View tracker

This video is by Andrea Russet. And this is how to fall in love with yourself!

Everybody should love them self. Take the time for this video, its five minutes of your day!

xo Frida <3

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Idag fyller en väldigt speciell person till mig år! Malin Wallén! Du fuller 18 år idag. Love U Bae <3 vi är oss och vi kommer alltid vara oss! Denna bilden förklarar oss utan tvekan!! <3

PS Inlägget jag skrev igår sa min lärare idag tack vare så många lärare som har klagat så stämmer det inte längre utan har gått tillbaka till det gamla systemet.

Likes

Comments

Hej! Tack för att ni förstör min lust till att gå till skolan varje dag. Ni kanske undrar varför just ni gör det? Jo det är för att ni få mig att känna prestations ångest varje gång jag tänker på en uppgift vi har vi måste göra. Våra lärare fick i maj utav skolsystemet hur våra betyg ska sättas, Då står det att man nu måste få många C och nåt E för att uppnå kraven till ett D eller till B då är det lika dant!.Ni bara höjer och höjer kraven på oss elever hela tiden. Detta gör så att fler ungdomar tappar skollusten, att fler blir skoltrötta och flera struntar i läxor och prov och bara stökar om kring på lektioner när andra vill fokusera. Vi har betygen E D C B A. Om man får i 2/5 rutor C och 3/5 rutor E så kommer slut resultatet bli E för att dom ännu en gång gjort det svårare att få högre betyg och helt omöjligt att få A. Detta är anledningar varför man inte orkar med skolan. Jag tror inte ni förstår hur vi känner och våra lärare känner när de måste säga att tyvärr kan jag inte ge dig det betyget för att skolverket har ändrat hur vi måste sätta era betyg. Jag vill bara säga detta till er för detta är vad  jag tänker. 

MVH Frida 2året, Falkenbergsgymnasieskola

Jag vet inte vad ni tycker men jag har börjat tycka att det är löjligt svår att få bra betyg. Att folket som gör detta inser inte att det redan är svårt som det är. 

Idag den 16 september fick jag veta att Detta systemet ej stämmer längre utan har gått tillbaka till det gamla! 

Ta hand om dig! Kände att jag behövde få skriva ner mina tankar innan jag börjar plugga. Kram Frida <3

Likes

Comments

någon vecka innan skolan skulle börja så åkte jag, mamma, mina kusiner och min faster i Göteborg! det blev en hel del inköp! Ett par nya Nike lunarglide 8, En bok, tre hårband, en tröja och en ny dans body. Så man kan ju säga att jag är hel nöjd med dagen!!!

Likes

Comments

View tracker

Hello! Så nu tänkte jag berätta om en dag precis innan skolan skulle börja igen! Dagen började men att övningsköra med mormor. Det gick ganska mycket bättre än förra gången jag övningsskörde, som då var första gången att övningsköra en manuell bil. När vi kände oss klara så bestämde vi oss för att fika på stan tillsammans! Det blev en grillad macka och en jätte god bakelse på borgmästargården.

Vi satt där minst i 2 timmar om inte lite mer. Vi pratade om lite allt möjligt. Efter det bestämde jag mig för att överaska en av minna bästa vänner och hälsa på henne, (även fast vi ses varje dag i skolan)! Då blev jag kvar hos henne i några timmar! Under den tiden så myste vi med Hera (Mikas Hund), Gick ut och gick en liten runda och allra mest pratade vi med varandra. Det var en av de lugnaste dagarna men ändån en av dom bästa dagarna under hela sommaren! 

Likes

Comments