Header
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Idag blir det bara bilder. Nästan iaf. Över ser ni goda middagen jag avnjöt förra veckan, underbara rosor och mitt favorit skal från ideal of sweden!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Denna onsdagen har jag faktiskt längtat mycket efter, vill ni veta varför? Vi ska få besöka vår lägenhet idag! Är nämligen visning av våra hus som håller på att byggas. Och i em kommer vi få gå in i vår egna lägenhet för att kolls hur långt de har kommit samt se utsikten från vår lägenhet! Ska bli så himla roligt. Jag som redan längtar så sjukt mycket, kommer bara längta ännu mer efter idag haha. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :)

Likes

Comments

Halojj! Detta har jag längtat till att visa er.. I lördags förra helgen bestämde vi oss (jag, Jonathan, Louise och Fredrik) för att äta middag. Eftersom vi beslutade oss för detta damma dag var det svårt att få tag i bord.. jag ringde till två Manana, vi försökte på Averna Tarverna men utan lycka.. Alla var fullbokade! Sen ringde Louise och sa att hon fått ett tips om en restaurang som heter The Meet! Och äntligen lyckades vi hitta ngt som var ledig. Iaf på deras uteservering! Vilken tur säger jag bara.. För WOW vad gott det var! Precis allting smakade magiskt. Vi började med en fördrink, sen nybakat bröd (godaste jag ätit i bröd-väg), sen tog vi alla varsin god köttbit och en flaska rött! Visst var det lite dyrare men klart värt sina pengar. Detta är verkligen ngt jag vill tipsa er om! Tur att vi hamnade där och fick en sån perfekt lördagskväll :)

Likes

Comments

Hola! I helgen så unnade jag mig lite, äntligen. Måste erkänna att jag varit väldigt duktig att hålla i mina pengar och inte shoppat på länge. Har varit duktig med det dom senaste åren faktiskt.. från att slösa väldigt mycket pengar på kläder, skor, smink, naglar, hår osv har jag verkligen ändrat mig. Såklart har jag inte slutat med detta helt men prioriterar väldigt annorlunda nu mot vad jag gjorde förr. Nu är jag väldigt målinriktad på att spara pengar till vår bostad också, men även innan det kände jag förändring.

Tex: Jag köpte alltid dyra ansiktesprodukter, olika rengöringar, krämer och sånt.. men idag nöjer jag mig med en burk kokosolja från Hemköp. Dels för jag tror det är bättre för hyn och att det är miljövänligare, samt att jag sparar pengar på det.

Att spara pengar till en resa och få upptäcka mer av världen med någon jag tycker om prioriterar jag hundra gånger om än att köpa en ny dyr Gucci-väska tex.. säger inte att det är något fel i att prioritera tvärtom heller! Men för mig har jag fått en annan syn på vad jag egentligen uppskattar att göra med mina pengar.

Lustigt hur hela inlägget började med att jag har shoppat då tänker ni, haha.. klart jag köper grejer då och då, men inte i alls samma mängd jag har gjort förr! Och det är jag glad för :)

Likes

Comments

Hej allihopa! Kommer bli en ändring i bloggen från och med nu. Kommer satsa mycket mer på kvalité än kvantitet! Har som ni vet lagt upp inlägg varje dag men nu kommer jag lägga upp då jag verkligen har bra material, dvs foton/videos jag verkligen är nöjd med :) det kommer bli roligare för mig och för er mina läsare hoppas jag! Oroa er inte, jag kommer fortfarande uppdatera ofta men inte säkert det blir exakt varje dag. Som ni märkt har mitt intresse för foto/film tagit fart rejält igen och köpte mig en nya kamera för inte så längesedan som jag älskar! Har även köpt ett redigeringsprogram för redigering av film och denna veckan ska jag även köpa ett nytt för foto. För övrigt har jag haft en toppen helg trots att jag faktiskt varit små-sjuk och idag bröt det ut ännu mer! Hoppas och tror på att kunna jobba imorgon iaf :) Ha nu en skön söndag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår fyllde moster hjärta 1 år! Min fina Ella, ett år med dig har gått så snabbt. Världens bästa unge ❤️ jättemysigt kalas med god mat, massa paket, tårta osv.. perfekt dag för Ella-Bella!

Likes

Comments

Instagram@f.ekman