Idag är det dåligt väder ute, mulet och det regnar, solen tittar fram lite då och då. Är det bara jag som blir typ hängig och trött. Jag tror även att jag tänker mer när det är dåligt väder. Jag tänker på massa saker som jag inte brukar tänka på så mycket i vanliga fall. Mina tankar stoppas liksom aldrig de kommer mer tankar hela tiden, de tar aldrig slut. Ibland är det bara en tanke som sitter kvar i huvudet eller kommer tillbaka igen.

Är det bara jag som tänker mer när det är dåligt väder?

Hoppas ni får en bra dag

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Först så vill jag bara säga att jag har gjort så mycket nu i början av sommarlovet så jag har inte hunnit blogga, skulle jag ens försökt blogga under denna tid så skulle inte blogginläggen bli bra alls. De skulle bara bli konstiga och inte bra formulerade över huvud taget. Men jag ska försöka bli bättre.

Jo jag har ju då sommarlov eller ja jag har haft det i en vecka nu. Skolavslutningsdagen var verkligen jätterolig, det började med att jag gick upp vid 8 och började packa och göra mig ordning lite grann. Jag packade för att på kvällen skulle jag och några kompisar sova i tält. Men iallafall vid 12 skulle jag vara hos en kompis där vi skulle äta lunch och fixa oss tillsammans. Skolavslutningen började vid 16, då samlades vi i våra klassrum för att sedan tåga upp till moliden ( våran idrottshall ) där var det uppträdanden och allsång m.m. vid 18.30 så åt 9:orna middag tillsammans med alla lärare på skolan och där sjöng vi och hade det trevligt. Efter middagen så gick vi till våra klassrum och fick våra betyg. 20.30 hände det som jag tror de flesta 9:orna hade väntat på, utspringet. Vi sprang då ut ur skolan till våra nära och kära.

När utspringet var klart och vi hade tagit kort så åkte vi till en kompis där vi var 5 tjejer som sov i tält.

Dagen efter alltså på fredagen så var det sista natten med gänget, då åkte vi som hade anmält oss till Skara sommarland och vi var där från 16-24, sen åkte vi hem. Det var super roligt på sommarland, vi åkte karuseller och träffade en gammal klasskompis som vi inte sett sen höstterminen i 7:an, det var jätteroligt att träffa henne.

Nu de senaste dagarna har jag varit med Moa vi var 4 dagar i rad och sov över 3 nätter.

Hoppas ni hade en bra midsommar, så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag var det den sista riktiga skoldagen för grundskolan för mig. Imorgon ska vi bara städa skåpen och klassrummet, sen ska kabyssen, en fritidsgård ha lite aktiviteter på eftermiddagen.

Efter skolan ska jag med en kompis så ska hon hjälpa mig med mina naglar så de blir fina till skolavslutningen. Det ska bli så skönt att det ska bli sommarlov om bara 2 dagar det känns så skönt att grundskolan är slut om två dagar.

Men då kommer det en nackdel, vi kan inte ha kvar våra skoldatorer utan den måste vi lämna in antingen idag eller imorgon eller på måndag, så jag vet inte när vi ska lämna in den för någon förälder måste vara med och skriva under när vi lämnar in den, förstår inte varför men det är bara gilla läget. Men jag ska försöka få upp lika mycket inlägg som nu när jag har en dator. Det blir lite jobbigare att skriv från mobilen, men det går.


När slutar ni skolan? Eller har ni redan gjort det?

Likes

Comments

Hej på er!

Igår kväll mådde jag lite konstigt kände mig nere, så jag tog en kort promenad och satte mig i skogen på en sten och bara satt och tittade och lyssnade på fåglarna. Jag satt där ett tag innan jag klättrade upp och satte mig i ett träd och tittade och lyssnade.

Precis när jag tänkte att jag skulle gå så kom det en råbock som gick ca 50 meter från mig och åt. Den gick där en lite stund och sen gick han vidare och jag bestämde mig för att gå hem jag också.

Jag tycker det är så härligt i skogen det är alltid lugnt ock skönt, det är fridfullt.

Här kommer lite bilder från igår.


Ha det bäst

Likes

Comments

Hej på er!

Igår när jag kom hem från skolan vid 13 ( fick skippa tyskan då jag hade en muntlig presentation för 7:an) så hjälpte jag mamma lite hemma, och sen tog jag den springturen som jag skrev om i mitt tidigare inlägg.

Jag hade kollat ut en väg jag skulle springa i skogen, allt var lugnt och skönt i skogen tills jag hade kommit ca 2 km, då jag hörde 3 skott. Jag vände då och sprang hem, kände inte för att hamna där någon sköt, jag vände för att tänka på säkerheten ifall de skulle skjuta något mer så jag inte skulle bli träffad om de inte märkte mig.

Men när jag sprang hem igen så kände jag mig förföljd, det var ingen bakom mig när jag kollade. Utan jag fick den känslan som att någon försökte smyga på mig och kollade på mig fast från ett långt avstånd. Jag hade rysningar över hela kroppen när jag joggade, men när jag gick så slutade de. Jag kände ju hur paniken började komma inom mig, men jag fortsatte gå och ville inte springa för då var känslan att jag blev förföljd värre. Men det var verkligen jätte obehagligt.

Jag hade även känt under dagen att det kändes som att någon petade på min axel fast det inte var någon vid mig som kunde peta på mig. Kan det ha varit en skyddsängel som var vid mig, och försökte få kontakt med mig? Tror ni på skyddsänglar?

Ha det bäst!

Likes

Comments