Header
Youtube
Instagram
Blogkeen
Nouw

God morgon allihop! Sitter på bussen på väg till jobbet och idag är det väldigt fint ute. Lagom med snö och kyla! Blir skotta snö på jobbet idag :) tänkte iaf bjuda på del två av helgens alla event! Näst ut är Rebs julekväll som hölls under fredagkväll. Först vill jag säga Wow och Tack reb för den goda, fina, mysiga, roliga -kväll! Hade fixat paket till alla, supergod mat och fika, och anordnat en julklappslek! Vad mer önskas på en julkväll liksom?

Slänge även med en flaska vin i farten som dracks under kvällen. Tanken var att åka hem vid elva/tolv tiden, men några av tjejerna skulle ut och jag fick feeling! Så sjukt längesen jag var ute. Så vi mötte upp Johan och hans ”julbord” på Palace. Kan säga såhär, gryyyymt rolig kväll som slutade med att jag somnar på bussen hem, vaknar upp några hållplatser senare än jag skulle haha. Jonathan får hämta mig (stackarn) tur jag har honom! Och dagen efter kan man säga att vin flaska kom upp igen, sjukaste haha. En spontan men rolig kväll iaf :) del tre kör vi imrogon! Ska visa er magiska bilder från ett slott!

Likes

Comments

Hellu!! Vilken helg jag har hörreni.. denna lär ju bli väldigt svårslagen!! Fast har ju jul och nyår snart vilket är magiskt också. Men det är inte klokt vad jag hunnit med mycket. Ungefär tre julbord, en utgång, spa och brunch! Fattar ni elle haha.. men jag uppdaterar om en sak i taget här nu tänker jag :) jag går i ordning och först ut denna helgen var julbord med jobbet på River! Gick halvdag och körde jullunch. Det var såå sjukt god mat alltså, herre vad vi åt! Väldigt mysig fredag med jobbet :) många bilder på mig och min going, Martina.Så himla kul att vi jobbar så tätt ihop, har alltid så kul tsm och kommit varandra riktigt nära! Så glad för de :) Efter några timmar satt vi alla i matkoma, då var det dags att runda av. Tack GUAB för julbordet 2017!

Likes

Comments

Första advent ✨ älskar att räkna ner till julen och fira advent! Följde tradition genom att gå till kyrkan, ta en fika sen äta söndagsmiddag! Helen gjorde jättegod mat och sen hemmagjorda saffransbullar, som är farligt goda alltså! Så här är lite bilder från första advent helt enkelt. Ha nu en fin dag hörreni!


Mina inlägg är tidsinställda. Skrivna i söndags.

Likes

Comments

Hey! Nu är det kämpigt att gå upp på morgonen alltså.. när det är mörkt ock kallt. Men man piggnar till tillslut! Har dessutom en väldigt rolig veckan framför mig :) julbord idag med jobbet, som en butik bjuder oss på. Sen går jag till elva på fre och kör julbord med jobbet på dagen! Under kvällen har reb bjudit in till julmys i sin lya, såå kul! Och på lördag blir det ytligare julbord med familjen. Lät ju lägga på mig ett och annat kilo denna veckan haha.. sen på söndag åker jag iväg på spa med mina tjejer! Går det toppa denna helgen eller? WOW

Likes

Comments

Instagram@f.ekman

YouTube
Frida Ekman