Ciao... Jeg er jo forholdsvis ny som blogger, og derfor har jeg tilmeldt mig Nouws 30 dages challenge. Det betyder,  at fra den 22. januar til den. 20 febuar, vil jeg blogge hver eneste dag. Jeg glæder mig sindsygt meget, og jeg håber virkelig, at I har tænkt jeg at læse med. 

Mail: fridastegmannebbe@gmail.com Instagram: frida_ebbe Snapchat: Frida_stegmann

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey... Jeg er tilbage med endnu et indlæg med mode. Denne gang har jeg sammensat et ret basic men utrolig cool festoutfit.

1. Sort kjole

Jeg synes, at den her kjole er utrolig cool, fordi den har et råt look, og den er forresten på rabat lige nu.

194 kr.

2. Sorte støvletter

De her støvletter er ret basic. Men stadig utrolig smukke og elegante. Der er også 20% på dem her lige nu.

519 kr.

3. Sort & sølv taske

Jeg har altid elsket tasker ,og måske lidt for mange af dem. Men de er simpelthen så smukke ligesom den her. Taskens små detaljer gør den unik.

3.095 kr

4. Sølv ur

Jeg har ikke selv et ur. Men jeg synes, at Skagen laver nogen ret smukke og enkle ure som dette.

959 kr.


Mail: Fridastegmannebbe@gmail.com Instagram: Frida_ebbe snapchat: Frida_stegmann

Likes

Comments

Det er nu nogle måneder siden, at jeg var i New York. Men jeg tænkte, at jeg ville lave et indlæg, hvor jeg viser nogle billeder fra turen. Vi fik set utrolige mange ting. Men jeg har lige valgt dem, jeg synes var mest interessante.

Her ser I min søster og Times Square- to smukke ting. På billedet til højre ser I en lækker kaffe fra Starbucks, 0g jeg mener det, når jeg siger, der er altid en Starbucks i nærheden. Times Square er rigtig smukt og farverigt. Man SKAL besøge Times Square, hvis man er i New York. Men jeg synes godt, at man kan finde en god cafe i nærheden. Der ligger en Hard Rock Cafe lige ved Times Square.

De tårnhøje bygninger er noget helt sindsygt. Det kan ikke måles med noget som helst. Dette var en af de bedste oplevelser i New York, synes jeg. Vi var i Empire State building om morgenen(billedet til højre). Det var meget smart, fordi der var næsten ingen kø. På billedet til venstre var vi oppe i Rockefeller Center, hvor vi havde bestilt tid til klokken 17.30. Der kunne man se solen gå ned og bygningernes lys tænde.

Brooklyn Bridge er en utrolig smuk bro, med mange unikke detaljer. Vi tog metroen hen til Brooklyn Bridge, det tog overraskende kort tid. Det var en rigtig smuk gåtur over broen og tilbage igen. Turen tager ikke så lang tid, så du kan sagtens nå meget andet den dag.

Museum of Morden Art er et fantastisk museum, for den der elsker kunst og mode. Der er rigtig mange kønne og speciale ting udstillet derinde. De har en hel etage, hvor du kan kigge på mode! Jeg kunne sagtens have brugt flere timer der.

Det der rørte mig allermest var 9/11 Memorial og Museum. Det er sørgeligt, og du bliver rigtig rørt. Selvom jeg ikke levede da det skete, og selvom jeg slet ikke kan forstille mig så meget smerte. Så forstår jeg det bedre efter dette. Du skal besøge dette sted.

Vi besøgte også Amercian Museum of Natural History. Museumet er sikkert spændende, men det var ikke vores yndlings oplevelse. Det er et kæmpe museum med mange ting. Men jeg synes godt, at man kunne have brugt tiden på noget andet.

Frihedsgudinden er noget af det ,man særligt kender New York for. Jeg synes, at det der er spændende ved hende, er faktisk historien bag det. Vidste I, at hvis man bestiller tid måneder før, så kan man komme op i hendes krone?

Tak fordi du læste med.

