Hej, jag vet att jag är sämst på detta. Men, jag kan ju tala om att jag är hemma nu, igen. Jag har inte vågat öppna denna bloggen för jag får ångest, jag ville inte åka hem.

Igår, söndag, så har vi vart hemma i en månad, och jag har jobbat i 3 veckor, så jag åkte hem och började jobba direkt. Det känns jobbigt, just nu känns allt jobbigt, jag hatar kyla och mörker och just däför är inte Sverige mitt favorit ställe på vintern.

Ännu jobbigare är det att jobba igen, eller nej inte så jobbigt, det är tungt. Det är med skräckblandad förtjusning jag går in på lagret varje morgon, det känns jobbigt att inte mina "slamps" är där inne längre, men det är samtidigt skönt. Nu måste jag utvecklas och prata med andra och kan inte längre hänga på Josephine.

I morse var det jobbigt att kolla igenom instagram, en av mina kompisar hade lagt upp att hon var på Teneriffa. Saknaden efter sol och värme är enorm, och jag HATAR att vara hemma. Det suger, verkligen. Jag vill ligga på stranden om dagarna och läsa böcker, inte gå omkring i ett lager och packa Lindex varor.En liten sammanfattning i form av bilder, gjorde en palm tatuering för er som missat det. Nu ska jag duscha och sova, lagret väntar kl 7 imorgon, heja heja!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej Bloggen, idag blir det ett ledset inlägg. Förlåt.

Jag är inte en sån som normalt sätt klagar på hur jag har det, och inte heller berättar jag och visar hur jag har det. Men nu måste jag få skriva av mig, innan jag går sönder. Jag ber inte heller om er sympati, inte alls.

Jag heter Frida, jag är 19 år och jag har inte mått bra på väldigt länge, eller jo det har jag men det var bara en liten stund.

Jag har vart med om saker ett barn inte ska vara med om, på flera olika sätt och det tar stryk, det gör det. Jag är ärrad på sätt som: jag MÅSTE ha koll när folk bråkar, eller att jag mår dåligt när folk omkring mig dricker alkohol. Jag orkar inte gå in på vad jag vart med om, hur jag vart med om det osv. De flesta vet det redan för jag är normalt sätt inte rädd för att berätta om det. Men just nu orkar jag inte.

Varför är jag så ledsen just idag då? Jo, för min mamma ringde idag. Min mamma och jag har inte så bra relation, vi har egentligen inte haft det sen jag var 8 år gammal. Varför svarade jag då? Jo, för hon skicka ett sms till mig för några veckor sedan där det stod ”jag kanske har cancer.” Jag har vart LIVRÄDD, för att det ska bli så. För jag vill inte att hon ska dö. Det har vart vad jag som ett litet barn har försökt skydda henne ifrån sen jag var liten. Men cancer? Det kan inte jag som nu inte längre är ett litet barn skydda henne ifrån. Och jag SKA inte heller behöva skydda en vuxen människa, men jag skulle aldrig kunna leva med mig själv om jag inte försökte.

I alla fall, mamma ringde. Hon har blivit utkastad från sin nu varandra man, som jag hatar. Vilket är jobbigt, bor hon på gatan? Nej hon har bott hos några kompisar, och sen tog hon kontakt med socialen som fixat ett boende till henne åtminstone för nuet. Vilket är ju positivt? Hon kommer ifrån honom och hon får hjälp nu. MEN det gör så fruktansvärt ont att höra hur lätt både hon och jag tar det, för vi har vart med om det förr. Jag har också blivit utkastad på gatan. Men denna gången är inte jag där? Denna gången firar hon jul helt ensam för hon bränt alla broar. DET gör ont. Att inte kunna göra något, fastän jag vet att jag inte ska göra något.

Min pappa är min klippa, han är den som alltid räddar allt och mig. Jag bad honom ringa till mamma och han sa precis som det är till henne. ”Du har den hjälpen du behöver blablabla, men du kan inte dricka så som du gör och du kan inte ringa Frida.” Vilket är skönt, men samtidigt jobbigt, för jag vill hjälpa till.

Hur som helst, så ska jag berätta sanningen nu. Jag har inte mått bra på väldigt länge, men jag vill inte säga det högt, för om jag gör det, då är det på riktigt. Jag har inte heller motivation eller ork till att göra något åt saken. Men jag kommer städa upp mitt liv, men det är så svårt när det som gör att jag mår dåligt fortfarande händer. Det är en ständig kamp mellan att finnas eller inte finnas där för min mamma, samtidigt som hon äter upp mig.

Jag tycker så synd om lukas också, för han är den som får ta hand om mig när jag gråter på nätterna, när jag förstör hela dagar för jag gråter.

Jag vet inte vad jag försöker säga, jag vet bara att jag måste få ut allt i mitt huvud och berätta för er hur jag egentligen mår, jag orkar inte sitta och låtsas som det inte hänt något samtidigt som jag inte mår bra. Hjälpa folk med deras problem fast jag egentligen har det fullt upp själv. Känn er inte ledsna om jag inte berättat för er, snälla var inte arga på mig för jag inte pratat och gömt det, jag orkar helt enkelt bara inte inte. Jag tar saker hellre i skrift än i tal, jag gillar att gömma mig bakom bokstäver.

Jag är också så fruktansvärt trött på alkohol, på att det blivit något jävla måste. Jag hatar alkohol, jag hatar vad den gör mot mig och jag hatar vad den gör mot er. Usch, jag hatar det. Det gör ont i mig att se folk bete sig som skit och kunna komma undan med det igenom att säga "förlåt, jag var full." Jag hatar att idag dricker alla, även de som inte drack förr. Ta en tanke till, snälla, måste man dricka för att ha kul? Måste du dricka bara för att? är det verkligen så coolt?

Nu till något mer positivt, jag som är estetare, och alltså expert på musik, beordrar er att gå och lyssna/se musikvideon till ”Sleep on the floor” av Luminers, Tacka mig sen. Ni kommer ha världenslust till att leva livet sen. Vill bara stoppa Lukas bakom en ratt, bila ner till Italien, dricka vin, äta god mat och se ALLT. (OBS! jag gillar inte vin.)

Nu ska jag fortsätta äta min mat (ja klockan är halv 12 och jag äter middag, som en ÄKTA spanjor) i min Koala dräkt. Godnatt, eller godmorgon ni sover när jag skriver detta.


Likes

Comments

Halli hallå!

Jag började skriva förra söndagen, men det gick åt pipsvängen. Jag har tappat all motivation till... allt? låter sorgligt, men det är så. detta skrev jag i alla fall:

Idag åkte pappa och Lena hem, så nu har jag tid för er. I veckan som varit har vi mestadels legat vid stranden och pratat och ätit god mat. Igår var vi på Siam Park, igen. Ni som känner mig vet att jag är lite rädd när det kommer till åkattraktioner på t.ex. Liseberg, men när det kommer till vattenattraktioner, då är jag dum i huvudet. Kan vara för att jag har en pappa som hetsar mig till att åka allt, så då åkte jag allt.

Just nu ligger jag hemma i sängen, jag vägrar att gå upp, jag vill inte. Lukas är och hyr tennisbana till imorgon då han har tennislektioner. Han stannar och köper subway också, han skämmer bort mig så mycket. Men är det verkligen att skämma bort om man visar uppskattning för allt han gör? Jag vet att i mångas ögon så visar inte jag den uppskattningen folk tror, men jag lovar er, jag uppskattar det.

Så vad gör jag denna söndagen? Exakt samma som förra.. jag har sovit 12 timmar och är helt slutkörd efter ingenting alls.. Lukas hyr tennisbana nu igen.

I veckan som varit har jag legat på stranden, jag har vart i Santa Cruz och köpt de sista julklapparna med lukas och massa till mig också. jag har köpt: smink, smink och återigen smink. kläder, present till Hillevi, ja, de var nog allt. Nu hör jag Lukas som försöker ta sig in, vänta ska bara öppna dörren.

