Så! Äntligen klar! Designen blev helt skev för jag råkade radera hela stilmallen så headern Sandra hade gjort försvann, så Sandra om du vill kan du gärna skicka headern! Här är iallfall länken! Här är den iallafall, KOLLAA!!

!http://fridaebbalinnea.blogg.se 


 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

sitter i bilen o skrattar åt Hannas finfina charader...match mot Landvetter nu!!

Likes

Comments

var hos Alice fram till 3 typ, fotade och så! Sen åkte jag hem, redigerade bilder, fixa lite och gick till Emma. Vi fixa lite julklappsgrejs...haha! Sen typ klockan 7 kom vi på att vi inte hade ätit någon lunch så vi gjorde lite toast! Nu sitter jag hemma och har lite tråkigt...ska kolla på pll, va typ en hel vecka sen. Imorgon börjar jag blogga helt på blogg.se! tror jag... då får ni länken iaf! loovar! Då kommer bilderna från igår också. Eftersom jag inte har några bilder på den här lilla fina datorn får ni en annan bild!

hahaha mobba inte...

Likes

Comments

Tja tja bloggen vi är lite övertrötta och rädda för mörkret... still love you AFD/ Alicee

Likes

Comments

Heeejsaan sveejsaan! sitter här med Noviis och Allan och kollar på finfina bilder på Alice!

Men aja sen ska vi på friidrotsträning (Y) Kuul! Sen ska vi hem till Alice o käka pizza o goddiiiis o kolla på X-factor haha! <3

Bara så alla vet så va det Nova som skrev detta!

Likes

Comments

kommer nog plugga resten av kvällen, 20 spanskaglosor, 30 svenskaglosor, ar-verb & ir-verb & er-verb i spanska, typ sju former + översätta 2 helasidor och sen skriva i alla iupeer...om jag hinner ska jag fixa det sista på bloggen ikväll/natt! :)

Hade träning förut, hade inte tänkt att gå men har inte tränat på typ två veckor, bara spelat matcher och på söndag blir de match mot landvetter så var tvungen. Träningen började 16.50, jag kom hem 16.20 och slutade 14.40. Vi gick hem på typ två timmar, ja, magnus, jacob och hugo. Sen när jag skulle gå sista biten själv orkade jag inte så jag ringde pappa..eheeh.

Ska nog snart gå ner och fixa lite varmchoklad o glass!^^ hittade en massa videobloggar min lillasyster har gjort på min dator, ahaha kanske lägger dom senare!

Likes

Comments

sitter i bilen o pluggar glosorna, haha våran klass har typ 7 medan de andra har typ 30...snart framme...hejdåå

Likes

Comments

Har verkligen inte hunnit blogga idag heller, hade ganska bråttom imorse, men jag hann! sen har jag tränat, träffat några o så! ska bli bättre på den nya bloggen! lovar! Har engelskaglosor tills imorgon, kan dom näästan...har typ chattat med Katja o Alex hela kvällen. Alex har opererat sitt knä idag...så han kan inte gå eller nått, men jag var så snäll o berättade massa sagor för honom om hans liv...Katja vet...våran humor!^^ lät lite konstigt...nu måste jag sova lite, somnar till nrj hihi^^ andra bilden är typ asgammal...


Likes

Comments

kunde verkligen inte blogga förut, hade så ont i magen...låg i min säng och kollade serier hela kvällen typ. Hade egentligen matteläxa men den glömde jag typ eheh^^ vann matchen med 2-0...de regna...måste typ sova nu för imorgon, då ska jag komma i tid!

Likes

Comments