Livsstil, mote og skjønnhet

Hmm.. Hvordan var egentlig min forrige måned? Jeg føler at november har vært den lengste måneden for meg -jeg forbinder det med mye stress, og mye å gjøre. Hvis jeg tenker litt tilbake, tror ¨jeg ikke det har blitt lastet opp mer en fire eller fem innlegg i hele November? Blir egentlig litt stresset ut av det, men håper på å finne på plass sporene om noen dager. Noe som også suger er at jeg nesten ikke har fått trenet noe i forrige måneden heller. For jeg heller har villet prioritere skolen foran alt annet. Unnskyld om jeg hørtes veldig negativ ut, men det har jo vært noe bra med det også. Blant annet må jeg bare få skryte litt av min store norskoppgave, som jeg selv føler gikk super bra (håper jeg i hvert fall...) og noe som jeg kan mindre skryte av er mine to norsk tentamener. De sugde rett og slett..... Jeg må bare få si at det er så utrolig vanskelig å få utdelt oppgaver og så skrive om dem-og velge blant noen av oppgavene. Føler jeg gjør det alltid så ræva i heldagsprøvene. Jeg får aldri til å begynne noe særlig bra, og finne de rette ordne som kan fordype litt mer av hva man mener. Og gjøre selve teksten bra på noen fem timer. Men men det får sjå være, tror vi heller setter oss i gang med hva som skjedde i noveber.

⚡Månedens cravings: Bruschetta med ristet brød, mums...

⚡Månedens nedtur: Stresset alt for mye, og alt har ikke gått som det skulle.

⚡Månedens opptur: Da jeg meldte meg inn som premium medlemskap her oss Nouw- og fikk prøve noe nytt. Endelig tok jeg meg tid til å melde meg inn.

⚡Månedens beste film: Hehe tro meg, men jeg så ferdig alle de fine julefilmene allerede i November. Angrer litt på det når jeg ikke har noe mer å se på frem mot jul. SÅ TYPISK.. Eller hva?

⚡Hva ser jeg frem til i desember? Nå som vi er i desember, er det mye annet å se frem til, og mye annet å gjøre. Er det bare meg eller er desember den koseligste måneden som vi kan ha? Jeg elsker den gode stemningen, og lukten av julen. Tror ikke det er noe som er kjedelig i desember, for det er alltid noe å gjøre. Og alltid noe man kan se frem til. Det jeg ser frem i til i år er julaften, og starten på 2018. (Som jeg gjør nesten hvert år.) Håper på at det bli like bra år som det vi har nå.

Hva ser dere frem til i resten av desember?

Klemmer fra meg! ❤

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Livsstil, mote og skjønnhet

Klokka er 03.12 og «mandags morgen» starten på en ny skoleuke, som jeg ser i sikt ikke starter på topp. Feber og dårlig form er ikke det beste å starte uken med (derfor er jeg oppe så sent) får ikke sove ettersom jeg har mage smerter. I de siste dagene har jeg vært borte fra bloggen. Grunnet mye å gjøre. JEG VET jeg sier dette litt for ofte- men sånn er det bare. Jeg har måttet bli ferdig med min «fordypnings- oppgave» i norsk som jeg fikk (alt for dårlig tid til å gjøre.) Eller bedre fortalt jobber jeg effektivere i siste liten. Jeg synes selv at jeg må begynne å ta det litt mer på alvor, og kanskje starte litt før det begynner å gå mot siste liten. Pluss mye annet jeg har måttet prioritere i bildet. Som sagt så prøver jeg å balansere trening, jobb, blogg, venner, familie og skolearbeid i hverdagene. Men det er ikke alltid like lett, så det ender alltid opp med noe som blir nedprioritert, noe som er like greit av og til. Så om dere ikke hører fra meg på en stund fremover så er det p.g.a mye å fokusere på. Jeg hater å måtte skyve bort noe bare fordi jeg må fokusere på en bestemt ting. Skulle gjerne fått gjort alt på samme tid, døgn og hverdag. Krysser mine fingrer på at det ikke bli alt for lenge til jeg kan skrive for dere igjen. Kanskje jeg kommer innom en gang i uken eller noe, vi får se!
Nå vet dere i hvert fall hvorfor jeg ikke har kunnet blogge på en stund, som sagt så hater jeg å måtte nedprioritere noe!

Nå får jeg fokusere på alle tentamene i denne uken og annet skolearbeid! ❤️
Så ses vi om ikke så alt for lenge. 💫

KLEM!!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

(Annonse-i samarbeid med @chiquelle.no)
Jeg var så heldig å fikk mota plagg fra «Chiquelle.no» jeg elsker collectionene deres, og de har så mye fint å by på. Nesten hver gang man går igjennom nettsiden deres, så er det nesten umulig å ikke legge til noe i handlekurven, for man finner alltid noe fint, og noe man bare ikke klarer å gå ifra, eller hva?

Jeg er også så heldig å kunne gi bort litt Rabatt til dere alle sammen, hva er ikke bedre med litt avslag vell? Om dere ønsker 15% avslag på noe hos Chiquelle.no er det bare å bruke (HOLIDAY15) i kassen for litt provisjon. Det gjelder å være rask for denne koden er gyldig til 2017- 19/11. Og det er ut morgendagen! Håper dere finner noe dere har lyst på!
Trykker dere på noen av bildene eller linkene nedenfor kommer dere dirkete til nettsiden. ❤️

Denne genseren er veldig fin, og er kort i lengden med "Ballong" armer! Elsker den og farger er sååå fin!😍 (PS: Beklager veldig mye for bilde kvaliteten for denne gang.)

