Idag har verkligen inte varit en bra dag, skrev ju tidigare att jag var taggad på den här veckan men det slutade med att jag tog ledigt fram tills torsdag, så det blir bara 2 dagar skola denna vecka, vet inte vad som hände där men kände verkligen att jag inte orkade en skolvecka, tråkigt eftersom jag sett fram emot så mycket den här veckan.

Har precis kommit in efter en promenad, behövde rensa tankarna lite

otroligt skönt, men väldigt kallt dock men det var helt klart värt det, tänkte försöka sova lite nu, är otroligt trött och har varit det den senaste tiden, men hoppas det ändras snart!

puss

förlåt för ett rörigt inlägg men ville verkligen uppdatera.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

" Jävla hora " Fjortis " Dö "

Dom orden eller liknande är vardagsmat för många i skolan, även mig, folk sprider falska rykten, snackar skit, säger saker till dig som får dig må så fruktansvärt dåligt, även fast det kanske inte syns i just den stunden så gör det ont, det gör så himla ont inombords, men man kan inte gråta, för man kan ju inte visa sig svag.. eller?

Något jag undrat hela mitt liv, är varför man snackar skit & sprider falska rykten, vad handlar det om egentligen? Är det avundsjuka, att jag får mer likes, eller kanske att jag får mer uppmärksamhet? Något jag också undrat är varför det inte är lika mycket sådant hos killar, har alltid haft lättare för att umgås med killar än vad jag haft att umgås med tjejer, anledningen är för att dom flesta ( absolut inte alla ) är så himla ytliga, som att vissa tror att allt ska vara perfekt, Många tror säkert det om mig med eftersom jag bloggar och sminkar mig väldigt mycket, men det här är mer som en offentlig dagbok för mig än en blogg, och smink har jag alltid haft ett intresse för, men förutom det är jag inte alls lik dom flesta tjejer, och pågrund av det har jag blivit så himla hatad, folk har sagt saker om mig som varit äckligt hemska. Jag kan inte räkna alla gånger jag suttit hemma mitt i natten och gråtit för vad dom sagt, men varje ord har gjort mig starkare, och varje morgon innan skolan har jag ont i magen, för jag vet inte vad som kommer hända idag, men jag går ändå till skolan och klarar mig igenom dagen, och jag blir lika stolt varje gång.

Likes

Comments

Tänkte ändra min instagram till något fräschare, det jag hade innan med blandade färger och bilder såg inte alls bra ut, så tog bort allt, gör om gör rätt! Kolla gärna in min instagram och skriv vad ni tycker, passa gärna på att följa också när ni är inne ;)

Vad har ni gjort idag? själv har jag inte gjort så mycket, legat i sängen och växlat mellan att kolla Netflix och lyssnat på musik! en vanlig tråkig lördag alltså. Men är så himla taggad inför veckan som kommer, dels för att jag ska fota en del till instamgram, men framförallt inför skolan, brukar inte känna mig särskilt peppad till skolan men just den här veckan tror jag kommer bli kul!Vad tycker ni?

Likes

Comments

Blir så ledsen när jag får se den här bilden


Att jag inte sluta där utan fortsatte i två år efter att denna bilden togs, att dom vuxna som såg inte sa något, att jag då inte förstod hur mycket jag förstörde min mamma, och att jag inte fattade att det vara för resten av mitt liv..

Minns den här dagen, hur glad jag låtsades vara, ingen förstod, tror nog inte att jag förstod vad som pågick heller, jag förstod inte hur illa det var, men hade jag inte gjort dom valen jag gjorde då hade jag inte överlevt. Många tycker det är larvigt och töntigt att självskada, men dom personerna förstår inte hur mycket självhat man måste ha för att kunna skada sig själv på det här sättet, eller hur mycket smärta man har inombords. Vet inte hur många gånger jag fått höra att det finns dom som har det värre, som att det skulle hjälpa att säga det, för Nej det hjälper inte alls att säga att " det finns folk som har det värre ", det spelar ingen roll när man sitter där.

Jag har 20 soc-anmälningar och 4 utredningar, trots de har jag bara varit på bup 5 gånger, efter 5 gånger var jag frisk, enligt dom, hah.. Svensk psykvård är nog bland dom sämsta, tyvärr.


Likes

Comments

1. Folk som snackar skit om andra människor - Jag menar, varför lägga ner tid på att prata om någon annan, istället för att bara ignorera personen, Har själv råkat ut för det och tycker att det är så himla onödigt.

2. Folk som argumenterar om sånt som inte spelar någon roll - tillexempel satt jag i matsalen i skolan häromdagen och 2 av mina vänner börja argumentera om grönsaker? Really? störde mig såpass att jag gick därifrån, har hänt mig så många gånger innan, kanske inte något man borde haka upp sig på men stör mig verkligen sjukt mycket!

3. När vissa personer inte vågar stå för sitt förhållande - Säger inte att det är fel att inte berätta vem man är tillsammans med, och heller inte att man inte ska få ha ett privatliv, men om man inte vill berätta tycker jag heller inte man borde skylta med dig extremt mycket, typ som att det står i pannan på personen men den nekar, sånt är bara jobbigt.

4. När någon förälder/släkting går in på ens rum och inte stänger dörren - liksom är den stängd när du går in så ska du stänga när du går ut? inte så att man lämnar kylskåpsdörren öppen, eller?

5. " Jag menar inget illa men... " - säg aldrig den meningen, verkligen värsta som finns.

6. Folk som avbryter en - ärligt, Lyssna klart innan du öppnar munnen tack!

7. Folk som bitchblickar en i korridoren i skolan - Liksom jag känner inte dig, du känner inte mig, What is your problem?

8. När någon säger " Finns för dig " - Sen när man behöver så lämnar dom en och skiter i en totalt, menar du inte de du säger, behöver du inte säga det överhuvudtaget!

9. Folk som kommer fram till en på stan - Liksom jätte gulligt att du vill ha mitt nummer eller vill att jag addar dig på snapchat eller något liknande, men snälla respektera ett nej!

10. Killar som skickar dickpics - USCH! inte alls attraherande, förstår inte vad man tänker när man skickar en bild på sitt könsorgan, 95% av alla tjejer tycker det är vidrigt!

Sådär, där var lite saker som jag stör mig på, hoppas ( inte ) att ni kan relatera till något av det!

pussLikes

Comments

Heejsan!!

Jag heter Frida Karlsson och bor i Ekeby utanför helsingborg. På min blogg kommer ni få läsa allt om mig, och mitt liv med psukisk ohälsa. Om hur de är att klara vardagen och skolan med psykisk ohälsa, och om min historia bakom mitt mående, oså klart mycket annat också!

Hoppas i vilket fall att ni kommer gilla de som skrivs här och att ni kommer tillbaka till nästa inlägg!

Hade bra så ses vi snart igen! <3


Likes

Comments