Header

Risotto med svamp, paprika och parmesan fick det bli till middag ikväll. Så gott och lite måndags lyxigt. Ha en bra kväll goingar xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okejjjj, kan inte sluta ta bilder i köket. Så här får ni ännu en bild från köket och ännu en bild på mat👅 Hade en kompis över på kvällsfika igår och det satt gött efter intervaller i skogen, blev lite yatzyspel och prat.

När vi la oss för natten tittade vi på Temptation Island och det måste vara det mest oklara konstiga programmet?? Skulle aldrig utsätta mig för något sådant.

Nä nu måste jag jobba! Ha en bra måndag allihop!💕

Likes

Comments

Hej på er, hoppas ni har en trevlig lördag💕Jag har haft en heldag med min sambo, vi har städat och organiserat här hemma, vi har även en liten bod på utsidan som vi kan ha skidor och allt som inte får plats inne hos oss, som vi har städat och organiserat upp så nu är allt så fint och det är så skönt.

Det fick bli en tortellinigryta till middag ikväll och lite gott att dricka.

Lite fint har vi väl det ändå i vår lilla stuga?🙏🏼

Älskar balkarna i taket och våra tavlor över sängen. Vi funderar på att kanske måla grått istället för blått som de som bodde här innan oss målade :-)

Likes

Comments

Tacos med mitt hjärta igår kväll💕

Jag älskar stark mat, gör ni också det? Köper alltid Jalapeños, peppers osv. Yummiee

Likes

Comments

Och snacka om kontraster, igår satt man och åt torkad mango, linskakor och sprang hem från jobbet/fjället dvs ca 12km genom skogen. En riktig självförtroende boost, för så lite som jag sprungit senaste åren så kändes det sjukt bra igår när jag väl kom hem, hade klarat ett mål och bra gick det.

Som sagt kontraster idag när man fick gofika till efterrätt på Pernilla Wiberg Hotell där dagens lunch serverades.

Ha en trevlig helg ni fina💕

Likes

Comments

Idag har jag och Tom bara myst hela morgonen och förmiddagen. Ätit frukost, spelat yatzy och tittat lite serier. Jättemysigt ♡

Efter att vi har möblerat om och fixat lite här hemma så åkte jag iväg till gymmet för ett benpass och nu ligger jag här utslagen i soffan medan Tom är och tittar hockey med en kompis. Har tänt ljus så tänkte krypa ner under täcket faktiskt och titta på lite mer serier.

Ha en trevlig lördagskväll 💕

Idag har årets första snö kommit!!! Sjukt va? Men äntligen säger jag, vill ha igång skidsäsong!!

Likes

Comments

Vi fick hem ett paket från matsmart häromdan, jag hade läst om det massa på bloggar och sociala medier innan så jag ville pröva jag med. Matsmarts koncept är alltså att ta in varor som har bytt utseende och inte kan säljas i butiker längre eller som har kort utgångsdatum och det är inte alltid så farligt. Varorna är också såklart till reducerat pris. Här är lite av det vi köpte:

Det jag gillade mest var att det fanns mycket ekologiskt och många hälsosamma alternativ. Jag älskar ju Nick's och de fanns för 5kr styck???
Lär bli en beställning igen i framtiden så TIPS TIPS :-)

Likes

Comments

kan vi börja ta det lugnt här hemma. För yes, som rubriken lyder så bestämde vi oss att flytta häromdan, ganska så spontant faktiskt. Det är en mysig liten stuga, ljus och fin.

Vi har typ packat upp allt nu, dock väldigt provisoriskt men börjar ändå landa i något lugn, då de senaste dagarna bara varit jobb och flytt och ingen träning ska det bli skönt att komma in i rutiner igen.
Tillbaka till stugan då så är den väldigt liten i jämförelse med lägenheten vi hade innan så jag har rensat massa grejer och kläder som har sålts och ska skänkas, ganska så skönt ändå. Nu får vi verkligen lära oss att leva på liten yta och man kan verkligen inte handla för mycket av någonting och dessutom får vi nu lära oss att packa och förvara smart.

En visst är det ganska mysigt ändå?😍

Likes

Comments

Igår fick jag hem paket från proteinbolaget - en pwo från Gaam Nutrition och protein från Aldrig Vila. Proteinpulver har jag inte haft hemma på länge men nu när jag jobbar och tränar så mycket så känner jag främst att jag behöver något mer mellanmål än frukt och sånt :-) Testade det idag och det var riktigt gott. Pwo:n ska jag nog testa imorgon.

Likes

Comments