Header
If you want something you've never had. Then you've got to do something you've never done.

Hej på er allihopa! Hur är läget med er? Jag hoppas att ni mår bra. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att vilat och skrivit med mina vänner. Det känns så skönt att ha någon att skriva med när som helst. Jag hoppas att ni också har någon som ni kan skriva eller prata med. Det kan behövas ibland och efteråt brukar det kännas bättre oavsett vad det än gäller. Så våga prata med någon om du mår dåligt eller bara vill prata med någon. Ni kommer känna en stor lättnad efteråt. Om ni inte har någon vän eller någon som ni kan prata med. Så finns det alltid till exempel en kurator eller BRIS.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er alla fina människor! Hur är läget med er idag? Med mig är det bättre än igår, men inte helt bra än. Planerna för dagen är att vila så att förkylningen går bort, planera inlägg och kanske städa rummet. Jag får se om det blir av eller inte. Just nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik och läser bloggar. Jag håller på med domänen också. Ni kanske undrar hur det går med den. När man söker på domänet så kommer en annans blogg upp, så jag håller på att fixa det, annars är allt klart. Jag kommer säga till sen när man kan skriva in domänet istället. Ni får ha en bra dag. Ta hand om er själva och varandra. Kom ihåg att ni är bra som ni är. Kramar.

Likes

Comments

Hej på er fina ni! Hur mår ni? Jag mår bra förutom att jag är förkyld. Just nu sitter jag framför datorn och kollar på Youtube, har precis kollat klart på sista avsnittet av skam. Det är jätte bra, men nu är det tyvärr slut. Det kommer ingen mer säsong, vilket är jätte tråkigt. Men jag förstår samtidigt varför, för det tar väldigt lång tid att skriva och komma på ett manus och även spela in det. Vad tycker ni om skam? Kommentera gärna. Kram <3

Likes

Comments

ALLA BILDER KOMMER FRÅN WEHEARTIT
måndagsinspiration

God förmiddag fina ni! Hur mår ni? Jag hoppas att ni mår bra. Med mig är det inte jätte bra. Jag hade feber igår men jag har det inte idag. Jag har ont i halsen och huvudet. Men det är inget att klaga över, det kunde ha varit värre. Just nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik och läser bloggar. När jag har skrivit klart detta inlägg ska jag skriva ett till som jag kom på igår. Jag kom på tre inlägg igår som kommer komma upp på bloggen. Ett av de inläggen kommer i slutet av sommarlovet, jag tänker inte säga mer än så. Ni får vänta och se. Det tredje inlägget vet jag inte riktigt när det kommer. Ni får ha en fin dag och ta hand om er själva, kram.

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Hur mår ni idag? Jag hoppas att ni alla mår fint.

Jag vaknade halv tio idag, men jag låg kvar i sängen i över en timme och kollade på Youtube, läste noveller och spelade ett spel på mobilen. Sedan gick jag upp och åt brunch, pannkakor. Nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik samtidigt som jag läser bloggar. Vädret är fint utomhus, sol, som skiner in genom fönstren.

midsommarafton tjugotredje juni

Gårdagen var bra, vi firade midsommar på ett annat ställe än vad vi brukar göra annars, men det var ändå bra. På bilderna kan ni se vad jag hade på mig. Förutom de vita jeansen som inte syns i bilden. Jag hade även på mig vita converse, ett halsband och ett armband. Men allt fick inte plats på bild, tyvärr. Man kan i alla fall se lite av armbandet. Jag hoppas att ni hade en bra dag, även ifall ni inte firade midsommar. Jag vet att alla inte gör det, så jag hoppas som sagt att ni hade det bra.

MIDSOMMARKRANS, RÖD/VIT TRÖJA & VIT KORTA JEANS

Planerna för dagen, planera inlägg. Ibland kommer det dagar då man inte orkar göra någonting och då känner man inte för att sätta sig framför datorn och komma på ett blogginlägg och dessutom skriva ihop det. Därför tycker jag om att planera inlägg när jag har inspiration och ork till att göra det, så slipper jag göra det när den där dagen då jag inte orkar göra någonting kommer. Så det är vad jag ska göra nu när jag har lagt ut detta inlägget och suttit lite framför Youtube. Kram.

