Hei alle sammen!

Nå tenkte jeg å snakke litt om noe dere har lurt på veldig lenge nå, nemlig om hvordan jeg ble hvisk stylisk og hva man gjør som en hvisk stylist. Jeg har så vidt kommet i gang med det å være hvisk stylist, men jeg tenkte at i sommer skal jeg se litt nærmere på det, og lære meg litt mer om hvordan man bruker det og osv. Når jeg har sett litt ekstra nærmere på det kan jeg lage ett innlegg som er litt mer fordypende.

Jeg ble en hvisk stylist ved at det var ei kvinne som sendte meg melding om at de hadde veldig lyst til å ha meg med i «fashion influencer i deres community.» Som da er at man lager forskjellige collage i forskjellig stiler, merker, produkter og osv. Om de er i bra kvalitet så kan hvisk siden låne collage`ene til nettbutikken deres. Om man har kommet godt i gang og vet godt hva man skal gjøre kan man samle opp poeng, og fortsette med å lage mange forskjellige collage. Når man er en hvisk stylist får man helt enkelt style forskjellige collage og få forskjellige poeng for det man gjør, vi får også prøve forskjellige produkter for de poengene vi tjener. Ønsker dere å lese mer om dette er det bare å klikke på linkene i min header.

Klem Frida <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hei alle sammen!

​Ønsker du å få litt inspirasjon til sommeren? Nedenfor kan dere se litt av hva Ginatricot har å tilby dere til sommeren, de har utrolig mye fint. Det er langt til link til alle plaggene nedenfor som dere kan sjekke ut, linkene kommer direkte opp til det plagget dere ønsker å se nærmere på, eller om dere ønsker å se på noe annet på nett butikken deres.

Håper dere finner noe fint til sommeren!

​Klem Frida <3

Likes

Comments

Hei alle sammen.

Nå skal jeg fortelle dere noe utrolig spennende, og noe jeg har gledet meg til å fortelle dere. Jeg har tenkt til å gi meg selv en utfordring og satse på bloggen som dere allerede vet fra før. Bloggen min fremover kommer til å stå på både norsk og engelsk, siden jeg har mange følgere på instagram som er engelsk, og de ønsker at jeg skal skrive på engelsk så de kan henge med litt her også. Dette kommer til å bli veldig utfordrende for meg, men jeg tenker at det er en bra ting å gjøre for å bli enda bedre i engelsk generelt, men også for de som ikke kan norsk som ønsker å lese bloggen min. Nå gleder jeg meg til å gjøre noen forandringer på bloggen min, og en ting til. Dere har sikkert sett på bloggen min at jeg ikke har noen header enda, så nå holder jeg på å lage en helt ny header som er litt mer avansert enn hvordan de har vert tidligere! Jeg er veldig spent, vet ikke helt når den kommer opp enda, men jeg kommer til å oppdatere dere litt i forveien.

Hvordan tror dere at dette kommer til å bli?

Likes

Comments

Hei alle sammen, og god sommer til alle dere!

I går fikk jeg endelig skolefri noe som jeg har ventet på utrolig lenge nå. I ferien skal jeg veldig mye spennende jeg kommer til å oppdatere dere antageligvis i hele sommerferien, noe som er noen av mine mål i sommer. Jeg kommer til å blogge og holde dere oppdatert mye mer enn det vanlige. Husker dere den tiden jeg blogget i to måneder i strekk? Det ble utrolig mye, men det var noe jeg trivdes med, og nå tenker jeg at jeg kommer kanskje til å starte noe sånt igjen. Kanskje i sommer? jeg skal se hva jeg får tid til. Blant annet skal jeg også være mer aktiv på Instagram fronten, noe jeg trur kommer til å bli veldig bra! Så å si skal jeg satse litt mer på min ¨Nett jobb¨ Resten av mine planer kommer til å dukke opp i løpet av sommeren. Gleder meg utrolig mye!

Har dere også ferie? Hva skal dere i sommer?

Her kan dere se litt mer om mine oppdateringer


Likes

Comments

Hei alle sammen!

Nå er det mindre en uke til vi får sommerferie, er det ikke digg? Det blir så chill, gleder meg utrolig mye til å bare slappe av, dra på ferie, og bare være sammen med mine venner. Den siste uken til oss blir veldig rolig, og foreløpig så skal vi ikke gjøre noe spesielt. Nå er også alt av dansetrening tatt sommerferie, i helgen som var hadde vi også siste danse forestilling for dette semesteret.

