Header
View tracker

Hej!

jag tänkte gör som en " serie " på bloggen där jag berättar om min psykiska ohälsa i olika delar, att jag berättar i olika delar om varför jag har psykisk ohälsa, om mitt självskadebeteende, min ångest osv osv, så tänkte att vi kör första delen nu.


Min Psykiska Ohälsa Del 1

2008 den 12 juli träffade jag min allra bästa vän, men också en vän som medförde en massa problem, under min barndom har jag levt med en alkoholberoende pappa, och en mamma med grov ångest och psykisk ohälsa, så under mitt liv har jag fått tagit hand om mig själv, det har varit jag mot alla andra sålänge jag kan minnas. Men vart någonstans kommer den här vännen från 2008 in ? jo

under åren vi har känt varann så har vi varit som systrar, vi har gjort allt tillsammans, vi var verkligen allt för varandra men sen, hände en grej, jag flyttade ifrån norrköping, alltså där jag bodde då, till en stad som heter finspång, jag bodde där i ungefär 6 månader, under dom månaderna träffades vi varje helg, vi mådde såklart dåligt över det, och så hände det massor med grejer gällande killar osåvidare, det för nämligen det vi var " kända " för, att hålla på med alla killar, och playa runt en hel del, och det var inte bara rykten, utan det gjorde vi faktiskt, tyvärr något jag än idag skäms över. Vi använde killar som någon slags " medicin " till oss själva för att ingen av oss mådde så bra som alla trodde vi gjorde. Men vad hände efter dom där 6 månaderna ? jo jag flyttar till skåne. 50 mil ifrån min andra halva, på det hade vi det jobbigt hemma, och där någonstans började mitt självskadebeteende, i början var det bara som små ristningar, men sen utvecklades det till skärsår

jag höll på med det i cirka 2 år, innan någon reagera och såg att något var fel, jag har fortfarande tankarna kvar, jag är inte frisk, jag mår inte bra, men jag har min familj och mina vänner, och de är dom som betyder allt <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Usch.. idag har det verkligen inte varit en bra dag..
Har varit irriterad och stressad hela dagen, och känner på mig att jag verkligen behöver vila resten av kvällen.
Har lite att göra fortfarande men känner att det får vänta tills imorgon, skulle verkligen vilja ha en kamera så jag kan fota bättre, men jag får se när jag kan fixa en, vill ju verkligen ha en bra som jag kan ha länge, Vet du någon bra? Kommentera isåfall.

Tänkte tipsa lite i nästa inlägg om hur man kan hantera ångest, eller om hur jag hantera det på bästa sätt iallafall. Hoppas du kommer gilla det.


Hade bra tills vi ses nästa gång!Ps vad tycks om mina naglar ? ;)

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! och välkommen till det första inlägget här!

Jag heter Frida, och är en liten skånetös,

På min blogg kommer du få läsa om psykisk ohälsa, min bakgrund i olika delar, om hur jag hanterar ångest i vardagslivet, och så kommer jag tipsa om hur du kan hantera din ångest, och självklart mycket mer.

Om mig själv så finns det inte så mycket att säga egentligen, Jag är extremt kär, Jag älskar musik, promenader och riktigt sena filmkvällar, men hatar skolan, sjukhus och lakrits. Jag bor med min lillebror Sebastian, Min mamma Maria och hennes sambo Jimmy, och så får jag inte glömma dem viktigaste, våra hundar. mycket mer än så finns det inte att berätta, men du kommer såklart lära känna mig mer ju mer inlägg som kommer.

Men tills dess, ha de bra och njuuut av ledigheten ;)


Likes

Comments