Header

Mode, Polyvore

Hur fantastiskt är det inte att vakna upp och veta att man har hela helgen framför sig?

Lördag och jag har ett fullspäckat schema framför mig. Ska på förmiddagen gå på bio med min systerson följt av några timmars jobb på H&M. Ikväll vankas plugg och vin för att fira hemtentamen som jag skickade in igår!

Jag hoppas att ni får en fantastisk lördag!

Frida Eklöf

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Frida Eklöf, Mode, Outfits

Örhängen - Edblad / Scarves - Gina Tricot / Kappa - Gina Tricot / Jeansskjorta - H&M / Jeans - Dr. Denim / Skor - Zara /Väska - H&M / #nouwoutfit

Hej vänner!

Har ni sett? Jag bjussar på en dagens outfit dagen till ära. En outfit som skulle kunnat vara sponsrad av Gina Tricot och H&M, men tyvärr inte. Som ni kanske vet så jobbar jag deltid på H&M och häromdagen efter mitt pass tog jag en shoppingtur och fyndade väskan och jeansskjortan ovan som är ett reafynd från Divided, jag gillar att den är lite kortare i modellen och fransig nertill! :)

Frida Eklöf

Likes

Comments

Fashion News, Mode

Äntligen börjar alltmer vårnyheter trilla in klädbutikerna och på hemsidorna! Jag har under morgonen kollat igenom H&Ms nyheter och ovan ser ni några av mina favoriter. Baddräkten med volang är helt fantastisk, jag har i så många år sagt att jag ska köpa en baddräkt men har aldrig tagit tag i det, men denna säsongen ska jag införskaffa mig en. Perfekt att ha på vattengympan också haha!

Hur fin är inte off shoulder-klänningen i spets? Jag tycker att den påminner en del om denna klänningen, perfekt med ett billigare alternativ. En annan sak som jag också ska införskaffa mig till våren och sommaren är ett par slip in-sandaletter, antingen de ovan eller ett par från Michaela Fornis kollektion för Flattered.

Jag har varit utan shopping hela mars (ja, detta är stort för mig!) men börjar känna hur det rycker i shoppingtarmen... Det är nog dags för att fixa några pass på H&M så att jag kan få in lite extra pengar utöver CSN. Och för att få personalrabatt! ;)

Frida Eklöf

Likes

Comments

Mode
Pink sneakers

En av vårens stora trender börjar äntligen trilla in i butikerna, nämligen rosa sneakers. Idag har jag extra stora cravings på ett par sköna och snygga sneakers som går i den rosa nyansen. Så himla snyggt med ett par rosa skor till en enkel svart outfit men även till denim. I sommar kombinerar jag gärna sneakers med vita jeans eller barbent! Heja våren och sommaren!

Photos: Tumblr.com

1. HÄR 2. HÄR

3. HÄR 4. HÄR

5. HÄR 6. HÄR

Frida Eklöf

Likes

Comments