vardag

Hej!

Nu ligger jag i sängen med datorn och kollar lite på Youtube.

Jag har precis läst lite i min privatjuridik bok. Måste göra ett efterprov eftersom jag missade ett prov i höstas när jag var sjuk. Inte jätteroligt att plugga på lovet men jag vill ju lyckas på provet så det är bara att göra.

Idag var vi i stallet och gick en kort promenad med Yakari. Vi ville se hur han reagerade när han gick ut själv och hans kompisar var kvar i hagen. Det gick faktiskt väldigt bra, han brydde sig inte alls om att han var själv. Han blev lite rädd för kalvar som var inne i en ladugård, de sprang in i en grind så att det lät, han hoppade till lite men sen var det inget. Han är ganska cool i dessa lägen, han ställer sig och tittar och går sedan vidare.

Imorgon ska jag och hon som har hästar i stallet rida ut en sväng.

Funderar på att träna lite innan vi ska till stallet igen. Men ikväll händer det inget mer än att vi ska till stallet.

Ha en bra kväll allihopa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

FO&O spelning

Den första guldhändelsen som hända förra året var när jag och Moa fick se FO&O live. Det var den 23 juli, den dagen är oförglömlig. Kommer alltid att minnas den dagen och tänka tillbaka på den, det var den första gången jag såg de live. Jag minns hela dagen, det var en solig och varm dag i Eskilstuna.

Yakari

Den andra guld händelsen är när vi hämtade hem Yakari, våran foderhäst. Jag är verkligen så glad över att mamma och pappa har gått med på att vi ska skaffa en häst. Han är verkligen guld, gillar honom bara mer och mer för varje dag som jag rider, träffar eller bara tittar på honom. Han liknar min förra foderhäst extremt mycket i sättet,jag gillar honom mer och mer för varje dag som går.

Göteborg

Den 27-28 juni var jag och Moa till Göteborg. Där var vi på Liseberg ena dagen och andra dagen var vi och shoppade. Jag hade verkligen två helt underbara dagar i Göteborg med världens bästa vän.

Skolavslutning

Att jag gick ur grundskolan är också helt ofattbart. Det blir också definitivt en guldhändelse från förra året
Detta är min fyra största guldhändelser detta året, hoppas på riktigt bra händelser och dagar detta året. Ser fram emot 2018 och hoppas det blir minst lika bra som 2017 var.

Likes

Comments

Allmänt

2017 har varit ett bra år för mig. Jag har varit så mycket positivare och gladare detta året än vad jag var förra året. Förra året hände det en del tråkiga saker som jag helt enkelt vill glömma. Men 2017 har det knappt varit en enda sak som har varit tråkig, det är klart att det händer tråkiga saker någon gång men har nog varit gladare än någonsin.

Detta året har jag gjort så mycket roligt och verkligen tagit vara på tiden jag har haft. Jag har tillbringat mycket tid med mina vänner. Jag har varit i Göteborg med Moa, varit på en FO&O spelning, varit på minisemester. Har även fått en foderhäst.

Som sagt detta har nog varit det bästa året på länge. Blir glad när jag tänker tillbaka på detta år, allt jag gjort och den tid jag har tagit till vara på med familj och vänner. Jag är stolt över mig själv att jag verkligen har tagit vara på så mycket som går.

Har självklart inte varit glad hela året. Jag har var ledsen, arg så jag kokat och trott att jag kunnat döda någon. Jag har varit nervös så jag trott att jag skulle spy, men till största del har jag nog varit glad under hela året.

Är taggad på 2018 och hoppas verkligen det blir ett riktigt bra år precis som 2017 har varit. Hoppas att det kanske till och med kan bli ännu bättre, om det är möjligt.

Hoppas 2017 har varit lika bra som mitt. Med detta inlägg vill jag önska er gott nytt år och hoppas ni får ett bra nyårs firande.

Likes

Comments

Allmänt

Om jag inte hette Frida skulle jag heta:

Jag är väldigt nöjd med mitt namn, men om jag var tvungen att byta tror jag det skulle bli Rebecka. Har gillat det namnet sen jag var liten, men tror dock inte jag skulle passa som en Rebecka utan passar nog bättre med Frida.

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag:

Skulle nog vilja byta med Perrie Edwards, hon är med i bandet little mix. Tycker hon är jättesnygg så det hade ju inte skadat att ha hennes ansikte ;)

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag:

Jag skulle vilja spela gitarr jättebra, gillar verkligen gitarr men har aldrig lärt mig de på riktigt, bara i skolan några accord men inget mer.

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag:

Som det är nu skulle jag bara lyssna på FO&O i resten av livet, men det kanske ändrar sig snart vem vet.

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag:

Jag skulle skapa jeans som är långa i benen men ändå sitter bra i midjan. Just nu har jag problemet att jag aldrig hittar byxor som är tillräckligt långa när de är bra i midjan, men men sånt är livet när man är lång.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag: 

Jag skulle garanterat uppleva dagen då jag såg FO&O för första gången i år, den dagen var helt magisk kommer aldrig att glömma den.

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag:

​Försöker inte att tänka på vad jag vill ändra på utan på det jag är nöjd med. Vill inte börja tänka på vad jag vill ändra på utan man är fin som man är, det viktigaste är ändå personligheten och inget annat.

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: 

Jag skulle garanterat byta till ett jobb som inte har med skidor och snö och göra i alla fall denna vinter. Har inte jobbat någonting fast jag är anställd på grund av att det inte är kallt och att det inte kommer någon snö. Men jag vet inte vad för slags jobb jag skulle vilja byta till i sådana fall. 

Om jag hade en superkraft skulle det vara:

​Jag skulle vila kunna flyga tror jag och se hur allting ser ut, kunna ta mig till andra platser mycket snabbar utan att behöva be om skjuts. En till positiv sak är ju att det skulle inte bli lika mycket utsläpp från bilar, i alla fall för min del.

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag:

​Om jag är tvungen att bo i en annan stad i resten av mitt liv skulle det nog bli Skövde just nu, vill inte bo i en storstad utan vill ha nära till landet och skogen.

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag:

​Jag skulle enbart äta någon kycklingrätt tror jag. Vet inte varför men det var det första som kom upp i huvudet.

​Hoppas ni gillade detta inlägg så hörs vi

// Frida


Likes

Comments

​Hej på er!

Idag har jag varit i Skövde med mamma och min lillasyster. Vi åkte in för att handla på Hööks, granngården och kolla lite klädbutiker nu medans det är mellandags rea. 

Hittade fyra plagg på Gina Tricot och två plagg på H&M. ​Vill ni ha ett inlägg om kläderna jag köpte? 

​På Hööks köpte vi lite till stallet, repgrimma, ett ledrep, täcke och ett schabrak. Smart som jag är glömde jag kolla storleken på schabraket så det blev visst ponny. Men vi får se om det passar annars får vi byta till ett större schabrak. Men jaja man kan inte ha koll på allt. 

Ska till stallet och släppa in hästarna vd 17, tidigare än vanligt men vi ska fira farfar som fyller 70 år idag. Hästarna får lite extra hö ikväll så de klarar sig lite längre, så de blir allt för hungriga tills imorgon.

// Frida


Likes

Comments