Hej på er!

Sååå jag har varit väldigt inaktiv och valde att inte blogga under hela sommaren och det finns många anledningar men vad spelar det för roll?! :p Det har faktiskt hänt otroligt mycket under den perioden jag slutade blogga, först och främst har det varit sommarlov och nu går jag andra året på gymnasiet. Jag måste erkänna att jag tyckte att det startade tufft men det blir ju alltid bättre, eller? Jo ja lite tvek där MEN det har ju endast gått 2 månader. Jag ser faktiskt fram mot de nästkommande månaderna och julen som NÄRMAR sig, liksom helt ärligt så tycker jag att VINTERN är den bästa årstiden helt klart!!! Eller vad tycker ni?? Tänk er en kopp varmchoklad, tjocktröja och massor tända doftljus som fyller rummet med världens bästa mysbelysning! Jag tycker att det låter så mycket bättre än att ligga ute i solen och svettas ihjäl, haha men jag älskar ju sommaren dock inte lika mycket som vintern, vem gillar inte julen?

Något som ligger närmare julen och är rätt så "kul" är HALLOWEEN, just nu ser det ut som att de blir att dra på fest med ett stort tjejgäng hemma hos en vän!! Sjukt kul, problemet är att vi är dåliga på att komma på vad man kan klä ut sig till utan att se ut som ett barn, well det återstår att se, jag och Nelly har iallafall tänkt att matcha sen får vi se med resterande vad de har tänkt sig. Det här var allt jag hade tänkt att skriva idag---->nästa inlägg kommer ut i morgon kväll och handlar om träning (förhoppningsvis) hejdå än så länge!! :))

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Något som jag älskar är att känna mig nöjd med hur jag ser ut, därför är det en självklarhet för mig att spendera pengar på mitt utseende. Det är många som ser det som att man gör det för att se bra ut för någon annan, och nej!! Det är inte alltid så att man vill imponera på andra, när jag stor och sminkar mig och klär mig på ett visst sätt, gör jag det för mig själv. Har ni aldrig känt den känslan, den känslan som får er att bli på så bra humör och bli mer självsäkra...Well, det är inte ofta det händer men när jag får en så kallad feeling kan en hel vecka bli underbar!!

Nu har det nästan gått 2 månader sen jag la lite tid på mitt utseende och därför bestämde jag mig för att boka tid för mina naglar!! Ohh vad jag är exalterad för en sån liten sak, detta kanske inte betyder något för andra men för mig är det väldigt viktigt att ha fina och fräscha naglar. Det karaktäriserar mig som en väldigt petig person och det är jag. Jag kan påstås vara spontan och inte så petig gällande andra saker men när det kommer till mitt utseende ska det vara planerat från Ö till A.

Jag kan sitta och tänka ut outfit till varje dag, det ska vara matchande färger, accessoarer, skor och sminket måste också matcha!!! Haha lite överdrivet att tänka på så mycket när man bara ska vara i skolan, men det är ju alltid kul att känna sig fin:)

Något som kan vara lite räddare i nöden när fantasin inte fungerar som det ska är appen VSCO där man kan få allt från bild inspo och mode inspo.. Dessutom är det även jätte intressant att smyga sig in på vänners VSCO för att se deras fina bilder och jag skulle helt ärligt kunna nämna så många personer som är så duktiga med bilder!! Jag har försökt få ihop ett bra feed, men gud va svårt det är. Jag får verkligen inte ihop det, värre är ju instagram...Har blivit så omotiverad att lägga ut bilder och andra inlägg. Men sommaren är snart här och då kommer det tas många fina bilder, så vi hörs om ett tag!!!

checka gärna VSCO: http://vsco.co/friiiiiida/images/1

Skicka iväg en snap: Frida_ch00

Följ mig gärna: https://www.instagram.com/fricha_ch00/

Likes

Comments

​Ja det var väldigt länge sen! Då kan man undra vad jag har haft för mig den senaste tiden...Om jag ska vara helt ärlig har jag inte gjort så mycket mer än att ta hand om mig själv. Jag har helt enkelt bara haft det riktigt gött!!

