Header
View tracker

När hästen kommer när man ropar :')


Haha nej men allvarligt, är typ det bästa som kan hända!

Vet inte om jag har presenterat den nya hästen jag rider (på bilden). Det är iaf en valack på ca 17 år som står i ett utav stallen på trolldal!

Supertrevlig och sååå lätthanterad, vilket är väldigt skönt efter ett halvår med en halvgalen unghäst ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nyss gjort mig iordning för en dag i saknade norrköping ♡ sk bli såå mysigt verkligen!

Likes

Comments

View tracker

Skadad, trött och uttråkad.. Kan det hände nått bra snart?? plsss :(

Likes

Comments

Hellu!
Jag spenderade förra veckan i Skåne tillsammans med familjen. Vi hade bara några få saker inplanerade men hade sååå trevligt hela veckan!


Höjdpunkten va självklart när jag och mamma spenderade en hel dag i falsterbo, med att kolla på fina hästar och shoppa!

​Vart har ni varit på semester, eller ska ni någonstans? Kommentera!

Likes

Comments

Ni får försöka förlåta mig för den plötsliga pausen! Det vare mycket som hände och jag kände helt enkelt inte för att blogga. Men nu är jag tillbaka, och taggad som aldrig förr kan jag lova!


Började veckan skit med regnoväder, och en stukad fot men avslutar bättre med sleepover med bästaste vännerna och middagsmys med småplock, MUMS!

 


Likes

Comments

Godmorgon!

Som ni kanske har märkt är det lite segt på bloggen just nu. Har verkligen NOLL inspiration, ingen aning vad jag vill skriva om... Någon som har nån ide? 


Sitter just nu i skolan och väntar på en helt okej skoldag! Senare i eftermiddag ska vi nämligen ha modeller för herrklippning, spännande!

Likes

Comments

​1. Lola Playsuit 199kr - Gina Tricot   2.  Off Shoulder - topp med spets 199kr - H&M   3. Hanna solglasögon 79kr - Gina Tricot    4.  Kelly Denim Shorts 325kr - Monki    5. Jeffrey Cambell, Estrada 1649kr - Nelly   
 6. Pixie klänning 199kr - Gina Tricot. 

Likes

Comments

Halloj!
Bara jag som är helt förälskad i detta väder!

Lyxade till det med lite Mc i solen tillsammans med underbara vänner enbart pga det underbara vädret!

Likes

Comments

Godkväll!

Som rubriken lyder kommer kvällens inlägg att handla om "det övernaturliga".
Jag är helt övertygad om att det finns någonting som vi inte vet någonting om. Jag kan inte sätta fingret på vad det är eller hur det ser ut, men ja. Jag tror på att det finns någonting på andra sidan.

För att motivera att jag tror på sånt hade jag tänkt berätta 2 av de läskigaste sakerna som hänt mig!

ETT: Det här hände för bara några år sedan. Hela min familj hade gått upp och lagt sig medan jag satt i köket och pluggade samtidigt som jag väntade på att nästa avsnitt av "Paradise Hotel" skulle börja. Helt plötsligt låter det som att någon går i trappan så jag kollar ditåt. Mycket riktigt går det en flicka nedför trappan och in mot vardagsrummet. Jag tänkte att det var min syster som kom ner för att kolla på Paradise med mig. Problemet var att hon ungefär 5 minuter senare kommer nedför trappan. Och ingen har gått upp för den innan hon kom ner... Så, vem var flickan?


TVÅ: Jag bor i ett gammalt trähus, vilket betyder att det ofta kan knaka lite, eller låta i väggarna. Men en natt precis när jag hade släckt lampan och skulle försöka sova hörde jag ett väldigt mystiskt ljud. Det lät exakt som när någonting hasar fram, som när man går och drar någonting...eller någon efter sig. Jag stannade upp i mina rörelser och lyssnade spänt på ljudet som bara fortsatte. Det lät att komma ifrån vardagsrummet (ett utav rummen som ligger intill mitt rum) Jag satt länge och lyssnade i sängen, helt paralyserad utav ljudet. Plötsligt tystnade ljudet och jag vågade tillslut sträcka mig fram och tände lampan igen.

Lagom tills jag hade lugnat ner mig började det obehagliga ljudet igen. Denna gång lät det betydligt högre, och "det" var precis utanför min dörr, jag var helt säker på det.

Plötsligt stannade ljudet upp igen, och jag hörde istället svaga fotsteg och ännu svagare knackningar innan ljudet helt avtog...

Jag måste ha lyckats somna tillslut, för jag vaknade upp morgonen efter och var livrädd. Kommer ihåg att jag frågade alla i familjen ifall någon hade varit på nedervåningen under natten, vilket alla nekade till.. SÅ vad var det egentligen jag hörde?


(Bilderna hade ingenting med själva historierna att göra)

Har du varit med om någonting? Berätta!
Likes

Comments