Jajamen jag lever fortfarande är bara så jävla tråkigt när man inte har ett jävla skit att skiva om i princip. Just ju sitter jag och snackar Skype med Erica och lever på snus och halstabletter för att försöka ta mej till skolan imorgon, har inte tid att vara borta från skolan speciellt inte när vi har fordons vecka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 47 Readers

Likes

Comments

För en gång skull så var det här en bra måndag förra var också bra men de var bara för att Jonny sov över, har knappt gjort nånting på skolan idag bara suttit och degat.
Efter skolan så gick jag och väntade på busstationen tills Erica kom med bussen, sen gick vi hem till hon och senare tog vi vespan och körde ner till kängsön och fiskade i några timmar innan hon skjutsade hem mej :)
  • 134 Readers

Likes

Comments

Haha har absolut inte haft varken orken eller tillfället att blogga alls men nu när jag vill fördriva nånting så kan jag ju alltid sitta och berätta om min underbara helg, på fredagen så kom Jonny till mej och vi gjorde inte så mycket mer än att ligga inne och mysa framför nån film. På lördagen så for vi in till Luleå och handlade kläder och träffade Erica innan hon och Elin skulle springa milen, sen efter det så for vi och käkade och for sedan hem. Efter att Erica och Elin hade sprungit klart så for vi hem till Jenny och grillade för hon hade gjort go mat åt oss sen sköt vi med luft gevär, efter det så bastade vi nån timme ;)

  • 180 Readers

Likes

Comments

Känner mej fett jävla död just nu och har ingen jävla lust att plugga till provet vi har imorgon.. Idag har det varit strålande sol och jävligt varmt, skönt att man ändå får lite värme här uppe i Norrland ;)


  • 231 Readers

Likes

Comments

Sitter här och kollar tv medan Jenny duschar, idag har vi solat och käkat glass varit och träffat urre och Ibbe. Igår slutade kvällen med att vi spelade fotboll med moppepojkarna sen for vi hem :)


  • 240 Readers

Likes

Comments

Sitter här och kollar film igen efter en bra dag om man säger så, Jenny stannade i Råne hos mej. Vi fick hem till mej och åt sen så for vi till motorgården, drack kaffe och tryckte kakor medan vi väntade på att Mattias skulle komma.
Sen när Mattias kom så for vi och försökte hitta en vindstilla plats, vi satte oss tillslut på skolgården och chilla ett tag. Efter de så träffade vi Elin och Erica så då var dom med oss nån timma, sen så for Jenny med bussen hem :)


  • 284 Readers

Likes

Comments

Sitter just nu i soffan och kollar på film, har inte gjort någonting speciellt idag bara chillat typ.
Igår var jag och körde bil med pappsen och hälsade på farfar och hans söta lilla hund Lotta, imorrn blir de skola som vanligt!


  • 327 Readers

Likes

Comments

Vissa dagar är bättre än andra och vissa inte, de finns så många personer där ute som inte uppskattar vad dom har försen dom har bränt alla sina broar och sen försöker hitta tillbaka.
Kasta inte bort allting när du ändå vet att du kommer vilja ha tillbaka allt senare..

  • 327 Readers

Likes

Comments

Ligger och kollar tv just nu. Kom hem från Jonny för ett tag sen, blir väl kanske att spela lite innan jag ska sova så man ids upp till skolan imorrn.


  • 363 Readers

Likes

Comments

Sitter här i Happis och väntar på bussen till Övertorneå, de är rätt jobbigt att åka buss speciellt när de är en längre resa än vad man är van vid. Hungrar ihjäl också :p


  • 378 Readers

Likes

Comments