Header

Tips & trix, Inspiration

Halloj på er fina ni! Hur mår ni?

Just nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik. Försöker även komma på lite idéer till blogginlägg som ska komma upp nästa vecka. Jag ska snart plugga lite till ett prov som vi har på tisdag och skriva på några inlämningsuppgifter. Vi ska även snart äta middag. Så det är vad som händer just nu och under dagen. Det är som sagt valborg idag och på kvällen ska vi åka förbi med bilen och kolla på majbrasan. Vad är era planer för valborg? <33

Fotokälla: Hanna Sahlqvist

Nu är det ju snart sommarlov, bara 8-9 veckor kvar, tror jag. Vi får i alla fall sommarlov vecka 24. På sommarlovet vill man ju oftast hitta på massa saker, medan man ibland bara vill ta det lugnt. De stunder då man vill hitta på massa saker, kan det ibland vara svårt att komma på vad man vill göra. Därför kommer jag här med sex olika tips på vad man kan göra för att få ett perfekt sommarlov. Så varsågoda att ta del av tipsen och ha ett bra sommarlov.

GUIDEN I HUR MAN FÅR EN PERFEKT SOMMARLOV

1. Bjud hem dina vänner på ett poolparty. När det är varmt och man kan bada i poolen utan att man fryser, då är det sommar. Ifall ni har en pool där hemma, så kan ni ju alltid bjuda hem era vänner på ett poolparty. Det är både roligt och ni får tid att umgås med era vänner.

2. Åk på semester med familjen eller vänner. Det bästa med sommaren är att det oftast är väldigt varmt och skönt. Någon gång händer det ju att det regnar, men mestadels så är det sol. Därför kan det vara kul att åka till ett ställe där man kan kampa en vecka. Till exempel i Öland. Så ta med dig din familj eller dina vänner och åk till ett ställe där ni kan spendera en vecka på att sola och bada. Behöver ju inte vara i vecka, kan vara kortare eller längre.

3. Vattenkrig med dina syskon. Det är ju alltid roligt att hitta på något med sina syskon. Ifall man inte har några syskon, så är det lika roligt med sina vänner. Så varför inte köra vattenkrig mot varandra? Det är både roligt och man har något att göra. Man kan ju antingen köra med vattenpistoler men man kan även köra med vattenballonger och kasta mot varandra. Det är en rolig idé ifall man inte har något att göra, hihi.

Fotokälla: Hanna Sahlqvist

4. Testa sommarens olika glassar. Åk till en butik där de säljer glassar och köp några glassar som du vill testa. Då vet du vilka glassar du gillar och vilka du vill äta hela sommaren. Förhoppningsvis så kanske någon av glassarna finns kvar nästa sommar också och då kan du äta de igen. Det är ju jätte bra.

5. Gör en sommar låtlista på Spotify. Leta fram massa bra låtar på spotify så att du får sommarkänsla varje gång du lyssnar på de låtarna. Ifall det är till exempel vinter och du längtar till sommaren, så kan du ju alltid sätta på en av de låtarna. Då blir du taggad inför sommaren och längtar till det. Musik är alltid ett bra tips, oavsett vad man än gör. Kanske inte jämt, men väldigt ofta. Det funkar till de flesta tillfällena.

6. Starta en blogg och ge andra sommartips. Du kanske har andra tips på vad man kan göra under sommarlovet än de jag har tagit upp här i detta inlägget. Du kanske gillar att fotografera och skriva, precis som jag. Så varför inte starta en blogg och inspirera andra. Jag tycker det låter som en bra idé.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Inspiration, Outfits

Amanda Wingberg - här // Fredrika Persson - här // Julia Sager - här // Marie Linhem - här

God morgon fina ni! Jag hoppas att ni alla har sovit gott i natt. Just nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik, ska snart äta frukost och göra mig iordning inför dagen. Idag är det ju som ni kanske redan vet, valborg. Vi har inga speciella planer för det i år. Tidigare år har vi åkt och kollat på majbrasan men det ska inte vara på det stället i år. Så jag vet inte vad vi ska göra. Jag ska i alla fall plugga lite och skriva på några inlämningar, kul.

Likes

Comments

Övrigt
EN AV DE BÄSTA LÅTARNA HITTILS
bästa Darin <3

Hej allihopa! Jag hoppas att ni alla mår fint, det gör jag, ifall någon undrar. Just nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik. Skoldagen har gått bra. Vi hade det sista nationella provet idag i svenskan, känns skönt. Nästa vecka har vi det i engelska. Sen hade vi lunch och efter det hade vi engelska. Då kollade vi på en film. Sen hade vi en till lektion och sen slutade vi för dagen, vid kvart över tre. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik. Vi hörs senare, kram.

