Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sista bilden var allt fin, eller hur? ;)

Skolavslutningen firades hemma hos mig och det blev hur lyckat som helst! Är så tacksam över alla mina fina vänner som kom och firade in sommarlovet med mig. Kvällen bjöd på mycket dricka, mycket skratt och glada människor. Kommer definitivt försöka röra ihop en till fest i framtiden!

Likes

Comments

​Underbar fest Nathalie fixade igår. Allt var perfekt - vädret, drinkarna, människorna och pyntet. Det var verkligen en kväll att minnas!

Likes

Comments

Här kan ni se vilken mysig födelsedagsbuffé Anna bjöd på. Maten var otroligt god och matkoman var for real efteråt. Hatar att alla mina vänner fyller 18 nu medan jag sitter här och väntar på att oktober ska komma. Aja min tid kommer så småningom haha.

Likes

Comments

Senast jag bloggade var jag arbetslös... men inte nu längre! Jag och min bästa vän Amelia gick på varsin arbetsintervju i onsdags på eventbyrån Knut och Kommunikation. Det är en eventbyrå som till exempel ställer sig på en viss plats och delar ut gratissaker eller startar upp event för att göra reklam för företag på roliga sätt. Knut och kommunikation har bland annat delat ut gratis gifflar på idol auditions för att peppa de sökande. De har ställt sig på Bråvalla och bjudit på Pringles samt startat roliga arrangemang där såsom karaoke. Byrån gör liknande event för att sprida mer glädje i vardagen - för vem gillar inte gratis saker? Jag hoppas detta jobb kommer passa mig och Amelia - men bäst av allt är att jobba tillsammans med sin bästa vän.

Såklart firade vi att vi fått jobbet och det gjorde vi med en otroligt god Mix Mex på Taco bar.

Likes

Comments

Självklart ska man ju fira våffeldagen genom att äta våfflor. Jag, Amanda, Ida, Ellen och Cissi bestämde oss för att göra en brunch där huvudfokuset låg på våfflorna. Det blev inga scones, pannkakor, äggröra eller liknande som bruncher brukar bestå av - nu blev det endast våfflor, smoothie, juice och massa frukter och bär. Det räckte gott och väl för matkoman efteråt höll sig kvar några timmar kan man säga.

Brunchen var i alla fall jättemysig och som ni ser på bilderna fick vi även lite påskkänsla med allt gult. Hoppas ni åt lika goda våfflor som vi gjorde!

Likes

Comments