View tracker

Nya skor från Nelly, dock väldigt obekväma och mina lilltår mår inte bra idag kan jag meddela ;-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hallå! Sitter just nu påväg till skolan igen efter att ha varit hemma en stund. Slutade min 3-timmars (!!!) franska tidigare för att vi hade världens svåraste hör och läs-förståelse prov. Ber till Gud att jag bara kommer klara denna kurs för det är typ det svåraste jag varit med om.
Nu ska jag tillbaka till skolan och ha två lektioner innan jag förmodligen (inte) ska träna och plugga hela kvällen. Måste öva på ett tal jag har på onsdag och jag har knappt börjat, panik.
Nu måste jag hoppa av bussen. Ha en fin start på veckan!

Likes

Comments

View tracker

Bilder från i morse.
Hej på er!
Idag har jag varit på cup hela dagen och har knappt sett dagsljus på hela dagen. Det här har inte ens känts som en riktig helg för mig, skulle behöva en till direkt efter nu igen. Menmen, det är snart lov igen.
Laget va jättebra idag och vann 2/3 matcher och förlorade bara mot ett div. 1-lag, men jag är så himla missnöjd över mig själv och känner bara blä på allt just nu. Jag är verkligen en mästare på att gräva ner mig när det gått dåligt men nu ska jag verkligen glömma detta och se framåt till nästa helg, cup då med. Får se om jag är med då.
Puss och kram.

Likes

Comments

Hej! Idag är det lördag och jag har alltså varit i skolan, tro det eller ej. Vi hade öppet hus så var tvungen vara där i några timmar. Totalt ovärt för typ inga folk kom och kollade i vårt klassrum.
Efter skolan gick jag hem och gjorde mig iordning för att gå ut och äta med Emelie, moster och mormor. Egentligen skulle mamma varit med men hon är jätteförkyld, så himla tråkigt. Efter vi ätit åkte vi till CCC där vi var på Carolas julshow (hehe). Jag var lite skeptisk men det var superfint. Kom hem ca 20.30 och då gick Filip och jag till wallinders och köpte godis <3. Nu har vi precis kollat klart en Wallanderfilm och ska snart sussa. Imorgon väntas cup för min del. Är så himla nervös men ändå så taggad. Önska mig lycka till.
PUSS!

Likes

Comments

Alltså hur drömmigt? Det kliar i mina fingrar och jag skulle bara vilja inreda ett helt hus själv som jag vill. En sak jag älskar är när man kommer hem till folk man aldrig varit hos och man får se hur deras stil är, planlösningen på huset osv. Tycker sånt är jätteintressant och då kanske ni förstår att mitt absoluta drömyrke är inredningsarkitekt. Tänk er att få ett tomt rum/hus och få rita ut planlösning och allt sånt.
Dock har jag läst att man måste ha riktigt bra betyg från gymnasiet och utbildningen på universitetet är 5-årig, kul :-/.

Likes

Comments

5 saker jag älskar

- Att planera. Klarar inte av att inte veta vilka prov och läxor jag har typ 5 veckor framöver och måste alltid bestämma vad jag ska laga för mat långt innan.

- När man känner att någon lyssnar. Älskar personer som inte pillar på mobilen eller flackar med blicken när man ska berätta något.

- Tofflor! Fryser jämt om mina fötter och dom är alltid iskalla, haha. Därför är tofflor typ de bästa jag vet.

- Sport. Jag gillar nästan alla former av sport som finns. Allt ifrån skidåkning till fotboll till handboll. Dock tycker jag de flesta sporterna är roligare att kolla på än att utföra, haha.

- Jag älskar att äta!! Mat, fika, godis och allt är min last i livet. Speciellt lösgodis, vilket inte är så bra. Har förstått att det är mycket skit i det och jag får såå ont i magen men jag ÄLSKAR DET!

5 saker jag hatar

- Att stå i centrum. Redovisningar och att prata inför en grupp är inte min starka sida precis. Jag gillar heller inte att bli firad av släkt och familj när dom sitter och kollar på en när man öppnar paket. Vill bara krypa under jorden.

- När man ska plugga och det är ljud omkring en. Kan inte koncentrera mig med minsta lilla ljud om jag ska t.ex. läsa en text och verkligen förstå den.

- Att vänta! Är otroligt otålig när det gäller köer, folk som inte kan bestämma sig osv. Panik.

- Jag hatar att vara med på bild. Har gjort det så länge jag kan komma ihåg. Menar alltså när någon annan tar bilden på en, inte när man tar själv, då är det ju kul ;-)

- Folk som pratar skit. Klarar helt seriöst inte av att lyssna på såna människor när dom sätter igång. Jag anser att den som pratar skit inte kan må gott i sin egen kropp och vill därför trycka ner andra. Nej, usch, värsta jag vet.

Likes

Comments

Här kommer ett collage med snygga inredningsdetaljer från Ellos. Bara måste införskaffa mig påslakansetet, så jäkla snyggt!

Likes

Comments

Hej! Idag vaknade jag i Sunne hos mamma och gick upp och kollade på julkalendern (!!!). Tycker det är så mysigt att kolla på julkalendern, man får sån julkänsla. Sedan tog jag tåget till Karlstad och hade matte innan vi hade 5 timmar lång håltimma, så jag drog hem och ligger nu under en filt i sängen och kollar på youtube, har sån mensvärk att det är helt sjukt. Senare idag kommer Filip hit. Jag längtar så otroligt mycket efter honom nu, har inte sett han på 3 dagar (det är länge för mig) och nu vill jag krama om han det hårdaste jag kan.
Ha det bra så hörs vi imorgon!

Likes

Comments