Hei alle sammen!

Nå er det siste feriedagen før skolestart. Kjenner nå at det skal bli digg å komme i gang med en fast rutine å forholde seg til, det er virkelig noe jeg har savnet i ferien. Liker dere å forholde dere til en fast rutine?

Jeg må bare få røpe noe til dere, og det er at nå fremover kommer det til å skje så utrolig mye spennende fremover. Gleder meg utrolig mye til å dele det med dere. Siden jeg ikke skal gå på dans i år, skal jeg fokusere mer på bloggen, skole arbeid og trening. Jeg har noen håp om å være mer aktiv på bloggen, etter den lange ferien har jeg fått utrolig mye motivasjon. Jeg har virkelig fått tenkt over på hva jeg ønsker å satse på og holde på med. Tillegg til alt dette kommer jeg til å jobbe litt hos mamma. Det kommer til å bli så gøy.

Lykke til alle sammen som skal starte på skolen i morgen! Klem Frida!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Trenger du noe nytt til skolestart?

Lyko har alt du trenger når det kommer til sminke og skjønnhet. Hva er ikke bedre å fylle skapene med noen gode produkter til skolestart? Jeg kan legge med noen tips til dere nedenfor. Du kan også få 15 % på alt hos luko.no denne er gyldig til 15.august så ikke vent for lenge.

Likes

Comments

God formiddag alle sammen. Håper dere har startet august med et smil, siden vi er i gått i gang med denne måneden tenkte jeg å oppramse litt av hva som skjedde i juli. Nå er det skolen som står for tur rett rundt hjørnet, og jeg kan fortelle dere at denne ferien har vert bra. Alltid like godt med en lang sommerferie med sol og alt som har med sommer å gjøre, men vi kan heller ikke ha ferie hele tiden, nå blir det snart skole tid. Siste innspurt av grunnskolen. Jeg håper at dere har hatt en fin ferie, og at dere kommer til å få en fin skole start eller å komme til bake til jobb.

Månedens beste minne: Mitt beste minne i Juli var da vi reiste til Kroatia, som dere sikkert har lest på min blogg for litt siden. Jeg liker veldig godt å besøke nye kulturer og miljøer, og det å bare slappe av når man først har ferie.

Månedens beste produkt: Jeg har ikke bare ett produkt som har blitt en av mine favoritter i Juli, disse produktene er hudpleie. Etter at jeg har brukt disse produktene har min hud virkelig begynt å gløde, og jeg har fått renere hud. Noe som er et must. Disse produktene får dere ikke se i dette innlegget, men de kommer antageligvis om ikke så lenge. Det er bare å følge med så får dere noe tips og anbefalinger til å få en perfekt hud rutine. ❤

Månedens must have: Mitt must have i Juli var jordbær med sjokolade og sitron vann. Utrolig digg når det er en varm sommerdag. Dette er vert å prøve.

Månedens nedtur: Det er garantert når vi dro fra sola, og kom hjem til regn. Så utrolig kjedelig å komme hjem til kalde Namsos med regn i tillegg.

Månedens mest leste innlegg: Det mest leste innlegget i Juli var "Pakk med meg bare i bilder" Jeg fikk så utrolig god respons på dette innlegget, tusen takk for alle gode tilbakemeldinger.

Hvordan var Juli for deg?


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hei alle sammen!

Nå er det starten på en ny uke og det betyr nye shopping muligheter. Bare i dag er det 50% på alt av klær hos Jfr, da gjelder det å være rask. Håper dere finner noe fint. <3

Nedenfor kan dere se noen av mine favoritter hos Jfr gjerne ta en titt på de. Ønsker du å se nærmere på klærne er det bare å trykke på linkene eller bildene, så kommer dere direkte til plagget dere ønsket å se nærmere på. Husk at tilbudet varer ut dagen!

Klem Frida! ❤

Likes

Comments

Hei alle mine hjerter! ❤

Nå har August kommet, tenk at sommerferien er snart over. 😢 Det blir veldig trist for som dere vet så liker Frida veldig godt ferie, men det blir helt sikkert bra å komme tilbake på skolebenken også. Eller hva tror dere?

Hva ser jeg egentlig frem til i August?

Jeg generelt liker veldig godt August måneden på grunn av at det skjer veldig mye bra som blant annet er at jeg har bursdag den 13. August, og fyller 15 år. Hva er ikke bedre enn å bli et år eldre enn hva man var. Det er også noe annet spennende som skjer eller spennende vet jeg ikke helt om det er, men jeg skal gå mitt siste år i grunnskolen noe som blir kjempe bra. Jeg gleder meg veldig mye til å bli ferdig med skolen, siden jeg ikke er et veldig skole menneske, jeg liker best å oppholde meg hjemme, borte, sammen med venner/familie, reise og ikke sitte ved skole benken i mange timer i uken. Man skal vel ikke klage heller tenker jeg, men når man faktisk ikke er så veldig glad i skolen så må man være ærlig å innrømme at man gleder seg til å oppleve alt annet etter alle de lange skole årene. Man får bare helt enkelt gjøre sitt beste og kose seg igjennom de siste årene, så skal vi se hva som kommer til å skje senere gjennom årene.

Hva ser dere frem til i August?

Likes

Comments

Hei alle sammen og god tirsdag! 😊

I dag tenkte jeg å dele min oppskrift på noen sunne pannekaker. Du kan lage disse som frokost, lunsj eller når som helst. Jeg personlig liker best disse pannekakene siden de er både gode og sunne, de er også like gode som de som er en del usunnere!

Alt du trenger er:

~Tre egg, to egg med bare eggehvite og et helt egg.

~En banan

~Havregryn, 1 dl

~Kanel, 1 ts

~Kardemomme, 1 ts

Bland det godt inn og stek de i en stekepanne. Man får som cirka 10 pannekaker av denne oppskriften. Håper du ønsker å prøve ut disse.

Gjerne si ifra hva dere syntes de ble! ❤

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Etter at ferien er over har jeg tenkt å laste opp innlegg på faste tidspunger. For å lage en rutine, og at det blir lettere å følge med når jeg laster opp blogginnlegg. Som det ser ut til nå kommer jeg til å laste opp innlegg etter skole tid eventuelt utover ettermiddagen. Jeg kommer til å oppdatere dere mer om dette om ikke så lenge. Hvis temaet YouTube blir noe for meg, som jeg snakket om i forrige innlegget. Kommer jeg mest sannsynlig til å legge opp en video i uken, og se hvordan det kommer til å utvikle seg.

Ser virkelig frem til å lage en rutine på bloggen!

Klem Frida! 💗

Likes

Comments


Hei alle sammen!

Jeg har lenge tenkt å starte en egnet YouTube kanal, noe jeg allerede har gjort, men det å laste opp videoer er jeg litt frem og tilbake på om jeg skal gjøre. Jeg tenkte nå å bare spørre om hva dere synes jeg burde gjøre? Om dette blir et tema for meg så kommer jeg til å starte så snart jeg føler at dette kan være et tema for meg. Er litt usikker om hvordan jeg skal gjøre dette, men det tar jeg som det kommer. Kanskje ser dere meg andre plasser enn bare blogg? Hvem vet?

Jeg hadde satt pris på om dere kunne komme med noen tips, og hva dere synes jeg burde gjøre?

Klem Frida!

Trykker dere på bildet kommer dere direkte til min YouTube kanal!

Likes

Comments