Jag har också känt mig helt slö i veckan, egentligen börja det när pappa och Lena var här. Jag har Jätteont i min mage, mår illa, är trött, allt suger bara. Så vad jag egentligen gjort mestadels i veckan är att tycka synd om mig själv och kollat på skam. skam har förstört mig, jag plockar upp dialekter väldigt fort, så jag går omkring och pratar norska nu mera.

Vi har också nya grannar i lägenheten bredvid, de är svenskar. Jag hatar de.

Nu ska jag göra det jag gör bäst, spela sims. på tal om spel, hade nästan fångat ALLA pokémons så släppte de 200 nya.

Juste, om ni mina kära vänner har några idéer på vad jag ska ge till min pojkvän i julklapp, snälla skriv en kommentar eller ngt, har som sagt ingen motivation. (btw helst inte i kommentarerna han läser min blogg.)

JUSTE IGEN, kan vi diskutera att svenska folket inte kan stava? har sett ÖVERALLT (inget mot dig Clara) att tidningar och skam- människan som skriver svensktext skriver ÄNDA istället för ENDA, har jag blivit kickelikoko eller har man ändrat stavningen sedan jag vart borta? inte okej svenska folket, inte okej. Jobbar man med skrift borde man kunna skriva, och om inte, ge jobbet till någon som vill ha det istället, host mig. / tjej som inte kan se skillnad på de/dem.

Likes

Comments

Hej, hej, hemskt mycket hej.

Jag vet att jag inte skrivit något på ett tag men det blir så ibland, tyvärr. Helt ärligt så kan jag berätta att vi inte gjort något alls sen vi flytta. Vi har vår balkong in mot fastlandet där det alltid är moln, så vi har blivit lurade att det har vart dåligt väder i typ 2 veckor fast egentligen har det vart skinande sol vid stranden.

Sen sist har vi också vart på bio, vi blev tipsade om att det finns ett ställe som visar film på engelska med spansk text, ETT STÄLLE!? Dit åkte vi och kollade på nya Harry Potter, den var helt okej. Jag älskar Harry Potter och kan inte ens räkna upp hur många gånger jag sett de filmerna, men den nya filmen tilltala mig inte, jag saknar Hogwarts byggnaden, inte skolan och eleverna, utan byggnaden, den ger mig ett lugn och trygghet.

Idag kommer pappa hit, jag är taggad, de har med sig en ny Brow Wiz till mig, min tog slut och de säljer inte anastasia här, så de fick i uppdrag att ta med sig en. Idag har vi också bokat biljett hem, den 15 kommer vi hem. Det känns bra, för på något sätt har jag ju bara flytt ifrån mitt liv där hemma. När jag åkte sög bokstavligt talat allt, okej inte allt, men nästan. Jag mådde inte topp 10 och jag flydde, vilket betyder att mitt liv där hemma är bara pausat. Det känns som jag måste hem och ta tag i det, göra det bra igen. Men för att göra det bra måste jag börja om på noll, vilket suger, måste söka jobb och prata med någon och sortera upp alla tankar i mitt huvud, ärligt talat vill jag inte något utav de två sakerna. Jag vill vara fri, jobba med något roligt och må bra. Men problemet är att jag inte vet vad det roliga är, så medan jag kommer på vad det egentligen är jag vill jobba med så måste jag hitta ett annat jobb under tiden, vilket suger. Vi får hoppas på att Lindex tar in mig igen, men då har alla slutat när jag kommer tillbaka, och Lindex utan kompisar går inte, det är som att skjuta sig själv i foten varje morgon. Samtidigt som jag inte vill plugga och skaffa mig en utbildning och riktigt jobb än, jag vill resa, se världen, lära känna mig själv. Det känns som att om man börjar plugga så kan man inte resa sen, i mina ögon är det något man måste göra efteråt, så jag får väl åka hem, jobba, packa ner Hillevi i en ryggsäck och sedan åka iväg på nya äventyr.


