Header

Contains affiliate links FOTO, KLÄDER, STYLINGAR

Minns ni inlägget jag gjorde med massor av olika vårjackor och kläder jag ville ha so bad? Om inte så kan ni hitta det HÄR . Där lade jag bland annat in en bild på en jacka från Vero Moda. Den jackan har jag köpt nu. Eller rättare sagt så är det en kort trenchcoat. Har haft den hemma i några dagar nu och måste säga att den är svinsnygg! Den passar till många olika plagg så på det sättet är den väldigt enkel.

Jag har länge velat ha något som är lite rakare om ni förstår vad jag menar? Jag ville ha en jacka med lite mer klassisk stil för det händer ibland att jag exempelvis har en lite mer stilren blus eller skjorta och då om jag har exempelvis en bomberjacka på det så blir det en sån stilkrock kan jag tycka. Självklart får man ha så om man vill det. Men jag kände att det inte riktigt var jag.


Ni hittar jackan HÄR.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

De senaste veckorna så har min inspiration och vilja sjunkit. Vissa gånger har man dippar. Då vill jag ingenting. Jag vill inte kämpa. Jag vill inte kämpa. Jag vill inte jobba med mig själv. Jag vill inte drömma eller förstå mitt värde. Det är helt normalt och det är okej. Men utan dessa dippar så skulle jag antagligen inte ha några toppar. Att jag backar och blir mindre i någon vecka eller så betyder inte att jag är på g ner i mörkret. Man skulle kunna säga att det jag gör är att jag tar sats i dessa stunder. Jag lämnar för en stund, sedan kommer jag tillbaka i bättre skick än vad jag var innan.

När jag en gång bestämt mig för något så känner jag att det är det som gäller. Så länge jag inte kommer på något som kan utveckla saken ännu mer och bättre. Jag är inte den som backar undan i första taget. I vilket fall som helst så har inspirationen till att komma på viktig långa och väl utformade inlägg vart låg. Jag har inte känt att det kommit upp något i mitt huvud som jag känner är värt att diskutera. Jag har blivit så himla kritisk, framför allt mot mig själv. Jag har inte känt att jag nöjt mig med mina simpla vardags inlägg här på bloggen. Jag har känt mest att det är väl ingen som vill läsa om min tråkiga vardag. Men sedan när det händer att jag drar tillbaka och inte riktigt känner att jag kan leverera det jag vill så är det då som jag får förfrågan om vad det är som händer. Att många saknar mina inlägg för det följer min blogg. Att de engagerar sig i att antingen säga till mig att de gillar en viss typ av inlägg för att jag gör de speciellt bra. Detta är en av orsakerna som jag kan känna "Jag vill, jag kan och jag ska". Jag får sån enorm kick och vill inget annat än att fortsätta.

En annan sak som får mig att tänka på det sättet är just när någon säger till mig att något jag gör inte är bra eller att "det funkar inte så" eller att jag inte kommer lyckas med mina mål. Ingenting kan få mig så pass envis som detta. Jag menar, varför skulle jag inte kunna? För att det finns redan sjukt många som är utbildade. Ja men hur många är det som har viljan att jobba med de dem är utbildade till? Vem säger att det inte finns genvägar på vägen så länge man hittar rätt? Hur skulle folk redan lyckats med det om det nu vore totalt omöjligt?

Nu i skrivande stund känner jag at jag börjar få tillbaka inspirationen igen. Just för att jag får kritik och önskemål. Jag ska bevisa för dem kritiska. Jag ska överbevisa mig själv om att jag kan och jag ska fixa det. Jag är villig att jobba stenhårt. Just för att jag vet att det kommer löna sig i slutändan. Det gör det alltid!


Likes

Comments

INSPO

Zara Larsson. Vilken jävla brud alltså! Slutar aldrig imponeras av henne och hennes musik. Jag minns när hon vann Talang 2008. Hon var duktig redan då men att ha vuxit så mycket är bara sjukt. Har hennes nya album just nu på repeat och kan vara bland det bästa jag har hört. Bästa Zara! • Filed under: INSPO

Likes

Comments

Hej på er!