Just nu är det endast 5 veckor kvar av åk 1 och det väntas ett riktigt crazy sommarlo!!!! Man blir verkligen på humör av att få saker gjort i skolan och ett PLUS för min klass schema som är super duper nice. Vi har fått sluta tidigt de flesta dagarna och skolan är inte så krävande just nu...HIHI jag kanske inte ska yttra mig om det då jag redan gett upp och inte orkar fokusera mer. Min hjärna har gått i viloläge inför sommarlovet. Utöver det går vi typ runt och tycker synd om oss själva för att vi har 2 år kvar, medan de nuvarande treorna ska leavea...Tomt kommer det bli...Men jag tror att de som ska börja ettan kommer att ta mycket plats, både kul med nya ansikten men jag har nyligen vant mig!! Har äntligen börjat känna mig mer bekväm...kommer att känna igen väldigt många ansikten och personer jag umgås med ska börja på samma skola. Iallafall ha en bra dag, så kommer jag snart ut med ett nytt modeinriktad inlägg!! PUSS 

Likes

Comments

Äntligen fredag!!! De senaste veckorna har jag vart rena känslovrak, ena sekunden kan jag vara super glad och den andra är jag på botten. Jag vet helt ärligt inte varför det blir så mer än att det är hormoner, det är riktigt svårt att styra sig själv. Ibland kan jag göra saker omedvetet, jag kan kommentera en person helt random och det värsta är att jag gör saker som jag i vanliga fall inte skulle välja att göra. Det leder bara till mer knas och mer gnäll från min sida, ibland så önskar man att livet kan bara va perfa. 

Det är oftast så att man jämför sig med andra och då inser att livet är så mycket tråkigare, det jag menar är att jag ser vad andra gör och glömmer helt de roliga sakerna jag själv gör. Jag inser inte att jag stöter bort mitt liv och ser istället på vad andra gör, jag behöver lära mig att ta vara på det jag har. Men även att gå vidare med sånt jag inte har mer, att glömma tråkiga händelser och försöka att blicka framåt för nya möjligheter :)

Men usch usch vad mycket gnäll, men något positivt är att det är 8 veckor kvar till sommarlov och jag ser så mycket fram till all planering som gjorts men underbara människor. Det kommer helt enkelt bli super kul och avkopplande att komma bort från skolan.  En annan sak som jag har tänkt på är hur vi är som personer och hur andra ser mig som person, jag blir så imponerad på vissa. Nyligen har jag börjat lära känna en tjejkompis och helt ärlig VILKEN glädjespridare, har verkligen inte mött en sådan positiv person på flera år och är verkligen glad för att jag har mött henne. Jag kan verkligen säga att första intrycket av henne var häftigt, en framåt riktad och omtänksam tjej...Hon har verkligen inspirerat mig och just nu är jag otroligt glad för att ha en sån vän (Det behövs i gymnasiet :') )

Ha en trevlig helg!!! Och träningsinlägget kommer upp någon gång i helg om jag känner fört!

Likes

Comments

Blir lite frustrerad över att det har blivit så naturligt för mig att tröstäta, vad är grejen liksom? Ibland kan jag komma på mig själv att jag äter bara för att, jag är inte hungrig, inte sugen och behöver inte äta....Men ändå så sitter jag där med något och mumsar i mig det. Helt klart ovärt enligt MIG, vissa kan ju tycka att det inte är något att haka upp sig på men jag stör mig på det så himla mycket, jag kan helt klart säga att jag är en KÄNSLOÄTARE.

Efter all tröstätande träder skuldkänslorna fram och vips så är jag och gymmar, själv så älskar jag att gymma men skulle hellre vara på gymmet och njuta av det..

Senare idag kommer det ett tränings inlägg, så vi hörs!

Likes

Comments

Hej och glad påsk på er! Tänkte skriva om något som står mig väldigt nära, som titeln lyder. Ska jag vara nöjd med mig själv? Det finns så många faktorer jag kan blanda in i det, det kan vara utseende, personlighet, skola och mycket mer. Men det jag har tänkt att fokusera på är utseende och personlighet, såklart ska jag inte avslöja allt men nu kommer ni få lära känna mig lite till.

