eftersom att jag är den mest otåligaste tjejen i världen just nu, har även jag gått på att köpa schampootoch balsamet hairbell. Enligt reklamen ska håret växa snabbare, upp till tre gånger så snabbare till och med. Mitt hår växer rekordlångsamt, och har aldrig haft längre än vad jag har nu, och då har jag endast till axlarna. Så nu, nu har jag duschat min första dusch med det. Enligt endel så ser man skillnad redan efter 1 vecka. Dock tror jag ju inte att det går så fort, men bara det växer två centimeter så skulle jag bli överlycklig. Hairbell ska ju tydligen gå in rötterna i hårbottnen och göra så att håret får en riktigt spark i arslet ;) Vi får se helt enkelt. Händer kanske att jag lägger upp en före och efterbild om några veckor.

Idag tränade jag rygg och mage på gymmet. Hann även med att både köra en pw på 20 minuter och så rodde jag i 10. Vart så himla varmt där uppe idag, så jag körde så gott jag kunde.
Efter jobbet hann jag med en snabbfika med bästa matilda!!
Nu ska jag bara slappa framför tvn, och ha det allmänt gött.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

att skriva då och då borde väl vara okej?
Det senaste har jag satsat på sköna promenader, istället för gymmet. Men i morgon har jag bestämmt att jag ska gå dit faktiskt. Jobbar först 6-8 och sedan har jag intromöte inför sommar vid 10, så då tänkte jag att jag passar på att gymma där i mellan.
Idag har jag varit ledig, var en sväng i skövde med eric. Idag tog han äntligen bort sin tandställning, han har alltså haft tandställning till och från sedan han gick i lågstadiet, men nu är han äntligen färdig. Hans operation och allt annat runt omkring är färdig. Som han kämpat!!
Efter tandläkaren så sprang vi in på maxi en snabbis, handlade lite mat.
Åkte hem, lagade mat. Köttbullar, potatis och brunsås, herregud så gott det är med husmanskost. Slängde även ihop en blåbärspaj, och vaniljsås till det. yammmi!! Tog en 40 minuter lång promenad med eric och hunden efter all mat vi käkade, och nu ligger vi i sängen och ska strax sova.
ha de gott!!

Likes

Comments