Header

Hej på er people!

Nu har jag äntligen påsklov och för mig innebär det denna gång att jag ska på intensivkurs på körskolan. Jag kommer alltså köra intensivt i en vecka med både teori och körning. Jag är så taggad för nu vill jag ha detta körkort! Vad ska ni göra runt påsk?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

ON MY MIND

En händelse som hände mig i Tisdags har påverkat mig sedan dess och gett mig flera olika idéer. Jag har tidigare pratat om att jag hade en redovisning som jag inte riktigt kände mig helt redo för. Jag pluggar järnet till den där redovisningen men känner fortfarande inte att jag gjort ett tillräckligt bra jobb. Jag kände hela tiden att alla andra gör detta så mycket bättre och mitt arbete blev så dåligt. När jag väl står där framme och ska hålla i min redovisning pratar jag på som vanligt. Sedan känner jag hur jag mer och mer får panik för att jag känner mig så oförberedd och dålig. Jag får alltså en panikattack framför mina klasskamrater som byggde på sådan enorm prestationsångest. Ännu en gång visar mina klasskamrater vilka fantastiska människor de är. En av den tar ut mig och får mig att andas ordentligt och attacken går faktiskt över ovanligt fort. Vilket jag är väldigt tacksam för!

Men efter det när alla hade redovisat så kom jag tillbaka in i klassrummet. Läraren frågar mig om jag vill göra redovisningen efter påsklovet men jag säger bara nej. Jag ställer mig längst fram i klassrummet igen och gör klart min redovisning. Reaktionen jag får är att folk är förvånade men ändå säger ett detta är girlpower! Jag kan säga att ingenting har gjort mig så glad som när de sa så. Att jag bara gick upp och ställde mig framför dem igen med tårarna längst kinderna och kör över min prestationsångest totalt. Jag känner mig så stolt att jag ändå gjorde det trots att jag kände att jag kan göra det bättre. MEN, jag slutförde mig redovisning. Jag fick godkänt och körde över min egna rädsla.

Detta känner jag har gett mig idéer till framtiden faktiskt. Detta med ångest osv har ändå tagit upp flera år av mitt liv. Varför inte vända det till något positivt?

Likes

Comments

ON MY MIND

Hej på er!

Det har vart väldigt skev uppdatering nu i två dagar. Jag har inte annat än stressat sönder och kampats med panikattacker till och från. Men nu ska det vara över. Det jag vart stressad över är just att allt blev så plötsligt och jag var inte riktigt förberedd på detta. Kan berätta mer för er imorgon då jag ska uppdatera som vanligt igen. Time to move on och att jag faktiskt fått det gjort nu och på ett sätt jag ska vara stolt över. Att jag ska ha sådan prestationsångest hela tiden att jag inte kan sova ordentligt om nätterna.

Men som sagt jag kommer berätta för er mer imorgon och jag ska göra normala uppdateringar med tre inlägg om dagen.

Likes

Comments

Nu när våren börjar är på ingång på allvar så har jag börjat kika på nya vårskor. Något som är ett måste för mig i år. Har verkligen så ont om skor just nu så känner verkligen att jag vill bättra på lite. Detta är vad jag verkligen vill köpa mig snart alltså!


HÄR

Ett par vanliga Adids Orginls. Jag vill ha ett par nya sneakers då mina börjar bli väldigt slitna. Tycker dessa är rena och snygga men den blåa detaljen gör typ allt.

HÄR

När vi ändå är inne på Adidas Orginals spåret så vill jag ha ett par helvita nya sneakers också. Just för att vara säker på att man hela tiden har ett par skor som passar till resten av ens outfit.

HÄR

Vet att min syster har ett par sådana fast i ljusrosa och tycker verkligen att de är så snygga. Dock så är jag inte så förtjust i rosa just på mig själv så jag skulle lätt kunna ha dessa eller de marinblå som finns precis här nedanför.

HÄR

Dessa är verkligen favoriterna tror jag. Ska försöka ge mig på något par snart! Vilka är era favoriter?

