Hejhopp!! Veckan kunde inte börjat skönare än såhär. Slutade 12 idag eftersom vår idrottslektion va inställd tjoho. Så nu sitter sitter jag och äter jordgubbskräm med mjölk framför en serie som jag tänkte börja kolla på. "Lock up - Maximum security" heter den och den verkar superbra. Förresten så såg jag en sååå bra film igår på Netflix som är helt ny, den heter "reality high" . Den är en riktig typisk amerikansk film som utspelar sig på ett high school, ÄLSKAR såna filmer. Så tips tips tips!!

Tänjte också va lite produktiv idag när vi sluta så tidigt. Typ städa och plugga lite, men vi får se hur de blir med det:)

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagen har vart superbra!! Började med att jag gjorde min "morgonrutin" och sedan begav jag mig till skolan. I skolan hade vi ganska skön dag och den gick relativt snabbt. Efter det åkte jag till centralen och mötte upp Amanda och då åkte vi hem till mig. Vi snackade bara massor och sedan gjorde jag pastasallad till mig, Amanda och familjen. För någon timme sedan åkte hon hem och nu sitter jag i sängen och tar det lugnt och lyssnar på country (som ingen förstår sig på varför jag gör haha). Men nu ska jag gå och lägga mig eftersom vi börjar jättetidigt imorn i skolan.
Puss o kram skumbanan


Här är lite bilder på detaljer från min outfit idag

Likes

Comments

Hej igen!!! Vet inte hur många gånger jag gjort ett sånt här inlägg. Hur många gånger jag slutat blogga och sen börjat igen. Kan bero på att jag är en väldigt impulsiv person som tröttnar lätt:)
Jag tänker iallafall ge det ett försök nu igen. Kommer nog ett inlägg nån dag snart där jag berättar lite om mig själv. Lite har ju ändrats sen senast jag uppdatera här.
Puss o kram skumbanan

Likes

Comments

Hejj!! Idag äre söndag och nu sitter jag hemma hos Alva och ska äta mat snart. Mums mums mums!!!

Idag har jag fullt schema. Har redan varit tränare för lite småttisar <3 Sen ska vi tbx t ishallen igen för att kolla på elittävlingen. Efter det åker jag hem o så ska vi ha släktkalas eftersom min pappa fyller år idag. Grattis pappa, du är bäst❤️ Love u

Efter det åker jag in igen o tränar två pass. Så jag kmr literally bo i ishallen hela dagen. Vilket jag förövrigt gör typ varje dag hehe

Ha en bra dag!! Puss o kram skumbanan

Likes

Comments

Hejhopp!! Frida heter jag. Välkomna till min nya blogg. Har haft en blogg på for.me förut. Men har bestämt mig för att byta till denhär portalen nu. Så vi får hoppas att det kmr funka bra för mig!!!

Tänkte att jag kunde berätta lite snabbt om mig. Men det kmr såklart komma många fler inlägg där ni får lära känna mig mer!!
Jag heter iaf Frida Carlsson och bor i Uppsala med min familj. På fritiden går jag på konståkning, är med kompisar och kollar på netflix typ haha.
Jag älskar mode, smink, inredning mm. mm. mm.

Likes

Comments