Jag har under lång tid haft problem att acceptera komplimanger som jag får och helt ärligt vet jag inte varför det har blivit så, man ska verkligen ta åt sig komplimanger som man får. Det är otroligt viktigt att vara rättvis mot sig själv och släppa in allt positivt som tilldelas. Jag själv har varit den personen som stött ut allt positivt som tilldelats, och ja! Det har påverkat mig negativt. Det jag frågar mig själv är; vart har all den osäkerheten kommit ifrån? Mina spekulationer till den frågan är bland annat att median är det som har påverkat mig mest.

Alla smala instamodeller och spinkiga artister som JAG följer varje dag, får mig att mer och mer känna mig onöjd med hur jag ser ut. Det borde inte vara så, det finns inget ideal som ska bestämma hur alla ska se ut för att vara "snygga". Fatta vad tråkig värld de skulle va om alla såg exakt likadana ut, dina kurvor, din smala midja, dina breda lår och ditt korta hår är speciellt. Det finns ingen som ser ut som DIG och därför borde du kunna stå framför spegeln och uppskatta den du är!! Och de människorna som inte uppskattar ditt utseende eller din personlighet är inte värd dig, alla ska bli respekterade för hur de är som person och hur de ser ut...Äkta personer gillar dig för ditt hjärta, för den du är, inte för ditt yttre..som ordspråket lyder; döm inte boken efter omslaget, med det menas att hur än en person ser ut kan den ha så mycket mer att erbjuda. Vi har blivit så Fyrkantiga gällande vänner flick-/pojkvänner m.m, vi tänker främst på utseendet och sedan lär vi känna personen. Det är ju trots allt första intrycket som gäller, om en "icke idealisk" person skulle komma fram till dig skulle du ens fått tanken av att personen skulle kunnat vara din framtida partner/vän? Eller tänker du på hur oidealisk personen är? Asså nej man står inte och tänker fan va *** hen är men någonstans i våra hjärnor skapar vi fördomar om personen. Det är oftast de IDEALISKA personerna som folk intresserar sig av...Att låta fördomar om andra vinna kommer att göra oss fyrkantiga och det resultera i att du kommer gå miste om så många härliga människor, men även personer du önskar du aldrig träffat. Människor vi möter ger oss viktiga lärodomar som får oss att gå långt i livet.

En komplimang om dagen till de du älskar kan förändra deras dag, en komplimang till en nedstämd person kan förändra hela dens vecka. Slutligen tycker jag att alla borde vara nöjda med hur de ser ut och för den de är. DU ÄR BÄST!!!

Likes

Comments

Idag vakna jag runt 09.10 konstigt nog då ja brukar vakna mycket tidigare, det har blivit som en rutin att vakna runt 06.00 för att sedan ha en produktiv dag... Idag tänkte jag starta upp dagen med att gymma, känns lite behövligt att starta igång kroppen. Lite mot eftermiddagen ska jag träffa två tjejer och fika, bara sitta och snacka allmänt om livet.

Jag tycker att lovet går lite för fort...Det är bara TISDAG men jag känner bara hur fort dagarna rusar förbi, i lördags var jag med Donya och myste framför talang och i söndags var jag och åt middag på Jades med släkten.

I går gjorde Linda och Nelly mig sällskap då vi fixade lite brunch, det var gott och jätte trevligt att de kom förbi... Senare på måndagen åkte jag och Nelly ner på stan för att kolla runt på nyinkomna vårkläder, på stan stötte vi på Julia och William och bara stod och konverserade. Alltså har de senaste dagarna gått åt att umgås med personer som gör livet lite extra bra och lovet kommer fortsätta på samma sätt, såklart hinner jag inte träffa alla personer som jag vill men det får man ta till nästa gång! <3333

Förövrigt sitter jag och längtar till sommaren och varmare dagar, nu är det iallafall lite varmare då man kan ta en fika eller käka på en uteservering... Det är cirka 9 veckor kvar till SOMMARLOV och man känner hur mycket alla börjar tagga, det gäller att köra hårt med de sista i skolan och sen är det bara avkoppling och massa äventyr som väntar!!

