Fy faAN vad man trivs med livet.

Har hunnit med en och annan tenta, fyllt 20 och har haft så jävla kuuuul senaste månaderna. Bästa helgen år 2016 var lätt i slutet av nov när Sara var här.

Tårkvällen kändes som att jag levde 4 olika liv?? hängde överallt och ingenstans. Träffade folk från 100 olika håll.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!!!!
Jaha, sedan sist då? Hörrni! Jag är så jävla glad, jag har fått LIVET tillbaka. Har blivit fri från den sjukaste individen. Och har haft världens softaste vecka, taco-kväll, spicy kväll, filminspelning i skolan och så tredagars fylla i helgen. Hahaha bästa, har haft så jävla kul.
Skriver mest för min egna skull, som vanligt då! Puss!

Likes

Comments

Sitter och väntar på bussen in till stan, ska gå på bio! Igår var vi ute och söp rent utsagt, sprit känns alltid som en bra idé tills man sitter där däckad vid toan, jaja nån gång kommer väl jag också lära mig haha!

Har således spenderat dagen illamående, nu börjar det släppa, fett skönt! Bio ska det bli i alla fall, vem har jag blivit? Jag hatar ju bio??

Har på mig ett par nya byxor, fett sköna men alldeles för långa för lilla mig, har storlek XS på dom och har klackar på mig men ändå släpar dom nästan i backen.

Likes

Comments

Igår chillade jag stenhårt, det var jag fan värd. Hade skräckfilmsmys på kvällen med några kollegisar från jobbet. Älskar mitt jobb och mina kollegor 😍

Var på ett för mig mycket viktigt möte i morse, nu håller jag på att ta tag i det sköna uppdraget att rensa och städa min garderob, slänga kläder är fan stressy, man ba "ääe denna har jag inte använt på 2 år kanske är dags att säga farväl, faaast å andra sidan vem vet när jag behöver den?? Jag behåller" så lägger man den i behåll högen, jobbigaste verkligen

Likes

Comments

Nyss hemkommen från bion! Nu ljög jag, har faktiskt både borstat tänderna och tvättat bort sminket. Jättemysigt med lite tisdagsbio i alla fall! Och toppklass på sällskapet plus donken innan, jag är mer än nöjd.

"Ovärt att träna och sen käka donken" tänker ni. Äe vet ni vad, värdaste faktiskt. Man lever bara en gång. Filmen då? alltså jag är ingen filmmänniska, jag är rastlöshetens mamma, somnar eller börjar hålla på med något annat efter ca 25 minuter, denna jävel fick mig dock att sitta på helspänn hela tiden. Obehagligaste!! Hade ont i magen under filmen faktiskt, pga scenerna i den alltså. Det måste va nån riktigt sjuk jävel som har skrivit manuset. vill ni se en sjukt obehaglig film så är denna verkligen att rekommendera, helt klart sevärd!

Ska man boka in ett träningspass imorgon? Tränar pass på gymmet. Hatar att gymma, just pga det jag nämnde tidigare, rastlöshetens mamma. Man står där och lyfter nån vikt, petar lite på nån maskin, folk dricker ur shake-flaskor och flexar i speglarna. Haha nä, trevligare med pass då, varierat plus någon som visar hur man ska göra. Bästa.

Egentligen tränar jag ju inte på gymmet alls. Men är skadad nu så kan inte träna det jag egentligen gör. Nämligen pole-fitness. Det mina damer och herrar är LIVET. Men men, är man skadad får man hitta på annat. Längtar till 24 oktober då jag ska tillbaka till studion igen, då ska jag HEM.  

Likes

Comments

Har precis avslutat ett chill träningspass med Linn. Nu bär det av mot tisdagsbio med några goa gummisar från min klass!
Vi ska käka donken och glo skräck, jag gillar skräck när jag ser det men efteråt är man ändå skraj haha. Hörs sen med en skön recension.

Likes

Comments

Kunde inte fatta att det var sant när klockan ringde i morse. Så jävla otrevligt, hade inte sovit färdigt. Det har jag dock aldrig nu för tiden, något jag märkt av på senaste.
Förr i tiden snittade jag 6h/natt. Nu kan jag sova hur länge som helst, undrar vad det kan bero på?

Är påväg till skolan för föreläsning, varför måste en utbildning ta 3 år? Jag vill vara klar nuuu!!!

Likes

Comments

Nä hörrni. Jag har låtit mitt hår va senaste året. Mitt fina superlockiga hår som jag förstörde med olaplex. VARNING till alla: använd ej skiten. Mitt hår som har varit lockigt sedan jag var liten blev spikrakt efter att jag gjort en behandling med det. Detta var ett år sedan och "utväxten" är lockig. Tack gud i himmel. Mitt hår och min identitet är på väg tillbaka, behöver bara vänta i sisådär 2 år till. Morr. 

Hursom, i och med att det blev förstört har jag heller inte velat färga eller bleka. Men nu räcker det., efter diskussion med mamma (min största stöttepelare genom livet) har jag bokat tid hos frissan. Nu ska jag tillbaka till blondinerna där jag hör hemma. 

Likes

Comments

​En blogg. Så jävla löjligt egentligen haha, finns ytterst få bloggar jag kollar, och band dem är det ca 3 där jag faktiskt läser texten. Men det är det som är så gött egentligen, jag skiteri. Det spelar ingen roll vem eller vilka som kollar bloggen för ingen läser på riktigt. En blogg är ett ställe där man får TALA. Alla är fett upptagna med att snacka om sig själva, om finaste vännerna, senaste detoxen, kläder, skor, smink. U guys know the drill.

Detta ska bli trevlans i alla fall. Vi får se hur länge jag pallar, eller hur lång tid det tar innan jag flyttar över livet helt till insta (eller nått annat). Trevligt för mig att skriva lite dagbok i alla fall. 

Nu ska jag få ordning på detta också. Ska jag ha blogg ska det fasen se fint ut. Finare än alla finaste vännerna, så det så.

Likes

Comments