Idag hade jag massa tid över så satte mig och gjorde i ordning mina naglar lite, blev riktigt nöjd. Hade dock velat ha en mörkröd färg som är lite höstig istället för ljusrosa, men det fick gå då det var den enda färgen jag hade hemma. Valde även matta naglar då jag personligen gillar det mest.
Det är riktigt svårt att göra på sig själv men jag märker att jag blir bättre och bättre.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag av att det öste ner regn utanför fönstret. Nog för det kan vara mysigt ibland med regn men idag hade det gärna fått varit soligt så man kunde varit ute och hittat på någonting.

Tror jag ska försöka fixa i ordning mina naglar, göra dom lite höstdag kanske? 

Likes

Comments

Blev plötsligt sjukt sugen på denna frisyr! vad tror ni? skulle det passa? har nämligen ganska långt och VÄLDIGT tjockt hår och i princip alltid uppsatt. Och jag älskar att prova nya saker.. de växer ju ut igen *blink*
har provat sidecut tidigare så.. 

Likes

Comments

Jag var i kap verde i december, min andra utlandsresa någonsin. Jag var där med min pojkvän och hans familj och vi var på ett hotell som var MAGISKT. Det såg ut som allt var byggt som ett gigantiskt sandslott! vi hade supervärme dagarna runt och jag, som bränner mig för inget, låg på stranden precis vid vattnet utan solkräm i 5 timmar.. jag var nått så fruktansvärt bränd efter det..
Sedan var även jag och C på fyrhjulingsutflyckt.

Likes

Comments

Hejsan, Mitt namn är Frida Englund, 19 år och bor i Borlänge i Dalarna. Jag Kommer i denna blogg att uppdatera er lite Om hur livet ser ut efter studenten med jobb och sådant. Hur mitt liv ser ut idag, planer framöver och så vidare. Jag jobbar även med nagelförlängning, så lite sådana bilder kommer ni nog få ta del av här lite då och då.


Puss!

Likes

Comments