Likes

Comments

Hoppas allt är bra :) Nu har jag äntligen tagit påsklov och helt ärligt är det här det första lovet jag ser fram emot. Det finns inte några stora anledningar till att jag gör det men det ska bli allmänt skönt att inte behöva plugga, för de loven jag haft tidigare har ja kunnat sitta i timmar och plugga...På Måndag blir det hemma brunch med Nelly och förhoppningsvis Linda, det är alltid kul att bara mysa med sina vänner!

MEN guys till ämnet, Tjej och Kill trender vår 2017. Vad tror ni det kommer att bli?

Själv är jag sjukt taggad över att se vilken trend jag kommer att följa, att bara få gå med en tunn jacka ett par sjukt snygga skor med en svart outfit skulle sitta fint. Jag har under det senaste taget införskaffat mig svarta plagg och jag tycker att det är så snyggt att ha allt svart! Det går alltid att ta något med en färgklick som framhäver den svarta look! Det kan exempelvis vara att du kan ha ett par vita skor, eller några snygga smycken som gör din outfit mer uppklädd.

När det gäller tjejtrender nu är det väldigt inne med pastellfärgade kläder, hur snyggt skulle det inte vara att ha på sig enfärgade basplagg som jeans och T-shirt med en pastellfärgad kappa och matchande skor?!!! Jag är iallafall helt käääär i kappan och nike skorna nedan.

1. Dr.denim jeans-Nelly 2. Calvin Klein T-shirt-Zalando 3. Kappa-Nelly 4. Nike air force 1 ´07 PREMIUM-Zalando

1. Trumpet sleeve top-Stories 2. Missguided dress-Zalando 3. Kappa- Bik Bok 4. Slipon, Lexy-Have2have

Kill trender, Jag har ärligt inte så mycket koll på vilka trender som gäller killar...MEN då jag går på en skola där killarna klär sig otroligt bra har jag fått lite koll på vad som gäller eller har gällt;) Förra sommaren/slutet av våren var det populärt med Sebago skor och helt ärligt så tycker ja att de skorna är super charmiga med en snygg och passande outfit. Jag tycker att det är snyggt att matcha ihop de skorna med ett par beigea/svarta chinos med uppvikta byxben och någon fin ljusblå slim-fit skjorta.

Det finns ju helt olika stilar och trender och en annan trend som är 2 DIE 4 är bomber jackan, den är sjuuuukt charmig och tuff. Den är så enkel och Killarna får en så mycket snyggare och uppklädd outfit, det som behövs är en basic tröja och ett par jeans Ta Daaa!! Snygg på mindre än 2 min. Det kan man säga är den mer coola och layed-back stilen, det är bara vakna upp på morgonen dra på sig en tissha, byxor, bomber och ett par sneakers. Det finns även killar som rockar den stilen med keps!!! So guys jag är jätte taggad på våren och vad alla har att bjuda på, va er själva och gå efter vad ni vill ha!!


1. Jacka-Ma-1 VF LW-Junkyard 2. Adidas X PLR-Junkyard 3. skor-Sebago 4. Donald shirt-Tiger of sweden

Likes

Comments

Lär känna mig!

Hej! Jag heter Frida och är en så kallad 00:a som är född i september, alltså är jag 16 år ung. Mina intressen är många men jag brinner för mode och träning som ni troligtvis kommer få ta del av. På fritiden är jag en vanlig 16 åring som bara försöker ha det kul men ändå hålla gång skolan så gott det går, då jag går på en högskoleförberedande linje. Den linjen jag går på är ekonomilinjen då ni kanske tänker, ohh hon vill nog bli företagare eller ekonom! Nja ja, jag kanske är en tjej med intresse för ekonomi men det jag mest brinner för och har gjort det under fyra års tid är NATURVETENSKAP!! Så det jag vill bli när jag blir "stor" kallas för neurolog, jag vill alltså bli hjärnkirurg...Undra på hur mycket som kan dölja sig hos mig, det återstår att se under de åren som kommer. Välkomna till mitt liv, ha det super bra!

Likes

Comments