Header

MIN UTBILDNING

Detta är en bild som togs i början av mitt första år på Virginska gymnasiet i Örebro. Detta är något som jag bara kan kolla tillbaka till i ren hast och tänka att allt faktiskt ha gått så himla fort. Jag har redan gått halva min tid på gymnasiet och om cirka ett år är det dags för mig att beställa studentmössa och i alla fall planera till skolbalen om det inte är något som jag redan har gjort. Det är nu man känner att man faktiskt konstigt nog börjar bli vuxen. Jag kommer snart inte ens gå i skolan längre? Vad är det för konstig grej liksom? Lilla jag kan väl inte blivit så gammal.. Haha typ.

Men på tal om mitt gymnasieval så kan jag nog inte vara annat än nöjd. Jag gick efter vad jag själv vet att jag brinner för. Jag tog mig i kragen och bestämde mig för att pendla i alla fall totalt 80 min om inte mer per dag bara för att få min utbildning och göra det jag är bra på och gör så att jag mår bra. Inte bara för lathetens skull så väljer jag den närmsta gymnasieskolan med ca tre linjer (obs stor överdrift). Visst allt har sina nackdelar men jag tycker att fördelarna i detta läge väger mycket mer i detta fall.

Jag kommer ihåg hur taggad jag var på att börja gymnasiet. Jag skulle hamna med en klass som i alla fall hade snarlika intressen som som jag hade. Jag kände att äntligen så kanske jag får passa in lite. För kände inte riktigt att jag hade gjort det de senaste åren av grundskolan så jag ville inte något annat än att komma bort och förnya allt i sin omgivning och göra något helt nytt som jag aldrig tidigare gjort. Vilket behövdes, jag tror inte jag sett så mycket människor och upplevt så mycket som jag har gjort på dessa 1,5 åren. Det är något jag är tacksam för och jag har nog aldrig vart starkare än vad jag är idag och förhoppningsvis så kommer jag bara att växa!

Likes

Comments

SÅ VILL JAG BO

Vet ni vad? Jag har kommit på en sak. Visst skulle det vara lite roligt om jag började med att lägga in lite inredningsbilder på bloggen? Jag skulle tycka det var väldigt roligt att dela med mig av min stil när det gäller inredning också faktiskt.

Eftersom att jag just nu i skrivande stund är 17 år och fyller 18 inom några månader så börjar det snart vara dags att dra sig. Visst det kanske dröjer två år till eller så men det är i alla fall mindre tid kvar en vad tiden jag redan bott hemma är m ni förstår vad jag menar haha? Kanske blev lite oklart men hoppas ni förstod.

Jag tänkte i vilket fall som helst starta en kategori som heter "Så vill jag bo". Det kan ha med allt möjligt att göra egentligen. För genom åren och fram till att jag verkligen ska flytta så har antagligen trenderna förändrats en del. Det kommer vara helt andra saker som är inne och andra saker som är totalt ute för länge sen. Men jag tänker att jag kan ju alltid få drömma lite.


Bilder från we<3it

Likes

Comments

MIN UTBILDNING

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra dag.

Min dag har i alla fall var väldigt bra. Som varje måndag så börjar jag lite senare än de andra dagarna så börjar alltid veckan med en ytterst liten sovmorgon.. Typ 30 minuter.. Men ändå det är bättre än ingenting! Väl i skolan så kändes det som att jag fick väldigt mycket gjort trots att jag hade hål någon timme så pluggade jag faktiskt vilket kändes skönt. Just för att jag så himla lätt blir rastlös men också för att jag har lite plugg kvar sedan ettan och jag var sjukskriven i några månader från skolan. Så det var skönt att få det gjort.

