Header

vardag

Idag var en sån dag när man har sin pyjamaströja på sig hela dagen och bara slöar framför tvn, ni vet. För mig händer sånna dagar inte så ofta då jag alltid har 1000 saker för mig. Men nu när de flesta börjat skolan och jag har träningsförbud finns det verkligen ingenting att göra. Rastlös delux. Då fick det bli så.

Eftersom jag hade så mycket ledig tid idag använde jag den till att fundera på massa tankar jag har. Känner ni mig så har jag ofta många tankar som snurrar i huvudet. Men det var bra. För känner mig positiv till det mesta just nu. Jag har även skrivit klart ett intressant inlägg som ni snart kommer få läsa. Ska bli kul att höra vad ni tycker.

Hittade även två bra låtar som spelas på repeat. Kan det bli bättre. Men nu checkar jag ut. Kikar in här imorgon igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

vardag

Hej allihopa!

Som ni märkt så har jag varit lite frånvarande ett tag. Anledningen till det beror ärligt på att jag inte har gjort något speciellt. Önskar att jag kunde säga att jag levde ett spännande liv där jag reser runt över hela världen, var med på photo-shoots eller skrev autografer. Men då skulle jag ljuga. Jag lever ett vanligt liv och ibland händer det inget speciellt. Sen är det inte heller intressant att läsa inlägg där man skriver om att man inte har gjort någonting. Ja ni hör ju, hur roligt låter det? Sånna inlägg vill inte jag skriva iallafall.

Men vad har hänt sen senast?

Just nu har jag ett träningsuppehåll på en vecka från fotbollen på grund av höften. Besökte en kiropraktor igår och vi konstatera att jag fått en överansträngning. Fick också reda på att mitt bäckenben tydligen var snett, vilket lett till en större belastning, så det trycktes tillbaka. Men vilken skillnad det blev. Ska tillbaka på tisdag igen för att se hur det känns. Känns det bra får jag antagligen ett rehab program att köra för att stärka upp musklerna igen.

Det suger att inte få träna nu när de flesta i laget har kommit hem igen. Blir så rastlös. Kan inte sitta still. Finns så mycket saker jag vill göra hela tiden. Frågade till och med kiropraktorn om jag fick träna direkt efter bäckenbenet och leder var på plats igen men han skakade bara på huvudet. Jag mailade även och frågade om jag fick träna styrka men det fick jag inte heller. Som ni märker så är det ju något fel på mig haha ;)

Men oroa er inte för snart är jag tillbaka!

För övrigt börjar jag skolan på måndag. Sjukt hur fort sommaren har gått. Hur är det för er? Har ni börjat skolan?

Likes

Comments

Personligt

Ska jag vara ärlig så vill jag att man ska lära känna personerna som sitter bakom sina bloggar. Det känns fett äkta och genuint då. Vill känna den där känslan att aha såhär tänker hon/han och det här tycker dom om.

Även om jag delat många åsikter med er och ni kanske skapat en bild av mig så är det inte allt. Jag vill att ni ska känna den där känslan som jag beskrev tidigare.

Tror ni vet hur man kör en this or that så vi börjar..

Försvara/Anfalla (fotboll)

Ensam sport/Lagsport

Göra mål
/Göra assist

Adidas
/Nike (måste ta båda)

Sommar
/Vinter

Mobil/Dator

Godis/Chips

Sminkad/Osminkad

Facebook/Instagram

Gå upp tidigt
/Gå upp sent

Katt
/HundLäppstift/Läppglans

Idrott
/Svenska

Klackar/Sneakers

Frukost/Lunch

Skräck/Komedi

Hav
/Pool

Choklad/Vanilj

Bestämt schema
/Tar dagen som den kommer

Likes

Comments

vardag

God förmiddag!

Kom hem till Stockholm cirka 21 igår och resten av kvällen ägnades åt att packa upp alla saker medans resten av familjen satt i soffan och kollade på tv. Som sagt så hatar jag att behöva vänta utan vill ta tag i saker direkt. ;)

Förmiddagen idag har gått åt till att skicka in mail och rensa min inkrog. Hade seriöst 72 mail, helt sinnes. Men nu är det gjort. Just nu sititer jag och kollar på gamla bilder och texter jag skrivit när jag var 12. Måste bara få skratta åt mig själv för ibland undrar man ju hur jag tänkte & vad jag tänkte med. Samtidigt blir jag stolt över mig själv för på bilderna och genom skrivandet ser jag en positiv men envis tjej som aldrig gett upp och alltid glort sitt bästa även fast folk sagt åt henne att sluta. Det har aldrig svikit mig för idag, nästan 5 år senare, står jag här mognare men med exakt samma inställning.

