Hej! Längesedan nu! Har tagit en välbehövlig paus! igår var min skoldag helt okej, Engelska lektionen på val fri plats = Hemma i sängen, sen hade jag matte prov som var helt okej svårt. Jazzlektionen igår var väldigt roligt, vi jobbade med improv och övningarna var mer dansanta och det var väldigt roligt! Sen så var min skoldag över så jag åkte hem och tränade lite mage och ben och jag har träningsverk redan. Jag tog ett bad och sen började jag göra mig i ordning för att jag skulle åka till min bästa vän för att fira hennes 18års dag så det var jätte roligt och hela gruppen var där och vi skrattade 90% av kvällen så jag tyckte det var en lyckade kväll, Jätte god mat fick vi! Det var kyckling, sallad och klyft potatis! Längtar till värmen just nu! Vi fick snö i veckan... Hallå det ska ju bli vår ju!!!!! Aja hoppas att ni får en fortsatt trevlig lördag! Kram <3

English

Hello! Long time since i have written anything. I was taking a needed break, but now im back! Yesterday was alright. On my English lesson we could choose where you wanted to so it so i was in my nice and warm bead. So my first lesson was math and i had a test and it went alright i hope. Our Jazz lesson was very fun! We was working with improve and the exercises was mor dancing, (Dansanta) Hard to explaine. After that my school day was over so i went hon and trained a little more. After that i took a bath after that i was doing my makeup and hair because i was going to my best friend's house to celebreate her 18th bday! It was so much fun because we were laughing 90% of the time and the whole group was there. The food was so good!

We got snow this weak and i was like noooo!!!! I want summer!!! Anyways i hope that you is geting a nice Saturday! Hugs Frida <3

Likes

Comments

This video is by Andrea Russet. And this is how to fall in love with yourself!

Everybody should love them self. Take the time for this video, its five minutes of your day!

xo Frida <3

Likes

Comments

Idag fyller en väldigt speciell person till mig år! Malin Wallén! Du fuller 18 år idag. Love U Bae <3 vi är oss och vi kommer alltid vara oss! Denna bilden förklarar oss utan tvekan!! <3

PS Inlägget jag skrev igår sa min lärare idag tack vare så många lärare som har klagat så stämmer det inte längre utan har gått tillbaka till det gamla systemet.

Likes

Comments

Hej! Tack för att ni förstör min lust till att gå till skolan varje dag. Ni kanske undrar varför just ni gör det? Jo det är för att ni få mig att känna prestations ångest varje gång jag tänker på en uppgift vi har vi måste göra. Våra lärare fick i maj utav skolsystemet hur våra betyg ska sättas, Då står det att man nu måste få många C och nåt E för att uppnå kraven till ett D eller till B då är det lika dant!.Ni bara höjer och höjer kraven på oss elever hela tiden. Detta gör så att fler ungdomar tappar skollusten, att fler blir skoltrötta och flera struntar i läxor och prov och bara stökar om kring på lektioner när andra vill fokusera. Vi har betygen E D C B A. Om man får i 2/5 rutor C och 3/5 rutor E så kommer slut resultatet bli E för att dom ännu en gång gjort det svårare att få högre betyg och helt omöjligt att få A. Detta är anledningar varför man inte orkar med skolan. Jag tror inte ni förstår hur vi känner och våra lärare känner när de måste säga att tyvärr kan jag inte ge dig det betyget för att skolverket har ändrat hur vi måste sätta era betyg. Jag vill bara säga detta till er för detta är vad  jag tänker. 

MVH Frida 2året, Falkenbergsgymnasieskola

Jag vet inte vad ni tycker men jag har börjat tycka att det är löjligt svår att få bra betyg. Att folket som gör detta inser inte att det redan är svårt som det är. 

Idag den 16 september fick jag veta att Detta systemet ej stämmer längre utan har gått tillbaka till det gamla! 

Ta hand om dig! Kände att jag behövde få skriva ner mina tankar innan jag börjar plugga. Kram Frida <3

Likes

Comments

någon vecka innan skolan skulle börja så åkte jag, mamma, mina kusiner och min faster i Göteborg! det blev en hel del inköp! Ett par nya Nike lunarglide 8, En bok, tre hårband, en tröja och en ny dans body. Så man kan ju säga att jag är hel nöjd med dagen!!!

Likes

Comments

Hello! Så nu tänkte jag berätta om en dag precis innan skolan skulle börja igen! Dagen började men att övningsköra med mormor. Det gick ganska mycket bättre än förra gången jag övningsskörde, som då var första gången att övningsköra en manuell bil. När vi kände oss klara så bestämde vi oss för att fika på stan tillsammans! Det blev en grillad macka och en jätte god bakelse på borgmästargården.

Vi satt där minst i 2 timmar om inte lite mer. Vi pratade om lite allt möjligt. Efter det bestämde jag mig för att överaska en av minna bästa vänner och hälsa på henne, (även fast vi ses varje dag i skolan)! Då blev jag kvar hos henne i några timmar! Under den tiden så myste vi med Hera (Mikas Hund), Gick ut och gick en liten runda och allra mest pratade vi med varandra. Det var en av de lugnaste dagarna men ändån en av dom bästa dagarna under hela sommaren! 

Likes

Comments