​Denna bild är inte från idag!! Detta var från min förra och jag är sånöjd med allt jag fått idag och det kommer en födelsedags haul senare.

Likes

Comments

Jag är så himla taggad på min födelsedag!

Jag önskar mig mest sims 4 och real techniques sculpting set. Jag älskar ju smink och mode så jag önskar mig kläder också!

Men idag så är alla lediga och jag har bara rensat lite kläder från min garderob och nu så ska jag snart åka och spela paddel med min pappa. Ni vet ju typ ingenting om mig men jag är en tennisspelare på hög nivå, för att vara 12 år snart 13 år gammal. Jag är 5.a i Sverige och tränar 5-6 dagar i veckan. Detta ska vara typ en dagbok fast mer en lite rolig och smink inriktad dagbok.

Likes

Comments

Om en vecka så är det min födelsedag!!! Jag är så himla taggad, jag är alltid lika taggad inför min födelsedag. 

Men jag hade tänkt att börja blogga varje dag när jag fyllt år. 

 Likes

Comments

Hej och välkomna!

Detta är en tjej som älskar att skriva och göra sminkvideos. Men om 8 dagar så fyller jag år, den 6 maj. Då kommer jag att börja blogga på denna blogg!Just nu så sitter jag här på min tennisklubb och väntar på att jag ska börja träna, tro mig min bästis sitter bredvid. Men jag är en tennis spelare på elitniviå för min ålder och vissa perioder så kommer det lite färre blogg inlägg för det är träningar och matcher.


Likes

Comments

Denna veckan är inte så jobbig men nästa vecka så är det nationella i NO..... Vi har fått kemi och kemi är såklart mitt sämsta ämne... Men denna veckan har vi också nationella, om 57 minuter så har vi nationella i So men so är mitt favorit ämne så det är bara bra!!!! Men på fredag är vi lediga och det är bara så skönt!!!!!!Likes

Comments

Nu börjar veckan att gå mot sitt slut och jag är såååå glad, den här veckan så har det varit nationella i Engelska och en massa annat. Idag har vi även ett spanska "test" det skulle typ bara vara en koll på vad vi har lärt oss om ar,ir och er verb. Jag kan det väldigt bra tycker jag själv. 

 

 

Detta är mitt liv.. Likes

Comments

Jag började att blogga för att jag fick först och främst inspiration av mina kompisar och andra stora bloggare. Jag har även en tennisblogg där min pappa skriver, www.tennis.bostrand.se 

Men jag började att intressera mig mer i smink och skönhet och att ha en blogg för mig verkade så kuuulll!!! 

Det är jus å kul, men en helt annan grej: Jag är så ledsen över att jag inte har uppdaterat alls på någon vecka för det har varit tennis, skola, nationella och annat i ett liv... Jag är så ledsen men jag ska börja nu igen. 

HAAADDDEEEE :)Likes

Comments

1. Jag äter alltid (nästan alltid) fil på morgonen, jag äter väldigt mycket för jag är så hungrig när jag vaknar. Medans jag äter tittar jag alltid på videos antingen på youtube eller på videofy. 

2. Jag sitter alltid vid frukosten i typ en timme. 

3. När jag är hemma själv så blir jag alltid sen till bussen. Om jag tar bussen så måste jag alltid springa. Men nu så har jag börjat att cykla för jag har fått en ny cykel så det är därför jag börjar cykla bnu. 

4. Jag brukar alltid ha musik på om jag är hemma själv. 

5. Jag tar alltid hand om min hud. Men jag brukar inte sminka mig. Om jag sminkar mig så tar jag antingen bara mascara eller typ bronzer/rouge. 

 

HAAAAAADDDDDDEEE:)Likes

Comments

1. JAG ÄSLKAR PLL (pretty little liars) 

2. Jag älskar tennis. Jag tillbringar väldigt mycket tid där som ni kanske har märkt. Just nu är jag på tennishallen och sitter och skriver detta. :)

3. Jag är en nutella älskare:) <><><><>

4. Jag älskar amerikanskt godis men just nu så har jag godis förbud och vet inte hur jag ska klara mig nu i påsk... 

5. Jag älskar Therese Lindgren från youtube, jag älskar henne för hon är svensk, verkar så omtänksam mot ALLA, jag älskar bara allt hon gör. Hennes kanal: https://www.youtube.com/user/theresejlindgren 

 Likes

Comments