I fredags, okej de var längre sen jag blogga än vad jag trodde.. Förra fredagen var de ju black friday, bästa dagen på året, om ni frågar mig. Den enda sanna glädjen är materiell-lycka. På tal om det blev jag väldigt sugen nu på att åka till Ullared. Förlåt ska hålla mig till ämnet, Vi var i huvudstaden och shoppa, jag köpte; nya ansiktstvålar och sånt ifrån Body Shop, En gul polaroid kamera, eller som jag säger, en gul paranoid kamera. Jag har också köpt en bh, en sweatshirt klänning, en randig tröja, adventsljusstake, nagellack, urban decay concealer, tror det var allt. Jag vet att black friday är "till för" amerikanarna som slutat med thanksgiving och att de ska börja köpa julklappar, men jag köpte inte en enda julklapp.

När vi kom hem därifrån, i fredags, så lagade Lukas och jag mat. Lukas köpte smink till sin lillasyster, som jag valde ut, och jag skulle leta efter den påsen med såg 3 sephora påsar istället för 2, jag fick tag i fel påse och fick se; Too faced chocolate bar bonbons. Jag hade pekat på den i affären och Lukas hade sprungit och köpt den till mig i julklapp.. tyvärr hann jag se den innan och då Lukas inte längre tyckte det var kul när det inte var en överraskning så fick jag den redan då. Tråkigt för Lukas, men något roligare för mig. Jag älskar smink, det är livet.

Jag är en samlare, jag skulle vara en perfekt beauty youtuber, för precis som min kära bästavän (som också fyller år idag, grattis Chippe!), har sagt "frida du är en sån prylmänniska". Om någon på youtube säger att en viss sak är bra, då köper jag den. Om någon säger att en sak är fin, då köper jag den. Om någon säger att man ska lägga silverschampoo i torrt hår DÅ GÖR JAG DET. fattar ni grejen? det är som att jag måste testa allt, och till vilken nytta? Jag kan lova att jag har testat alla silverschampoo relaterade grejen i Sverige och testat, jag är sjuk i huvudet. Varför skriver jag detta? för att berätta om mitt "pryl" missbruk kanske, helst skulle jag behöva madlady eller något annat företag som vill sponsra min dyra livsstil.

Likes

Comments

Hallå hej!
Idag skiner solen, jag och Lukas är ute på drift, han klipper håret och jag kollar på. Det finns inget värre än när han måste klippa håret, gillar när det är långt, men inte för långt!

Vi hitta en svensk butik idag, eller hitta och hitta. Lukas familj känner ägarna av den och det var lite snack om att vi kanske skulle kunna få extrajobba där. Håll tummarna.

Det var oxå många som gillar house tour idén, så ska göra det, jag lovar.

PÅ FREDAG SKA VI TILL SANTA CRUZZZ!!! Där finns primark och sephora, och de är black friday då, taggaaa!!!

Det var allt jag orkar skriva just nu, ha det gött, hej!

Likes

Comments

Hejsan Hoppsan lillebror! Jag måste ju få årets pris i att vara den sämsta bloggaren, men det är okej. Hur mår ni där hemma? ge mig en uppdatering, snö än? kallt? julpyntet är ju uppe! (i alla fall enligt Hillevi.)

Vad har hänt sen sist? när var det sist jag skrev? Efter Lukas födelsedag väl? Okej, sen sist har vi flyttat, varit i Masca, min klocka har fått slut på batterier, vi har slutat i spanska och ja, det var väl allt. Vi har inte alls gjort mycket, eller jo, Lukas har börjat ha tennislektioner också!

