Förra veckan var det jobb varje dag utom lördag o söndag, då passade jag på att umgås med familjen för Emma och Erik var här. Igår blev det bullbak så nu har jag lite i frysen, gav bort hälften så får nog baka igen snart.. I helgen är det marknad och ska då få träffa min saknade Märta.

Nu ska jag se lite serier o kanske fixa nån middag.

Likes

Comments

Blev en sleepover hos Frida i fredags, vi drack lite cider o fixa naglar o så 👌

For o fikade hos Hanna igår då hon fyllde år, hon hade gjort en supergod tårta o fick även träffa hennes föräldrar igen, supermysiga är dom!

Idag blev det en spontanresa till vmina med lillebror o hälsade på Emma och Erik, vi gjorde god middag o sen klippte jag Emmas hår💇

Nu håller mina ögon på kännas som sandpapper så ska kasta mig i säng för imorrn är det jobb på schemat.

Likes

Comments

I måndags var jag på ett möte på jobbet, sen for jag och Frida på en spontanresa till Lycksele. Blev shopping och god mat.

Tisdagen blev lugn. Igår jobbade jag 8-16, vi for en sväng till Dorotea, sen somna ja direkt efter middagen. Idag har jag bara tagit det lugnt innan jag började jobba. Jobbar 15-23 ikväll och nu är jag hemma på middagsrast.

Likes

Comments

Fortfarande förkyld och nu är jag ganska less på det. Ska väl fixa nån middag snart, får se vad det blir. Jobbar onsdag + torsdag i veckan, sen i helgen kommer en saknad vän hem!

Likes

Comments

Var jätteförkyld när jag vaknade igårmorse, har levt på te o alvedon känns det som. Idag blev det ett besök upp på sjukan och det gick bra.

Ikväll trotsade jag förkylningen och for en sväng till Vilhelmina med Frida och hälsade på Emma o handlade lite. Ångrar mig nu för jag mår värre än innan, men är huvudet dumt så får kroppen lida..

Likes

Comments

I lördags var jag hundvakt till Fridas och Jockes lilla bebis, blev bus hela dagen o på kvällen så blev de skitsnack med Frida. På söndagen blev det tvätta kläder och sen bjöd Frida och Jocke på mat på pizzan 👌

Idag har jag jobbat 8-16 och sen bjöd mamma och pappa på middag. Sen for jag hem till lägenheten och nu ligger jag i sängen o ska titta på film tills jag somnar, är helt slut på 💤

Likes

Comments

Jobbade 8-16 idag, sen blev jag bjuden på middag hos Sabina 👌 Ligger och lyssnar på musik i väntan på att jag ska bli trött.

Imorrn blir det jobb 8-16 igen, sen blir helgen lugn 👍

Likes

Comments

I förrgår hemma hos Frida blev det fika o skitsnack som vanligt, sen fick vi idén att vi skulle klippa varann o sen färgade vi även varandras hår. Superkul att göra en förändring!

igårmorse ringde Sabina o ville ha hjälp med att bära upp nya soffan så jag spenderade dagen där, vi städade o fixade o sen bjöd hon på mat på pizzan 👌

Senare på kvällen så for vi och fikade bullar hos Hanna.

Likes

Comments

Bestämde mig för att skaffa en ny blogg, saknade att ha nånstans att skriva.

I förmiddags gick jag en promenad med Hanna och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Ikväll ska jag fara o hälsa på Frida, fika å sånt 👌

Har dock inga roliga bilder att visa för ja ha en ny mobil, men får väl bju på en från snap.

Likes

Comments