Apropo dansing, de aller siste danse treningene vi hadde før sommer forestillingen ble jeg veldig umotivert, og følte ikke gleden av å danse lengere, det ble til at jeg gledet meg til å bli helt ferdig, og bare legge dette bak meg. Det var slettes ikke hele tiden jeg følte det sånn som dette, men det var også noen ganger jeg ble veldig motivert, og syntes det var veldig moro. Etter at jeg fant en stor interesse for blogging så falt jeg litt av dansingen, noe som også er veldig trist, men jeg tenker som så at man kommer til et punkt der man finner nye interesser, og heller ønsker å jobbe litt ekstra med det man liker. Samt idelig som jeg ønsker å legge opp dansingen, så har jeg også litt lyst til å fortsette, men det jeg er litt redd for er at jeg kommer til å bli like umotivert som jeg var i de siste dansetreningene, akkurat det ønsker jeg ikke skal gjenta seg igjen. Ellers er tanken at jeg bare kommer til å gå på en dans dette semesteret som kommer, noe som funger veldig greit, om det ikke blir til at jeg kommer til å fortsette så tenker jeg at jeg har fått en veldig fin avslutning for mine elleve danse år.

Dere kommer sikkert til å lure på hva jeg har tenkt til å gjøre om jeg slutter med dansingen. Det jeg kommer til å gjøre er at jeg kommer til å fortsette å trene på trenings senteret, og satse høyere på bloggingen. Noe jeg tenker hadde vært veldig lurt for meg å gjøre, siden det er veldig mye som skjer i neste skole år. Jeg får helt enkelt tenke grundig over på hva som kommer til å bli best for meg, og heller komme tilbake om dette temaet senere!

Håper dere får en flott dag videre!

Klem Frida<3

Likes

Comments

Contains affiliate links


Hei alle sammen!

Nå har endelig juni måneden kommet til 2017, tenk at det er et halvt år til desember! Det er helt sykt hvor tiden flyr bort, kan nesten ikke tru at vi snart har sommerferie. Før det blir sommerferie kan vi jo gjøre oss litt klar for en lang ferie! Eller hva? Det er alltid like gøy å oppgradere klesskapet sitt før det blir sommer eller andre årstider. Så nå tenkte jeg å gi dere litt inspirasjon til noen fine sommerklær som er veldig fine og passer til alle sammen. kanskje du ser noe fint som du har lyst på!?

Alle klærne er linket under, og hvis dere vil se litt nærmere på klærne eller noe annet, så kan dere komme direkte til profilene ved å trykke på linkene. Håper dere får inspirasjon til sommeren og at dere finner noe fint.

Klem Frida! <3

Likes

Comments

(Annonse)

Hei alle sammen!

Her om dagen satte jeg på Vippe Extensions til flinkeste Karolina Matanina. Jeg ville sette på vipper fordi jeg hater å ta på maskara hver eneste dag, og hvis jeg ikke går med maskara hverdag føler jeg meg ikke komfortabel nokk. Så jeg tenkte at dette kommer til å være super digg og veldig praktisk for min del. Det er så godt å slippe å bruke så mye tid på å ta på maskara hver eneste morgen eller til andre spesielle anledninger.

Om dere bor i Namsos eller i Namsos området kan dere få rabatt for å sette på vipper, tar du kontakt på Facebook siden «K&p Cashmere» Og har bestilt time, om dere lurer på hvordan dere får rabatten så er det bare å si at dere ønsker rabatten fra «Frida» Og at dere ønsker å sette på vipper hos Karolina. Har dere lyst til å vite mer om priser og hvor mye vipper de setter på anbefaler jeg på det sterkeste å besøke Facebook siden! Jeg sier bare at jeg er super fornøyd! De ble veldig naturlig og ble akkurat sånn jeg hadde forestilt meg, jeg tokk 1:1.

Er det noe mer dere lurer på kan dere stille meg spørsmål i kommentar feltet eller sende melding til deres facebook side!


// Hello everyone!


