Visst är detta världens sötaste hund??😻😻
Det är dock inte min. Det är min mormor och morfars hund.

Nu under Påsklovet var jag i Spanien och det var en väldigt bra vecka. 23° - 30° varje dag, rätt så skönt. På kvällarna var det ca 21/22°.
Imorgon börjar skolan igen, trååkigt.. Men det är ju inte så långt kvar till sommarlovet längre.

Jag missade ridningen i Onsdags då jag var i Spanien men nu på Onsdag ska jag dit. Jag längtar så mycket eftersom jag inte har ridit på snart två veckor. Men jag var i stallet och jobbade i Lördags ( 15 April ). Det var jätte roligt som vanligt men det är ju alltid lite tråkigare när man är i stallet och inte rider, haha, men det är ju ändå super mysigt! :))

Igår åkte jag upp till min mormor och morfar + mina kusiner eftersom jag skulle fira en av mina kusiner där som fyllde 14 år. Jag sov där en natt och idag grillade vi korv till lunch eftersom vi åkte till mormor och morfars "landställe" (jag vet inte riktigt om man kan kalla det landställe eftersom de är där väldigt ofta, men aja) det var super mysigt och jag passade på och ta lite foton på deras underbara hund.

Godnatt♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter vi och äter på en resturang som heter bim. Den här restaurangen öppnade för tre dagar sen i Mall Of Scandinavia.
Jag åt en Caesarsallad med grillad kyckling och rotfruktschips.
Mamma åt en räksallad med quinoa.

Det här var typ våran frukost/lunch för vi skulle skjutsa Pappa till jobbet och sen åka till MOS.
Jag hann bara ta en macka och en clementin innan vi åkte, och jag blev inte jätte mätt på det.

Detta blev ett kort inlägg, men nu ska vi gå vidare!!

Vi ses i nästa inlägg!♡

Likes

Comments

Hejsan!!
Det var snart tre månader sen som jag var på Gotland, det var kul. Men nu tänkte jag bara skriva lite här om vad som har "hänt" sen dess...

Veckan innan jag åkte till Gotland låg jag hemma och hade feber och var förkyld.

Veckan efter jag var på Gotland åkte jag till Sollentuna och var på ett volleyboll läger, måndag till fredag. Det var dag-läger så man åkte hem och sov hemma sen åkte man tillbaka nästa dag. Man tränade 09:00 till 11:30 ca, sen åt man lunch och lekte lite lekar (det vara allt från 9åringar till 13åringar). Sen tränade man igen från 13:00 till 16:30. Efter det fick man mellis och sen var det slut för den dagen. Alla dagar såg ungefär likadana ut.
Jag var fortfarande förkyld men febern hade försvunnit helt nu.

Veckan efter lägret så började skolan igen. Det var väll kul dem första två veckorna men nu är det tråkigt igen, haha. Fast just nu är det höstlov.
För några veckor sen var jag hos en tandspecialist som kollade om jag skulle behöva tandställning. Hon sa att jag skulle få det, så nu ska vi välja ställe där jag ska sätta i den och sen vet jag inte när jag ska få den men aja.

Det är väll ungefär det som har hänt, haha!!

Vi ses i nästa inlägg!♡

Likes

Comments

Hejsan, här kommer jag att blogga om lite allt möjligt, mest om min vardag, som oftast består mest av hästar, stallet och ridningen. Men även annat. Jag tränar också gymnastik och volleyboll, så det kanske kommer lite inlägg om det också. Jag rider på en ridskola som heter Veda. 

Likes

Comments