Men jag måste få tillägga att även fast det finns vissa likheter så finns det ju saker som verkligen inte är lika längre. Typ min musiksmak. Tur det säger jag bara. Men tänkte faktiska dela den med er idag. En del av den iallafall. Usch vad pinsamt tycker ni, men vem bryr sig egentligen. Här kommer därför några låtar som jag lyssnade på när jag var 12..

Nu är det er tur. Vågar ni kommentera era favoritlåtar som 12åringar. Kan ju behöva lite tips på nya låtar att lägga till i min lista ;)

Likes

Comments

vardag

Någon gång nu i eftermiddag rullar bilen upp mot Stockholm igen. Ska bli skönt att komma tillbaka, har saknat vår lägenhet och framförallt min säng. I Stockholm väntas förhoppningsvis fotbollsträning redan på torsdag och sedan ett möte med sjukgymnasten för att ta reda på vad som är fel då det fortfarande inte är bra med höften..

Har precis packat färdigt och kan äntligen andas ut. Känner att jag har kontroll. Vet vart sakerna finns någonstans så är lugn. Finns det något jag hatar så är det att inte ha kontroll och få göra saker på mitt sätt. Måste ha ordning och reda 24/7 för då fungerar jag allra bäst. Annars blir jag lätt frustrerad och slutar aldrig att prata om saken tills den är löst. Det kan min familj intyga!

Snart ska vi äta lite lunch och sedan kommer jag spendera resten av dagen i bilen. Ni får därför gärna kommentera vad ni vill se mer av på bloggen och sprida den vidare. Läser alla kommentarer som kommer in.

Likes

Comments

vardag

Känns sjukt att säga men längtar faktiskt till hösten. Vill tillbaka till rutiner med träningar och matcher. Få en struktur på det hela. Känns som att jag står och trampar på samma ställe just nu. Kommer liksom ingenstans. Behöver en nystart.

Men det är otroligt hur fort tiden har gått. Snart är sommaren slut och hösten här, på riktigt. När hösten väl har kommit så lär jag ju önska att det var sommar igen. Mamma sa till mig vid lunch att skriva en önskelista. Hade nästan glömt bort det. Brukar alltid tänka att det är så långt kvar. Men snart är det ju faktiskt min tur!

Brukar oftast inte känna någon skillnad när jag väl fyllt år. Men har alltid varit mogen för min ålder. Så på ett sätt känner jag mig väl redan som 17. 

​Hur är det med er? Tell me

Likes

Comments

vardag

Blir så glad över all respons jag fått kring bloggen och alla fina kommentarer ni skriver. Bara en sån liten grej kan göra så mycket. Ni anar inte. Sjukt tacksam.

Annars då?

Idag har det varit en sån där seg dag. Tiden står liksom still. Vädret har inte varit på topp heller då det regnar och blåser. Kallt är det också. Man skulle kunna tro att det är oktober.

Ikväll blir det iallafall en fotbollskväll med la familia framför tvn. Plus lite torsdags godis på det. Kan det bli bättre.

Men nu måste jag dra för en halvlek har snart gått. Kikar inte här lite senare.

Har ju lätt bästa godissmaken ;)

Likes

Comments

Personligt

Jag tycker att jag är bra på många saker där mitt idrottande och mina betyg är två av dom. Nu var det sagt och jag står bakom varje ord.

Varför är vi så rädda för att ärligt kunna säga att man är bra på någonting. Vem bryr sig vad det handlar om. Är du framgångsrik, har du bra betyg, är du bra på en idrott eller på att sjunga så SÄG det. Låt alla få veta.

Det är ju helt normalt att andra berömmer oss. Men när vi själva ska göra samma sak blir det plötsligt läskigt. Vad ska alla andra tycka.

Jag blir glad när jag ser personer lyckas eller vara grymma på sin grej. Det får mig att vilja jobba hårdare för att jag en dag ska kunna vara i deras position.

Men någon gång på vägen dit måste jag få säga Frida det där gjorde du riktigt bra. Skratta åt mig eller kalla mig självisk om ni vill. Men det är jag som kommer att lyckas. Det går alltid att offra saker och lägga ner tid för att nå sina mål men om man aldrig gör sig själv stolt så kommer man aldrig att uppnå dom.

Vi behöver bli bättre på att berömma oss själva. Vad är du bra på. Vänta inte, säg det nu!

Likes

Comments