Header
Fashion News

Akris

Photos: Vogue.com

Alice + Olivia

Photos:Vogue.com

Altuzarra

Photos:Vogue.com

Pre-Fall kollektionerna för hösten 2017 har äntligen kommit. Jag gillar nästan mer dessa "mindre kollektionerna" än de stora visningarna. Förstå mig rätt nu, jag älskar fashion week men plaggen som visas på catwalken är mer utstickande och i somliga fall ingenting man hade burit till vardags.

Och kan vi s n ä l l a diskutera Altuzarras kollektion? Den är så himla fin! Vill äga alla plagg, och framförallt stövlarna? Snälla tomten, ge mig dem!

Likes

Comments

Mode

NA-KD.COM

1.HÄR 2. HÄR 3. HÄR

Älskar verkligen capen i leopardmönster samt den tredje stylingen. Skulle vilja gå klädd så dagligen.

NA-KD.com erbjuder i helgen 25% på plagg med ordinarie pris!

TOPSHOP.COM

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

Dessa glittriga mules från Topshop? Snälla, snälla tomten! Ge mig dessa och jag kommer aldrig mer vara dum! :)

I helgen har Topshop.com upp till 50% rabatt på utvalda varor!

RIVER ISLAND

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

Även Riverisland.com har upp till 50% på utvalda plagg!

Likes

Comments

Frida Eklöf

Vänner!

Här ekar det väldigt tomt. Jag ber om ursäkt för det. Men livet kom ikapp mig, så blir det ibland. Jag avskyr att det händer, att känslorna kommer emellan. Detta har resulterat i en missad tenta, min bortförklaring när någon frågar är att jag inte har hunnit plugga, men vi alla vet att jag hade hunnit. Ångesten kom och orken försvann. Det är viktigt att lyssna på sig själv och jag är sämst på det, jag vet inte hur man lyssnar på sin kropp, men för en gångs skull tog jag hänsyn till mitt välmående. Det tackar jag mig själv för!

Över till något annat, som är roligare, minns ni att jag för någon vecka sedan nämnde att jag skulle på arbetsintervju? Jag fick jobbet!!! Numera jobbar jag på H&M och det är sååå kul!

Likes

Comments

Goooodmoooorgooon!

Här ekar det väldigt tomt, ber om ursäkt för det! Igår hade jag en riktig feel-good dag, jag lunchade med Tilde (sushibuffé såklart!!!) sedan åkte jag hem och pluggade för att senare på kvällen ha myskväll med Sara.

Har två föreläsningar idag men beslutade mig igår om att stanna hemma och läsa inför min omtentamen imorgon. Jag började dagen med en löprunda, det var väldigt befriande och skönt, och nu ska jag snart sätta mig med mina anteckningar och börjar läsa. Ikväll ska jag till sömmerskan och lämna in min Ivyrevel byxdress samt åka till frisören och klippa luggen, det behövs kan jag meddela er!

Kram

Frida Eklöf 

Likes

Comments

Bronze and sunkissed skin

Photos: Tumblr.com

Här kommer tisdagsinspirationen i sin vanliga ordning. Idag inspireras jag av nyanser av brons och personer som Lisa Olsson och Bella Hadid.

Frida Eklöf

Likes

Comments

Hej vänner,

De senaste veckorna har jag knappt orkat ta mig upp ur sängen för att gå på föreläsningar så idag lyssnade jag (äntligen!) på mig själv och stannade hemma. Dels eftersom jag måste plugga till min omtenta men även för att bara ta hand om mig själv.

Jag skulle egentligen fotografera med en av mina bästa vänner idag men vädret är grått, liksom alla andra dagar, så vi beslutade oss för att ta det en annan dag. Istället gjorde jag gulaschsoppa till lunch och ska snart bege mig ut på en promenad och löprunda. Jag vill jogga men känner mig själv så pass bra att jag lär gå hela rundan haha. Ikväll blir det handboll och Skånederby! Heja!

Vad gör ni idag?

Frida Eklöf

Likes

Comments

Mode

Zara woman studio

Photos: HÄR

Jag trillade in på Zaras hemsida häromdagen och hittade deras nya kollektion Zara Woman Studio. SÅ många fina plagg och framförallt lookbooks, som dessa ovan! Något som gärna får flytta in hos mig är stövlarna i ormskinn! Har ni några favoriter?

Frida Eklöf

Likes

Comments

Frida Eklöf, Outfits

Simpla plagg med utstickande detaljer
Scarf - Gina Tricot / Pälsjacka - Mango / T-shirt - Zara /Byxor - Cubus / Boots - Zara #nouwoutfit

Denna måndagen bjuder på blandat väder, stundtals sol och sedan grå himmel och regn i luften. Jag befinner mig i Helsingborg idag på föreläsningar, en om förindustriell produktion av mode och en om intervjutekniker. Detta är sista veckan med föreläsningar innan tentan nästa vecka, jag har inte ens börjat plugga till den eftersom jag har omtenta på fredag som är prio ett.

Anyways, vad tycker ni om bilderna ovan på dagens outfit? Snygga? Haha herregud, jag glömde kameran hemma (utan batteri till och med) så min kära iPhone fick agera professionell kamera idag. Resultatet? Nja, inte det bästa, men bättre än ingenting alls. Jag har dessutom haft på mig mina nya glitterbyxor idag men tyvärr syns det inget glittrande på bilderna... Älskar glitter! Jag vill glittra varje dag!

Förresten, är det någon av er som vet hur man knyter en scarf? Stod som en tok imorse och höll på att knyta men kom inte fram till något vettigt... Lyckades till och med missa två bussar på grund av min scarf, eller nja det kan vara på grund av att jag är tidsoptimist haha!

Frida Eklöf

Likes

Comments