Header

Hej på er! Shit vad länge sedan det var jag var här och skrev känns det som. Jag fik hur mycket att göra som helst innan sommarlovet äntligen tagit fatt. Jag är nu ledig från både skola och mitt sommarjobb som mitt schema ser ut just nu. Senast jag skev tror jag att jag var på g med min intensivkurs på körskolan. Nu har jag hunnit med att både fyllt 18 och jag har tagit mitt körkort. Äntligen! Stressen och pressen inom mig angående både skolan och körkortet fick mig att rasa en hel del och jag var verkligen stressad och trött hela tiden. Så det känns verkligen skönt att bara kunna slappna av nu och sen kunna ha roligt med mina vänner när jag äntligen bara kan ta bilen dit om jag känner för det. Jag kan gå ut en kväll med dem om jag vill, jag kan göra i princip vad jag vill. Jag känner mig så jäkla befriad så det är helt sjukt. Jag bara känner hur jag aldrig vil bli barn igen och turen är väl den att det slipper jag.

Hur är det med er? Hoppas det är bra och har haft en bra midsommar för den delen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er people!

Nu har jag äntligen påsklov och för mig innebär det denna gång att jag ska på intensivkurs på körskolan. Jag kommer alltså köra intensivt i en vecka med både teori och körning. Jag är så taggad för nu vill jag ha detta körkort! Vad ska ni göra runt påsk?


Likes

Comments

ON MY MIND

En händelse som hände mig i Tisdags har påverkat mig sedan dess och gett mig flera olika idéer. Jag har tidigare pratat om att jag hade en redovisning som jag inte riktigt kände mig helt redo för. Jag pluggar järnet till den där redovisningen men känner fortfarande inte att jag gjort ett tillräckligt bra jobb. Jag kände hela tiden att alla andra gör detta så mycket bättre och mitt arbete blev så dåligt. När jag väl står där framme och ska hålla i min redovisning pratar jag på som vanligt. Sedan känner jag hur jag mer och mer får panik för att jag känner mig så oförberedd och dålig. Jag får alltså en panikattack framför mina klasskamrater som byggde på sådan enorm prestationsångest. Ännu en gång visar mina klasskamrater vilka fantastiska människor de är. En av den tar ut mig och får mig att andas ordentligt och attacken går faktiskt över ovanligt fort. Vilket jag är väldigt tacksam för!

Men efter det när alla hade redovisat så kom jag tillbaka in i klassrummet. Läraren frågar mig om jag vill göra redovisningen efter påsklovet men jag säger bara nej. Jag ställer mig längst fram i klassrummet igen och gör klart min redovisning. Reaktionen jag får är att folk är förvånade men ändå säger ett detta är girlpower! Jag kan säga att ingenting har gjort mig så glad som när de sa så. Att jag bara gick upp och ställde mig framför dem igen med tårarna längst kinderna och kör över min prestationsångest totalt. Jag känner mig så stolt att jag ändå gjorde det trots att jag kände att jag kan göra det bättre. MEN, jag slutförde mig redovisning. Jag fick godkänt och körde över min egna rädsla.

Detta känner jag har gett mig idéer till framtiden faktiskt. Detta med ångest osv har ändå tagit upp flera år av mitt liv. Varför inte vända det till något positivt?

Likes

Comments

ON MY MIND

Hej på er!

Det har vart väldigt skev uppdatering nu i två dagar. Jag har inte annat än stressat sönder och kampats med panikattacker till och från. Men nu ska det vara över. Det jag vart stressad över är just att allt blev så plötsligt och jag var inte riktigt förberedd på detta. Kan berätta mer för er imorgon då jag ska uppdatera som vanligt igen. Time to move on och att jag faktiskt fått det gjort nu och på ett sätt jag ska vara stolt över. Att jag ska ha sådan prestationsångest hela tiden att jag inte kan sova ordentligt om nätterna.

Men som sagt jag kommer berätta för er mer imorgon och jag ska göra normala uppdateringar med tre inlägg om dagen.

Likes

Comments

Nu när våren börjar är på ingång på allvar så har jag börjat kika på nya vårskor. Något som är ett måste för mig i år. Har verkligen så ont om skor just nu så känner verkligen att jag vill bättra på lite. Detta är vad jag verkligen vill köpa mig snart alltså!


HÄR

Ett par vanliga Adids Orginls. Jag vill ha ett par nya sneakers då mina börjar bli väldigt slitna. Tycker dessa är rena och snygga men den blåa detaljen gör typ allt.

HÄR

När vi ändå är inne på Adidas Orginals spåret så vill jag ha ett par helvita nya sneakers också. Just för att vara säker på att man hela tiden har ett par skor som passar till resten av ens outfit.

HÄR

Vet att min syster har ett par sådana fast i ljusrosa och tycker verkligen att de är så snygga. Dock så är jag inte så förtjust i rosa just på mig själv så jag skulle lätt kunna ha dessa eller de marinblå som finns precis här nedanför.

HÄR

Dessa är verkligen favoriterna tror jag. Ska försöka ge mig på något par snart! Vilka är era favoriter?

Likes

Comments

NYA INLÄGG

 • Bilkrock

  " Hej på er! Till en början, jag lever! Jag vet att det var några dagar sedan jag skrev och det har …"

 • Uf fix

  " Hej på er! Vaknade runt 7 imorse men började inte förän 11.35 så hade lite sovmorgon. I skolan had…"

 • INREDNING, NEW IN

  NYTT

  " Som jag skrev tidigare idag så var vi till gallerian i Ludvika. Jag hade nämligen ett persentkort …"