View tracker

Sitter på Tåget mot Stockholm nu och ska jobba lite! Har bara en kund på morgonen sen åker jag vidare till mitt andra jobb!

Är så trött fortfarande.. sov 2 timmar innan planet gick och ca 1 timma på flyget. När jag kom hem igår så somnade jag direkt så känner jag behöver sova!

Men börjar 12 hela veckan så det ska bli skönt att slippa att gå upp såhär tidigt haha.. Att gå upp 04.00 är inte mänskligt 😂😂

Likes

Comments

View tracker

Kom hem från London igår och jag var där med 2 tjejkompisar! Resan började med att planet var försenat i 6 timmar så vi fick bara sitta på flygplatsen och sen när vi väl kom fram så hade vi missat tåget som vi redan hade betalat för.. så vi tog en uber istället så kom vi fram runt 6 på morgonen.. och fick fel hotellrum så vi sov i 2 80 sängar första natten tills vi fick byta som tur var!

Utöver det så hade vi det jätte trevligt och shoppade massor! Gick ut och tog en drink och folk var så trevliga där och så hjälpsamma!

Kommer absolut åka tillbaka dig igen!

Likes

Comments

View tracker

​Hej på er! 

Blev jätte förkyld i veckan så jag försöker bli frisk nu och hoppas jag blir bättre tills nästa vecka då jag åker till London på Onsdag! 

Blir bara en mys kväll idag med min pojkvän och vi ska kolla på film och bara ta det lugnt! Likes

Comments

Hej! Kom precis hem och har gjort lite frukost då jag sov lite för länge i morse.. Har varit på ett möte nu på morgonen och det gick jätte bra!

Så nu ska jag bara ta det lugnt och vänta på att min pojkvän kommer hem så får vi se vad vi ska hitta på!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Och gott nytt år!

2016 var ett helt fantastiskt år och har hunnit med så himla mycket med både motgångar och framgångar! Ser verkligen fram emot detta år och har väldigt stora planer för allt!

Nytt jobb har jag också fått igen! Äntligen kan jag jobba med något jag verkligen brinner för och det är ju som Make up artist!

Nyårsafton spenderades med min pojkvän och hans kompisar vilket var jätte trevligt och 2016 slutade super bra för mig!


Likes

Comments

Dessa fransar gjorde jag i veckan! Så kul att se när man utvecklas!

Likes

Comments

Hej!

Har fast nu och ska Snart gå och jobba igen! Blivit jätte sjuk denna vecka och ska jobba hela helgen men det ska nog gå bra!

Har fått jätte bra nyheter i veckan! Nytt jobb och ny lägenhet! Ska bli så spännande och kul.
Så längtar tills allt är klart och vi får flytta in i lägenheten och jag börjar på nya jobbet!

Första november så flyttar vi in!

Likes

Comments

Hej! Sitter ute på altanen och äter mitt frukost och laddar upp för jobb!

Igår så började jag dagen med ett gympass, efter det så mötte jag upp Karolina så lunchade vi. Jätte mysigt då jag inte har träffat så ofta!

På kvällen så blev det spabad med några kompisar. Jätte skönt och förstår inte varför jag inte badat i den tidigare!

Likes

Comments