och där försvann värmen? Vinden är iskall, och man känner inte alls för att sitta ute. Jobbat har jag även gjort, hela helgen, igår och idag. Jag är även bokad onsdag, torsdag, fredag och lördag. Så ja, nu jobbar jag 9 dagar i rad igen. Men gott om cash blir det. Bokade biljetter till Stockholm igår. Eric och jag ska bo hos min kusin som ska utomlands. En vecka i Stockholm tillsammas med mannen i mitt liv, kan inte bli bättre!! 50 meter till sjön, så vi lär väl glassa hela veckan! Längtar så!!
Nu har jag precis varit nere och tränat en sväng, blev som jag bestämt 20 minuter på bandet. Sprang 10 minuter, vilket motsvarade 1,7 km.
Efter det körde jag ett rygg och magpass. Ryggen känns det i just nu, men inget i magen, tycker det är sjukt svårt att träna magen, och tyvärr är det den man behöver få fast.. Börja gå på lite mer core-pass.
Nu är det snart biggest looser på tv, och efter det får det faktiskt bli sängen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

äntligen tagit tummen ur och tagit mig till gymmet. Inte varit där sen påsk, riktigt skäms. Dock anser jag att det inte är någon idé att gå dit om man inte har motivation. Jag var där igår och idag, och mer ska det såklart bli. Sist jag tränade kunde jag bara fokusera på de där kalorierna, jag körde i stort sett bara cardio, vilket jag delvis behöver. Men denna gång har jag tänkt att köra helt annat. Värma upp cirka 20 minuter, få upp flåset lite. Sen är det kroppen som gäller, jag ska bli stark. På cirkus en månad har jag tappat 4 kg i muskler!! Det går så fort. Så nu är det styrka jag ska köra på, promenader och pw kan jag ta hemma med hunden, så resonerar jag just nu.
Igår körde jag först 20 minuter uppvärmning, sen fokuserade jag på bröst, triceps, biceps och rygg. Var helt slut i armarna. Kunde inte röra mig på kvällen knappt.
Idag började jag också med 20 minuter uppvärmning, och där efter körde jag ben. Dum som jag var tog jag ju cykeln till gymnet, kan ju säga att det var ju inte det lättaste att cykla hem igen.. Ont som tusan lär jag ju ha i morgon..
Snart ska jag sticka iväg och jobba, samma i morgon och på söndag.

Likes

Comments