Contains affiliate links

// 1:an / 2:an / 3:an / 4 :an / 5:an / 6:an //

Hej på er! Denna söndagen startade jag med sovmorgon, kände att det verkligen behövdes efter en vecka full av jobb. Spenderade sedan eftermiddagen i gymnastikhallen och ska snart gå en kvällsrunda med Kasper. En härlig och lugn söndag helt enkelt. Imorgon ska jag till Lund en sväng och sedan på tisdag blir det jobb igen som vanligt.

Tänkte tipsa om att just nu har Nelly.com 20% på alla kläder från deras NELLY BRANDS om man använder koden "FILTER" - yeey! De har nämligen släppt säsong 2 av serien Filter och vill fira det med att ge lite extra rabatt. Men koden räcker endast till imorgon 25/9, så passa på medan den varar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen fredag och helg! Känns som att veckorna går så otroligt fort nu, tycker inte ni? Efter en härlig jobbdag ska vi snart käka gott och ikväll mysa framför en film - en perfekt fredag helt enkelt.

Kram på er <3

Likes

Comments

// På bilden syns vår underbara avokadosallad - mums! //

Hej på er! Idag introducerades det sallad på Geijersgatan 53, fiket där jag jobbar. Såå kul att se menyn ta form, speciellt då vi funderat på att införa sallad väldigt länge och nu äntligen sker det! Kom för övrigt precis hem från en härlig dag på jobbet och tänkte gå en runda med Kasper i det fina vädret. Kul att september bjuder på mycket sol.


Likes

Comments

Alltså detta introt måste absolut vara bland de bästa på kanalen - alltså musiken och klippningen - UNDERBART!

Eller nä detta är nog det bästa introt ändå haha - ni måste kika in detta!

...Jon Olssons youtubekanal?! Ifall så är fallet borde du besöka den direkt. Jon är nämligen min favorit på youtube just nu. Vanligtvis tröttnar jag rätt lätt och mina mest tittade kanaler varierar mycket från vecka till vecka/ månad till månad. Men om det är en kanal där jag alltid tittar på videon när den kommer ut så är det Jons - han är så härlig! Jag har följt Jons flickvän Janni på sociala medier och bloggen hur länge som helst och det är även kul att få följa henne utanför bloggen och Instagram.

Har ni någon favorit-youtuber? Vem i så fall? <3

Likes

Comments

Instagram@friidaelin