Kod för att importera min blogg till Nattstad:5988384406 "

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kommer inte blogga mer här, och ni får inte veta vad min nya blogg heter eftersom den kommer vara ganska anonym. Men puss på er läsare, ni kan fråga om den nya bloggen på facebook eller något. Peace!

 

Likes

Comments

Bästa tidsfördriften som finns. Väldigt ointressant kanske, eller förresten så ni är väl glada att få höra lite extra om mig wink

x Kärlek & relationer
01. Ditt civilstånd? I ett förhållande
02. Är du nöjd med det? Jaao
03. Vem kysste du senast? C
04. Har du varit kär på riktigt? Joo
05. Har du varit ihop med någon du älskar? Njaa, vet inte vad man ska se de som
06. Ditt längsta förhållande? Var på lågstadiet, i typ 2 år.. Var otrogen, dock frown
07. Ditt äldsta strul? Har fått höra olika bud om den killens ålder, men någonting mellan 28-32 (han sa själv att han var 20)
08. Ditt yngsta strul? 17
09. Vart går gränsen för dig rent åldersmässigt? Asså egentligen så bryr jag mig inte så hårt, men de är ju lite nasty om de är någon i min pappas ålder
10. Vad för sorts killar faller du för? Afrikaner, helt klart!
11. När kysste du någon senast? Typ 2 veckor sen kanske?
12. När vill du skaffa barn? När jag känner att jag vill ha barn, men vill inte vara en gammal mamma
13. Har du kysst någon annans pojkvän? Hahahah, jaa.. De har hänt några gånger wink

x Privat
14. Vad är ditt andranamn? Sofia
15. Har du sårat någon med flit? Jaa, men inte utan anledning
16. Vilken webbsida besöker du oftast? Facebook
17. Vem i din familj kommer du bäst överens med? moster, jennifer, pappa
18. Är du kär? No
19. Vem bråkade du senast med? Kommer inte ihåg, kanske G
20. Har du varit i slagsmål? Njaa, har varit delaktig kanske man kan säga
21. Brukar du dricka alkohol? Jaa
22. Är du rökare? Jaao
23. Snusar du? Joo
24. Hur gammal är du?  !7

25. Har du bra självförtroende? För bra

x Personer
26. Vem litar du på till 100%? Oskar
27. En snygg person? Tupac, Wiz khalifa
28. Vem smsa dig senast? Oskar
29. Vem smsa du senast? Moster tror jag, har inte haft para på min lur på en evighet
30. Vem ringde dig senast? mormor, men jag svara inte
31. Vem kramade du senast? Min lillebror
32. Vem såg du senast? Min moma
33. Vem ser du upp till? ingen
34. En person du skulle vilja se ut som? Kim kardashian, Ciara eller Nicole scheerzinger
35. En bra artist? Tupacno
 
x Har du under de senaste 10 dagarna...
[ ] Simmat
[ ] Tränat
[ ] Varit sjuk
[ ] Hånglat med någon
[ ] Haft sex
[ ] Varit full
[ ] Rökt vattenpipa
[ ] Dumpat någon
[ ] Blivit dumpad
[ ] Blivit kär
[x] Bråkat med någon
[ ] Blivit sviken
[x] Ljugit för en nära vän

x Randomfrågor
36. Vilken är din viktigaste ägodel? Mitt playboy halsband jag fick av oskar för x-antal år sen, eller mina tavlor
37. Hur ser din drömkille ut? En riktigt svart rastaman, med mellan-tjocka dreads, 10-20cm längre än mig, med fin stil också. Några ideal-män jag har är tupac, kymani marley, wiz khalifa, gyptian,.. En blandning av dom.. Tupacs hjärna, Kymanis utseende, gytians utseende och hudfärg, och wiz khalifas tattueringar och röst är ganska attraherande.
38. Är du homofob? Nej, inte bögar men lebbor kan jag bli lite rädd för om dom är som män
39. Har du tandläkarskräck? No, men tycker inte om att va hos dom
40. Hur många har varit otrogna med dig? 4-5 kanske
41. När var du senast i Stockholm? Kommer inte ihåg
42. Är du helsvensk? No en blanding av mycket
43. Har du fått ditt hjärta krossat i år? Njaa
44. En sak du hade velat ändra med ditt liv? Pengar hade varit bra
45. Vad är du rädd för? Ingenting
46. Är du lycklig? Nej
47. Brukar du använda smycken? öronhängen och halsband
48. Vad är viktigt för dig i ett förhållande? Att inte den andre blir kontrollerande eller försöker bestämma över en, man måste förstå varandra och den bästa kärleken är när man blir till bästa vänner, inte för seriöst och absolut inte ett ideal förhållande med en massa förväntningar om att de ska va som i filmer
49. Är du en djurvän? Jaa, men inte så att jag inte skulle använda äkta päls osv.. 
50. Vad vill du bli i framtiden? Lycklig..