Vi hade lektion med kommande reklamarbete. Lite spännande faktiskt, tycker det ska bli roligt! Reklam är något jag tycker är roligt i detta sammanhang då man verkligen ska framhäva en produkt och sedan få mer lära sig mer om hur man marknadsför produkten! Den sista är typ den roligaste delen. Marknadsföring för alltså det är så roligt egentligen hur man kan nästan lura sig fram bara genom att veta hur människan tänker.. Hm roligt!

Annars så jobbade jag lite med bloggen och kommande inlägg med lite planering och fundering på vad jag ska dela med mig av. Vad har ni gjort?


Likes

Comments

OM MIG

Beroende av?

Jag skulle inte säga att jag är speciellt beroende av något. Eller det beror på hur man tolkar det. Har jag en riktigt tråkig dg så har jag mobilen i handen hela tiden. Men jag kan absolut låta den vara om det behövs.

Du måste klä dig i en enda färg resten av ditt liv, vilken färg skulle det vara?

Jag skulle säga svart tror jag. Passar bra i svart och det går alltid att göra snyggt!

Collage gjort i plolyvore.

Vad får du oftast komplimanger för?

Hm, det är så olika faktiskt. Beror på men från många så påpekar de mina ögonbryn är snygga eller min makeup över huvud taget. Medan andra som nyligen lärt känna mig brukar konstatera att jag är rolig. Haha men det är en blandning I guess.

Dina planer inför 2017?

Jag har som mål att fokusera på skola och blogg mycket i år. Det är saker som får mig att må bra oftast. Sedan i sommar så planerar jag att jobba en hel del och givetvis ta körkort. Har mycket att se fram emot i år!

Brukar du skratta för dig själv?

Detta är faktiskt lite kul men ja. Jag brukar ofta skratta år mig själv faktiskt för att jag ibland kommer på saker i ren tystnad och sedan skriver det till någon och jag tycker det är jätteroligt!

Vad är det konstigaste du har ätit?

Detta är så tråkigt men jag kommer faktiskt inte på något svar till denna frågan. Känns mest som jag äter många saker som många säger är äckligt men är vanligt att man äter det haha.

Hur imponerar man på dig?

Man imponerar mig genom att själv har någon form av talang och är riktigt duktig på det. Det behöver inte vara så att är man duktig på dans så imponerar man på mig. Gäller nästan att vara unik på sitt sätt!

Bilder från we<3it.

Vilken stad vill du helst bo i för resten av ditt liv?

Jag kan inte svara på den frågan. Känns som att det är så många städer både i Sverige och utomlands som jag inte besökt ännu! Sen känner jag att jag vill åka runt på så många olika platser och prova mig fram. Dock så vet jag at jag troligen alltid skulle trivas i Örebro för att det är som hemma för mig.

Hur ser dina morgonrutiner ut?

På vardagar så är det mest att jag går upp, käkar någon frukost oftast om det inte är alldeles för tidigt.Tvättar av mitt ansikte. Sätter mig vid sminkbordet och sminkar mig tills det är dags att dra typ..

Vad längtar du efter?

Jag tror jag aldrig längtat så mycket efter något i hela mitt liv. Men till min 18 års dag som är den 8 maj. Ska bli så skönt att känna den friheten att jag faktiskt har åldern inne att jag FÅR ta körkort om jag vill. Jag FÅR gå ut på krogen. Jag FÅR göra allt som faller mig in. Jag behöver inte ha vårdnadshavarens underskrifter på allt jag gör. Jag kan fixa för mig själv vilket jag längtar så sjukt mycket till just nu.

Fem saker du vill göra i framtiden?

Om jag får drömma rejält så är en av dem att bo och plugga utomlands några år och då fortsätta på det spåret inom smink skönhet och mode. Jobba som makeupartist, resa mycket, inreda mig egna lägenhet och kanske ha ett eget sminkmärke.

Vad finns alltid i din handväska?

Tamponger, solglasögon, plånbok och en penna.

Tre bloggar du följer?

lindahallberg.se

andreahedenstedt.se

nouw.com/linneajohansBilderna är från we<3it

Likes

Comments