vardag

Hej på er!

Idag har jag känt att jag har velat göra många saker och har haft mycket att göra. Jag har varit tvungen att göra läxorna, som har tagit sin tid. Sen vill jag göra hur mycket som helst, jag vill läsa, kör ett teori prov för körkortet till moped, jag vill gå en promenad men snart är det försent eller försent är det inte men det blir snart mörkt. Sen vill jag skriva tidsinställda inlägg. Och har jag bestämt mig för att jag vill göra olika saker så vill jag helst göra alla samma dag. 

Så måste prioritera min saker vad är viktigast. Det slutar ibland med att jag gör de saker som inte är det viktigaste i det läget eller så skiter jag i allt och lägger mig i sängen och kollar på mobilen. Eller så lägger jag mig  i soffan och kollar på tv om det finns något att titta på. 

Har ni känt så här någon gång? Att ni vill göra flera saker samtidigt men ni vet inte vad ni ska göra först. 

Jag tycker det är jätte irriterande att jag inte kan göra alla saker samtidigt. 

Aja nu ska jag väl försöka göra någonting av det jag vill göra. Lär nog bli ett teori prov som jag beslutar mig med att göra. Promenad lär det nog inte bli idag då det snart är mörkt och jag är mörkrädd även om jag har min hund med mig.  Jag är rädd att någon ska kidnappa mig eller något sånt, men jag är ju nästan helt säker på att det inte kommer hända. 

Nu får jag sluta skriva och börja med det jag vill göra nu. Hoppas ni får en bra kväll.

​Bjuder på denna bilden från i helgen när jag var i ett vindskydd och grillade korv. 

Likes

Comments

vardag

Godmorgon!

Måndag igen efter en bra helg. Nu ligger jag i sängen och har lyckats bli sjuk igen. Hur lyckas man bli sjuk 3 gånger i samma månad? Jag är förkyld och har huvudvärk, och är hängig. Jag har tagit värktablett mor huvudvärken men det har inte hjälpt så det kanske är något litet migrän men vet inte. Idag skulle jag ha haft friidrottsdag och jag har typ längtat lite till den för jag har ju inte kunnat vara med på idrotten så mycket. Jag längtade mest till höjdhoppet för jag tycker det är så roligt men nu har jag då lyckats bli sjuk igen. Så inget höjdhopp för mig inte.

Mitt immunförsvar måste ju vara det sämsta som finns, och jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre. Har ni något tips på hur man kan få ett bättre immunförsvar, tacksam för allt.

Så idag blir det nog att försöka plugga till prov om inte huvudvärken sätter stopp och så blir det säkert att jag kollar på film. Hoppas jag mår bättre imorgon, så jag kan åka till skolan vill inte ha mer frånvaro från skolan nu i början.

Likes

Comments

Nu orkar jag inte med den här skiten mer, kan det inte bara sluta. Kan jag aldrig få slippa att ha ont i mitt knä?

Jag skrev ju i förra inlägget att jag skulle träna handboll igår och att jag var jätte taggad på det och jag har längtat så. Det har jag ju verkligen gjort. Men sen igår så hade vi fysträning innan själva handbolls träningen. Då kändes allt jätte bra och det kändes bra i början av träning men ungefär 1 timme senare så hade jag ont i knät och fick sätta mig ner och vila. Det kändes som det skulle vara bra eftersom jag har vilat en månad men nej då, det kändes fortfarande. Så jag ska prova imorgon igen att vara med känns det inte bättre då så ska vi ringa till vårdcentralen igen och be om en ny tid hos läkaren. 

Så jag orkar inte med att vara mer skadad och hoppas att det blir bättre snart.

Likes

Comments

​Hej på er

Tänkte ni skulle få veta hur min vecka kommer att se ut.

Måndag: Först så blir det skola och sen på eftermiddagen blir det en sväng in till Skövde för körkurs. Jag ska även hämta mina nya glasögon som jag hoppas har kommit då.

Tisdag: Skola först på dagen och även ett tandläkare besök. Och sen på kvällen blir det äntligen en handbollsträning som jag har längtat. Sen blir det nog kanske läxläsning.  

​Onsdag​: Skolan på dagen, sen på eftermiddagen har jag inget in planerat för tillfället men det händer säkert något då med.

​Torsdag​: På eftermiddagen blir det handbollsträning och sen blir det nog att läsa på läxor.

​Fredag​: Handbollsträning på eftermiddagen /kvällen sen blir det nog sitta framför tv:n i soffan.

​Lördag och söndag:​ Har inget inplanerat än för tillfället men det händer säkert något där med. 

Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag haft. Nu är det bara att ladda upp inför skolan imorgon.


Likes

Comments

Hej på er!

Idag har det varit en vanlig dag i skolan, bara 4 lektioner men hade en dubbel lektion i kemi, inte jätte roligt men det är bara att kämpa sig igenom den långa lektionen. Kemi är ju inte direkt mitt favorit ämne. Jag har även haft so, tyska och syslöjd. Så idag slutade jag 14.30 missar då den bussen som går 14.15 och får vänta tills nästa buss går 15.15 istället, ganska surt att bara missa den med en kvart men men, så jag har roat mig att sitta i en busskuren efter skolan. Men det går ganska bra om man har någon att prata med. Jag kom hem vid 15.50 då satte jag mig nästan direkt med tyskan och började träna på den, kollade lite på you tube och ätit. Och nu sitter jag framför datorn och tror jag ska läsa ett kapitel på trafikskola online. Annars ska jag bara ta det lunght ikväll vad jag vet.

Jag var och klippte mig igår tog bara bort det slitna och det var ganska mycket men här kommer det bilder på mitt hår.

Den översta bilden är efter jag har klippt mig och den understa är innan jag klippte mig. Ignorera mitt finger använde den bilden i ett annat inlägg.

Likes

Comments