The other day I put on lashes extensions to cleverest Karolina Matanina. I wanted to put on extensions because I hate to put on mascara every morning, and if I don’t have mascara on I feel not so comfortable. So, I thought it will be good and practical for my part, the are so good to not use so much time to take on mascara every day or for other special occasions.


If you live in Namsos or in Namsos area you can get discount to put on lash extensions, you can take contact on the Facebook pages “K & P cashmere” and when you have your order, if you are wondering how you can get the discount so, just say that you won’t the discount from “Frida” And you wanted to set on lashes to Karolina Matania. If you want to know more about the prices and how much lashes you can take I strongly recommend visiting the Facebook pages! I just saying I’m super pleased! They are so natural and they become just like I have imagined, I got 1:1


If they are something you are wondering on you can ask questions in the comments Bok or send a message to the Facebook pages!

Link to the pages: https://m.facebook.com/KP-Cashmere-915481818562367/
Likes

Comments


Hei, og god morgen alle mine hjerter!

I dag så skal jeg jobbe litt sammen med min mamma, hun er daglig leder hos Kitchen Namsos så av og til kan jeg være hos dem om de trenger litt ekstra hjelp. Etter at jeg blir ferdig med å hjelpe dem så skal jeg noe veldig spennende! Dette innlegget om hva jeg skal gjøre kommer kanskje i dag eller i morgen. Wii gleder meg til å si til dere hva jeg har prøvd for noe nytt.

Så nå tenkte jeg egentlig å svare på noe som ganske så mange av dere har lurt på. Jeg får alltid spørsmål i hverdagen min på skolen, og fra dere leserne mine. Nettopp det om jeg tjener penger på at jeg blogger. Som sagt så har jeg blogget i ganske mange måneder, som da vil si over et halvt år. Jeg startet å blogge hos blogg.no der var jeg egentlig ganske lenge, men siden jeg følte at jeg passet bedre hos Nouw.com så ble jeg rett og slett igjen på denne blogg siden. Denne siden har blitt utrolig stor på utrolig kort tid, mye endringer har skjedd som da mange andre land ble en del av denne blogg siden. Noe som ble utrolig gøy! Sånn egentlig er blogg verden i dag veldig liten i hvert fall her i Norge. Det er egentlig ikke noe stort i det heletatt, men etter hvert så kan jo denne verden bli enda større, hvem vet?

Så siden jeg har blogget her siden starten av november 2016 så har jeg kommet veldig i gang med bloggen og har funnet interessen veldig fort. Det er dette jeg vil drive med og har lyst til å satse på. Fra her så tror jeg dette kommer til å stå ved min side så lenge jeg har muligheten til det. Av og til så må man nesten bare få ta noen pauser, men det tror jeg dere forstår godt. Å leve i verden der alle vet hvem du er 24/7 kan virke som at man nesten ikke får noen fritid eller kan få tid til å være ute blant før noen faktisk vet hvem du er, men det er vel kanskje en vane sakt.

Det er opp til hver enkelt person om hva de vil holde på med og skrive om, alle kan få til noe og ingen kan hindre noen til å oppnå noe. Som jeg, jeg ville gjøre noe helt nytt for meg og hva nesten ingen holder på med her i Namsos, så jeg bestemte meg for å gjøre noe eget og finne min egen interesse og finne meg selv der jeg egentlig ønsker å være. Som dere nå kan se så har jeg funnet min plass som en blogger og trives utrolig mye med det. Og det å faktisk lykkes så mye at jeg faktisk kan få noe av det jeg gjør. Gjør meg veldig rørt! Jeg har faktisk greid noe jeg hele tiden ville, fra barneskolen av så jeg opptil de fleste topp bloggerne. Jeg var så misunnelig og tenkte hver eneste dag at jeg ville også bli en blogger når jeg blir gammel nokk, og til å faktisk drive på med noe så stort for meg.

Dette begynte å bli stort fra dag en allerede første uken/måneden tikket det inn med lesere og sponsorer. Jeg skjønte rett og slett ikke hva jeg hadde gjort siden jeg ble lagt merke til veldig fort. Til og med mine venner og nærmeste skjønte ikke helt hvordan dette kunne ha gått an. Nå får jeg til og med tjent litt penger på å drive på med bloggen. Som alle andre bloggere så får jeg betalt for små ting, og dette er bare inkludert i samarbeid og andre linker. Dette kan vel sies at dette er min lille jobb, nesten som en helt normal jobb bare at man skriver og er mer aktiv på nett en hva de fleste som jobber er. Alle tilpasses et sted der de liker og være og hva man egentlig vil satse på. Det jeg ønsket å satse på helt siden jeg var liten har utviklet seg til å bi en liten grad større. Alle får til det man faktisk vil, det kan jo garantert funke også, alle trenger å starte ett sted, kanskje det er nå?

Klem Frida! <3

Likes

Comments

Hei alle sammen!

I dag hadde vi mattetentamen på skolen noe som var utrolig kjedelig! Det kommer vel ikke som et sjokk at jeg ikke er den største fan av matematikk haha.. jeg har aldri vært noe spesielt glad i matematikk, det er noen ganger så utrulig vrient at jeg hopper av for hvert eneste kapittel vi starter på. Noe som overhode ikke er noe spesielt gøy eller bra for min del. Jeg har hørt mange som har lest boken «hvordan fatte matte» har den selv, men synes det er litt vanskelig å starte på den siden det er virkelig veldig mye tekst å lese, så jeg får sette av litt tid å begynne å lese noen kapitler. Det skalder vel ikke å prøve?

Om noen av dere har fått noen fremgang av å lese boken «hvordan fatte matte» hadde jeg satt veldig stor pris på om dere kunne fortelle meg om den var hvert å lese!

Over til noe annet.

Etter en lang dag med matte så bestemte jeg og en venninne oss for å dra og trene, elsker å trene. Det kommer vel ikke som en bombe for dere, haha. Ettersom det var mange av dere som hadde lyst til at jeg skulle ta dere med til en dag på treningssenteret så tenke jeg at dere skulle få lov til å bli med i dag. Vi tokk ganske mange bilder og prøvde så godt vi kunne å posere bra, haha. Nå får dere se hvordan det gikk!

Disse øktene var basert på rompe, og kondisjon.

Steg for steg med bilder:

Alt ble ikke tatt bilder av men på slutten tokk vi massevis av bilder.

Steg 1:

Vi begynte treningsøkten med litt kondisjonstrening, og dette ble en veldig god oppvarming før vi skulle begynne med styrketreningen. Alltid viktig å varme opp exsta godt før man begynner med å løfte tunge vekter.

Incline: 15.0

Speed: 8.3

Steg 2:

Tid for rumpe trening!

Nå var det rett på styrketreningen, liker best å gjøre styrke. Før vi dro til crossfit romet så var vi nede å gjorde litt forskjellige rumpe og bein øvelser, fikk ikke til å ta bilder siden jeg glemte av det.

Her kan dere se noen bilder av øvelsene vi gjorde.

Snasen på håret også haha...

Hvordan synes dere innlegget ble?

Klem Frida! <3

Likes

Comments

Hei alle sammen! 😊

wii endelig så har jeg kjøpt meg min egen pc, som jeg har sakt tidligere så ble den andre pc`en ødelagt. Det er derfor jeg har vært borte fra bloggen en stund. Vet ikke helt når jeg kommer til normalen igjen, siden det er veldig mye skolearbeid som må bli ferdig før vi tar sommerferie, så det er blir sikkert ikke så veldig mange blogginnlegg de neste 2 ukene som kommer. Jeg får se hvor mye tid jeg har til overs, en ting jeg kan garantere er at jeg kommer til å blogge nesten hele tiden i sommerferien! Da kan det godt hende at dere får noen oppdateringer så ofte som mulig. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme sterkere tilbake, som sagt elsker jeg å blogge og kommunisere med dere, jeg blir utrolig glad for de positive og glade meldingene/kommentarene jeg får ifra dere, uten dere har jeg ikke kommet så langt med bloggen "elsker dere" Om dere ønsker å se mer av mine hverdager til sommeren så kan dere legge til "Bloggfrida" på snapchat. Håper dere får en super dag videre og koser dere mye. Hmm jeg får vell bare fortsette å lese til mattetentamen i morgen, ønsk meg lykke til! Matte er ikke min sterkeste side akkurat, men om man gjør sitt beste så får man være fornøyd.

Har dere hatt tentamen? Vist ikke Lykke til alle sammen!

Klem Frida

Likes

Comments