Med koden ” frida10 ” så får du 10% rabatt hos streetgoals.com
Dom har allt ifrån väskor, skor, Jackor, o kläder
Så passa på innan skolan o jobben börjar igen!
http://www.streetgoals.com/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är 14, snart 15 år gammal, för många kanske det är löjligt, men för mig är det så stort, för när jag var 10 år gammal, sa jag till mig själv " du ska vara död innan du fyllt 15 " med andra ord mådde jag inte bra, idag sitter jag här, och om 4 månader fyller jag faktiskt 15, visserligen gått igenom mer än vad ett barn ska behöva, och sett saker ingen ska behöva se, men jag lever, och jag har krigat mig igenom ett fyra år långt självskadebeteende, men den frågan jag vanligast får är "Vadå? skäms du inte över dina ärr ?! "

Men vill du veta en sak? nej det gör jag faktiskt inte, jag är så stolt över den jag är idag och vad jag blivit, från att vara en osäker deprimerad liten flicka, till att bli en stark tjej som vågar stå upp för sig själv, men om mina ärr stör dig så behöver du inte kolla, för jag bad dig aldrig om att kolla på dom, eller ens fråga om dom..

och ärligt, varför skulle jag skämmas? det är min kropp och jag står för den, jag vet att jag har en ärrad kropp, men jag gömmer det inte, inte för någon, det gjorde jag kanske i början, men den senaste tiden har jag insett att det bara får mig må dåligt, visst, folk kollar, folk skrattar, folk lägger onödiga kommentarer, men gör det då, för jag kunde inte brytt mig mindre, och jag kommer inte ändra på mig för att någon annan säger det, för dehär är jag, Och jag kunde inte varit stoltare över mig själv. <3

Likes

Comments

Blir så sjukt frustrerad och arg, och jag är långt ifrån den ända. Något jag reagerade starkt på var att ingen lärare, eller elev, verkligen ingen, på min skola sa ett ord om vad som pågår i Libyen. Medan för några veckor sedan, pratades det hela tiden och uppmärksammades om sexuella trakasserier och trenden MeToo (vilket såklart är så jävla bra att det gjordes!) men nu sägs det inte ett ord, för att det är svarta människor det handlar om? Hade det varit vita, hade hela världen uppmärksammat det på ett annat sätt, vilket är helt absurt och sinnessjukt. Slavhandeln har aldrig tagit slut, den har pågått hela tiden och ingen har uppmärksammat det förens nu, och tyvärr inte ens nu är det många som uppmärksammar det. Det är alltså Afrikanska migranter från länder som Guinea, Senegal, Mali, Nigeria och Gambia som gör den farliga resan genom Saharaöknen till Libyen med hoppet av att kunna korsa medelhavet och ta sig till Italien och Europa. Dessa män från länderna söder om Sahara har nu fastnat i slavhandeln i Libyen. Där auktioneras de som slavar och säljs för ca 400$ per person. Förstår ni? De säljer människor i slavmarknader. Detta är inget nytt eller någon repetition av våran rasistiska historia. Utan slavhandeln tog helt enkelt aldrig slut. Svarta människor betraktas fortfarande som underlägsna och behandlas som djur.

Öppna ögonen, ni som bara scrollar förbi och inte bryr er. Välkommen till 2017; där slavhandeln fortfarande existerar.
Vart i helvete är världen påväg?
HUMANS ARE NOT FOR SALE.

Likes

Comments

Från början skulle jag ta " bloggandet " seriöst, men gav upp efter två inlägg, så alltså funka inte det så bra.

Men nu tänkte jag börja igen och åtminstone försöka . jag kanske lyckas, vem vet liksom?Så vem är jag ?

Jag är en tjej på 14, snart 15 år, som bor i skåne, lever med depression och har lidit av självskadebeteende, med andra ord så är mitt liv egentligen rätt tråkigt, jag gör inte så mycket på fritiden förutom att umgås med vänner, men har en del åsikter att dela med mig av. så hoppas att du kommer tillbaka för att läsa om dom.

Likes

Comments