Jaa återigen så säger jag "Long time no seen", för nu var det länge sen... igen. 

Som rubriken säger så är det väl ungefär så hur jag känner nu. Efter cirkus sådär lite mer än en vecka utan träning och halsont så känner jag att jag tröttna rejält. Att inte få träna och göra det man vill mest här i livet, det tär lite på en måste jag säga. Speciellt då jag helgen innan kände mig i toppenform på tävlingarna i Idre. På lördagen där var nog det bästa lopp jag gjort i mitt liv och allting kändes toppen. 

Aja nu är jag frisk igen som tur är och idag tränade jag mitt andra pass efter jag blev frisk och kan väl inte säga att det känns bra. Seg i kroppen, ofokuserad och helt slut på energi. Så det känns helt klart att jag har varit sjuk men nu är jag frisk och får ta dag för dag nu helt enkelt bara. Men om man tittar lite framåt så är det tävlingar som ligger och väntar. Den första är imorn som jag eventuellt ska åka, men tar som sagt allt dag för dag så får se hur jag känner mig imorn. Om jag är tävlingsbar eller inte. Men om det inte blir nått tävlande imorn så blir det två tävlingar på lördag. Å det blir även min tävlingspremiär som skidskytt, och måste erkänna att jag är sjukt nervös. Vilket kanske inte är så konstigt i å försig. Men men längtar så mycket tills jag är helt tillbaka i form igen så jag kan få känna så som jag gjorde i idre!

Så nu ska jag sluta klaga och tycka synd om mig själv, så vi höres väl när vi hörs. Goodbye!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​HalliHallå ni få som läser detta. Jaa som ni ser så är det på tok för länge sen som jag skrev nått här. Å idag en sådan här trist och tråkig lördag när man inte har något att göra och inser att man hade visst en blogg som man helt hade glömt bort så är detta ganska bra tidsfördriv. Tänkte att jag kanske måste uppdatera lite vad som händer i mitt liv, så det är väl bara att börja antar jag.

Någon gång i Juni fick jag reda på att jag kommit in på Vintersportgymnasiet i Östersund (vilket var mitt förstahandsval), med "inriktningen" Skidskytte. Jag var gladare än någonsin när jag fick det beskedet.  Jag skulle bli en skidskytt? Jag som bara åkt längd hela mitt liv skulle nu bli en skidskytt. Det var lite svårt att fatta men ångrar det verkligen inte!! Men efter någon vecka då allt lagt sig lite insåg jag att detta skulle kunna bli det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Att flytta ca 40-50 mil ifrån min familj och mitt hem. Men nu i efterhand så känner jag att det var inget som jag hade behövt oroa mig och det var nog det bästa beslutet jag tagit. Jag trivs så fruktansvärt bra, träningen, skolan, ALLT är hur bra som helst! Det är klart jag saknar min familj och allt hemma väldigt mycket. Men jag trivs så bra och allt går bra, speciellt träningen. Jag märker hur jag utvecklas för varje gång jag tränar och det gör mig så glad. Så just nu är allting tipp topp. 

Så det är ungefär hur mitt liv ser ut just nu och om man tittar lite framåt i tiden så väntar en  vinter fylld med tävlingar och även min första säsong som skidskytt. Å jag är mer taggad än någonsin. Så jag antar att detta var allt för mig för denna gång, vi hörs om ett år igen då. Hejdå! 

Nej jag skoja bara, ska försöka hålla i det här nu...så vi hörs om ett halvår istället.   

Likes

Comments

Hej, det har gått cirka 10 dagar sedan jag loggade in och skrev någonting här senast. På den tiden så har jag bland annat hunnit bilvit sjuk, vilket jag fortfarande är. Så därför har jag stannat hem från skolan några dagar, även idag. Under denna tid som jag har varit sjuk så har jag upptäckt att jag är alldeles för rastlös för att vara sjuk. Så har därför sysselsatt mig med att rita en hel del. Så idag så har jag också ritat en hel del och kollat på konståknngs EM??. Ja konstigt nog så har jag i snart 3 timmar suttit och kollat på män i glitterdräkter som glider fram över isen  och ramlar då och då. Ganska kul måste jag säga. Så inte så mycket mer intressant har mitt liv varit dom här 10 dagarna.

Likes

Comments