Livsstil, mote og skjønnhet

Endeliiig! Nå har jeg startet med noe nytt, og håper det kommer til å bli bra. Jeg har lenge sagt at jeg ønsker en ny start, så nå har jeg blitt en medlem hos Premium her på now.com er veldig fornøyd hittil. Må bare få si at jeg har gledet meg lenge nok til dette. For hva er vell ikke bedre med noe nytt av og til. For dere som ikke vet hva dette går ut på, så er det da man kommer på Magazine som er da fremsiden på plattformen her. Eller der alle premium medlemskapene blir samlet, og dere kan se hvilke nye innlegg som har kommet ut av de andre bloggerne. Dette kan for eksempel hjelpe deg et stykke om du ønsker at andre mennesker skal oppdage din blogg. Kanskje man får noen nye lesere? Hvem vet.....

Ser virkelig frem til min nye start her på nouw!

KLEM!!!! 🌸

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Livsstil, mote og skjønnhet

Hei alle sammen! 🌺

Nå er det mandag og starten på en ny uke. Hvem liker ikke en ny uke med helt nye muligheter? Nedenfor kan dere lese om hvordan min uke var for meg, eller mer rett

"Uken som gikk"

Hva var ukens høydepunkt? Ukens høydepunkt var for meg da jeg dro til Oslo for å møte en venninne. Og til mine slektninger igjen, alltid like koselig. Håper på å få sett de så snart som mulig igjen.

Hva var ukens nedtur? Å måtte dra hjemover og bli ferdig med høstferien.

Ukens beste innkjøp? Hmm det er ikke godt å si.. For er det noe jeg har fått gjort i forrige uke er det å shoppe, haha. Men jeg ble ganske fornøyd med pelsjakken min daaaa.. For er det noe jeg har ønsket meg over lengre tid var det en pelsjakke, men som var fake og det er ganske viktig for meg.

Ukens craving? Min craving i forrige uke var å spise sushi, for var det noe jeg helst hadde lyst på var det sushi. Jeg tror dette er noe av det beste jeg kan spise.

Ukens favoritt blogger\youtubere? I denne perioden har jeg sett en del på Linn Ahlborg, Zennufer og Wilma Holmqvist. Jeg synes at disse jentene gir så mye inspirasjon og noen man kan se opptil. Jeg anbefaler alle sammen til å sjekke ut deres sosiale medier. Elsker de.

Ukens beste tips? Mitt beste tips er vell å bare komme seg ut av komfortsonen, og drite i hva andre mener og tenker om deg, gjør hva du vil. For det kommer man langt med.

Ukens mest brukte app? Min mest brukte app i forrige uke er helt sikkert Instagram, for er det noe jeg er flink til så må det være min aktivitet på min Instagram konto. Jeg elsker å ta bilder og legge de ut på min konto. Som dere sikkert har sett bygger jeg opp en helt ny Instagram feed som er veldig spennende.

Til slutt. Hvordan var ukens ending? Min slutt på uken var helt OK, men kunne avsluttet den ved å ikke kjøre ti timer i bilen, haha.. Hater å sitte i bilen. Kunne fått brukt søndagen litt mer fornuftig eller hva?

Hvordan har deres uke hvert? Håper dere får en fortreffelig mandags kveld videre. 😊

KLEM!!!

Likes

Comments

Livsstil, mote og skjønnhet

Alle vet at jeg elsker Oslo, og at jeg mest sannsynlig kommer til å bosette meg her nede. Det er en stund til, men hadde jeg vært litt eldre hadde jeg flyttet hit for lenge siden, hahah. Det er så kjipt at jeg må vente sååå lenge er veldig utålmodig.... Siden denne byen er her jeg vil være og her jeg liker meg mest. En by med mye muligheter, og der jeg ønsker å satse stort på bloggen. Derfor jeg ønsker å satse på bloggen i Oslo er nok fordi det er så mange andre muligheter enn hva det er i Namsos. Og fordi det alltid er noe å gjøre enn hva det er i lille Namsos. Jeg vet virkelig ikke hvor mange ganger jeg får sagt dette, men jeg GLEDER MEG alt for mye. Det er bare å holde øynene åpne, så kanskje dere blir med på denne turen sammen med meg.

Takk for nå Oslo, ser frem til neste gang! ❤

KLEM!!!

Likes

Comments

Livsstil, mote og skjønnhet

Idag ble det en tur til Oslo! Er veldig glad for at jeg tok turen innom mens jeg faktisk er her. En suuuper dag med en venninne (Maja) er så glad for at vi begge var i Oslo på samme tid! Koselig lørdag med mye shopping, svidde av mye penger også (blakk??) haha neida....

Sushi og en god latter <3

Avsluttet Oslo turen med en kaffekopp sammen med Kristin @K.ekren ❤️☕️

En dag i Oslo var helt klart verdt det. Oslo er en fantastisk by, gleder meg til å flytte inn til denne byen. Klarer så vidt å vente. Nå kan jeg avslutte høstferien med et bredt smil rundt munnen før turen går hjemover, uff ti timer i bil er ikke noe man gleder seg til.... Hvordan har deres høstferie vært?

KLEM! ❤

Likes

Comments

Livsstil, mote og skjønnhet

Endeliiig er vi fremme😄 Eller vi har vært her ganske lenge. I dag har vi tilbrakt dagen i byen og shoppet litt. Det ble en veldig godkjent dag for meg, og ser frem til morgendagen da jeg skal besøke en plass, som dere får vite mer om i morgen. Gleder meg sååå mye!!! Ventet lenge nok til dette så det blir super bra... Om dere ønsker å se mer om dagen i morgen så gjerne legg meg til på Snapchat: Bloggfrida. Da får dere sett mer om morgendagen.

Håper dere får en super fin kveld videre!

Klem!! ❤

Likes

Comments

Hei dere! 💋
Nå går turen ned til Oslo.
Kjenner jeg er veldig lei av å kjøre allerede, men med bra musikk og godt humør så går det fremover.
Har dere noen musikk tips så gjerne legg igjen en kommentar det hadde vært veldig snillt! Haha jeg suger til å finne nye musikker, som regel finner jeg de nye et halvt år etter de andre har hørt de ferdig... Sånn er jeg henger bestandig litt etter. Håper dere får en fin dag videre så ses vi snart!

KLEM!

Likes

Comments