Lukas fick i födelsedagspresent av sin mamma att vi skulle gå i Masca, Masca är en gammal uttorkad flod. Den gå ruppe ifrån berget (ca 650 meter över havet eller ngt sånt) hela vägen ner till havet. Det tog oss hela dagen att gå, men det kan ha vart eftersom vi gick i en grupp där vi drog ner medelåldern rejält, med norska tanter som tror de är smidigare än de egentligen är. Jag tycket väl kanske inte att själva dalen var så fin, jag är inte så mycket för sånt, jag gillar mer djungel och lianer. MEN när vi nådde vattnet efter 4 timmar var det så fint. Eftersom Teneriffa är en vulkan ö, så var det gammal lava eller ngt i botten av vattnet, vilket gjorde att vattnet var så fint. Ingen sand som gjorde det grumligt över huvudtaget.

Min klocka, min älskade klocka, som jag fått av pappa. Det är hans polisklocka som han inte använder, alltså en guldklocka. Dens batterier tog slut, så jag gick till den ENDA klockfixarn här på ön. Han hade aldrig sett en sådan klocka som min, så han gjorde sönder den. HAN GJORDE SÖNDER DEN. han erkännde sitt misstag och idag ska jag hämta den. Men jag är så jääääääääävla rädd att han inte ska kunnat laga den. Och hans nya del, kommer den va guld som resten av min klocka? nej fy, har haft så många mardrömmar om detta.

vi har också slutat i spanska, eller våran kurs är slut. jättetråkigt, jag älskar Yaiza, vår lärare som pratade bara spanska. så himla duktig lärare. Alla mina andra 5 spanska-lärare kan slänga sig i väggen.

Vi har också flyttat som sagt. Nu bor vi längre upp i bergen, har wifi och balkong MEN vi har sååååå lite utrymme till olika saker. Vilket suger. aja, man kan inte få allt här i livet. Lisa kommentera att hon ville ha en House tour video. Jag älskar ju youtube över allt annat så vet ju exakt hur man ska göra en video, men har ingen bra kamera, kan göra en halv taskig på min mobil om ni vill, kan visa omkring här där jag bor, OM ni vill det, let me know. För orkar inte göra det om ni inte vill.

Vad har hänt mer.... Hillevi har bokat resa hit, även pappsen. Pappa och Lena kommer redan den 4e december. Hillevi kommer i Januari, Vår sista vecka typ TAGGA!!! Kul med lite besök.

Nu ska jag mörda Lukas, Ha de gött HEJ!

Likes

Comments

Hej hej! tack för era peppande kommentarer, det värmer här i värmen (u see what i did there?) höhö.

Mitt senaste inlägg var inte så pepp, men idag är det betydligt bättre, de är så jag jobbar; höga berg och djupa dalar. Men det är viktigt att tillåta sig själv att få vara ledsen ibland också, glöm inte det kompisar.

Sen sist har det hänt mycket men samtidigt lite. Som vanligt har jag legat vid stranden och haft det mysigt. Lukas har också fyllt år, så nu är vi lika gamla igen. Jag har vart hos polisen, kollat på valar och igår var jag på Siam Park. Fullt ös medvetslös.

Jag förstår att det blev mycket där, speciellt med polisen, men jag ska ta det långsamt.

Lukas fyllde år i fredags det firade vi genom att starta morgonen klockan 8 på polisstationen där vi skulle fixa "NIE-nummer", vilket man snabbt kan jämföra med ett spanskt personnummer. Man måste ha ett sådant för att få jobba här. Jag var så nervös, för polisen här pratar endast spanska och att berätta varför jag vill ha ett sådant nummer på spanska är något jag inte kan. Men jag oroade mig i onödan eftersom polisen inte ens sa hej.

Vi var klara hos polisen vid 10 tiden och gick därifrån hem, på vägen hem gick vi förbi båtar som man kan åka och kolla på delfiner och valar. Jag hade lovat Lukas att han skulle få det av mig när han fyller år, så det gjorde vi. Vi såg både valar, delfiner och sköldpaddor. Jag älskar sköldpaddor så det var det bästa.