Likes

Comments

Har varit ute en stund med say och paulo.. Paulo gick hem och jag o say satt o vänta på bussen. Vi pratade om minnen och gamla tider. Hela vägen hem satt jag och tänkte på hur jag träffade dom två. De är två personer som har hängt med under en lång tid. 

Say träffade eller kanske ska säga pratade med han för första gången 2009. Satt inne på konsum med oskar och simon.. Simon och oskar var livrädd för chinese tvilligarna say och too. Badass som jag var satt jag där med mjukisbyxor , 13 bast och trodde jag var gangster. Lyssnade på demarco - standing soldiers, och dom frågade om de var demarco och sen var de inte så mycket mer med de. Efter de så var jag mycket på örnäsets fritidsgård och vi hamnade i samma umgänge. Sommaren 2010 var han med tess, jim, ally osv.. Han var alltid med, med vem man än var. Hösten när jag och Jennifer började var med ally och G väldigt mycket så var say där också. Jag började vara mer med G och han var alltid med say, så vi har en massa äventyr i ryggsäcken. Sommaren 2011 var jag aaalltid med Say och G. Jag och say retade alltid varandra, och G brukade alltid säga "Frida han dissar dig, dissa tillbaka", så kunde vi hålla på ett tag o ha våran battle. Medans G och ibland några till satt och skrattade åt say för att jag klassade ut han! Nu i somras flyttade jag ju till tuna med say och too två trappor ner. Han kom hela tiden upp till mig, minst några gånger varje dag. Bästa grannen jag någonsin haftno Han kom o väckte mig vissa dagar, laga mat och åt med mig ibland, köpte cigg åt mig, spraytannade oss. Vi hade en liten eller egentligen ganska stor familj på tunastigen 50. 

Paulo träffade jag första gången (vad jag kommer ihåg) på Minus 30 2011. Var där med Sara fathel först, sen kom G med Jb, say och paulo. G hade hoppat över gallret som vanligt, han betalade aldrig för sånt. Stod och pratade med G när jag ser en liten afrikan med dreads i ögonvrån som sa något åt mig, men hörde inte vad han sa. Efter ett tag så började han små flörta med mig och G blev sur och höll om mig resten av kvällen. Sen slutade han flörta med mig.. Vi såg på labyrint och promoe, och jag sov på okänd plats på porsön. Efter den gången började jag förstå att paulo bodde på samma ställe som G, och dom var också jämt med varandra. Han såg alltid så oskyldig och snäll ut, och han är en av dom snällaste personerna jag känner. Kunde träffa paulo på stan och han kunde komma o sitta och prata med mig medans jag vänta på bussen och sånna saker. Har varit med paulo sjukt mycket. Kunde ringa paulo när som helst och han hjälpte mig med allt han kunde. När jag flyttade till tuna var han också jämt hos mig, ännu en familjemedlem. Han lagade african food åt mig och ibland hände de att han sov på min självuppblåsbara madrass, haha. Vi brukade skratta åt han för att han var så söt när han sov. Paulo ser igenom mig direkt, och vad jag än känner eller tänker så ser han de. Han är en av dom bästa afrikanerna jag någonsin har träffat, den mannen har ett stort hjärtano

De är våra historier tillsammans, haha! Underbara människor. Peace & Love!!

Likes

Comments

De är maj nu, kan ni förstå att de är MAJ redan!! Tiden bara flyyger. Om en månad är de officiellt sommar och vi får sommar lov. Alla äventyr man har på sommaren, ouff! Måste bara hitta en ny äventyrspartner, och tro mig jag har redan börjat söka. Har funderat på emma, men hon är inte riktigt rätt, och uppfyller inte alla krav. Kanske teddy, men vi skulle nog döda varandra efter några äventyr frown Och oskar går inte med på allt jag säger, så han är inte heller rätt. 

Ska hitta en riktigt svart afrikan, denna gången med dreads och han ska se ut som en riktig rastaman, Där har vi min dröm partner in crime, helst med en brytning från jamaica. Jaa, hen ska ha den rätta stilen också!! Har en månad på mig, så de borde nog lösa sig.. 

Har ni i norrbotten tänkt på hur ljust de har blivit också, klockan är halv 12 och man kan fortfarande se afrikanerna. Yeey! Blir så lycklig! wink Bara att de är ganska kallt, men de försvinner förhoppningsvis snart. Hoppas de blir en bra sommar, med många kloka beslut och mindre drama som inte är roligt. Och till hösten i oktober, ska jag och emma se lil wayne. Golden circle har vi bestämt oss för, kommer bli riktigt tungt! Problemet är bara att jag måste STÅ under hela tiden, känns lite jobbigt men får väl leva med de. 

