View tracker

Dessa fransar gjorde jag i veckan! Så kul att se när man utvecklas!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Har fast nu och ska Snart gå och jobba igen! Blivit jätte sjuk denna vecka och ska jobba hela helgen men det ska nog gå bra!

Har fått jätte bra nyheter i veckan! Nytt jobb och ny lägenhet! Ska bli så spännande och kul.
Så längtar tills allt är klart och vi får flytta in i lägenheten och jag börjar på nya jobbet!

Första november så flyttar vi in!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Sitter ute på altanen och äter mitt frukost och laddar upp för jobb!

Igår så började jag dagen med ett gympass, efter det så mötte jag upp Karolina så lunchade vi. Jätte mysigt då jag inte har träffat så ofta!

På kvällen så blev det spabad med några kompisar. Jätte skönt och förstår inte varför jag inte badat i den tidigare!

Likes

Comments

​Godmorgon! 

Precis gjort en smoothie och lite kaffe, ska göra iordning mig snart för ett möte och ska träffa min nya chef.  Efter mötet så ska jag skynda mig till gymmet då jag har en tid där, sen blir det lite träning vilket är behövligt efter denna helg! 


Likes

Comments

Hej på er!

Det har varit en väldigt lugnt helg för min del. I fredags var jag och min pojkvän i Strängnäs på middag och det var super mysigt, skulle blivit en utgång på kvällen men vi kom hem väldigt sent så vi åkte hem istället. Igår så jobbade jag på dagen sen blev det middag hos pappa och sen lite vin på kvällen!


Likes

Comments

Godmorgon!

Precis jobbar klart med första passet och är ledig fram till 12. Så nu har jag äntligen fått mitt morgon kaffe och ska bara ta det lugnt nu.

Ikväll så är jag och min pojkvän bjudna på middag så det blir en tripp till Strängnäs ikväll vilket ska bli jätte trevligt!

Likes

Comments

Hej! Har haft ett väldigt långt uppehåll nu under sommaren och det är pga att jag jobbat väldigt mycket! Men nu är jag tillbaka och tar nya tag! Jobbar bara 60 procent nu tills vidare och känns väldigt skönt.

Helgen spenderades i Göteborg vilket var jätte trevligt, skönt att komma bort lite tycker jag då det enda jag har gjort denna sommar är att jobba hela tiden så har inte kunnat åkt bort någonstans.

Det blev en helg med shopping, Liseberg och bara mys!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Vaknade precis efter jag stängt av mitt allarm i 2 timmar... Måste ställa om dygnet lite känner jag eftersom jag börjar jobba på onsdag så vill jag kunna sova om nätterna..

Idag så ska jag fixa en tjejs bryn som kommer till mig, färga och fixa! Efteråt tänkte jag fixa mina naglar om jag orkar så dem är fina tills i helgen.

Ikväll så kommer Helena så ska jag göra en fransförlängning på henne vilket ska bli kul! Så en liten skönhetsdag idag.. haha.


Likes

Comments