Sista tiden har det verkligen varit torka här. Trodde jag skulle börja blogga mer när jag kom igång med jobbet på salongen. Men tankarna har varit på lite andra håll uppe i huvudet.

Min fantastiska lilla Beisla somnade in förra veckan men strax innan vi fick beskedet om hur hon mådde så hade jag och Alexander hittat en liten valp vi hörde av oss på och tingade. Jag får såna skuldkänslor, som att jag skulle ersätta Beisla.

Jag är så fantastiskt glad över att vi ska hämta vår lilla valp nästa vecka. Men samtidigt så vill jag slå mig själv i ansiktet och säga att så här glad kan du inte va. Inte så här fort efter att Beisla gått bort. Vår lilla valp kommer såklart aldrig ersätta Beisla, men han kommer hjälpa mig att fylla upp tomrummet som finns kvar nu. Jag är så spänd och nyfiken på den lilla killen och det ska bli så oerhört kul!

Jag måste sluta klanka ner på mig själv för något jag inte kan göra något åt. Det som har skett, har redan skett. Men jag önskar så att jag hade fått mer tid med henne. Åh vad jag saknar min lilla räv.

Likes

Comments

Idag har varit en tuff dag och jag har verkligen fått tvinga mig att tänka på andra saker. Idag fick min 14 år gamla Beisla somna in lugnt och fint. Det gör verkligen ont i hjärtat. Jag fick spendera hela helgen med henne vilket var så fantastiskt mysigt och välbehövligt. Allt känns fortfarande så overkligt på något sätt. Alla år har varit så fantastiska lilla räven. Vila i frid min älskling.

Likes

Comments

Jag var 9 år gammal. Pappa hade hämtat mig och lillebror efter skolan och jag trodde inte att den dagen skulle bli mycket mer intressant. Men när vi öppnar ytterdörren till huset så får vi se en fantastisk valp i vardagsrummet som skäller och lever liv. Vår nya lilla hundvalp. Familjens lilla madam. Vår Beisla. Jag kan aldrig glömma denna dag. Jag glömmer inte heller att jag nästan tvingade henne att sova hos mig i min säng. Det var inte långa stunder hon låg kvar, och om hon väl stannade tog hon så mycket plats att jag fick knöla ihop mig i den övre delen av sängen.

Precis så som hon tog över min säng när hon var en liten valp, på samma sätt tog hon över mitt hjärta. Hon är en knäpp liten dam som många gånger fått oss att skratta, hon har även alltid gett mig en sorts trygghet.

Att idag få veta att min älskade Beisla inte har många krafter kvar, var som om någon bara slet ut mitt hjärta. Aldrig någonsin har det funnits i min värld att hon en dag inte skulle vara här hos oss. Den äldsta av hennes ras blev 21. Pappa och jag brukade säga att Beisla skulle bli 22, hon skulle bli den äldsta. Den önskan går tyvärr inte i uppfyllelse.

De närmaste dagarna vi har framför oss nu kommer bli jobbiga. Men det är det bästa för henne. Jag önskar verkligen att vi skulle få hinna med några år till.

Likes

Comments

Två frisyrer jag klippt i helgen för att öva lite på dom korta dam-frisyrerna. Klippningen i sig är nästan densamma, det ligger mer i stylingen och att jag tog bort benan i den lite kortare frisyren. Tog av lite längd uppe på och ändrade riktning på håret. Min favorit är den lite kortare frisyren. Lite coolare och går att göra både lite busig, eller lägga håret ganska slätt för en lite enklare frisyr.

Likes

Comments

Det fick bli en snabb vända ner på salongen idag då systers man ville klippa av sig manen han sparat i ett år nu. Om jag får säga det själv så är det en av de snyggare frisyrer jag klippt och jag blev väldigt nöjd faktiskt!

Hoppas bara Ante är lika nöjd han med, haha.

Nu ska vi iväg på söndagsmiddag och efter det blir bio. Skräckfilm såklart när Alexander får välja.

Likes

Comments

Eftersom Alexander har sina vänner här ikväll och jag inte är så sugen på en grabbkväll så tog jag med mig maten vinet och datorn till sovrummet och dukat upp allt på sängen.

Har för övrigt kommit in i en period där jag bara kollar på gamla, riktigt gamla filmer. Ikväll är det Bonnie & Clyde på schemat.

Likes

Comments