Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 162 readers

Likes

Comments

Givetvis inte med mobilkameran, hehe! Om någon vecka eller två kommer film!

  • 166 readers

Likes

Comments

Gjorde godaste veganska pannkakorna imorse! MUMS!
Efter livslång erfarenhet av pannkaksbakning slängde jag bara ihop lite ingredienser, typ:
Havrechai, mjöl, bakpulver, vaniljsocker, milda steksmör (mjölkfritt) och salt. Blev söta och perfekta pannkisar.


  • 229 readers

Likes

Comments

​Boots GANT - Tröja Samsoe Samsoe - Kjol Bik Bok - Väska Thyme for Ginger - Klocka Marc Jacobs

Likes

Comments


Världens sötast katt är hon, vår Mamma Katt. När hon tvättar sig på magen har hon den roligaste stilen jag någonsin sett. Jämt sitter hon såhär och när man ropar på henne tittar hon bara upp men sitter kvar i samma position.

Inredningsbilden blev till igår. Pall 299:- lykta 349:- och handmålad kudde 349:-Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon!

Nu har jag äntligen landat lite efter en hektisk vecka. I slutet av förra veckan insjuknade både jag och Marcus i förkylning. Hans förkylning blev betydligt värre och han låg i feber i några dagar. Min var ganska mild, tur det!

MEN, lördagen var värt en förkylning. Satan vad roligt jag hade! Det var första gången jag var med och planerade en möhippa. Jag kan säga att det är svårt, tidskrävande, slitsamt men också fantastiskt roligt! Att se min systers glädje och skratt under dagen gjorde möhippan lika rolig för mig. 


Bilder och info kommer!

Idag står jag på Hemlängan och förbereder en photoshoot! Instagramkontot växer! 

Likes

Comments

  • 235 readers

Likes

Comments

Detta mönster på lyktor, vaser, krukor med mera, hittar du överallt i inredningsbranschen just nu. Och jag älskar det! Det är så galet snyggt. Snart kommer en ordentlig beställning till Hemlängan och då ska jag köpa hem en del till oss själva. ​Likes

Comments

Här kommer lite tips på hur jag gör för att inte glömma något. Givetvis glömmer jag saker varje dag men utan mina knep hade jag inte kommit ihåg någonting.


  • ​Så fort du får information om ett möte eller en träff, skriv in den i kalendern direkt. Vänta inte en minut, fem minuter eller en halvtimme.  Gör det direkt och ta för vana att skriva in det när du fortfarande har konversationen igång. 
  • Använd mobilens kalender. Visst, pappersagendor fungerar men de kan inte automatiskt påminna dig en timme innan, 30 minuter innan eller till och med två dagar i förväg.
  • Ska du handla eller ta med dig några saker så placera ut de på kroppen. Ja det låter konstigt, men det fungerar. Jag brukar berätta för Marcus var alla varor sitter på honom innan han ska handla. "Du har gurkan på huvudet, tomaterna på högra axeln, bananerna på vänstra...." På så sätt bygger man upp en bild i huvudet som är lättare att komma ihåg jämfört med en lista på livsmedel.
  • Berätta för andra vad du ska göra. Det kan hända att du har en skitbra kompis, typ Ida Pettersson, som påminner dig om allt utan att du ens bett dig om det. Helt fantastiskt!
  • Skriv inte ner allt på lappar som du lägger på olika ställen. Samla de på samma ställe eller i mobilen. Teknik räddar liv. Iallafall mitt!Likes

Comments