Hej!

Kom för någon dag sedan hem från vår stuga i Nagu. Där är så fint att jag skulle kunna vara där hur länge som helst men måste såklart komma till Borgå för att jobba igen. Var jätte fint väder och vi hade några släktingar på besök som jag inte sett på länge så det var extra roligt.
Här kommer några bilder från stugan.

Var också till Nyslott förra veckan för att hälsa på min kusin. Känns som att jag på alla mina lediga dagar ränner runt i hela Finland. Det känns lite stressigt ibland men samtidigt roligt för man hinner träffa så mycket människor och göra saker man kanske inte annars skulle göra. Ibland känns det bara som att jag skulle behöva mycket fler timmar till dygnet så jag skulle hinna göra allt jag vill.

Hoppas ni njutit av sommaren hittills!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Har de senaste dagarna varit på SuomiAreena i Björneborg med Svensk Ungdom. SuomiAreena är ett evenemang som samlar finländare för samhällelig diskussion. Det pågår hela veckan och där ordnas ca. 150 olika evenemang med mest olika politiska debatter. Jag hörde exempelvis debatter med olika ministrar och såklart SFP:s största debatt. Där fanns också mycket mindre seriösa evenemang och mycket mingel och fest såklart. Med Svensk Ungdom ordnade vi också en DJ-battle mellan regeringen och opposition som var en succé. Har haft det jätte kul som vanligt med SU. Var tråkigt att jag måste lämna lite tidigare men jobbet kallar...

Här är ett par bilder från dagarna i Björneborg (även om de är lite suddiga)

Hoppas ni haft en fin dag!

Likes

Comments

Hej!

Har länge tänkt på att starta en blogg. Idag har jag äntligen fått de gjort och det känns spännande. På bloggen kommer jag nog mest skriva om min vardag och mina åsikter känns det som just nu. Har ändå inget spikat utan vill lite se vartåt det bär och hur det känns då jag kommit igång.

Tänkte ännu skriva några rader om mig själv så ni lär känna mig lite bättre. Är alltså 20 år och studerar samhällsvetenskaper i Åbo. Skall börja på mitt andra år nu i höst och ser mycket fram emot det eftersom förra året var super roligt och tänker mig att nästa år skall bli minst lika bra. Håller också på med en del politik och sitter just nu i Svensk Ungdoms förbundsstyrelse och är samtidigt aktiv inom kretsen i Åbo men också en del på lokal nivå i Borgå.

Som avslutning tänkte jag ännu bjuda på en bild på mig själv från något år tillbaka.
Hoppas ni har de bra!

Likes

Comments