Inspirationsbilder

Hej på er allihopa! ♥ Jag vill bara att ni ska veta att ni är fina som ni är, som jag har sagt mycket innan. Men det är viktigt att veta att man är fin som man är och att man inte ska ändra på sig bara för andra säger det. Självklart, om man inte känner sig nöjd med sig själv, så får man ju bestämma över sig själv. Men om man är nöjd med sig själv och andra säger att man ska ändra på sig eller att någon säger att du är ful, lyssna inte på personen. För du väljer själv hur du ska se ut. Det är viktigt att respektera att vi alla är olika. Alla är lika värdefulla.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Inspirationsbilder Från Weheartit.com
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

My everyday

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Som ni kanske har märkt nu de senaste dagarna så har uppdateringen inte varit jätte bra. Speciellt idag och igår. Jag vet egentligen inte varför, jag har bara inte känt så mycket inspiration. Det är ibland svårt att komma på vad jag ska skriva om. Så om ni har några inlägg ni vill att jag ska skriva, så är det bara att kommentera. Nu har jag i alla fall fått mer inspiration, så nu ska jag sätta mig ner framför ett anteckningsblock och komma på bloggidéer. Så håll utkik framöver, för jag ska bli bättre.

I tisdags gick jag till en hårsalong och bokade en tid som då var idag, 08:45. Så nu är håret mycket kortare, vad tycker ni?

☆ Före, långt hår VS Efter, kort hår ☆

Såhär blev resultatet, de två bilderna på höger sida. Som ni ser på bilderna före jag klippte mig, så hade jag rätt så långt hår, tycker jag i alla fall. Men jag är väldigt nöjd över resultatet. Det känns dock fortfarande konstigt att se de nya bilderna när jag har kortare hår, men jag vänjer ju mig vid det. Vad tycker ni, tycker ni jag passar i kort hår? Eller passar jag bättre i det längre håret? Frisören som klippte mig idag lockade även håret som ni ser. Det blev fint. Jag är som sagt nöjd över resultatet. Jag kände att jag ville ha kortare hår, så yes.

Likes

Comments

Frågor/tags

Hej på er fina ni! ♥ I detta inlägget tänkte jag svara på några om skolan. Ni kommer bland annat få reda på vilken klass jag ska börja i och vilken tid jag vaknar på morgonen. Några har redan börjat skolan denna veckan och några börjar nästa vecka. Därför kommer jag svara på frågor i detta inlägg. På lördag kommer det ett till sånt här inlägg, mycket roligare.

☆ Frågor 1 - 4 ☆

1. Vilken klass börjar du i?

- Jag ska börja i tvåan på gymnasiet, barn-och fritidsprogrammet för er som är nya.

2. Vad gillar du mest med skolan och vad gillar du minst?

- Det jag gillar mest med skolan är att få träffa sina vänner och det mesta är bra faktiskt. Det jag gillar mest är väl att jag bor en timme från skolan och busstiderna inte alltid passar in med schemats tider. Så det är tidiga mornar och rätt så sena kvällar ibland.

3. Vilken dag börjar du?

- Jag börjar på tisdag, alltså den 22 augusti.

4. Vilken tid vaknar du på en skoldag?

- Kvällen innan brukar jag ställa alarmet på 04:50 eller ibland 05:00 för jag vill inte stressa på morgonen. De flesta dagarna åker jag med en buss som går 06:18. Så jag vaknar runt fem på morgonen.

☆ Frågor 5 - 9 ☆

5. Hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning på morgonen?

- Jag vaknar ju vid fem på morgonen ungefär och från det brukar jag vara klar när jag ska gå. Men jag brukar ta det lugnt, oftast i alla fall. Så max en timme. Innan jag brukar gå hinner jag oftast sitta framför mobilen en kort stund.

6. Vad är du exalterad/nervös över?

- Jag är exalterad över att träffa mina vänner och ha nya ämnen. Jag är inte nervös över något speciellt. Kanske lite att jag inte kommer vakna vid den tiden jag ska på tisdag så att jag blir stressad eller missar bussen.

7. Har du fått ditt schema än?

- Ja det har jag. Eller alltså jag har inte fått hem det. Men man kan se det på skolsidan. Fast schemat är inte helt klart än, men jag vet på ett ungefär, vilket är skönt.

8. Vart brukar du köpa dina skolsaker?

- Jag köper det på olika ställen, där det finns helt enkelt. Jag har köpt det mesta av skolsakerna på Maxi stormarknad.

