Godmorgon. Sov lite extra idag då jag känt mig lite förkyld, men nu mår jag bra igen!. Idag är första dagen under en veckas tid här som jag inte har något planerat. Så jag tänkte chilla ett tag nu på morgonen och sega runt här hemma för att sedan röra mig utåt. Har dock inte bestämt vad jag ska göra än;)
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så nice att shoppa när när allt är så mycket billigare än i Sverige. Dock är det liiite jobbigt att alla pengar typ är i sedlar. Man hittar en bunt med sedlar i väskan & tänker typ "yesss, jag hade ännu mer pengar att shoppa för här", och så är det en bunt med endollar sedlar:p 

Leker rik med min "feta" sedelbunt. XP

Likes

Comments

Tror det blir liiite chill med shoppingen nu tills i början av nästa vecka ^^


Likes

Comments

En fullproppad dag med en tur till Coney Island och sedan shopping runt Time square. Jag och Janine var lagom trötta på vägen hem. Så nu blir det sega tills fisringen kommit hem från jobbet :)
Likes

Comments

Godmorgon! Var på ett trevligt event igår som hette "Opening night at the architects & designers building". Det var riktigt trevligt faktiskt. Gick runt på 10 olika våningar och kollade kök och badrum samtidigt som vi fick en massa vin champagne och snittar i form av skaldjur, oxfile, ostar och en massa annat gott.

Träffade även en hel del speciellt folk.. Bla En galen tant som jagade all mat som fanns, och sedan en dam som lärde oss att det viktigaste här i livet är att tjäna så mycket pengar som möjligt... 

En riktigt intressant och trevlig kväll med andra ord ^^Likes

Comments

Efter en helg full med party så är jag lagom seg idag. Men jag lär komma i säng hyfsat tidigt under veckan då alla går upp till jobbet och jag prioriterar att utforsta New York ensam på dagtid^^. Har dessutom jättefint väder här, men förvänta er inte att jag kommer komma hem brun:p. Är inte här för att steka ;)

Det får jag ta och göra på min fjärde resa i år istället ^^

Nu måste jag strax börja fixa mig så jag hinner möta Linda i tid vid Lexington street. 


Likes

Comments

Hemma en sväng igen efter en dag med Shopping. Tänkte ta det lite chill här hemma framför datorn innan jag ska iväg på kvällens event.


Likes

Comments