View tracker

Hej på er allihopa! Jag hoppas allt är bra med er. Idag är det tisdag och just nu sitter jag i bilen och är påväg till skolan. Vi börjar 09:50 och slutar 13:50, så det är en rätt så kort dag. När jag kommer hem från skolan, ska jag plugga inför ett omprov som jag ska ha imorgon. Det kommer gå bra. Jag gjorde klart matteläxan igår, så den behöver jag inte tänka på, vilket är skönt. Det är snart jullov, vi slutar vecka 51, men jag vet inte riktigt om det är på onsdagen eller torsdagen. Det ska iallafall bli skönt med lov. Efter jullovet går vi en vecka i skolan och sen är vi lediga från skolan i fem veckor. Vi ska ha praktik i 4 veckor och efter det är det sportlov i en vecka. Ha en bra dag, kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er allihopa! Jag hoppas att ni alla mår fint. Idag har det varit en rätt så bra dag, inte helt, men inte jätte dåligt heller. Vi hade en presentation och det gick helt okej. Vi hann klart med den, så det känns skönt. På onsdag ska jag göra om ett prov, så det övar jag på nu. Imorgon har vi som vanligt två lektioner men de är rätt så långa. Första lektionen är två timmar. Andra lektionen är en och en halvtimme. Men dem timmarna går fort.

Nu är det snart jul och det är redan december. Det är inte alls långt kvar nu tills det är nyårsafton och ett nytt år. Jag brukar ha nyårslöften men jag brukar inte kunna hålla de. Förutom ett nyårslöften som jag har haft i två eller tre år. Det är godisförbud. Jag äter inte godis, men chips och popcorn kan jag äta någon gång ibland. Jag har iallafall några nyårslöften för nästa år, som jag ska försöka hålla. Första är då att fortsätta att inte äta godis. Mitt andra löfte är att blogga mer. Minst två gånger om dagen. Fotografera mera, så att jag har mer bilder till inläggen. Det är några av mina nyårslöften, har ni några? Kommentera gärna om ni vill. Mina planer inför nyår är att vara med våra familjevänner. Ha en bra fortsatt kväll, kram.

Likes

Comments

View tracker

Hej på er allihopa! Jag hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra helg. Själv har jag haft en bra helg men den blev inte riktigt som planerat. Men sånt händer ibland. Men vi får ändå försöka göra situationen till den bästa. Idag har jag iallafall varit hos farmor och vi åt middag och spelade kort. Jag vann och förlorade, det är så det ska va, haha. Just nu bloggar jag från min mobil, eftersom att vårt internet inte är det bästa. Så jag kan inte använda datorn just nu när det kommer till internet. Men detta blir nog bra med. Det är en anledning till att det inte har kommit upp ett inlägg på några dagar. Men jag försöker att få upp ett inlägg, vi får se hur det blir. Nu ska jag kolla på Youtube, vi hörs imorgon förhoppningsvis. Ha det bra.

Likes

Comments

God morgon allihopa! Jag hoppas att ni mår fint. Just nu sitter jag framför datorn och käkar frukost. Vi har som sagt studiedag idag, så jag behöver inte stressa. Jag kom nästan precis hem nyss från stan, vi har varit hos läkaren igen på återbesök. Det gick bra men jag ska dit igen om två veckor ungefär, för tredje gången, mycket nu, haha. Nu ska jag fortsätta äta min frukost och sen ska jag plugga, vi hörs. Ni får ha en bra onsdag. Kram.

Likes

Comments

Jag tänkte tipsa er om en inspirerande youtuber och bloggare, det är samma person, för er som inte förstod det. Hon heter Julia Sundelin och jag tycker verkligen att ni ska kolla in hennes fina blogg och inspirerande Youtubekanal. Hon tar väldigt fina bilder, ni ser ju det här ovanför denna text. Det är alltså Julia som har tagit dem, inte jag. Ni som inte har kollat in hennes blogg eller kanal, ni borde verkligen göra det. Sök på Julia Sundelin på Youtube, så hittar ni henne direkt. Hennes blogg har jag redan länkat i detta inlägget, under hennes namn. När ni ändå är inne på hennes sociala medier, kan ni även kolla in hennes instagram - @juliaasundelin där är det många inspirerande bilder. Kolla som sagt gärna in hennes sociala medier.

Likes

Comments