Hej!
Här har ni lite bilder från min resa i Italien, jag var där i slutet av juni och kom hem i början av juli.

Om ni undrar varför jag har varit borta från bloggandet så är det för att jag har varit hos mormor och morfar där hade jag inget internet, sedan har jag varit på Öland och i skärgården/Stockholm!

Kram Frida

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Jag började dagen med att min (syssling) kom hit, hon kom hit cirka klockan 10:00 och då att jag inte ens vaknat. Därefter att jag vaknat gick jag och åt frukost, sedan åkte vi till björnön och gick en halv mil. När vi hade gått klart tog vi bussen in till stan och köpte en smoothie. Nu är kl cirka 14:00, vet inte om jag kommer blogga något mer idag men hoppas på det mår inte jätte bra!❤️
POK//Frida

Likes

Comments

Hej!
Idag är det söndag och dagen har varit bra. Jag vaknade vid 8:00 för att min bonus bror skulle komma med bussen från Stockholm vid 10:00. Efter att vi hämtade David åkte vi till Prison Island det var verkligen jätte kul för första timmen var vi helt själva, vi var ungefär där i 2 timmar eller jag vet inte Hahaha. Efter att vi hade vart där gick vi till Jensen Böfhus och åt mat, vi båda tog en varsin lax med tillbehör och efterrätt men som vanligt glömde jag att fota maten som vanligt. När vi ätit klart gick vi och shoppade jag fick en lång mjukis klänning från Bikbok och en T-shirt från Angelica Blick kollektion från Bikbok. När vi var klara på stan åkte vi hem till mig och visade runt i mitt område där jag bor osv och åt pizza. Cirka klockan 19:00 åkte David hem till Stockholm igen.
Kram//Frida

Likes

Comments

Hej!

Idag är det lördag och det kommer bli en lugn dag för mig idag för jag kommer inte göra så mycket, jag ska nu typ städa mitt rum och därefter ska jag åka och träna på gymmet. Sen när jag kommer hem ska jag kolla på Netflix jag har verkligen fastnat för serien "American horror story" så den ska jag kolla på sen. Jag är super taggad på morgondagen för då kommer min bonus bror hit och vi ska gå på Prison Island och därefter ska vi ut och äta mat, så imorgon får ni se bilder därifrån.

Det känns också väldigt skönt att det snart är sommarlov jag får det den 13 juni men det börjar redan kännas som det för att nu är man ju ledig i fyra dagar för det är nationaldagen på tisdag osv. Jag tror faktiskt att det det här sommarlovet kommer bli en av det bästa men det säger man ju alltid, jag ska åka utomlands i sommar med min familj så där kommer jag verkligen verkligen blogga. Sedan ska jag också åka till Öland och upp till norra Sverige och det kommer verkligen bli super kul.

Kram/Frida


Likes

Comments

Hej!
Hoppas ni mår super bra, själv är jag väldigt trött!
Har sovit hos en kompis i fyra dagar så har inte bloggat så mycket men lovar er att om några veckor kommer jag att blogga mera för då är jag ledig. Imorgon (måndag) så har jag franska prov och är jätte nervös jag gillar inte språk så mycket men man måste ju plugga för att kunna lära sig något. Nästa helg så kommer jag nog att vlogga på min YouTube kanal som jag har tillsammmans med min bonus bror David om vi ska ses!
Jag kommer länka till min YouTube kanal om jag lägger upp en video bara så ni vet!❤️
Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Hoppas ni hade en super Valborg!

Kram❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!
Är super taggad på denna helg för att jag ska till Stockholm imorgon och hälsa på min pappa och jag älskar verkligen att vara hos han för vi har det alltid så kul. Jag åker dit imorgon och kommer vara där tills på måndag skönt att vi är ledig på måndag eftersom det är ju Valborg. Kommer nog att lägga upp mer bilder imorgon för vi ska hitta på jätte roliga saker vet inte om jag vill säga men det kommer ni ifal se imorgon kväll eller på dagen på bloggen!
Puss & Kram😘

Likes

Comments

Hej!

Skulle bli jätte glad om ni skulle vilja svara på min
fråga nedanför i kommentarerna. För jag skulle behöver hjälp av
er med en grej. Den grejen jag behöver hjälp med är att jag vet ju liksom inte vad ni vill att jag ska blogga om så ni får jätte gärna svara på min fråga här nedanför.

❤️POK❤️

Likes

Comments

Hej!

Jag ville bara be om ursäkt för att jag inte har lagt upp något från min resa på Mauritius.

Men idag kommer bilderna upp och sedan i morgon tror jag att jag kommer berätta om resan.

Varför jag inte har lagt upp är för att jag har haft mycket i skolan plugga till prov och även haft prov.

Bara så att ni vet lägger jag inte upp bilderna för att skryta, jag lägger upp bilderna för att jag att visa min resa.

Kram❤️

Likes

Comments

HEJ!

Tänkte bara berätta varför jag inte har varit så aktiv på ett tag!

Jo det är så här att jag inte riktigt har haft så mycket tid till att blogga eftersom att jag har haft väldigt mycket i skolan. Men det ska det bli en förändring på nu, redan imorgon kommer det ett inlägg på min resa i Mauritius där jag visar bilder o.s.v. Jag vet inte hur ofta jag kommer att uppdatera bloggen men jag ska försöka uppdatera er så mycket som möjligt.

KRAM

Likes

Comments