Mail: Fridastegmannebbe@gmail.com Instagram: Frida_ebbe Snapchat: Frida_stegmann

Likes

Comments

Ciao, jeg håber, du har haft en god weekend, og jeg er super glad for, at du stadig følger med på min blog<33 

Livet uden sukker var måske en lille overdrivelse, da jeg kun har været sukkerfri i lidt over 2 måneder. Og jeg er jo faktisk ikke helt sukkerfri, jeg spiser sødemidler som erstatining nogle gange, men jeg prøver at undgå det. I dette opslag vil jeg faktisk bare dele lidt erfaringer, tips og fortælle om oplevelsen. Og ja du føler, at du er ved at dø i de første 2 uger.

Jeg startede faktisk helt præcis den 24 oktober. Det betyder nogle dage før årets slikdag - Halloween. Jeg havde egentlig ikke planlagt det så meget, men mange jeg kender har prøvet det, og de anbefalet det. Så jeg sprang ud i det. Jeg vidste fra starten af, at jeg ikke ville kunne gøre det alene. Så jeg spurgte min søster, om hun ville med på udfordringen. Hun sagde ja, og jeg vil helt klart anbefale at gøre det sammen med en, hvis du vil springe ud i det. Det er nemlig super dejligt at have en at dele oplevelsen med. Når I begge er blevet fristet, når I begge bare har lyst til at give op, når I begge kan se at I taber jer, og det er så meget nemmere at sige nej til sukker hvis I står sammen. Det tager cirka 2 uger at få alt sukkeret ud af din krop, og det er de 2 første uger der er hårde. Det er svært at sige nej i starten men efter en lille måned, så blev jeg personlig vant til at sige nej. Du vil begynde i de første uger at se din vægt falde lidt fordi sukkeret kommer ud af systemet. Men på et tidspunkt vil din krop vænne sig til at du ikke spiser sukker, og derfor vil du ikke tabe dig meget mere. Jeg har tabt mig en smule af dette projekt, men det var ikke derfor, jeg gjorde det. Jeg gjorde det for at få en udfordring, som jeg virkelig har fået.

Jeg synes helt klart, at du skal prøve det! Og du er mere end velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål.

Mail: fridastegmannebbe@gmal.com instagram: Frida_ebbe snapchat: Frida_stegmann

Likes

Comments

Hej!

 Som I nok godt ved, er vintervejret i Danmark ikke det dejligste vejr. Og når man står op klokken 06.30 om morgenen- som jeg gør! Har man bare lyst til at tage joggingbukser på og en dejlig sweater.  Jeg har derfor fundet disse ret skønne sweatere, som jeg virkelig synes, I skal tjekke ud. 

De tre Basic

1. Esprit Casual. 2. Selected Femme Dorothy Perkins. 3. Sweaters

De tre mønstrede

De tre lyserøde

Tak fordi du læste med, og god weekend!                                                                                                                                                                              Instagram: Frida_ebbe  Snapchat: Frida_stegmann Mail: Fridastegmannebbe@gmail.com

Likes

Comments

Jeg håber, at I alle har haft et godt nytår og, at jeres år 2018 vil blive fantastisk. Jeg har haft et rigtig godt år 2017, og jeg glæder mig til at se, hvad der kommer til at ske i det nye år. <33

MIT NYTÅRS OUTFIT

Jeg havde en kjole på fra Projekt Unknown - By Malene Birger (dette er en lignende kjole)

Min søster gav mig øreringene, som jeg har på. Hun kan selvfølgelig ikke huske, hvor de er fra. Men jeg fandt nogle der ligner lidt, som jeg synes er utrolige kønne- Pilgrim

Den lille halskæde jeg har på, er fra Hultquist. Jeg købte den i Magasin på Strøget- Sunflower Chain (en lignende halskæde)

Den lange halskæde havde jeg lånt fra min søster, og den er fra NUIT et LINETTE

Mine negle har jeg købt i Matas- Depend

Min ene ring er købt i Moss Copenhagen, og den anden er fra Georg Jensen (billeder af dem længere nede)

HVORDAN FORGIK MIN NYTÅRSAFTEN?