Har suttit ute nyss i en halvtimme på say också.. Låg och kollade desperate housewives i morgonrock, så fick jag ett meddelande att han och någon annan stog utanför ica och väntade på mig. Så slängde på mig kläder, och gick dit. Så hade dom åkt och skulle köpa cola åt mig. Så kommer dom tillbaka en halvtimme senare..

Nu ska jag fortsätta se desperate housewives, peace!
 

Sommar 2012 @ dagisgården på tuna, loveno 

Likes

Comments

Hehehe, moster ska beställa smycken åt mig i försenad födelsedags present. Så snart höjs min whitetrash nivå en aning, men hon gick inte med på att köpa grillz.. Fattar inte varför? Ska tvinga nån annan att beställa dom åt mig!!

De här kommer jag att bli ägare till:

Halsbandet är en kopia av nicki minajs halsband fast i guld, ganska fettwink Och om ni vill ha något av de jag har köpt, så synd för er för då får ni fan söka upp hemsidan själv!! Hennes halsband ser ut så här:

 

Likes

Comments

Tänkte skriva lite filosofi innan jag somnar. 

Jag har funderat mycket på hur mycket jag måste passa mig. Måste se upp för vad jag skriver, gör och säger. Dricker jag ett vinglas blir jag alkoholist stämplad och de är allvarliga fel på mig. Går jag på stan för sent på kvällen är jag kriminell. Umgås jag med utlänningar blir jag drogmissbrukare osvosv.. Jag är så less på allt de här, jag blir dömd för att jag är vänsterhänt och inte höger, på ett ungefär. Jag är nu 17år, vad gör 17åringar nu för tiden? Jaa, dom dricker, testar gränser, vill synas och höras. Sen bara för att jag är som en vanlig 17åring och står för de, då blir de något allvarligt fel på mig?!

Har nu under en lång tid haft en familj efter mig och min moma, varenda grej jag skriver, säger, gör, de tar dom reda på och anmäler mig/moma. Säger att dom är oroliga för mig.. Ni har aldrig brytt er om mig ELLER min moma, och nu för att förstöra sitter en 60 årig tant och läser vad jag skriver här och ringer till soc för varje liten grej. Förstår inte riktigt poängen med de hela, tror ni/du på riktigt att jag mår bättre av de. Ni kallade mig en psykiskt instabil tonåring, sist jag kände efter märkte jag ingen förbättring av att ni anmäler min moma eller mig. Vill ni att jag nu ska bli bättre, så snälla jag BER ER låt mig och min familj vara. De är inte kul längre, var inte de från första början heller. 

De värsta jag vet är att behöva vakta min rygg. Det är som att balansera på en sytråd 10000 meter upp i luften. Minsta snesteg och man faller rakt ner. Så känns de, måste anpassa mig efter vad andra möjligtvis kommer säga. Är inte och har aldrig varit den personen som anpassar mig efter vad andra tycker. Men nu känns de som att jag inte har något annat val. De är sorgligt att personer lever för att trycka ner och förstöra för andra, ganska skämmigt också frown Enligt mig ska personer få leva sitt liv, ingen är perfekt och man tycker inte om alla. Men man måste acceptera dom också, ingen är likadan som den andra tillome om man är tvillingar så är man olika. 

Likes

Comments

HAR
Har du ett förhållande? - jaa, haha
Har du någonsin haft ett förhållande? - aa
Har du allt du någonsin önskat? - no, långt ifrån
Har du syskon? - Jaao
Har du någonsin velat dö? - Har haft sånna tillfällen
Har du en stor hemlighet som ingen vet om? - Säger allt åt oskar, tror inte de finns något han inte vet
Har du haft sex? - Nämen uschh
Har du en egen dator? - Jaa, en rosa
Har du en idol? - Tupac i mitt hjärta no
Har du varit på en riktig konsert? - aa
Har du några framtidsdrömmar? - Jaa, ska bli psykolog, gifta mig rikt, och ha en massa gulliga mulatt ungar
Har du druckit så mycket så du har spytt? - Har väl hänt
Har du blivit påkommen när du haft sex? - Jaa, av oskar
Har du någon fobi? - Mot finnar, hår och emosar
Har du körkort? - No, kommer inte få de heller 

VEM
Vem vill du träffa? - Wiz khalifa
Vem saknar du? - Tror inte jag saknar någon 
Vem kysste du senaste? - C
Vem fick du senast ett sms av? - Moster
Vem skrev du senast ett sms åt? - vet inte
Vem av dina vänner är mest partypingla? - Oskar helt klart
Vem är din bästavän? - Oskar
Vem skulle du ta med på bio just nu? - Oskar eller Emma 
Vem är din idol? - Tupac
Vem vill du aldrig någonsin träffa igen? - Min lillebrors pappa och hans familj
Vem vill du prata med just nu? - Vet inte
Vem bråkade du med sist? - Allvarligt, så var de Abdigani
Vems hus/lägenhet var du senast i? - C's
Vem ringde dig senast? Moma
Vem ringde du senast? - C

