EMMA JOHANSSON
FREDRIKA PERSSON
JULIA SUNDELIN

1. Första bloggaren som ni kan se över denna text heter Emma Johansson och hennes bilder är så inspirerande. Allt hon gör på sin blogg, är magiskt.

2. Andra bloggaren är Fredrika Persson och även hennes bilder är så fina och tumblr. Ni borde kolla in hennes blogg, ifall ni vill få inspiration till allt.

3. Tredje bloggaren är ingen mindre än fina Julia Sundelin som inte bara bloggar, utan hon har även en stor Youtubekanal. Hennes blogg är magiskt bra.

Dessa tre bloggare är mina favoriter på nouw, det finns såklart väldigt många fler som är väldigt duktiga. Alla är bra sitt eget sätt. Jag hoppas att ni har fått lite inspiration på vilka bloggar ni borde läsa här på nouw, ni får läsa vems ni vill, det bestämmer ni själva. Här är tre tips på de jag föredrar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

EN DAG SOM DENNA - INSTÄLLDA LEKTIONER

Godmorgon alla fina ni! ♡ Jag hoppas att ni alla mår fint, det gör jag. Idag blir det en rätt så kort dag, vi har inställda lektioner. Vi börjar skolan 10:55 och slutar 13:45 och vi har två lektioner. Problemet är att jag får gå upp samma tid som jag hade gjort annars, alltså klockan 6, och även nästan åka samma tid. Så det blir inte en längre sovmorgon ändå. Det kan vara skönt, för jag gillar att vara i skolan. Ni får ha en bra dag.

Likes

Comments

EN DAG MITT I VECKAN
onsdag / lill-lördag

Godmorgon allihopa! Jag hoppas att ni alla mår bra. Idag är det onsdag, eller om man vill säga lill-lördag. Jag börjar skolan 20 i 10, så jag har sovmorgon. Jag skulle egentligen åka tåg idag, men som vanligt så är den ofta inställd, man kan aldrig riktigt lita på att tågen inte ska vara inställda. Men det kommer en ersättningsbuss, förhoppningsvis så hinner jag med den andra bussen som åker från till stationen till skolan. 

Likes

Comments

Kom alltid ihåg att du är fin precis som du är, du ska inte behöva vara någon annan för att passa in. Du ska få kunna vara dig själv om du vill