Denne genseren er såå utrolig god, og om vinteren er det alltid godt å ha på seg gensere som er strikket. Det er akkurat den samme genseren jeg brukte på dette bildet, for de som lurte! 👇🏼

Håper dere får en fin kveld videre! ❤

KLEM!!!

Likes

Comments

Hei alle sammen! 💖

Endelig helg nok en gang. Etter skoledagen i dag dro jeg og en venninne til trenings studioet. Idag ble det trent litt armer, noe vi gjør nesten hver frededager. Nedenfor kan dere se noen bilder av hvilke øvelser vi gjorde, glemte å ta bilder av de andre øvelsene også, men det går sikkert bra. Jeg lurte på om det er noen innlegg dere ønsker å se mer av som for eksempel trening, sminke realisert eller mer livsstil? Gjerne legg igjen en kommentar!

Ha en fortsatt fin fredag, og kos dere masse! ❤️😊

KLEM!!!!

Likes

Comments

Livsstil, mote og skjønnhet

Hei alle sammen! 😘

Det har blitt veldig mange seine innlegg nå for tiden. Det er fordi jeg har hatt veldig mye skolearbeid, og andre ting jeg har måtet prioritere fritiden min på. Nå fortiden er det veldig mye som skjer, og å måtte kombinere blogg, jobb, skole, venner og trening skyldes en del planlegging. Hvis ikke går det ikke opp, selv om noen ganger må jeg bare prioritere noe annet ovenfor det jeg egentlig skulle gjøre. Først av alt er det skolen som står i første rekke for meg nå, det er det viktigste... Hvordan jeg kombinerer alt dette er å planlegge som sagt. Jeg prøver så godt jeg kan å planlegge dagene som kommer, og finne ut av hva jeg må fokusere mest på i ukedagene. Om jeg for eksempel har masse skolearbeid en dag kan jeg ta meg ekstra tid til bloggen etter på, eller å dra en tur ned til trenings studioet for en liten avbrekk. For det er viktig å slappe av, og ta noen pauser innimellom. Om jeg skal anbefale dere noe, så er det å legge en plan for ting, og få struktur på dagene. Sånn at de ikke blir veldig rotete eller stressende. Ta heller en ting om gangen og fokusere på det man skal gjøre akkurat nå, og ikke hva man skal etterpå. (Noe jeg har en tendens til å gjøre, heheh..) Jeg vet at dette kan høres veldig mye å forholde seg til, men om man har funnet den rette rutinen så blir det mye lettere etter hvert. Det lover jeg!!! Planlegging er ikke så ille som folk skal ha det til, alt blir så mye enklere også... Hvordan ser deres hverdager ut???

KLEM!!!


Likes

Comments

Livsstil, mote og skjønnhet

Hei alle sammen! 💛

På mandagen i denne uken var jeg på «Bitchn’Brows event» @trilisiabeaty arangsjerte dette for de som var interisserte for å komme! Jeg syntes dette var veldig gøy og spennende å kunne være med på, for i Namsos er det ikke ofte man kan dra på (eventer.) Det er veldig sjeldent at det kommer noe lignende i byen hvor jeg bor. Som regel om man har lyst til å dra på sånne type ting må man reise helt ned til Oslo eller lignende, noe som er veldig synd... Jeg skulle ønske at det kunne vært mer av er slike ting i Namsos også. (Tror ikke jeg er den eneste.)

Denne kvelden var lærerik! Jeg tror alle sammen som var der den kvelden lærte seg hvordan man tengner bryna «fint» til sin passende ansiktsform (Jeg sier ikke at noen har ikke tegner bryna rett, eller at det finnes regler på hva som er fint eller ikke.) Alle har sine egne måter å tegne bryna sine på, og som passer deres ansiktsform best! Gjør heller det du føler er riktig. 😊

Siden jeg lærte veldig mye den kvelden kan jeg lage et innlegg/video der jeg gir dere noen tips til å tegne bryn. Hørtes dette interresant ut så gjerne legg igjen en kommentar ellernoe! Det hadde vært veldig fint.

Litt om produktene til Bitchn’Brows:

Brynsproduktene er lite oljete og inneholder lite fettstoffer , og det vil si at om man sliter en del med oljete hud, så slipper man at selve produktet sklir rundt om kring i ansiktet! Produktet vil også holde seg på plass utover hele dagen... Fargene på brynsproduktene har «tre» ulike nyanser en blond, taupe og brunette tror jeg. Disse fargene er basert på hvilke hudtoner vi i Norge har, og er tilpasset klimaet her vi bor. Dette er noe av det som er så spesielt med produktene!

Jeg anbefaler alle sammen til å sjekke ut deres brynsprodukter, for de her helt klart vært pengene!

KLEM!!!! ❤️


Her fikk jeg påtegnet mine bryn av stylisten! Ble veldig fornøyd siden de ble veldig naturlige. 😍 Nedenfor kan dere se før og etter bilder.


Før:

Etter:

Tusen takk for at jeg fikk komme! ❤️❤️

Likes

Comments