Likes

Comments

Tips & trix
vem är din favorit från nouw?

God morgon allihopa! Hur mår ni? Jag hoppas att ni mår fint och att ni har sovit gott i natt. Just nu sitter jag i skolan när detta inlägget kommer upp, men detta är tidsinställt ifall någon undrar. För annars hade ni inte fått något inlägg idag på morgonen, ifall jag inte hade kunnat tidsinställt detta. Eftersom att jag inte har tid och bilder till det i skolan. Men i alla fall, jag hoppas inte att det gör något. I dagens inlägg ska jag visa er några av mina favoritbloggare på nouw. Jag har fler, men detta är som sagt några av dem. Alla bilder i detta inlägget kommer från bloggarna själva och ifall ni klickar på bilderna så kommer ni till personerna som äger bloggarna. Så jag hoppas att ni vill fortsätta kolla på inlägget, så hörs vi i nästa inlägg som kommer upp ikväll. Kram.

ELIN SKOGLUND : NOUW.COM/ELINSKOGLUND
ELIN JOHANSSON : NOUW.COM/ELINJOHANSSON
CAROLINE LUNDIN : NOUW.COM/CAROLINELUNDIN

Likes

Comments

My everyday

1. Idag har vi haft nationella prov i svenska i läsförståelse och det kändes rätt så bra. Vissa frågor kändes sådär men helheten känns det bra. Men sen vet jag ju inte hur det går på provet. Det kanske är tvärtom, men det märker jag sen när vi får reda på resultatet. Nästa nationella prov är på fredag.

2. Jag är besatt av att lyssna på musik, jag gör det varje dag och länge, det är bara så skönt. Man kan lyssna på musik när som helst. Oavsett vilket humör man är på, så finns det musik för varje känsla. Till exempel om du är ledsen och vill lyssna på lugn musik så finns det.

3. Mina två favoritappar är instagram och snapchat. Just för att det är enkelt att ha kontakt med sina vänner där och följa deras vardag när man inte är med dem. Det finns ju andra appar som också är lätta, men dessa är även roliga att använda. Det är dessa två som jag använder mest på dagarna.

4. Jag älskar när folk bryr sig om en och att man märker det. Man känner sig alltid trygg när man är med dem människorna och om det skulle hända något så finns dem alltid där och stöttar en. Ibland kan det vara svårt men man gör sitt bästa för att hjälpa varandra. Underbart.

Likes

Comments

My everyday
IMORGON -> NATIONELLA PROV -> SVENSKA
26 april 2017, taggad?

Hej allihopa! Hur mår ni? Jag hoppas att ni alla mår fint. Denna dagen har varit bra, på morgonen var det roligt. Eller hela dagen har varit rolig egentligen. Just nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik, gör inte så mycket mer än det vanliga. Imorgon har vi nationella prov i svenska, taggad.

Likes

Comments

My everyday
vi kämpar vidare, eller hur?
ETT AV FYRA PROV AVKLARAD
grupprocess & konflikthantering

Hej allihopa! Hur mår ni? Jag hoppas att ni allihopa mår fint. Idag har vi skrivit det första provet av fyra denna vecka. Vi har inget imorgon, annars har vi ett prov varje dag denna vecka, som jag nämnt tidigare. Detta provet som vi gjorde idag handlade om grupprocessen och konflikthantering. Vi fick veta vad vi fick på provet idag och det gick bra, så jag är nöjd. Jag var lite nervös inför det, vet inte varför, men jag ville inte misslyckas. De flesta vill inte det.

Likes

Comments

My everyday
KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL...
...personen som äger bilderna

God morgon fina ni! Jag hoppas att ni alla har sovit gott i natt. Idag är det måndag, vilket betyder en ny vecka med nya möjligheter, är ni taggade? Det är jag. I alla fall, vi ska ha ett prov idag och jag tror och hoppas att det kommer gå bra. Jag är lite osäker på lite av det, men det mesta kan jag. Men man ska ju alltid tänka positivt, så det tänker jag göra. Just nu sitter jag i bussen påväg till skolan, vi är snart framme. Vi har provet första lektionen. Kram.

Ni får ha en jätte bra dag idag, så hörs vi senare. Stor kram till er alla.

Likes

Comments

My everyday