Allmänt

Hej på er!

Idag så fick det bli moppen till skolan, då vi gjorde nationella prov på morgonen och vi skulle få ha minst 1 timmes rast mellan det nationella provet och nästa lektion. Så då passade jag och några kompisar att åka till en och äta lunch hos henne, det fick bli tacos då det går snabbt¨att göra, eftersom vi inte visste hur lång rast vi skulle få.

Men det nationella provet gick bra tror jag, det kändes som det var för lätt för att det skulle kunna vara det rätta svaren. Men jag får hoppas att det gick bra och att det inte gick åt skogen med det. Så skolan var väldig lugn idag, vi hade ju som sagt nationellt prov, NO där vi bara kollade på film och elevens val där jag har valt matte men den sattes ihop med NO gruppen, men den lektionen var också lugn då vi bara spelade ett frågesports spel typ.

Jag kom hem från skolan vid 16.20, eller jag vi slutade 14.50 men jag och en kompis skjutsade hem 2 andra kompisar så det drog ut lite på tiden. Men det är alltid lite roligt att åka moped.

Nu i eftermiddag vet jag inte riktigt vad jag ska göra då jag inte har några läxor än. Det finns inte speciellt mycket att göra där jag bor.

Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!

Nu har jag kommit hem från skolan, och för en gångs skull så har vi inga läxor den här veckan än. Skönt att få slippa läxor en vecka iallafall, då vi har haft en hel del de senaste veckorna. Förra veckan var nog den värsta på länge då vi hade matteprov 2 dagar, NO prov 1 dag och en engelska muntlig redovisning sen även tyska läxa, så det blev lite stressigt förra veckan.

Vi ska börja med de svenska nationella proven den här veckan, imorgon har vi läsförståelse och på fredag ska vi skriva en uppsats. Inte jätte taggad på att de börjar nu men det är bara att bita ihop och göra det. Men nästa nationella prov har vi vecka 14 och då tror jag att det var NO som vi ska ha. Vi ska få fysik i NO nationella prov, vet inte riktigt om jag tycker det är bra eller dåligt.

Men nu i eftermiddag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men något tror jag att jag kommer på att göra.


Vet inte riktigt varför, men jag har verkligen börjat älska citat. Jag har ju alltid tyckt om citat men nu läser jag citat typ hela tiden känns det som.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon på er!

Idag har jag sovmorgon till 9.25, riktigt skönt faktiskt.

Så idag när jag vaknade tänkte jag att jag ville göra en lite "lyxigare" frukost än vad jag brukar göra. Annars brukar jag bara äta smörgåsar och dricka oboy, men idag gjorde jag amerikanska pannkakor, det är verkligen super gott. Jag gillar inte vanliga pannkakor så mycket men amerikanska är jätte goda.

Nu sitter jag på bussen och är på väg till skolan, och ska ha So som första lektion.

Hoppas ni får en bra dag.

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!

Det var väldigt länge sen jag skrev något här, jag vet inte ens om det är några som ens kommer att läsa något här då jag inte har varit aktiv över huvud taget. Jag har liksom inte haft någon inspiration och tänkt flera gånger att jag ska skriva ett inlägg men jag har bara skjutit upp det och det har uppenbarligen inte blivit av.

Men jag tänkte att jag skulle prova igen och se om jag får någon inspiration för att skriva här och det hoppas jag att jag får för jag tycker det är roligt att skriva. Men inspirationen kan försvinna för alla.

Jag tänkte börja skriva igen men sen hur det går det vet jag inte, men om det är några som läser det här kanske ni kan ge förslag på vad ni skulle vilja läsa här på min blogg så kan ni gärna kommentera de. Jag tänkte väl att jag ska skriva vardags inlägg som jag gjorde förut men det är alltid roligt att skriva andra saker också, så kom gärna med förslag.

Likes

Comments

vardag

Hej på er!

Idag har jag känt att jag har velat göra många saker och har haft mycket att göra. Jag har varit tvungen att göra läxorna, som har tagit sin tid. Sen vill jag göra hur mycket som helst, jag vill läsa, kör ett teori prov för körkortet till moped, jag vill gå en promenad men snart är det försent eller försent är det inte men det blir snart mörkt. Sen vill jag skriva tidsinställda inlägg. Och har jag bestämt mig för att jag vill göra olika saker så vill jag helst göra alla samma dag. 

Så måste prioritera min saker vad är viktigast. Det slutar ibland med att jag gör de saker som inte är det viktigaste i det läget eller så skiter jag i allt och lägger mig i sängen och kollar på mobilen. Eller så lägger jag mig  i soffan och kollar på tv om det finns något att titta på. 

Har ni känt så här någon gång? Att ni vill göra flera saker samtidigt men ni vet inte vad ni ska göra först. 

Jag tycker det är jätte irriterande att jag inte kan göra alla saker samtidigt. 

Aja nu ska jag väl försöka göra någonting av det jag vill göra. Lär nog bli ett teori prov som jag beslutar mig med att göra. Promenad lär det nog inte bli idag då det snart är mörkt och jag är mörkrädd även om jag har min hund med mig.  Jag är rädd att någon ska kidnappa mig eller något sånt, men jag är ju nästan helt säker på att det inte kommer hända. 

Nu får jag sluta skriva och börja med det jag vill göra nu. Hoppas ni får en bra kväll.

​Bjuder på denna bilden från i helgen när jag var i ett vindskydd och grillade korv. 

Likes

Comments