Header
View tracker

Sista dagen på ett väldigt behövligt höstlov. Hunnit med mycket roligt samtidigt som jag kunnat slappna av. Tjejerna kom på Halloweenfest i början av lovet, Stockholm med Melinda och våra mammor i onsdags och mysiga hemmakvällar. Drygt sex veckor kvar tills jullov, så ska ge allt nu det sista. Tänkt att jag snart har gått min första termin på gymnasiet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Söndagsmys hela dagen för mig. Tittat på gossip girl, youtube och online butiker i sängen hela dagen. Ska träna snart och efter det duscha och mysa ner mig i sängen igen. PUSS

Likes

Comments

View tracker

Bilder från Kent i lördags, en helt magisk kväll!

Likes

Comments

​Kendall Jenner´s är outfit är min favorit, enkelt och snygg!

Likes

Comments

Här är en video på 5 tips hur man kan matcha en skinnjacka, 

Först ut är den älskade skinnjackan som jag tycker är ett måste i garderoben. Köpte mig en ny i våras som jag är jätte nöjd med och fått mycket till användning. Tycker skinnjackan är ett perfekt plagg i höst då den kan användas när det inte är för kallt men man ändå behöver en jacka. En varmare dag kan man ha t-shirt under respektive en kallare dag en mysig stickad tröja. 

​Tänkte börja med en liten kategori nu under hösten angående mode och trender i höst, "fall must haves 2016". 

Likes

Comments

Mina favorit låtar just nu, enjoy! Sen SÅKLART Kent som jag ska på konsert på i Göteborg på lördag. 

Likes

Comments

Sammanfattar dagen med 3 ord: söndag, kaffe och plugg.

Likes

Comments

Många tycker säkert att pluggtips inte är det ultimata inlägget att läsa en lördag men tyvärr kommer min lördag (och söndag) bestå mesta dels av plugg, så ville dela med mig.

Köp en almanacka. Vet inte vad jag hade gjort utan min almanacka. Den räddar mig från att missa läxor och speciellt små saker om man lätt glömmer bort

Lägg bort mobilen. Att ha mobilen bredvid sig när man pluggar funkar oftast inte. Jag har svårt att inte titta om jag får en notis och tappar automatiskt fokus.

Sitt inte för länge. Bättre att plugga effektivt under en kortare stund än att plugga i flera timmar och bli ofokuserad. Om du måste plugga hela eftermiddagen/kvällen, ta pauser!

Anteckna med färgglada pennor. Både roligare att skriva och läsa om man har olika färger på pennorna tycker jag.

Belöna dig själv. Om du har pluggat hela eftermiddag eller lärt dig alla glosor, låt dig själv ta en paus och t.ex. titta på ett avsnitt serie eller titta mobilen en stund.

Be någon testa dig. Det är svårt att veta när man kan allt inför ett prov. Så be mamma/pappa, syskon, kompis testa dig. Be dig svara på dina instuderingsfrågor eller föra en diskussion från dina anteckningar eller bok.

Plugga är något man måste göra även om man inte har lust, här var några av mina tips för att göra pluggandet lite roligare men framför allt mer effektivt.

Likes

Comments

Imorse kunde jag sätta klockan på sju istället för klockan sex eftersom Lisa och jag sov i hennes systers lägenhet i stan tillsammans. Vi åkte direkt och handlade efter skolan, pluggade och vid sju spelade Lisa fotbollsmatch, som de vann! Efter matchen åkte vi tillbaka till lägenheten och gjorde tacos. Sen såklart efterlängtat tjejsnack tills natten.

Slutade klockan två idag och mötte upp Linus och senare även Alva för en fika. Efter det blev det matteplugg hos mig i några timmar och nu ligger jag i sängen med datorn i knät och är helt slut.

Likes

Comments

Det bästa med veckan
Att jag slutade innan lunch på både torsdag och fredag, så känns som att jag haft en extra lång helg. Även att jag kommit in i skolan och plugget. Och VÄDRET!!

Veckans craving
Att ta det lugnt, myskvällar, massa film och serie men framför allt att träffa vänner som jag har svårt att träffa ofta nu när skolan börjat.

Det sämsta med veckan
Att jag inte kan ge 100% på träningarna pga. fingret (för er som inte vet har mitt ledband gått av och fått spricka). Det suger verkligen, speciellt när man är så träningsmotiverad som jag är nu.

Bästa köpet
Ett jättefint linne från Zara med dröm rygg.

Veckans bästa bloggdag
Tydligen i torsdags, 9 frågor inlägget.

Råd till nästa vecka
Försöka lägga mig tidigare på vardagen och planera kläder dagen innan, sparar så mycket tid på morgonen då.
Vad har ni gjort denna vecka? Pussar

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw