vardag

Hej på er!

Nu sitter jag på resecentrum och väntar på att tåget ska komma. Åker ju inte tåg i vanliga fall men idag ska jag ner till hästarna, så då passade det perfekt att ta tåget ner till Töreboda. Där mamma och min lillasyster hämtar mig.

Men skoldagen idag gick hyffsat fort, började med samhällskunskap där vi skulle debattera, gick väl så där men men. Sen var det dags för svenska, där hade jag en muntlig redovisning. Gillar verkligen inte att prata inför folk, men det gick faktiskt ganska bra tror jag. Hade sedan engelska och sist företagsekonomi.

Men ni får ha en fortsatt bra dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Nu sitter jag på bussen på väg hem från skolan. Dagen gick väldigt fort började med tyska där de bara sa att vi skulle gå och kolla på andra språk, det är språkdagen så språken var uppställda på olika ställen och så fick vi gå och titta.
Sen var det dags för privatjuridik, och sist hade vi matte vilket var det roligaste på hela dagen.

Efter skolan gick jag till Espresso house och tänkte köpa något och dricka. Tänkte att jag skulle testa något nytt, så tog Matcha latte. Inte det bästa valet det smakade spenatsoppa, och jag hatar spenatsoppa. Så jag började må väldigt illa, fick i mig en klunk av det. Så gillar man inte spenat soppa så köp inte den.

Men när jag kommer hem ska jag sätta mig och plugga direkt, har lite att göra om man säger så. Ska även äta innan jag ska sova, vill även träna men det får bli när jag är klar med alla läxor och när jag vet att jag hinner det, men förmodligen blir det ingen träning idag.

Ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Träning, vardag

Hej på er!

Idag blev det en sväng ner till hästarna och ett ridpass. Det gick väldigt bra idag, vi var där i cirka 2 timmar, vi red och gjorde stallet. Det gick faktiskt ganska fort det brukar ta uppåt 3 timmar men idag gick det snabbare än vad det brukar göra.

När vi kom hem så la jag mig i sängen och skulle plugga men det gick så där gjorde allt annat än vad jag skulle göra, kollade på Youtube, kollade på sociala medier m.m. Försökte plugga men flög bara in på andra saker som var roliga, det som är nackdel när jag inte har en fysisk bok att läsa i, står sakerna på datorn flyger jag väldigt lätt in på andra saker man kan göra på datorn. Men nu lyssnar jag i alla fall på texten, men sen hur mycket som fastnar i mitt huvud nu när jag skriver och gör annat vet jag inte men jag försöker i alla fall.

I eftermiddags drog jag ner till gymmet idag igen, fast idag körde jag armar och lite axlar, men mest armar. Blev ett skönt pass kände efter att jag var lite skakis när jag skulle lyfta min moppehjälm, får se om jag får träningsvärk imorgon. Det har jag i alla fall fått av passet igår, har som sagt som jag gissade på igår fått träningsvärk i mina ben, får se om det blir värre eller bättre imorgon, det återstår att se.

Nu ska jag lyssna lite mer på boken i samhällskunskapen, sen ska jag sova.

Ha en fortsatt bra kväll, och sov så gott.

Godnatt / Frida

Bjuder på en gammal bild!

Likes

Comments

vardag, Träning

Hej på er!

Idag har jag varit hos en och tagit hand om hennes katt, alltså gett mat, vatten och kollat så att hon har det bra. När jag var där passade jag på att gå till gymmet de bor precis bredvid gymmet, tyckte då att det passade perfekt att gå dit. Det fick bli ett härligt benpass, och det kändes. Kommer jag inte ha träningsvärk imorgon så är det konstigt, för känner nu att jag börjar få träningsvärk, haha hoppas jag kan gå imorgon. Men det blev ungefär 1 timme på gymmet, var helt själv där nere, inte en ända vilket är ganska skönt för då kan man lyssna på hur hög musik man vill, haha blir mer taggad av hög musik.

Nu ligger jag i sängen vilket jag har gjort de 2 senaste timmarna, men tror inte det kommer hända så mycket mer idag, vi kanske skulle åka ner till hästarna och rida eller så blir det att vi gör det imorgon. Men åker vi idag till hästarna så skulle mamma träna imorgon, då åker jag garanterat med.

Hoppas ni får en fortsatt bra lördag, så hörs vi.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon!

Nu sitter jag på bussen som tar mig till skolan. Det är en ganska lugn skoldag, förutom att jag har engelska i 1,5 h, engelska är ju inte direkt mitt favoritämne men men. Slutar 14.15 och är hemma vid 16.

Ikväll ska vi dra till Hajstorp på skörde fest, ska bli väldigt mysigt. I helgen är det näst intill fullspäckat, imorgon ska vi ha en kräftskiva som vi ska förbereda för och på söndag eftermiddag/kväll åker jag till Moa för att sova i hennes morfars lägenhet hela veckan. Så tyvärr finns det inget wifi, så vet inte hur mycket jag kan blogga men ska försöka hinna med att skriva lite tidsinställda inlägg i helgen och samtidigt behöver jag plugga lite, men det ska nog gå. Får trycka in det på söndag förmiddag, just det behöver packa också, har lite att hinna i helgen men det löser sig.

Ha det bäst!

Bjuder på denna fina bild från när jag jobbade i sommras.

Likes

Comments