Header

INSPO, SMINK OCH SKÖNHET, TODAYS MAKEUP

Hej på er!

Nu har jag gjort ännu en blå sminkning. Känner att det blir mycket blått nu haha. Men jag var tvungen att prova de nya skuggorna jag köpte i Stockholm från Nyx. Men måste säga att jag är lite smått besviken på de bakade skuggorna. Man var tvungen att nästan skrapa bort lite skugga för att sedan ta en pensel & sedan lite fixerings spray för att ens få något pigment i skuggan.

Men den andra blåa skuggan som är i färgen Blue Jeans gillar jag väldigt mycket. Bra pigment & jättefin färg!

På läpparna har jag Nyx Liquid Suede Cream Lipstick i färgen Sandstorm


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

NEW IN

Nu i I helgen när jag var i Stockholm som jag nämnde igår så köpte jag lite nya saker. Detta är saker som jag både känner att jag behöver & vill ha. Min Dip Brow från Anastasia har jag bara ytterst lite kvar av. Sedan så är det andra mest saker för att jag gillar att experimentera lite.


Anastasia Beverly Hills liquid lipstick i färgen sad girl

Anastasia Beverly Hills DipBrow pomade i färgen chocolate

Två olika baked eyeshadows från Nyx i färgerna Blue Dream & Vortex

En singelögonskugga från Nyx i färgen Blue Jeans

Likes

Comments

FOTO, INSPO, SMINK OCH SKÖNHET, TODAYS MAKEUP

Hej på er!

Ny look idag. När jag var i Stockholm nu från fredagen till igår så passade jag på att köpa saker som inte finns här i Örebro. Bland annat så köpte jag ett liquid lipstick från Anastasia Beverly Hills i färgen sad girl. Jag kan bara säga att denna färg är typ to die for & jag älskar den!

Så jag gjorde en lite mer neutral ögonskugga för att man skulle lägga märke till läpparna mest.


Likes

Comments

INSPO

Alltså Therese Lindgren. Vilken tjej alltså. Hur klok är hon inte? Det är många gånger som jag själv inte ens tänkt på de saker som hon nämner. Hon är typ den klokaste människan jag vet. Trots att jag inte känner henne privat så av allt material & alla videos där hon pratar & förklarar flera olika saker på ett fruktansvärt bra sätt. En riktigt bra förebild för många unga personer skulle jag säga!

Här är en video som jag fick en riktig tankeställare på. För jag vet inte direkt vad som gör mig lycklig heller. Jag har inte ens funderat på det. Jag vet vad det är som gör mig glad osv. Men vad är egentligen lycka för mig? Jag vet inte. 

Therese berättar om hur hon ser på lyckan. Hur jagar sig fram för att hitta lyckan. Vilka saker som hon vet gör sig själv lycklig. Sedan denna frasen "Jag är inte längre en olycklig person som ibland mår bra, utan jag är en lycklig person som ibland inte mår så bra." Den frasen är bara mitt i prick! 


Likes

Comments

FOTO, INSPO, SMINK OCH SKÖNHET, TODAYS MAKEUP

Hejsan på er!

Idag kom jag faktiskt på tanken att jag ska till Stockholm imorgon & kolla på Justin Biebers konsert. Jag tyckte att det var ganska nyss som jag & Amanda fick biljetterna. Men vad har det med sminkningen att göra? Jo den är då lite inspirerad av Justin själv. Eller han har inte burit den men hans favoritfärg har i alla fall lila. Lite mörkare lila. Det var i alla fall det förr men nu har jag inte så speciellt stor koll. Haha, i vilket fall som helst så har jag har gjort en sminkning med mycket lila tillsammans med en nude läpp.

Likes

Comments

Jag har blivit nominerad i Liebster Award för några dagar sedan. Vill tacka @blubbandzombie för nomineringen.

Regler:

1.Nämna bloggaren som nominerat dig/mig & tacka för nomineringen.

2.Svara på de 11 frågor som personen ställt till dig.

3. Nominera 11 nya.

4. Ställ 11 nya frågor till de nya nominerade.

5. Gör personerna uppmärksamma på att de är nominerade till att göra detta om det är så att bloggaren inte går att tagga!1. En produkt du inte kan leva utan?

Jag måste nog säga bara att det är något att fylla i brynen med bara. Just nu så är det Anastasias dip brow pomade men jag känner att så länge jag har något att fylla i dem med så är jag nöjd haha!

2. Har du några favoritbloggar?

En blogg jag alltid kommer tillbaka till är Linda Hallbergs blogg just för att hon & hennes blogg ger mig så mycket inspiration till mitt eget smink trots att jag inte allt använder mig av samma produkter. Det är nog mest den jag kollar på. Sedan så har jag andra bloggar jag kolla in på ibland men inte alls lika ofta & det är bla. Andrea Hedenstedts blogg, Helen Torsgården & sedan mina kompisars bloggar!

3. Tre låtar du inte kan sluta lyssna på.

4. Favoritskor?

Vet att jag antagligen är konstig som bara använder ett par skor tills de är trasiga typ. Visst jag har flera par men de jag använder mest nu är från Nike.

5.Din sämsta egenskap.