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Jag hoppas att ni mår fint. I detta inlägget tänkte jag inte prata om mig, utan jag tänker presentera vårat husdjur. Jag har lagt upp några bilder på honom tidigare, men aldrig riktigt pratat om honom. Jag har för mig att jag har nämnt hans namn tidigare någon gång. Så nu kommer det några frågor om honom.

1. Vad är ditt husdjurs riktiga namn?

Svar: Sigge.

2. Vilken typ av djur är det och vilken ras?

Svar: Han är en kanin och hans ras är rex och lite dvärg.

3. Hur länge har du haft ditt husdjur?

Svar: Vi köpte han 2012, så vi har haft han i 5 år.

4. Hur fick du ditt husdjur?

Svar: Några av våra vänner har kanin och då blev vi också sugna på att köpa en kanin. Så vi åkte till djuraffären.

5. Hur gammalt är ditt husdjur?

Svar: Han är 5 år, men fyller 6 i år.

6. Vad är några udda saker om ditt husdjur?

Svar: Han låtsas vara en hund ibland, springer ett race för sig själv, älskar banan.

7. Vad betyder din relation med ditt djur?

Svar: Han betyder allt för mig, jag kan alltid prata med honom och han skvallrar aldrig.

8. Vad är din favorittid tidigare med ditt djur?

Svar: När han var ute i snön första gången, jag tror han tyckte det var kallt men roligt.

9. Vad är ditt smeknamn på ditt djur?

Svar: Siggebus, Lukas (när vi säger fel namn), men mest säger vi hans riktiga namn.

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Hur mår ni? Jag hoppas att ni mår fint. Jag vet, det kom inget inlägg igår. Jag känner liksom att det inte alltid ska behöva komma inlägg, för det är inte alltid man har inspiration till att blogga. Då ska man inte göra det, för det märks i ett inlägg om man är motiverad eller om man bara gör det för att man känner sig tvungen. Men just nu är jag i alla fall motiverad till att blogga, så vi får väl se hur det blir. Jag ska försöka uppdatera bättre nu, men vi får se hur det går. Kram.

ÅRETS SOMMARPLÅGA
sommar sommar sol - jlc

För er som har missat så har jlc släppt en låt som är väldigt bra, om ni har hört den, ni har missat något. Tryck på spotify ovanför detta så kan ni lyssna på låten.

Likes

Comments

ROSA INSPIRATION DENNA TISDAG MORGON
min favoritfärg är faktiskt rosa

God morgon alla fina människor! Jag hoppas att ni har sovit gott i natt. Idag är det tisdag men det känns som någon helt annan dag, vet inte vilken dag, men i alla fall inte som tisdag. Det blir lätt så att det känns som en annan dag när man är ledig länge, så är det för mig. Planerna för dagen är att planera inlägg, även beställa ett skal till min mobil, svara ett mail. Annars har jag inga mer planer för dagen, inte som jag har planerat nu. Jag kanske kommer på något senare under dagen.

Men nu till något helt annat. Som ni ser i rubriken så har jag en spännande sak att berätta för er. Det är nämligen såhär att som ni kanske vet så fyllde jag år för två dagar sedan. Då önskade jag mig en sak i födelsedagspresent, en domän. Och det fixade vi igår kväll. För er som inte vet vad en domän är, istället för att det ska stå nouw.com/fridadahl så kommer det stå fridadahl.se så ni kommer snart kunna skriva in det istället. Det blir enklare och lättare att komma ihåg bloggnamnet. Jag hoppas verkligen att detta kommer fungera nu. Vi får hoppas på det. Så om allt fungerar som det ska, så ska man kunna skriva fridadahl.se idag. Jag vet inte riktigt vilken tid, men testa under dagen. Det skulle ta mellan 1 - 10 timmar att ändras, så vi får se. Jag tror faktiskt att detta kommer bli bra, jag hoppas på det. Kram.

Likes

Comments

ALLA BILDER KOMMER FRÅN WEHEARTIT.COM
fyra inspirerande bilder

Hej allihopa! Jag hoppas allt är bra med er och att ni har sovit gott i natt.

Denna veckan och även helgen har varit väldigt bra, det har hänt något varje dag. Jag nämnde i söndags eller i måndags förra veckan vad jag skulle göra denna veckan, så ni läsa det här om ni vill veta. Men det har i alla fall varit bra och jag är nöjd över veckan. Just nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik. Kram.

Likes

Comments

för mer inspiration --> instagram @lifeasfrida