Att äta bär och choklad är nästan det godaste man kan äta i alla fall i min åsikt! Dock har jag knappt ätit choklad alls i sommar men när mamma kommer hem med världens bästa efterrätt så kan man ju offra sig eller?? :) Hur har din sommar varit? Att blogga på sommaren har varit väldigt svårt på grund av jobb och en massa annat som har kommit i vägen... Men som man alltid säger så nu kommer en period jag skulle vilja börja på igen! Min sommar har varit super bra om man ska korta ner den i ord! Aja nu ska jag fortsätta att äta :*

PS: Har inga serier att kolla på! Förslag?

xoxo Frida


Instagram: Fridabengtzzon


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag har varit med i ett projekt som heter Erasmus programmet med Falkenbergs gymnasieskola. Jag har då rest iväg en vecka med andra elever på skolan till andra länder som Danmark, Tyskland, Italien och Frankrike i en vecka. Många undrar vad vi håller på med när vi reser till andra skolor, förutom att träffa nya vänner, ära känna varandra och upptäckt nya städer så skrev vi faktiskt en bok om migration tillsammans. Så on ni är nyfikna är det bara att klicka på länken och börja läsa!

https://www.migration-in.eu/the-school-book/

En gång i livet sak man gör och under tiden har jag hittat fantastiska vänner i Tyskland! Jag saknar er. men jag vet att vi ses igen!


Hi! I have been in a project named Erasmus program with my highschool! I have then traveld to different countries like, Denmark and Germany and others have been in Italy and France. I have been asked what we are doing when we meet up and except for hanging out and getting to know each other we actually have been writing a book about migration! So if you are curious here you go! You just have to start reading!

https://www.migration-in.eu/the-school-book/

Likes

Comments

I början utav detta året åkte jag och min familj på en långresa till Mauritius som är en liten ö utanför Afrikas kust. En under bar ö som jag skulle vilja utforska mer.

Likes

Comments

Bild 1: Första bilden tog jag i spegeln. Tyckte att skärpan blev mycket bättre, och jag tycker om när den gör själv så att det bara är en skarp sak i bilden.

Bild 2, Bild 3, Bild 4, Bild 5: Jag gick ut till en fotbollsplan och tog olika bilder i olika riktningar, mot eller bort från solen. Olika höjder, uppifrån eller rakt fram.

Jag hade linsen som man fick med när man köpte kameran och den linsen tyckte jag var oskarp så jag bestämde mig att köpa en ny lins men då var frågan vilken lins jag skulle köpa, då gick jag in i en kamera butik i stan och han rekommenderade detta objektivet: EF 40MM F/2.8 STM. Än så länge är jag jätte nöjd men har inte haft objektivet så länge.

Likes

Comments

My life in photos! This project (The erasmus project) has given me friends for life! Some are i still talking to now some not but i will for sure remember you guys and this trip forever.


The best part of it was when it all began, because one of these girls came to my class and became very close to me, gave me memories that i always will remember, -> a friend that i will never forget!

Likes

Comments

Hej! Idag så kom det ut ny musik på spotify som det gör varje fredag och här är några av låtarna jag tyckte om! (Jag vet om att den sista låten inte släpptes idag men den är för bra för att inte ha med!)


// Love Frida

Likes

Comments

Hello! Long time i was writing here! I have actually been really busy with school and work for the most part of my life. Because it has been a while I wanted to introduce myself again but this time with an Q&A! :)

Whats your name?

My name is Frida Bengtsson

How old are you?

I turn 18 in December

Whats your favorite color?

I don't have a favorite color but white if i have to choose.

Do you go to school?

Yes i do! I go my second year in high school!

Favorite book?

My favorite book ever is Everything Everything by Nicola Yoon

Favorite song?

Right now it is At my best with Machine Gun Kelly ft Hailee Steinfeld but it can change daily hahaha :)

Whats your intresses?

My number one intresse is Dancing, but i really like listening to music and i like training too! :D

From now on i will be more consistent to blogg and i are planing some more things son in the future!

Hope you have or had a lovely day and i will talk too you Soon - Love Frida <3

Here is some music i enjoy! :)

Likes

Comments

Hej! Längesedan nu! Har tagit en välbehövlig paus! igår var min skoldag helt okej, Engelska lektionen på val fri plats = Hemma i sängen, sen hade jag matte prov som var helt okej svårt. Jazzlektionen igår var väldigt roligt, vi jobbade med improv och övningarna var mer dansanta och det var väldigt roligt! Sen så var min skoldag över så jag åkte hem och tränade lite mage och ben och jag har träningsverk redan. Jag tog ett bad och sen började jag göra mig i ordning för att jag skulle åka till min bästa vän för att fira hennes 18års dag så det var jätte roligt och hela gruppen var där och vi skrattade 90% av kvällen så jag tyckte det var en lyckade kväll, Jätte god mat fick vi! Det var kyckling, sallad och klyft potatis! Längtar till värmen just nu! Vi fick snö i veckan... Hallå det ska ju bli vår ju!!!!! Aja hoppas att ni får en fortsatt trevlig lördag! Kram <3

English

Hello! Long time since i have written anything. I was taking a needed break, but now im back! Yesterday was alright. On my English lesson we could choose where you wanted to so it so i was in my nice and warm bead. So my first lesson was math and i had a test and it went alright i hope. Our Jazz lesson was very fun! We was working with improve and the exercises was mor dancing, (Dansanta) Hard to explaine. After that my school day was over so i went hon and trained a little more. After that i took a bath after that i was doing my makeup and hair because i was going to my best friend's house to celebreate her 18th bday! It was so much fun because we were laughing 90% of the time and the whole group was there. The food was so good!

We got snow this weak and i was like noooo!!!! I want summer!!! Anyways i hope that you is geting a nice Saturday! Hugs Frida <3

Likes

Comments

This video is by Andrea Russet. And this is how to fall in love with yourself!

Everybody should love them self. Take the time for this video, its five minutes of your day!

xo Frida <3

Likes

Comments