Nu känns det på riktigt skönt att gå i skolan igen. Jag har känt sån himla stress över skolan och speciellt över gymnasiearbetet (som nu förövrigt är inlämnad!!). Nu är det nog bara opponering tror jag, vilket känns så skönt. Efter skolan idag gick jag hem och beställde produkter till mitt och mina kompisars UF-företag. Sen gick jag och pappa till Akropolis och beställde med lite grekisk mat hem till Sverige-Italien matchen. Nu sitter vi och kollar spänt medans vi dricker lite vin. En väldigt bra måndag måste jag säga! Hoppas veckan blir lika bra.

Jag och min fina Svante(<3)

Likes

Comments

Fredagen började med att jag och några tjejkompisar gick hem till mig efter skolan. Vi drack lite bubbel, åt middag, gjorde oss iordning innan vi fick springa till bussen.
Jag vart faktiskt ganska nöjd över min sminkning som skulle föreställa någon form av joker/ clown, inte för att det var jag som syntes bredvid mina extremt snygga bästa vänner men men.
Det slutade med att mamma kom och hämtade mig och Ida så vi kom väl hem vid 03(??). Aja båda var väldigt bakfulla dagen efter och det slutade med Burger King!

Likes

Comments