Till en början, jag lever! Jag vet att det var några dagar sedan jag skrev och det har inte vart min mening egentligen. Har inte skrivit något sedan i tisdags. Anledningen är för att i tisdagskväll var jag med i en bilkrock och det enda jag har att säga är väl egentligen att jag har tänkt som bara den och min hjärna har gått i 200 sedan i tisdags. Har bara velat komma tillbaka på banan igen. Själva krocken är väl inget jag känner att jag vill lyfta förutom att jag blev rädd men som tur var så gick det bra med både mig och den jag åkte med utan skador. Vi hade änglavakt där! ❤

Men nu känner jag att jag får ta och tänka klart och börja på det normala igen. Kan inte hålla på såhär hela tiden. Hoppas i alla fall att ni mår bra!

Vad tycker ni om mina nya header förresten?


Likes

Comments

Hej på er!
Vaknade runt 7 imorse men började inte förän 11.35 så hade lite sovmorgon. I skolan hade jag bara två lektioner så slutade redan vid 14.15. Därefter åkte jag hem och hade fullt upp med att fixa och dona till mitt och Sandras uf företag. Jag har börjat fota osv så allt börjar vara klart. Tänker att jag visar er och förklarar mer för er imorgon om vad allt handlar om, vad vi ska göra osv. Jag tror inte att många av er vet vad det faktiskt är vi håller på med. Kanske kan vara roligt vad vet jag?

Nu ligger jag i alla fall i sängen och ska sova snart. Ska bli så skönt för nu är jag trött. Godnatt på er!

Likes

Comments

NYA INLÄGG

 • Bilkrock

  " Hej på er! Till en början, jag lever! Jag vet att det var några dagar sedan jag skrev och det har …"

 • Uf fix

  " Hej på er! Vaknade runt 7 imorse men började inte förän 11.35 så hade lite sovmorgon. I skolan had…"

 • INREDNING, NEW IN

  NYTT

  " Som jag skrev tidigare idag så var vi till gallerian i Ludvika. Jag hade nämligen ett persentkort …"

 • NEW IN

  Nya produkter

  " ​Jag har shoppat lite nu de senaste dagarna. Bland annat dessa nya produkter. Båda är två av mina …"

 • SJ - Ni kan göra mig tokig

  " Hej på er! Idag så var jag på Cubus som alla andra Onsdagar i stort sätt. Jag tyckte att jag fick …"

 • Hår suprice

  " Detta var i stort sätt en spontanare. Jag kände delas att jag saknar att kunna ha röda kläder, acc…"

 • Jag i Kardashian familjen

  " Detta är alltså från idag. Jag höll bokstavligen på att kissa ner mig! Vi fick idag lära oss hur m…"

 • Leva ensam?

  " Jag kan leva ensam hela mitt liv så länge jag har en katt.. jag saknar min Tiger ❤ vart tog du väg…"

 • Äntligen klarade jag det!

  " Som ni vet så sa jag igår att jag skulle fixa fas A i körkortsteorin idag. Jag blev precis klar. J…"

 • Konkurs

  " Som jag berättade för er igår så har jag extrajobbat i två dagar nu under sportlovet tillsammans m…"

 • Detaljer - Inredning

  " Biler från pintrest.com "

 • Den kom tillbaka

  " Ber om ursäkt för skittråkiga inlägg för tillfället. Har en hel del att ta igen från skolan samt a…"

 • På repeat

  " "

 • Det börjar ta sig

  " Hej på er igen! Hippas ni har haft en härlig Söndag! Min har vart ganska bra. Som ni antagligen ve…"

 • Tipsa mig - foundation

  " Hej på er! Det är så att jag har ett litet problem. Jag är inte speciellt nöjd med den foundation …"

 • JAG

  " Jag gör: popcorn just nu Jag kan: stå på händer Jag köper: smink ofta Jag borde: söka fler sommarj…"

 • Fantastiska vänner!

  " Vid vissa tillfällen får man redan på och ser vilka fantastiska människor man kan ha omkring sig. …"

 • Två selfies

  " "