Header
View tracker

SMINK OCH SKÖNHET, MIN UTBILDNING

Hej på er igen!

I skolan innan lovet så ägnade vi oss åt två olika lektioner med barnsminkningar. Barnsminkningar innebär oftast fetsmink eller liknande fetsmink fast man tillägger lite vatten. Just för att få ett bra pigment och för att det ska sitta bättre.

Detta var vad jag gjorde på mig själv. Vi visste inte riktigt vad det skulle se ut som på beskrivningen men vi tror det kan vara en räv eller rådjur.. Haha vet faktiskt inte men här är i vilket fall mitt resultat!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

MODE

Nu är det faktiskt inte långt kvar innan vintern är här på riktigt och det är dags att plocka fram vinterjackan. Så jag sitter faktiskt och kollar på lite vinterjackor just nu på Nelly.com och det finns då mycket fint. Men jag har ju då mina favoriter.


Ni hittar dem HÄR, HÄR och HÄR

Likes

Comments

HÅR

Hej på er!

Som ni vet så blev jag rödhårig för ett tag sedan och som de flesta vet så måste man underhålla sitt hår väldigt mycket när man är rödhårig för att det ska hålla sig rött. Förutom att jag är väldigt noga med att använda hår olja i mitt hår så använder jag en färgbomb från Maria Nila i färgen Atumn Red. Jag har endast använt denna två gånger nu just för att jag tyckte att mitt hår höll sig rött väldigt långe men det var inte fören det verkligen höll på att gå ur som jag köpte den. Tyvärr så glömde jag ta före och efter bilder på när jag använde denna första gången men jag kan säga att det gav en rejäl uppfräschning till håret och man ser mycket mer att det är rött nu.

Första gången jag hade i denna så behöll jag den i i ca 15 minuter. Precis lagom så man kan göra resterande saker som jag brukar göra när jag duschar.

Det man bör tänka på är att den inte fastnar i ofärgat hår så man kan inte täcka utväxten med denna.


Likes

Comments

INSPO

Hej på er!

Ja nu är det som det mest ruggigaste vädret ute. Lite snöblandat väder har det redan varit och för det mesta känns allt trist för många. Den här om man säger "finare" hörsten skulle jag säga är över. Så jag tänkte att varför inte göra ett mer passande inlägg som inte är negativt all in. Några saker som jag uppskattar extra mycket dessa kalla årstider.

1. Alla varma drycker.

Det var bara som senast igår när jag var på stan med mina vänner som jag bara kände när jag satt där på Espresso House helt genomfrusen med en varm choklad i händerna att det var så skönt med värme. Att det var något som ändå värmde inne ifrån.

Det är inte så många varma drycker jag vet att jag gillar men varm choklad och te är favoriterna

2. Regn mot fönstret.

Nog för att detta är mysigt varje årstid, men det är mest på hösten som det regnar konstant. Detta är speciellt mysigt när man ska sova bland massor av filtar och kuddar.

3.Tända ljus.

Med detta kan det i stort sätt vara vilket ljus som helst. Men jag älskar doftljus med lite höstig och murriga dofter. Just nu eldar jag väldigt mycket på ett ljus från Yankee candle i doften Honey glow. Doftar sjukt gott!

4. Kvällar framför kaminen.

När vi ändå är inne på eld spåret så kan vi väl snacka om när man sätter sig framför kaminen efter en lång dag. Det är typ bättre än det mesta.


5. Mörka läppstift.

Nog för att en mörk läpp nästan aldrig sitter fel. Men på hösten är det lite extra special och man känner sig svinsnygg (i alla fall jag) i det.

6.Tilla på serier.

Även om det är ett avsnitt eller om du kör maraton hela dagen så känns det mer accepterat om det är en regnig och slö dag.

7. Mjukiskläder.

Bland det skönaste som finns att ha på sig. Speciellt efter en dag med jeans och man är genomfrusen kanske efter ma har tagit en varm dusch.

8. Ofta ny musik.

Många gånger som det är många bra artister som släpper ny musik.

9.Bada bastu.

Detta är något jag verkligen inte gör ofta. Men när jag väl gör det så är det så fruktansvärt skönt. Samtidigt som detta så kan man ha lite eget spa med ansiktsmask, hårinpackning osv.

10. Varma maträtter.

Nu är det inte så vanligt längre i alla fall inte i min familj. Men soppa med bakat bröd. Alltså hur gott?Några bilder är från We heart it och sen är det någon jag tagit själv.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag så var jag in till stan en vända för att möta upp Ängla, Sandra och Ellen för att luncha tillsammans och sedan ta en fika. Jag trodde dock att det kulle gå mycket fortare men har faktiskt varit där inne hela dagen och har just kommit hem. Men trevligt var det i alla fall och vi gick en vända på stan, kollade på massor av roliga saker.

Så nu direkt när jag kom hem så klickade jag hem lite saker från partykungen som jag hoppas kommer så snart som möjligt..


Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw