Har fått för mig att jag ska börja släktforska.
Med tanke på att jag vet typ nada om min pappas sida så kan jag ju få reda på hur mycket roligt som helst.
Eller så är alla riktiga dönickar å skittråkiga. 😩
Har iallafall lyckats hitta en farbror som eventuellt kunde ge mig en del uppgifter....spännande.

Har sagt det innan men jag säger det igen...så skönt att ha kommit igång med träningen. Det går inte framåt i rasande fart, men det går iallafall✌🏼️
En annan sak som inte går nått vidare framåt är hemmet. Allt gick så jäkla bra i höstas när vi flyttade men nu händer det ingenting. Det känns som att inte ett ända rum är helt färdigt utan bara "så länge".
Fast om jag känner mig själv rätt ås kommer jag aldrig känna att det blir färdigt. Men bara den här satans snön kan försvinna så kan jag ju iallafall börja göra iordning min underbara uteplats. (Bild kommer så snart våren är här🌱🌷💐🌳☘)

På återseende 😘

Likes

Comments

Har haft en heldag med barnen idag. Såååå skönt att bara vara och inte ha massa måsten. Eller jo lite städ blev det ändå😩. Tog en extremt lugnt förmiddag innan det bar iväg in till stan för ett biobesök. Den snälla dinosaurien blev det...att rekommendera👍. Nu blir det till att tina lite i soffan innan det står bad och nattning av bröderna BUS på chemat.

Tack å hej

Likes

Comments

Jaha då har man blivit med blogg. Ska vi se hur detta artar sig. Slappdag hemma med barnen idag och senare iväg till gymmet med fröken E. Skön start på denna veckan.

Puss & Kram världen
💕💕

Likes

Comments