Igår var vi på Siam Park, en jättestor vattenpark, vilket var superkul. Ni som känner mig vet att jag är jätte mesig när det kommer till attraktioner på nöjesparker, men så är inte fallet när de kommer till vatten, då blir jag helt dum i huvudet. Vi hann åka allting 2-3 gånger vilket är super eftersom det är ett väldigt populärt ställe att åka till.

Idag är jag sjuk, eller jag har egentligen vart sjuk i en vecka men idag "slog det ut", så nu orkar jag inte skriva mer. Hejdå, hoppas ni har det bra där hemma.

Likes

Comments

Hej på er där hemma!

Mina tangenter på datorn har blivit sega, eller så är de bara för att jag aldrig sitter vid datorn längre.. vem vet. varför skrev jag det då? hahah ingen aning.

Jag börjar bli lite sjuk, så idag har vi bara legat vid stranden och sen vid 16 tiden gick Lukas för att spela tennis med sina småsyskon. spännande va? Det är ungefär så mitt liv ser ut här. Vi gick dock till mitt favorit ställe här och åt lunch, det var mysigt, de har de BÄSTA is tet, is te:et HUR STAVAR TE!? ni förstår i alla fall.


Just nu sitter jag här i vid poolen vid solnedgången, det suger att man ställde bak klockan en timme, för nu får man en mindre soltimme.

Finns det något gulligare än gamla par? Älskar när äldre håller i handen och just nu badar ett par i poolen framför mig och de leker, så gulligt. Det är hur jag önskar att mitt liv ser ut i framtiden, att jag fortfarande är lika barnslig då som nu.

Jag blir så trött på mig själv. Jag bor i ett varmt land med den person som jag tycker om mest, men ändå ska jag gå omkring och känna mig ledsen?

jag förstår inte, hur kommer det sig att människor aldrig blir nöjda? så många frågor så lite svar. På något sätt känns det som att mitt självförtroende försämras i detta landet, jag passar inte in, folk glor, pekar osv. Folk tror också att jag är mindre än vad jag är här, typ på restauranger om jag beställer alkohol så får jag alltid en kommentar som "really" eller när jag beställt alkohol så får jag det jag beställt alkoholfritt.

Jag är såklart inte ledsen för att jag inte får dricka alkohol utan för att jag känner mig som en 3 åring. Detta får mig att inte vilja gå ut utan mest sitta nere i källaren, det låter så sjukt men det är så. Det suger när självförtroendet sviker, jag bryr mig för mycket om vad andra tänker helt enkelt. Jag tar på mig små kläder för att få blickar av andra men istället slår det tillbaka och jag trivs inte och när folk kollar så känns det som att de stirrar för att jag ser ful ut. Det är en ond cirkel som får mig att känna mig som 12, vilket antagligen får mig att framstå som 12, allt suger. 

Och vad hände med all den där nyttiga mat jag skulle börja äta för att må bra? alla morgonpromenader? Istället låser jag in mig i källaren fullt med pommes och tycker synd om mig själv. Jag förstår inte heller riktigt vad jag vill få ut av detta, jag behöver prata av mig.

Nu ska jag kolla svenska hollywood fruar, hejdå.

Likes

Comments

Hej, och förlåt!!!! jag vet att jag inte skrivit på en vecka, men ville inte skriva när Ida var här, ville spendera all min tid med henne, för vem vet när jag ser henne igen.

Det var jättemysigt att ha Ida här i veckan, det var ett tag sen vi sågs så det var skönt att få ta på henne. Tyckte dock väldigt synd om henne för det var dåligt väder de första dagarna och vi började vår spanska-lektion förra veckan och så fort de börja bli nice på stranden så var de dags att gå till spanskan.

Om sanningen skall fram så är de lite skönt att bara vara jag och Lukas igen. MISSFÖRSTÅ MIG RÄTT, jag älskar Ida och jag är van att spendera mycket tid med henne, MEN jag tycker det är ansträngande att ha gäster hemma hos en. Men Ida är den perfekta gästen, för när man kommer hit kan man tänka att personen vill ligga i solen och bli brun, men Ida kom för min skull, så man slapp hetsen med att man måste ligga i solen hela tiden.