Likes

Comments

ON MY MIND

Vi strävar mot ett samhälle där alla ska vara nöjda med sig själva. Det vi lever i är ett samhälle där det är attraktivt att vara självsäker, att ha bra självförtroende och en bra självkänsla. Vi lever även i ett samhälle där man inte får visa eller säga att man är nöjd med sig själv, säga att man är bra på något eller att vara stolt över sig själv.

Lägger jag ut mycket selfies på Instagram. Folk slutar att följa mig för att de får uppfattningen av att jag tror att jag är någon väldigt speciell. "Vem tror hon att hon är" sånt som surrar runt i folks huvuden. Dock har ju detta en gnutta med jämställdheten att göra. För hade det vart en man/kille som lagt ut mycket selfies så hade ingen som helst påpekat det.

Hade jag sagt att jag tycker att jag är duktig på att exempelvis fota. Då är det någon som tycker att jag låter snobbig och säger att jag tror att jag är störst bäst och vackrast. Att jag skryter så mycket. Nej det gör jag inte? Ska du inte låta mig vara stolt över det då? Ska jag inte få vara bra på det jag är bra på och visa det? Det jag är bra på är ju ändå en del av mig på något sätt. Ska jag dölja mig för att någon annan inte kan ta att jag tycker jag är bra på något? Tror ingen mår bra av sådant faktiskt.

Min vän berättade att hon hade vart i ett tillfälle där de pratat om att vara vältränad som jag uppfatta det och vad jag minns. Då påpeka hon att hon tyckte att hon själv var vältränad och biffig. Nöjd med hennes kropp med andra ord och vad hon åstadkommit helt själv med hård träning. Det var genast folk runt henne som började kolla ner på henne för att hon rakryggat sa vad hon tyckte om sig själv och sin kropp. Varför ska hon inte få vara nöjd? Varför ska det vara skam att tycka om sig själv medan det är attraktivt att vara självsäker och ha bra självförtroende. Är inte det lagom dubbelmoral?


För att dra detta mot sitt slut tänkte jag skriva om 10 saker jag gillar med mig själv och 10 saker som jag är bra på!

Jag är bra på att ge råd

Jag är bra på att lyssna

Jag är bra på att dansa

Jag är bra på att skriva

Jag är bra på att sminka

Jag är bra på att fota

Jag är bra på att hålla löften

Jag är bra på att hålla tider

Jag är bra på att ge massage

Jag är bra på att att sjunga (iaf när jag vill)Jag gillar att jag är envis

Jag gillar att jag är stark både fysiskt och psykiskt

Jag gillar mina kurvor, iaf oftast

Jag gillar faktiskt min humor

Jag gillar mina ben

Jag gillar mina ögonbryn

Jag gillar min kreativitet

Jag gillar att jag kan vara stolt över mig själv

Jag gillar att jag är framåt

Jag gillar att jag kan stå upp för mig själv och kan ta konflikter.

Likes

Comments

NYA INLÄGG

 • Jag lever för våren

  " Allt detta tjat från min sida gällande våren. Börjar ni tröttna på mig? Haha hoppas inte det för n…"

 • Cubus I all ära

  " Hej på er! Äntligen var det dags för praktik för mig igen. Tycker alltid det är lika roligt här fa…"

 • MIN UTBILDNING

  Mitt UF-företag

  " Hej på er! Jag har tidigare lovat att jag ska berätta mer om UF-företaget jag driver i skolan till…"

 • Jag vill, jag kan och jag ska

  " De senaste veckorna så har min inspiration och vilja sjunkit. Vissa gånger har man dippar. Då vill…"

 • INSPO

  Zara Larsson - I love you

  " Zara Larsson. Vilken jävla brud alltså! Slutar aldrig imponeras av henne och hennes musik. Jag min…"

 • Bilkrock

  " Hej på er! Till en början, jag lever! Jag vet att det var några dagar sedan jag skrev och det har …"

 • Uf fix

  " Hej på er! Vaknade runt 7 imorse men började inte förän 11.35 så hade lite sovmorgon. I skolan had…"

 • INREDNING, NEW IN

  NYTT

  " Som jag skrev tidigare idag så var vi till gallerian i Ludvika. Jag hade nämligen ett persentkort …"

 • God mat och utflykt

  " Hej på er allesammans! Det var ett tag sedan vi sågs but I'm back! Igår fick jag sms av mamma som …"