Jag gillar inte att jag ska se någon av mina egenskaper ska vara något som är dåligt. Genom att tänka på vilka "dåliga" egenskaper jag har så kan det tolkas som att jag trycker ner mig själv. Men saker kan ju självklart vara mer eller mindre bra. Det som kan vara mindre bra med mig ibland är att jag kan sätta för höga mål för mig själv & min egen skull att jag kan få ångest av att jag kanske inte lyckas första gången. Men då får man faktiskt väga upp denna frågan med att jag är väldigt envis vilket är en mer bra egenskap så jag kan lyckas bättre nästa gång!

6. Tre saker du stör dig på i samhället.

Människors skeva syn på kvinnokroppen.

Alla äckliga komplex.

Utvecklingen, tycker att vi borde ha kommit längre vissa gånger.

7.Vilka sociala medier använder du främst/ är du inne på mest?

INSTAGRAM, SNAPCHAT, twitter & youtube typ.

8. Vad lägger du först märke till hos en ny blogg? Utseendet eller inläggen?

Utseendet är bland det viktigaste tycker jag. Men har du en bra design men dålig kvalitet på bilderna i inläggen så räkna inte med att jag stannar. Ska vara kvalitet 95% av inläggen för mig.

9.Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Just nu så har jag en heeel del skola. Dagarna kan vara från 8.00 till 17.20 långa. Så för det mesta är jag i skolan & sedan sitter jag väl på tåget resten av tiden typ haha. Men självklart varierar det beroende på vilken dag.

10. Vad är din favoritmat?

Sallad alla dagar i veckan om jag fick. Men gillar även pasta rätter eller fräscha pizzor!

​11. Är utseende viktigt för dig?

​På vem är då frågan? För mig & min kropp? Jag skulle säga att jag tycker om själv att känna mig snygg, att känna mig fräsch & pigg. Jag känner att jag mår som bäst om jag gör det för stunden. Men sedan vill jag att folk ska förstå att det betyder inte att jag bara är snygg när jag bär smink en dag. Utan jag kan känna mig snygg utan med.  Sedan andra människor skiter jag fullständigt i hur de ser ut egentligen. Så länge de trivs med sig själva så är jag helt okej med det. Dock så måste jag påpeka att bara för att jag inte bryr mig ett skit om hur andra ser ut så har jag ändå människor som jag attraheras av. Vilket är dem som jag tycker ser bra ut.

​Jag nominerar : @linneajohans @sandrahansson @emmatolf @lisaangsteg @adamlukacs @mathildahardig @glädje_skratt_sorg @trendeneur @mooamagnusson @jolandamathilda & Ellen Tallberg . 

​11 Frågor ni ska svara på:

​1. Din favorit trend? Kan vara inom vad som helst.

2.Berätta dina mål inom något. Behöver inte vara stort direkt.

3. 5 saker som du stör dig på.

4. Vad gör du helst när du är ledig en dag?

5. Drömresemål?

6. Nämn två produkter du gillar.

7.  Var ser du dug själv om 5 år?

8. Vart hittar du inspiration?

9.  Säg tre bra saker med just dig!

10. Din favoritlåt just nu.

11.Hund eller katt? Varför?

Likes

Comments

FOTO, INSPO, SMINK OCH SKÖNHET

Hej på er!

Idag i skolans frisörsalong fick jag hjälp av @adamlukacs att fixa till & fräscha till det lite nu för hösttiderna. Vi lade i en röd färg & jag kan bara säga att jag typ avgudar denna färg. Shit jag snygg den är & jag är så nöjd! Sen måste jag bara berömma Adam en gång till för alltså det var helt över mina förväntningar. Proffsigt jobb & svinsnyggt resultat! Precis som en frisör ska vara. Kan säga att jag lätt kommer fortsätta boka tid hos han. Jätteduktig!👌 Nog om det & här är resultatet.Den sista bilden är från Adams Instagram med bara hårrelaterade saker han skapar/gör. Ni hittar den på @hairbadam på Instagram då.

Kram på er!

Likes

Comments

FOTO, INSPO, MIN UTBILDNING, SMINK OCH SKÖNHET, TODAYS MAKEUP

Halloj på er!

Nu under veckan så ska vi under teknik (alltså vår hantverksteknik) fått hemuppgifter för att det antagligen har vart något hinder på något sätt så vi fått göra sakerna hemma. Denna gång så var det att man skulle göra en ögonmakeup som inte var så vanlig utan gärna lite mer avancerat som ett sotat öga eller göra en sminkning med eyeliner som gör det hela lite svårare.

Här är då mitt resultat. Av någon anledning fick jag inspiration av rymden. Mycket blått & lite lila med massor av glitter tillsammans med en sotad eyeliner som jag gjorde med svart ögonskugga.

Resten av ansiktet fick vara ganska neutralt då jag kände att ögonen redan var rätt mycket som ni kanske förstår.


Likes

Comments

Hej på er!

Jag har haft oturen att åkt på en förkylning, så jag har en hemmadag idag. Kollar på lite olika program & så på datorn för att vila upp mig lite.

Så bara för att jag kan & vill så gjorde jag lite chokladbollar för som Grynet säger så är det den bästa medicinen mot allt haha 😉


Likes

Comments