Men fastän jag sitter här och skriver att jag tycker det är skönt att det bara är vi igen så stod jag ändå där på busshållplatsen och vinkade hejdå med gråten i halsen. Fan Ida, kan vi inte bo i samma land igen?

Puss Ida du är bäst, I love you.

Så, vad har jag gjort sen sist vi sågs? jag har såklart umgåtts med Ida, vi har legat vid stranden och shoppat! Jag köpte ett par alldeles egna RIKTIGA raybans, jag vet inte så "stort" men jag har kollat på de så länge så allt som behövdes var en liten knuff av Ida och nu har jag de i min väska.

Spanska kursen går bra, vår lärare är jättebra, fastän hon bara pratar spanska och engelska. Jag har en så länge hängt med, med hjälp av mina gamla spanska skillz.

Vi har också ätit gott i veckan, massa resturang mat, mums. Vi var på mitt favorit ställe här. Ida berättade att de knappt äter något kött i schweiz, så vi gick till detta stället, där man får; en jättevarm sten, som man grillar köttet på själv. Jag som är grillmästare älskar denna idé.


I veckan har vi haft ett problem alla 3 nere i källaren. Våra klockor ställer om sig och ändrar sin tid. Så när Ida skulle ställa klockan på 7 skämtade jag så fint: ha ha tänk om klockan ringer klockan 8 istället för att telefonen ställt om sig. Detta skrämde såklart Ida, så vi ställde alla 3 våra väckarklockor på 7. Ida skulle ta bussen klockan 8.40, så vi skulle ha god tid, eller vi och vi, Ida skulle ha god tid och jag skulle sova i 30 minuter till. Klockan 7 ringer klockorna och ida går upp och gör sig i ordning, vi sa att vi skulle gå hemifrån ungefär 8.15 så att vi säkert skulle hinna till bussen utan att stressa. MEN, när Ida sitter och äter en macka en kvart innan vi ska gå utbrister hon "Frida, vad står det för tid på klockan bakom dig?" Jag kollar och den står på LITE ÖVER 9!? Paniken utbrister sig i vår lilla källare och vi mer eller mindre springer ut, där jag kommer på att det är söndag? vi skulle ju ställa om klockan? klockan jag kolla på var ju manuell och man måste själv ställa om den. Allt slutade gott, Ida hann.

Idag åkte jag och Lukas till Santa Cruz, huvudstaden här, de har både primark och corte ingles där. Det var en sån där bra där, när Lukas är på shoppinghumör då blir det mycket shoppande. Vi var bara där i några timmar dock och åkte hem sen igen till Los Cristianos. Jag hittade lite kläder, men Lukas tog priset idag i shopping. Blev också lite besviken på vad primark hade att erbjuda.

Nu Är klockan halv 1 och jag måste sova! Godnatt alla sötnosar som läser detta, vi hörs när vi hörs!

Likes

Comments

Hejhej!

Idag har vi storhandlat och fixat tills Ida kommer imorgon! Så tråkigt att blogga när det inte hänt något.
Prata precis med min pappa och fått en uppdatering om hur det är där hemma. Ni har det kallt tydligen.

I fredags åt vi på ett ställe de kallar "tapas taket" de är små stånd där du köper små rätter och sen sätter man sig ner och äter det, jättemysigt. När vi satt oss ner för att äta så berätta Eva att det var champagnes dag, så det firades också!

Imorse tog vi då en lång promenix till Las Americas till en affärer (30 min långt borta). Där hitta vi massor med svenska produkter, Felix köttbullar, Kalles kaviar osv, muuuums.
Vi gick upp kl 9 steg upp och gick, vi kom hem klockan 13 typ, Vi hade dock två stopp på vägen. Med detta vill jag säga att jag inte behöver promenixa på ett tag!

Nu ska jag hoppa ner i poolen, puss

Likes

Comments