Kung Andrea på att göra flätor.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya pantalones från Zara. Älskar!

Igår drog vi först på mexikansk restaurang där de serverade världens största margaritas. Inte oss emot (förutom att de var aningen starka). Därefter traskade vi vidare till nästa pub, drack öl och spelade spel. Sedan gick vi till en shotbar och skulle precis ta fantastiska goda Oreo-shots (de såg goda ut iallafall) men de råkade vältas ut pga att den inte alltför entusiastiske bartendern ställt halva brickan utanför bordet. Vi skulle plötsligt betala för de shotarna som välts ut och två nya så vi gick. Vi är nog inte välkomna tillbaka.

Därefter gick vi till en annan bar och tog lite drinkar. Sist hamnade vi på en klubb och dansade i flera timmar. Som tjej får du gratis inträde och gratis drinkar. Jämställt!
Det som kostade var vatten. Två glas för 75 kr.

Idag har vi besökt Old Town. Mycket fint!Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har vi varit i Warszawa i ett dygn. Riktigt mysig stad med shopping, god mat (massa vegetariskt och vegansk) och härliga drinkar.

Idag blir det shopping och långa promenader. Om vi orkar det efter den här frukosten...

Likes

Comments

Ibland måste man ut ur comfort zone. Sedan vi startade Hemlängan har Marcus varit den risktagande och jag den tillbakadragande. Vi kompletterar varandra, med andra ord. Om vi båda hade kört på utan konsekvenstänk hade vi nog inte varit där vi är idag. Om vi båda hade varit tillbakadragande och mesiga (jag är lite mesig då det gäller investeringar och risker) hade vi stått kvar där vi började. Ikväll la jag en ordentlig order på varor från ett danskt företag, House Doctor, och för någon vecka sedan lade jag en lika stor.

Nu har vi en välfylld butik och snart ett fullt lager. Shit!

Likes

Comments

Inhandlade en jumpsuit från Mango och ett par sjukt snygga skor. Gick i skorna ca 150 meter och hade därefter fem blåsor och sår på fötterna. Lämnade tillbaka dem.. men älskar jumpsuiten!

Likes

Comments

Det är ordentligt svårt att hålla tassarna från alla fantastiska kläder här i Prag... Jag har aldrig passat ihop så bra med modet som nu. BBF's.

Här står jag framför Lennon Wall.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments