Header

6127724859

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God eftermiddag på er! För mig blir det nästan god morgon. Jag vaknade ungefär halv 6 och då kollade jag på Youtube videos för att jag inte kunde somna om. Tillslut somnade jag om efter några timmar och vaknade runt halv 11 och då kollade jag på mer videos. Nu sitter jag framför datorn och läser bloggar och har precis ätit "frukost" det blir väl brunch istället. Jag tror att jag ska planera lite inlägg idag, för jag behöver uppdatera bloggen nu. Plugg står väl också på schemat, jag måste plugga till ett hemkunskapsprov som vi har samma dag som vi börjar, kul? nej. Det är bara tänka positivt. 

I måndags köpte jag en ny matta. Ja, ni hörde rätt, jag har köpt en ny matta. Jag köpte en rund blå ryamatta, inne på Karlsson. Jag ska köpa en till fast i en annan färg, tror att den ska vara lite större än den jag köpte i måndags. Rummet blir mycket mysigare när jag har mysiga mattor, right? Allt blir mycket mysigare.

Likes

Comments

♠ Klädställning från JYSK ♠ 

Igår efter skolan åkte jag och pappa in till JYSK för att jag ville köpa en klädställning som jag såg i tisdags när vi var där. Det blev att jag köpte den och jag köpte även ljusslingor fast det var bollar istället inne på Karlsson. Så det blev lite shopping. Vi köpte även en sak så man kan sätta upp tv:n på väggen.

Likes

Comments

God morgon allihopa! ♥ 

Jag hoppas att ni har haft en bra vecka, det har jag haft. Vi har haft två prov och ett läxförhör denna veckan och jag hoppas på det bästa.

Jag har inte bloggat sen i tisdags och det är på grund av att det har varit så mycket i skolan nu denna veckan, två prov som jag ville satsa på och ett läxförhör i tyska. Jag ska verkligen försöka lägga upp inlägg varje dag men samtidigt vill jag satsa mycket på skolan eftersom att det är sista terminen innan gymnasiet. Jag hoppas att ni förstår mig och jag skulle kunna tidsinställa några inlägg men det blir jobb med det också. Nu har forme uppdaterat sin app så det går bättre att skriva inlägg från mobilen, jag har inte hunnit testa den än för jag behövde uppdatera mobilen först men det gör det enklare att uppdatera bloggen oftare. Jag har aldrig bloggat från mobilen för jag kände mig inte bekväm med det men nu när dem har uppdaterat så får vi hoppas att det hjälper lite. Nu ska jag börja med bloggen igen och göra daglig uppdatering, hoppas att ni tycker att det ska bli roligt.

Likes

Comments

♠ SATURDAY'S BREAKFAST ♠ 

God morgon underbara tisdag ♥ Hoppas att ni har sovit gott. Idag har jag inga speciella planer mer än att jag ska till skolan strax, men efter det måste jag plugga för vi har ett SO prov imorgon och ett NO prov på fredag, tagga. Jag blir alltid så trött på morgonen, men tänk sen när jag ska börja gymnasiet och om jag kommer in på den första valet så tar det ungefär 1 timme in till skolan med buss. Nu brukar jag gå upp halv 6 och sen när jag börjar gymnasiet så måste jag kanske gå upp vid 4/halv 5, gissa vem som kommer vara ännu tröttare då, jo jag. Det ska nog gå bra ändå, man hinner ju bli van att gå upp.

Likes

Comments

◄ PICTURES FROM YESTERDAY ► 

Hej alla underbara människor ♥ Hur mår ni? Jag mår bara bra. Det kanske är många som vet att Alvin och gänget har en ny film, det var säsongspremiär i fredags på bio. Jag, min kompis och hennes mamma var och kollade på den filmen igår. Jag tyckte att filmen var väldigt rolig, jag tycker om alla dem filmerna. Vi var iallafall på bio och kollade den filmen, det var en rolig dag igår. 

En annan sak som många kanske också vet så har melodifestivalen börjat igen, vad tyckte ni om dem som sjöng i lördags? Jag tyckte mest om Samir & Viktor och om jag ska vara ärlig (vilket man alltid ska vara) så tror jag att den låten kommer bli en sommarplåga i år. Man blir glad av den låten. Dem kom ju bara till andra chansen men jag hoppas att dem kommer till final, vi får se. 

Likes

Comments

1. Hittar en bra plats

Det första jag brukar göra är att jag letar upp en bra plats där jag sitter bekvämt men ändå kan fokusera på det jag ska göra. Jag brukar oftast sitta på sängen, för det tycker jag är en bra plats för mig. 

 

2. Sätter upp håret

Jag kan inte fokusera när håret är i vägen. Därför brukar jag sätta upp håret i en hästsvans eller i en bulle, som jag gjorde här. Jag tycker det är mycket skönare att ha en bulle för då kan jag äta håret (skoja) haha nej men när jag har tofs så brukar det klia på halsen där bak. 

 

3. Plockar fram alla saker jag behöver 

Man kan ju inte plugga utan material, så jag plockar fram det jag ska plugga till. Idag skulle jag plugga till ett SO och NO prov som är nästa vecka, man ska ju vara i god tid. Så jag plockar fram det. 

 

4. Sätter på musik 

Allt blir mycket roligare med musik. Jag kan koncentrera mig mycket bättre när jag lyssnar på musik när jag pluggar, det blir mycket roligare då. Det får bara inte bli för högt, för då är det svårt att koncentrera sig. Här lyssnar jag iallafall på "one call away - Charlie Puth" och den är väldigt bra, lyssna på den. 

 

5. Pluggar 

Nu när jag är klar med allt förberedelse så är det bara att sätta igång med att plugga. Jag började med att plugga SO för att vi har det provet före NO provet, så ja. 

Likes

Comments

God morgon underbara lördag! Vad har denna dag att bjuda på då? Oavsett vad ni ska göra idag så hoppas jag att ni får en underbar dag och att ni gör dagen till en perfekt dag som ni kan minnas väldigt länge, helst hela livet. Det är så härligt när man minns saker som man gjorde som barn, jag är ett barn fortfarande men jag menar som när jag var mindre.

Denna helg har jag inget uppbokat. Det brukar jag oftast inte ha annars heller. Jag ska gå på bio med en kompis på söndag och sen ska jag plugga till två prov som är nästa vecka, annars är det inget planerat. Filmen vi ska kolla på heter Alvin och gänget, tror jag har sagt det redan men skrev det igen för dem som inte har sett det inlägget. Det ska bli väldigt roligt och filmen börjar klockan 3 tror jag.

Likes

Comments

▼▲ Om det vore sovmorgon ▼▲ 

God morgon fina fredag! Idag är jag rätt så trött, och jag har träningsvärk i armarna sen igår, både från idrotten och dansen. Det blir inte bättre av att vi ska ha matte prov idagfast det är tur att det är första lektionen, för då slipper man gå runt och tänka på det resten av dagen. Provet handlar om procent och jag tycker att det är lite svårt men vi får hoppas att det går bra ändå, man ska jag alltid tänka positiv, right? 

I helgen ska jag plugga till två prov som är nästa vecka, NO och SO prov är det. Annars har jag inte något inbokat, jo att jag kanske ska gå på bio på söndag med en kompis, vi ska se Alvin och gänget, det är biopremiär på den idag men vi ska kolla på den på söndag, vi får se. 

Nu ska jag plocka fram kläderna och sen ska jag äta frukost, ha en bra fredag, kram.

Likes

Comments