9. Jeans, yoga pants eller kjol?

- Jag använder nog helst jeans av de förslagen. Kjol kanske jag kan använda någon gång om det är något speciellt eller om jag känner för det just då.

☆ Frågor 10 - 13 ☆

10. Ryggsäck eller handväska?

- Jag har inte bestämt mig helt än. Jag använde handväska förra året, så jag vet inte riktigt om jag ska ha den i år igen eller om jag ska köpa en ryggsäck. Jag får se.

11. Tre skönhets must haves för skolan?

- Jag brukar inte använda smink till skolan eller hemma för den delen, så jag har inga must haves för skolan när det gäller skönhet.

12. Vad gör du på tråkiga lektioner?

- Även om jag tycker att en lektion är tråkig så försöker jag ändå lyssna på läraren eller den som pratar. För det tjänar man mest på, då slipper man komma efter på uppgifterna.

13. Ditt största tips för någon som börjar den klass du precis gått ut?

- Du som ska börja ettan i gymnasiet. Ni behöver inte vara oroliga över att ni är nervösa. Det är helt okej att vara nervös. Det gäller inte bara de som ska börja i gymnasiet. Alla som börjar en ny skola eller en ny klass som man inte känner någon brukar oftast vara nervösa. Eftersom att du ska börja i gymnasiet och troligtvis har du själv valt linje efter ditt intresse eller vad du vill jobba med, så har ni något gemensamt i klassen.

Likes

Comments

Inspirationsbilder, Tips & trix
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
BE INSPIRED FOR THIS DAY, MY BEAUTIES.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Bilder/collage i detta inlägg är från Hanna Sahlqvist'sinläggoch bloggen kan ni hittahär- tipsar den stort Ni får ha en fortsatt bra dag och glöm inte att ta hand om er själva

Likes

Comments

My everyday

God morgon fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Jag kom inte på vad jag skulle göra för inlägg, så jag visar tre random bilder från min kamera. Jag gillar den första mycket.

En bild från utsikten från Åre, värd att läggas ut två gånger, eller hur?

En bild från gårdagens inlägg som ni inte fick se, men ni fick se en liknande.

En till bild från resan, bilden är från hamnen, första stället vi stannade på, har jag för mig.

Likes

Comments

My everyday

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Just nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik. Jag ville bara uppdatera lite för att jag känner för det. Det är lite ändrade planer för imorgon. Det var meningen att vi skulle in till stan imorgon, men istället ska jag vara med en vän. Vi ska in till stan och sen gå till en national park tror jag det är. Det är väldigt vackert där. Det är bredvid vattnet. Så det ska bli väldigt roligt att träffa henne igen. Så jag ska tidsinställa ett inlägg nu som kommer upp imorgon, vet inte vilken tid än. Ha en bra fortsatt kväll.

☆ Glöm Inte Bort Att Ni är De Bästa Läsarna ☆

Nu ska jag tidsinställa ett inlägg och sen ska jag fixa iordning mig och sen gå och lägga mig. Glöm inte ta hand om er själva. Kom ihåg att ni är fina som ni är. Ha det bäst

Likes

Comments

Inspirationsbilder

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Just nu sitter jag framför datorn och planerar inlägg och lyssnar på musik. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra mer idag. Jag får se vad som händer. Imorgon ska vi kanske åka in till stan och köpa saker inför skolan. Jag har redan köpt en kalender och överstrykningspennor. Men jag behöver köpa lite andra saker och kolla på kläder. Så det är planerna för imorgon. På onsdag ska vi vara hundvakt och några dagar till. På torsdag ska jag göra en sak, ni kommer få veta det då. Ni får ha en bra dag.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Ni är fina som ni är, va er själva och älska er själva. Glöm inte ta hand om er själva <3
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Likes

Comments

My everyday

Ett leende kan göra skillnad, ett leende kan göra någons dag tusen gånger bättre. Man vet aldrig vad någon går igenom i sitt liv, om du ler mot en person, kan det göra skillnad.

Hej på er fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Idag har jag inte gjort så mycket. Hela helgen har gått så fort. Jag har vaknat sent både igår och idag. Så jag måste börja ställa alarm idag, så att jag orkar gå upp nästa tisdag när skolan börjar igen. Jag är väldigt taggad på att börja skolan. Just nu sitter jag framför datorn och kollar på Youtube, kram kram.

Likes

Comments

upptäck sverige - bilder, @fridasprivv1