Igår var jag & Mamma och fixade naglarna på Queen Nails. Efter det gick vi och fikade på espresso house. Jag tog varm choklad, mamma tog kaffe, och vi delade på en limecake med hallonmaräng.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu sitter jag på färjan påväg tillbaka från Fårö. När vi kommer fram ska vi åka och bada i Blå lagunen, vilket ska bli jätte kul. Sen ska vi äta middag, men jag vet inte om det blir på resturang eller i vårt hus. Imorgon kväll åker vi hem!

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen och ska åka till Nynäshamn för att sen ta en båt därifrån till Gotland. Vi åker idag, och kommer hem på torsdag. Jag har med mig min kamera så jag kommer nog att ta många kort, som kanske kommer ut på bloggen lite senare i veckan, eller om jag får lite tid medan jag är där!

Likes

Comments

Nu är vi äntligen på väg hem:) Jag har längtat mycket! Vi har åkt i ca två timmar & 40 minuter, så vi har ungefär två timmar & 20 minuter kvar. Jag sitter mest och lyssnar på musik. Vi stannade på MAX för att ta en liten mellis, jag tog en Max-Junior tror jag att den heter, & en liten vanilj-milkshake.

Likes

Comments

Idag har vi inte gjort mycket alls. Imorgon åker vi hem, så vi passar på att äta på resturang nu. Restaurangen ligger i ett hotell som heter "Statt", och restaurangen heter "Stefan på Statt". Det fanns en filébuffé och en vanlig meny, men vi valde filébuffén. Jag åt pommes frites, rökt lax, kycklingfilé och en majskolv, eller vad det nu heter, haha!
Till dessert åt jag en vit choklad-pannacotta med brownie botten och färska bär.

Likes

Comments

Idag har jag och mamma varit inne i stan och shoppat. Vi köpte en bikini och ett par skor till mig. Bikinin kommer från Kappahl, och skorna kommer från "Bergqvist skor".

Senare åt vi på en pizza resturang som jag inte minns namnet på, haha! Där delade vi på en stor kebab tallrik!

Likes

Comments

Hejsan, här kommer jag att blogga om lite allt möjligt, mest om mat och min vardag, men även annat som t.ex kläder. Jag tränar gymnastik, volleyboll & rider, så det kanske kommer lite inlägg om det också.

Likes

Comments