VAD
Vad åt du senast? - Popcorn och glass me hallon
Vad drack du senast? - Saft
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - Ring 147 till röstbrevlådan, du har 4 nya medelanden osvosv
Vad heter du i mellannamn? - Sofia
Vad vill du heta? - Laquisha
Vad tycker du om homosexualitet? - De spelar inte så stor roll, alla ska få va som dom vill. Men kan bli lite rädd för lebbor
Vad tycker du om abort? - Bättre att göra abort än att folk som inte vill ha barn eller kan ha barn ska behöva ta hand om ett, plus att barnet får lida
Vad ska du göra efter dethär testet? - Försöla sova eller göra läxor
Vad hade du önskat dig om du hade fått tre önskningar? - Att må bra, att ha pengar och att aldrig få problem
Vad gör du just nu? - Ligger i sängen och filosoferar
Vad för sorts filmer gillar du? - Gangster filmer som folk blir skutna osvosv eller roliga filmer 
Vad har du på dig just nu? - bh och trosor
Vad ser du om du kollar åt vänster? - kan inte vänster o höger men tror att jag ser ett tak om jag tittar åt rätt håll
Vad hade du velat göra just nu? - ha sex eller något
Vad ska du göra imorgon? - Lämna ett "test", gå till skolan, sen vet jag inte


SKOLA
Vilken klass går du i? - Humanistiska 1a
Trivs du där? - Njaa
Vem i din klass umgås du mest med hemma? - Oskar
Har du bytt skola nångång? - Jaa, x-antal gånger
Lämnar du alltid in skoluppgifter i tid? - nej, är dålig på sånt 
Är du mer en MVG-elev än IG-elev? - ig-elev just nu, tror jag har ett E resten F i kurserna vi har just nu
Kommer du bra överens med lärare? -  HAr en förmåga att inte göra de
Vilket är ditt favoritämne? - Matte, de enda jag verkligen är bra på


KÄRLEK/SEX
Är du singel? - no
Vill du vara singel? - brukar föredra de
Hur många har du haft sex med? - 10 tror jag
Är du romantisk? - No, inte alls
Spelar utseendet roll? - Jaa, väldigt mycket
Vad är din typ? - Blattar, helst afrikaner
Har du varit otrogen? - Jaa
Vem hade du senast sex med? - C
Har du haft sex utomhus? - no


RANDOM/ÖVRIGT
Vad tycker du om sex utan känslor? - De är väldigt enkelt och inte så smörigt
Vad är klockan just nu? - 02.32
Vad lyssnar du på just nu? - snoop lion - lighters up
Favorit artister? - Tupac, bob marley, wiz khalifa, snoop dogg/lion, Lil wayne, mavado, chris martin, biggie smalls, osvosv.. -
Vill du gifta dig i framtiden? - Jaa, ska ha fetaste bröllopet
Vars skulle du ha flyttat om du hade kunnat? - Jamaica, brasilien, argentina, usa eller cuba
Är du helsvensk? - No
Vars hitta du denhär listan? - På någon skum sida
Har du spotifypremium? - No
Vem beundrar du? - Wiz khalifas fru
Har du en blogg? - Jaa, skriver på den

Likes

Comments

Kom tillbaka hem till ett brunt brev, en massa saker att tänka på och några läxor som ska vara klar imorgon. Less..  Ska anlita någon att låssas vara jag i någon månad eller kanske ett år. Och bara ligga hemma i min säng o tänka på mig själv. Göra vad jag vill, göra vad jag känner för, göra saker jag kanske borde göra. 

Har märkt att mina senaste inlägg har varit så dystra, men de är en dyster tid.. hoppas den tiden är över snart!  Under sommaren brukar de flyta på ganska bra, men de återstår ju att se.

Likes

Comments

Drömde en bra dröm inatt.. 

Drömde att de var en helt vanlig dag för kring 1-2 år sen. Drömde att de var jag och tre andra killkompisar jag hade då. En har jag förlorat, och dom andra två glidit ifrån. Vi gjorde inget speciellt, allt var som de brukade vara. Vi pratade och lyssnade på musik, som vi alltid brukade göra. Jag saknar de, fruktansvärt mycket. Saknar den tiden utan problemen som är nu, enkelheten som var, inga större bekymmer, behövde inte bry mig om framtiden, behövde inte bry mig om något eller någon..


Likes

Comments