fleste, men holder meg bare til kremen nå siden jeg ikke har så utrolig mye utbrudd lengre. Den er utrolig god, den er så fet og jeg elsker fete kremer, jeg er helt ærlig ikke sikker på om den er for fet hud eller tør hud, men det er en av de beste kremene jeg har brukt! Den er fantastisk under sminken, jeg føler at sminken sitter hele dagen.


Du kan også gjerne legge til en skrubb, noe jeg også bruker i blant, jeg er usikker på hva den heter, den er fra Argentina, men den er fantastisk, du får verdens mykeste hud og den lukter fersken!

Det var min guide til den perfekte friske og glødende huden nå til høsten! Og gjerne til resten av året.

Likes

Comments

Heyo! Står i gangen og er på vei ut, det er en skikkelig Grå dag ute! Fysj. Marius lå over inatt, han dro hjem tidlig idag så tar jeg turen til han senere. Har jo enda ikke vist dere skoene jeg kjøpte meg! Så slenger med bilde under + et lite casuall outfit bilde dog det er mørkt ute så da får taklys holde.

Det var det beste jeg fikk til, ble Ok fornøyd med bildene haha.

Jeg har ikke vært så utrolig til stede de siste dagene, men jeg har utrolig mye å tenke på, jeg jobber masse, og prøver å sette meg mål så jeg kan finne ut hva jeg skal fremover. Men jeg lover dere at det kommer flere innlegg framover, for hittil har det jo variert, fra 3 innlegg om dagen til 0 av og til, men jeg skal skjerpe meg. Kanskje jeg kal legge ut mine favoritt hudpleieprodukter senere idag? Dere må også bare si ifra om hva dere også vil lese om selvfølgelig!

Likes

Comments

Heihei! Idag så har jeg fridag, har nettopp spist en liten lunsj å ser på Truls à la Helstrøm som er et av de morsomste programmene jeg vet om! Igår så tok jeg meg en tur ned til sentrum før jobb, gikk litt rundt. Så gikk jeg innom en sneaker butikk som heter SKILLS (@skillstrondheim på Instagram) for jeg hadde lagt av to par sko for to dager siden, et par sko til meg og et par til Marius.

Jeg kan si litt om Skills da! De åpnet i 2012, og er den første ordentlige sneaker butikken som åpnet her i Trondheim, and still going. Det utrolig god service der, et smil og hei får du også i det du kommer inn døra, og er det noen spm du har ang sneakers så får du svar på noen sekunder. De har et utrolig stort utvalg av både dame og herre sko, men ikke bare det! Klær har de selvfølgelig også.

Skoene er Nike Dunkt Retro QS, en av mine favoritt sneakers! Har egentlig aldri sett på de på den måten som jeg har gjort de siste to årene. Sko for meg har vokst seg på meg, interessen min for sneakers har blitt så stor, de har mere betydning og bakgrunn nå enn hva de hadde for meg for bare noen år siden!

Jeg gikk da for de røde! Tok desverre ingen flere bilder av de, men kan ta imorgen å vise dere!

Disse er Marius sine, tror han falt for de med en gang han så de! For det gjorde hvertfall jeg!

Likes

Comments

Som den jenta jeg er så elsker jeg å utforske alt på nett, av nettsider å bare sitte og søke etter masse klær, nye klær og ting jeg av og til ikke hadde brukt/gått i selv men som jeg forelsker meg skikkelig i! Denne gangen har jeg fått øye på 5 fine ting som jeg absolutt må få tak i i løpet av de neste månedene. Mango er en butikk jeg bare MÅ innom hver gang jeg er på ferie i Barcelona, det er så mye fint og heller ikke så høye priser, du finner alt av litt street style om du ser nøye og mye ordentlig men heller ikke alt for classy, hvis det gir mening? Haha, jaja. Håper dere likte de tingene jeg fant, like mye som jeg likte de!

Likes

Comments

Dagens outfit;

Lue// urban Hettegenser// Cubus Belte// Lindex Bukse// Bikbok Sko// Nike Veske// Companys

Dagen idag startet bra, våknet opp til så og si snøstorm ute, og snø er noe jeg elsker. Elsker det å kunne gå i lue og votter...Hehe. Min morgen ble plutselig noe dritt etter noen timer, bare pga at jeg mistet bussen haha, braste ut i gråt som en liten unge, aner egentlig ikke hvorfor, tror det bare var det at jeg var så stresset. Har vært med William, tatt en kaffe og vært på sneaker leting.... huff! Akkurat nå sitter jeg på bussen på vei hjem, skal lage middag med Marius, har også sykt lyst til å lage cookies så jeg tror nok det blir kveldens oppgave!

Likes

Comments

Tenke å stikke innom for å fortelle litt om helgen min, eller lørdagen da! Fredagen var forhåndsvis rolig, spiste middag hos bestemor og bestefar med Marius, ble der i noen timer og ble kjørt hjem. I går (Lørdag) så var jeg/vi i bursdag hos en kompis som heter Daniel, det var utrolig koselig! Var masse kjentfolk og venner det, som var utrolig hyggelig å møte på! Var også kostyme fest, i anledning både bursdag og litt Halloween, var 80’s tema. Noe som var kjempe gøy, var utrolig gøy å se at alle hadde kledd seg ut, og andre tok det helt ut!

Idag har vi egentlig ikke gjort noe annet enn å slappet helt av i sofaen med dynen surret rundt oss og sett på Stranger Things!

Håper alle har hadd en super helg!

Likes

Comments

Jakke// Zara Bukse//rag & bone Veske//Louis Vuitton Lue//Acne Boots//Mango Parfyme// YSL Black Opium

Jeg skal ikke forklare alle tingene på bildet! Men dagens innlegg er litt mote og en liten smule skjønnhet, disse tingene er øverst på ønskelista mi. Som dere vet elsker jeg jo svart, men liker også at det er noe ekstra der. Sånn som de bootsene fra Mango med den røde hælen! Jeg har faktisk fått helt dilla på rødt og orange i det siste! Og forelsket meg i enda en jakke, fra Zara! Jeg har så utrolig mange jakker nå, men ingen fine til vinteren.
Boots, det er noe jeg vil ha nå til høsten, jeg har 12 par sneakers og ingen fine boots eller noe sånt, men jeg må nesten snart sette en stoppe for å kjøpe meg sko! Haha

Håper dere fikk bittelitt inspirasjon! Jeg skal straks ta bussen til jobb!

Håper dere får en fantastisk dag!

Likes

Comments