So this is the last you will hear from me for a bit. I have a goal to not use any social media for at least a week. It will be a bit hard i think but at some time i will get used to it. this means not looking at facebook or snapchatting or messenger. I will answer on some text but not more. And in a week i will write again but just now i want some space.

Love Frida​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello! This is only pictures from the photoshoot me and one of my best friend had with help of our photographer Madelen. It was very fun because it was only us fooling around!

Fotografer:Malin,Madelen

Yesterday was an very good day with friends! I had an lesion/education because of my work. It was not so boring as i thought it was going to be, but it still could be better than it was... It was good information to know because when you work in a kitchen you need to know everything even if its boring so it was all good, (but still a bit boring).

Later when i got home from work me and My friend Mika surprised one of our best friend because her birthday. It was so fun to surprise her because she had no idé that we was going to show up. Then Mika followed me home so she was staying for eating Sandwich, seeing an half movie, listen to music and talking about Midsommar afton an Swedish holiday!


Likes

Comments

Halloj! Jag sitter just nu i Stockholm på ett café och skriver detta inlägget! Lite spontant för mig för tycker om att planera hur jag ska skriva mina inlägg! För er som inte vet så skulle jag och min familj till Kreta men SAS strejkade så flyget blev inställt, lång historia kort så åkte vi till Stockholm istället. Kanske inte lika bra men fortfarande bra! Idag var vi ute i Stockholms skärgård på ön Sandhamn. Det blåste lite kalla vindar men annars var det väldigt fint och mysigt! Vi åt väldigt God mat där ute! Rekommenderas väldigt mycket att åka ut till sandhamn även fast det tog väldigt lång tid att åka ut dit!

Hoppas att du har en fortsatt trevlig dag så skriver jag snart igen för hoppnings vis snart!

😘❤️

Fotograf:Malin Wallén 

Likes

Comments

Hej! Längesedan nu men ska försöka bli bättre på att blogga! OMG det är bara 8 dagar kvar tills skolan slutar och jag får sommarlov! Yay! Sedan jag skrev här sist så har jag pluggat en del, gjort prov och inlämningar, varit med kompisar och börjat jobba!

Malin och jag har börjat va en hel del nu och tycker det är super kul att hitta på saker tillsammans, vi var inte så mycket i feburari - mars men nu i april maj och förhoppningsvis juni! Jag har även varit en del med Mika, Alice, Madeln, Tilda och Alma under denna tiden när jag har varit frånvarande.

Jag fick super bra Nyheter ifrån Chiara (Vår utbytesstudent) att hon kommer tillbaka till Sverigenågon gång i sommar! Jag blev så glad för hon han bli min bästa kompis under 2 månader och ni som säger att det inte går och det är för kort tid så stämmer det inte om man nästan va varje dag efter skolan.

Min nya favorit låt är Wild Horses och det är Birdy som är artisten! Det var utav en ren slump att jag upptäckte Birdy för jag tittade på The vampire diaries och då var hennes cover med Skinny love som är Bonie Ivers låt ifrån början med i slutet av ett avsnitt. Jag tyckte verkligen om låten så jag började kolla igenom hennes låtar och sen upptäckte jag att hon hade gjort soundtrack till filmen the fault in our stars!

Idag har jag mest vilat hemma och inte gjort någonting alls faktiskt, gjorde amerikanska pannkakor till frukost och det var super gått med färska jordgubbar med grädde och lönn sirap = Mapel sirap! Det behövdes verkligen att inte göra någonting idag för har varit så trött det senaste och det har gjort mig till att inte ha varit på bästa humöret hela tiden... Aja ska sova snart men inte innan jag titter ett avsnitt Grey´s! Bästa tv-serien någonsin! susa gott! <3 

Fotograf: Frida

Besök Malins blogg här!

Likes

Comments

Efter en Fantastisk helg med dans och med Fantastiska människor som gör så att det blir kul att visa upp vad man har tränat till under en termin!

<3 Frida

Likes

Comments

This is  my top 10 favorite music right now, but not in order!

Follow my new Instagram - fridabengtzzzzon <3

xoxo

Likes

Comments

Heej! Så länge sedan jag skrev något. Jag har bara min lat het att skylla på! Men som sagt så hade jag en fantastisk vecka i Stockholm där Jag, mamma och mormor hälsade på mammas kusin och hennes dotter. Dessa bilderna har jag tagit när italienarna var i sverige och vi tittade på sol ned gången.

Xoxo Frida


Follow my Instagram - fridabengtzzzzon

Fotograf: Frida Bengtsson

Likes

Comments

Detta är några av bilderna jag, Emelie, Sarah, Donika och Elenas mamma Nora tog tror jag! Elena är utbytes studenten jag bodde hos när jag var i Italien i Valdobbiadene. Detta var en vecka som jag aldrig kommer glömma! 

XoXo Frida

Likes

Comments

Idag åker en av mina bästa vänner hem till Tyskland efter att ha varit här i två månader! Jag kommer sakna henne jätte mycket för hon har blivit väldigt snabbt en bästa vän! Jag kommer alltid komma ihåg första dagen när hon kom in i vår klass och bara skulle säga hej till klassen. Hon möte min blick och log, sedan gick hon ut ur klassrummet igen och allt var som vanligt igen. När jag började lära känna henne så tänkte jag att två månader var en lång tid och skulle gå långsamt men nu vet jag att två månader går väldigt fort. Vi blev väldigt fort bra vänner och nu är vi bästa vänner.

Det ända jag vet att vi kommer träffas igen och då vet jag att vi kommer att njuta av vart ända sekund som vi är med varandra...

Men en annan sak som jag är säker på är att jag har hittat en vän för livet!


Likes

Comments