Jeg startede med at spise forret og hovedret sammen med mine forældre og nogle af deres venner. (mine forældre ser I på billedet) Efter hovedretten blev jeg kørt hen til en af mine veninder. Min venindes familie var stadig igang med at spise, da deres menu var en 9 retters menu. Jeg spiser ikke tilsat sukker, så da vi kom hen til desserten, havde jeg simpelthen min egen dessert med. Det var en is uden sukker købt i Netto. Efter desserten gik vi ud, fyrede raketter af og så på fyrværkeri. Jeg elsker at kigge på raketter, der lyser hele himlen op, det er sgu smukt. Bagefter gik vi ind, festede og dansede, indtil alle gæsterne var gået. Så hoppede min veninde og jeg i vores pyjamas, og tøsesnakkede under dynen.

Her er det lidt tydligere at se neglene, jeg fortalte om før. Jeg må indrømme. at billederne er taget, før jeg mistede en negl eller to. Ringen med den lille knude er fra Georg Jensen, og den anden ring er fra Moss Copenhagen. Armbåndet er købt i Bahne. Skoene jeg har på, er fra Billibi. Og på billedet til venstre ser I at jeg har glimmersokker på, & det kan I godt vænne jer til. Glimmersokker er ret så fantastiske!

NYTÅRSMAD

Jeg elsker god mad, og jeg fik RIGTIG meget god mad igår. Til forret fik vi en slags suppe, der hedder bisque. Vi fik også østers, undskyld rettelse de andre fik østers. Til hovedret fik vi oksemørbrad med brød, bønner, kartofler & sovs.

Likes

Comments

Hola- og velkommen tilbage til min blog

Øhh findes der pizzaer der har mindre end 500 kalorier? Åbenbart :))

I onsdags var min søster og jeg ude og bytte julegaver. Men I kender det sikkert, man tager ud for at bytte gaver, men ender med at have brugt alle sine penge. Det er jo også svært, når der er tilbud alle steder. Da det er utroligt udmattende at shoppe, vælger min søster og jeg at tage op på Illums Rofftop, da vi begge synes, at det er et mega hyggeligt sted. På Illums Rofftop ligger der en italiensk restaurant, som hedder Rossopomodoro. Min søster og jeg vil gerne være sunde efter alt den julemad, som vi jo har spist. Men denne restaurant så simpelthen for lækker ud. På denne resturant er det at jeg møder PIZZAEN! Det var fuldkornsbrød som havde hævet i 24 timer, friske tomater, rucola, bø el ricotta og skinke. Den pizza var til at dø for. Pizzaen havde den perfekte størrelse, den smagte utroligt også var der under 500 kalorier i den. Vi anbefaler helt klart dette spisested! Restauranten hedder Rossopomodoro og ligger på Illums Rofftop.

Tusind tak fordi du læste med!

Hvis du har spørgsmål kan jeg kontaktes på fridastegmannebbe@gmail.com

Likes

Comments

Ciao

Velkommen til min nye blog.

Jeg hedder Frida og jeg er tretten år. Jeg har startet denne blog fordi jeg altid har synes at blogging har set spændende ud og nu har jeg valgt at prøve det. Jeg synes også at det er vigtigt at I kender mig lidt så derfor har jeg lavet 14 facts om mig og mit liv

1. Jeg elsker at være single (har ikke haft en kæreste... )

2. Jeg har ikke spist tilsat sukker i 2 måneder og 5 dage

3. Min søster betyder alt for mig

4. Dans er min store interesse ( jeg danser 4 gange om ugen)

5. Jeg kan ikke lide flødeskum og pomfritter

6. Min kat har sin egen instagram

7. Jeg er en meget kreativ person som elsker at male og tegne

8. Sang er helt sikkert ikke min stærke side

9. Salatpizzaer er de bedste pizzaer

10. Jeg er (næsten) altid glad

11. Mit dansehold blev danmarksmestre sidste år

12. Jeg elsker at eksperimentere med tøj & mode

13. Den ting der skræmmer mig allermest er døden

14. Jeg er feminist


Tak fordi du læste med, jeg håber, at du får en fantastisk dag<33

Likes

Comments